tebrik ederim ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...darısı haftaya benim başıma
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.3
giden:600 gr.
toplam giden:25.700kg.
hedef:58
boy:162 cm
beden 38
idare eder işte ortiiii....
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim,öğle yemeğine eve gelmiştim bildireyim kendimi, dedimdi
henüz özel mesaj gönderemediğim için burdan yazmak zorundayım canım sizin topikteki motivasyon yarışma ruhu süper bende varım artık
şuanki kilo : 65
hedef kilo: 55
nasılsınız çıtırlar biz geldik baklım dedik teyzelerimiz naasıl kilo verebimişlermi
kızlar kilo veren bütün kızları tebrik ediyorum veremiyenlerde üzülmesin haftaya inşallah kilo alanlara da ne diyeyim hadi haftaya görim siziben çizelgemi tersine çevirip 85 hedef koyup onu aşmamaya çalışıcam daha az alırsam ne ala tabi ama sınır 85 bakalım inşallah becerebilirim seviyoruz sizi çıtırlar hadi kolay gelsin öpüldünüz
sen buna kötü mü diyosun bi de bana bak
başlangıç:85
geçen hafta :74.4
bu hafta :75.4
hedef: 58
istediğin an beni bırakabilirsin canım asla darılmam
zeynepberat
zeynepcimcok kötü bir orti secimi yapmissin
Ay size çok güldüm ya
Yerler siziiiii
Motive olun birbirinize destek verin niye orti değişimi ne alaka canım.
Yazışmalarınız çokkk hoşş
nasılsınız çıtırlar biz geldik baklım dedik teyzelerimiz naasıl kilo verebimişlermi
kızlar kilo veren bütün kızları tebrik ediyorum veremiyenlerde üzülmesin haftaya inşallah kilo alanlara da ne diyeyim hadi haftaya görim siziben çizelgemi tersine çevirip 85 hedef koyup onu aşmamaya çalışıcam daha az alırsam ne ala tabi ama sınır 85 bakalım inşallah becerebilirim seviyoruz sizi çıtırlar hadi kolay gelsin öpüldünüz
s.a hayırlı cumalar
kilomu görünce moralim bozuldu pazartesi günü tartıldığımda 300 gr gitmişti bugün şok oldum +400
başlangıç 79
geçen hafta 73.1
buhafta 73.5
gelen 400
hedef 65
of of çok hırs yaptım haftaya korkun benden
menümüde yazayım çıkmam lazım
sabah(saat 12)1 haşlanmış patates biraz peynir 2 zeytin 1 yk melemen
kılavuz hastasın galiba geçmiş olsun canım
kiloveren herkesi kutluyorum
dilek sanada geçmiş olsun canım
şehitlerimize allah dan rahmet ailesine sabır türk milletine de başsağlığı diliyorum
bu vatanı kimseye böldürmeyiz
yaa nazar değdi akşamıma,gıcık olan canımın içi aşkımcım geç gelicekmiş,bugün maaşını yatırmışlarda onu çekmiş,,yiyon bensiz paraları demi dedim ,,bugün perşembe olduğunun farkındasın demi dedim,,oda kem küm biliyorum ama maaşı çektim oraya buraya yatırıyorum falan filan he bide kablosuz modemle klavye varmış 65tl alemmi diye soruyoobi o eksikti dedim al dedim,,bide tavukta al gel efkarlandım sinirimden tavuk yicem dedim,,oda beni düşünüyoo,ya kuzum hem geç yemek yicez diyorum geç gelceğim için,,hemde tavuk istiyon diyoo,,çok düşünüyooya hıh neysee,yicem kelebek aldırttım,,off ya aklımdayken form çayınıda söyleyem barii..hadi byss
bence yoğurt alerji yapmıştırrokaa çok yiyosunkii
kızlar merhaba
2 gündür giremedim ama gene böbreklerimden rahatsızlandım...sol böbreğimde taş oluşmuş 2 gündür resmen kıvranıyorum,bulantı kusma ve sancı..mahvoldum acil ikinci evim oldu...allahtan bu sırada tansiyonum yükselmedi ...neyseki bugün heralde yer değiştirdii sancım biraz azaldı ve ilk kez bgün boğazımdan yemek geçti...2 gündür sadece düzenli yaptığım tek şey su içmek oldu,günlük 3 lt suyu tamamladım...menülerimi veremiyorum çünkü 2 gün boyunca sadece şunları yedim:
1 simit,1 çokoprens,1 meyveli kekbunada şükür çünkü manyak bir bulantım vardı...neyseki bugün sancım mesane civarına indi...bildirim tubaya ortim bildirimide senaya dimi değişiklik yok ...bilgilendirirseniz sevinirim
esim yapamadi caniminicikac kisiyi aradim bilmiyorum sonunda dedim isteyenin bi yüzü kara bidaha ara cünkü döncem dediler hic biri dönmedi sonunda kizarkadasin kocasinin akrabasi elektirkcimis adam geldi bütün kablolar salterin orda yanmis su deyisecek bu falan diye anlatikca basim döndü
100 euro yani 200 tl ile kurtuldum normalde 300-400 euro zarar varmissimdilik mutfagi kulanma dedi yarin gelecem dedi
Haftaya bildirim listesinin en altinda banada yer acarmisiniz acabaayarindan itibaren kilo cizelgemi duzeltip basliyorum coook cok kararliyim gorusmek uzeree
Boy: 170
Kilo: 65
Hedef: 55
günaydın kızlar herkerse hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
kursa gidicem hemen kilo bildirimimi yapayım...koşa koşa simit almaya gittim hava biel aydınlanmamıştı daha...nasıl bir simit aşkıysa bu
yanındada tam 125 qr çeçil ve büyük bir kupa süt içtim :26: öqlene evde yemek yok..kurs dönüşü ne yicem diye şimdiden düşünüyorum :44:
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 63.6
bu hafta 62.9
giden 700
toplamda 27100
hedef 60...
çizelgemi gelince düzelticem gittim kızlarrr
(müqecim günaydın cnm)
kıslarr günaydınn
bugün çok yogun olucam oyüzden bildirm yapim erkenden
başlangıç:73.8
geçen hafta:69.9
bu hafta:69.8
giden:100 gr(
toplamda giden:4
hedef:59
Günaydın kızlar bende bugün yoğunum kilomu yazayım hemen
BAŞLANGIÇ : 81
GEÇEN HAFTA :77
bu hafta : 76,500 kg
giden: 0.500 kg
toplam giden: 4,500 kg
eveeettt regl 5. gün ve bildirimim şu şekilde...
:2:
Başlangıç: 81 kg
Geçen hafta: 71.8 kg
Bu hafta: 71.2 kg
Giden: 600 gr
Toplam giden: 9.800 gr
Hedef: 60 kg
:2:
günaydın
özelden mesaj gönderemiyorum buyüzden gecen hafta listeye
eklenmedim tugba mesajımı oku :)))
başlangıç :78
geçen hafta :76,5
bu hafta :75,2
gelen/giden :1,3
toplamda giden 2,8
hedef :60
günaydın herkesehayırlı cumalar,
kilo bildirimi
başlangıç 79.8
bu hafta 68.5
yeniden başladım epey ara vermiştim hepimize kolay gelsin..
günaydın herkese,kilo bildirimini buraya mı yapıcaz,yoksa özelden mesaj mı atıyoruz??
başlangıç kilom: 65,6
bu hafta verdiğim: 600 gram
toplam verilen:1,6 kg
şuanki kilom: 64
başlangıç :75 kg
geçen hafta :62.8
bu hafta : 62 KG
giden : 800 gr
toplamda giden :13 KG
hedef :60 kg
bildirimim işte bu kızlarrr bu haftada istediğim kiloyu veremedim yinede şükürler olsun
bu arada sabah tartım bozuk diye tartılmayacaktım ama dedim bidaha deneyeyim bi çıktım 62,1 üzerimdeki pijamayı çıkardım 62 kg
benim kız kalktı geldi yanıma onuda tarttım onun kilosu doğru yeniden ben çıktım yine 62 çıktı 2-3 defa denedim sanırım benim tartı akşam kafayı yemişti düzeldi ama doğru olduğuna emin olduğumdan bidaha başka yerde tartılmadım kızın kilosunu doğru tarttığına göre benimkide doğrudur o nedenle bildirimim bu şekildedir.. ama ben yinede yeni bir tartı bakıcam kız devamlı oynuyo üstüne atlayıp atlayıp oyun oynuyo zilli tartının kafası git gel oldu böylece zaten dijital şeyler hassas oluyo
bu arada beim kurban bayramına 60 kfg olma hayalim suların dibinde ancak 61 olurum herhalde napaluım öle olsun bu kilolara kadar geldim ya bravvvo bana
slm arkadaslar kiloveren butun arkadaslari tebrik ediyorum... malesef dun regl oldum ve 300 gr artidayim
baslangic:82.5
gecen hafta:70
bu hafta:70.3
gelen:300
toplam giden:12.2
hedef:60
geçmiş olsun dilekcimm,,bende çok hoş bulmuştumsabah okuyuncaaa,ben artıdada çıksam ortimi kimseye vermem bananeee
Arkadaşlar hepinize merhaba maşallah hepiniz çok güzel kilo vermişsiniz darısı bizim başımıza. Size bi sorum olacak diyetlerde su içmek niye bu kadar önemli her diyette bol su diyorlar. Ayrıca ben akşam yemeğinde sütlü patates püresi yedim salatayla sizce kötümü yapmışım???? Ben daha yemeklerin hangi grup vitaminlere girdiğini hangi vitaminlerin birbiriyle karışmaması gerektiğini bilmediğim için size soruyorum galiba yanlış karışım yemek kilo yapıyormuş teşekkürler arkadaşlar
Vee kilo bildirimimmmm.
Valla akşam 71.5 i görmüştüm ama bu kadarını tahmin etmiyordum.
Başlangıç kilo: 86
Geçen hafta: 72.1
Bu hafta : 71
Giden: 1.100
Toplam giden: 15 kilooo :81:
Hedef: 65
günaydın kızlar..
kilo bildirimini buraya da yapayım..
Başlangıç:78 kg
Boy:1,63
Geçen hafta:70,2 kg
Bu hafta: 69,8 kg
Giden: 400 gr
Toplam giden: 8200 gr
Hedef kilo:60 kg (ilk etapta 68)
günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrrrr
cumanız hayırlı olsun
başlangıç 78
geçen hafta 69,5
bu hafta 69
giden 500
toplam giden 9000
hedef 65
çok güzel kilolar verilmiş herkesi tebrik ediyorum
ben de aranıza katılmak istiyorum
4 aylık bebeğimi kaybettim karnımda onun sıkıntısı ile 4 kilo birden aldım şu anda 66,3 kiloyum bu sabah itibari ile
aranıza katılıp ben de kilo vermek istiyorum
haziranda dinlenmem bitiyor ve hamile kalmak istiyorum o zamana kadar da 55 kilo olmak hedefim
toplam 12 kiloya yakın vermem lazım
beni de aranıza alır mısınız
bende yapayim
baslangic kilom: 76.30
gecen hafta:73.6
bugün: 73.6
gelen giden yok
hedef: 65
birakirmiyim seni hic kötü günde iyi günde saglikda hastalikda :44: nikah kiyan sey gibi oldum ne diyorlar belediye baskanimi
cocuk olali bende sevmiyom caniminici kisi cünkü nezaman havalar sogudumu hastalaniyorlar findik kurtlarimizya hic sorma dün benimde morelim bozukdun gecti napalim basa gelen cekiliyo
ben kacayim elektrikci gelcek birazdan evi biraz toparlayayim gelirim yine firsat buldukca yada:44: acik birakayim ara sira yazarim hemen cevap yazamasam savasiyorumherseyle
Merhaba kızlar
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.2
Bu Hafta 61.2
Giden Gelen0
Top. Giden 17
Hedef 58
kilo bildirimi
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.3
bu hafta:59.8
giden:500
toplam giden:20 kg
çok duygulandım bennn
tebrik ederim ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...darısı haftaya benim başıma
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.3
giden:600 gr.
toplam giden:25.700kg.
boy:162 cm
beden 38
idare eder işte ortiiii....
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim,öğle yemeğine eve gelmiştim bildireyim kendimi, dedimdi
hadi ben işe gittim...akşama görüşürüz...bugün sancım daha az öptüm hepinizi
henüz özel mesaj gönderemediğim için burdan yazmak zorundayım canım sizin topikteki motivasyon yarışma ruhu süper bende varım artık
şuanki kilo : 65
hedef kilo: 55
tamm aldım canım ,,,sende yeni gelenlerden birini seçte orti yarışmasına katıl,,haftaya kadar eşinle tam gaz elele verip,birinci olmaya çalışıcaksınız..en çok kilo veren grup açıklancak...yada sen talibimi arıyorum dee cvb veren çıkar.
kilo bildirimi
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.3
bu hafta:59.8
giden:500
toplam giden:20 kg
çok duygulandım bennn
s.a hayırlı cumalar
kilomu görünce moralim bozuldu pazartesi günü tartıldığımda 300 gr gitmişti bugün şok oldum +400
başlangıç 79
geçen hafta 73.1
buhafta 73.5
gelen 400
hedef 65
of of çok hırs yaptım haftaya korkun benden
menümüde yazayım çıkmam lazım
sabah(saat 12)1 haşlanmış patates biraz peynir 2 zeytin 1 yk melemen
kılavuz hastasın galiba geçmiş olsun canım
kiloveren herkesi kutluyorum
dilek sanada geçmiş olsun canım
şehitlerimize allah dan rahmet ailesine sabır türk milletine de başsağlığı diliyorum
bu vatanı kimseye böldürmeyiz
Sende sağ gösterip sol vuruyon heetebrikler cnm
Selam kızlar
Naber nasılsınızDilek canım psikolojik olmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :26: geçmiş olsun tekrar tatlım
Ger-düş nerelerde :26:
Ben kilo bildirimimi toparlayayım yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?