70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

NaF nasılsın ortimmm

dilekcim teli cevap vermiyor tatlım

İyiyim ortim sen nasılsın nasıl gidiyo kurs :26:

Bu hafta regliyim ve -200 deyim gördün mü :26: haftalık yemek proğramımı yapıyorum şimdi ona göre alışveriş yapıcam ve bu

hafta kendime ödül vermeyi düşünmüyorum acayip hırslandım bilemezsin

Bende seni merak etmiştim canım hoşgeldin kolay gelsin

Bide şuan aynı kilodayız bende 66.6 yım

hiç moralin bozulmasın tatlım...bak yarın tuqba listeyi asar...bak incele listemizi..ne güzel kilolar verilmiş..hepsi ayrıntılı yazıyor...el birliqi ile hep beraber veriyoruz kilolarımızı..burası bizim herşeyimiz oldu...buradaki bütün arkadaşlar buldukları ilk fırsatta topiqe geliyorlar...burdan koptuqumuz anda hepimiz kilo alıyoruz...demekki buranın kilo vermemizde önemli bir yeri var...aynaya baktıqında deki aynadakine yakında çıtır çok güzel bir bayan göreceksin karşında...bakmaya doyamıyacaksın bana...tamammı tatlım anlaştıkmı..umutsuzluqa bu topikte yer yok...buraya gelipte kilo veremeyen kimse olmadı bugüne kadar...
saol kaptanım yatıyorum sımdı

canım bişeye ihtiyacın olursa bi seslen bütün 70-79 anında yanındayız cnm

Merhaba kızlar

Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.2
Bu Hafta 61.2
Giden Gelen0
Top. Giden 17
Hedef 58
benimde giden gelenim yok aman gelmesinde gidsin
kilo bildirimi

başlangıç:79.8
geçen hafta:60.3
bu hafta:59.8
giden:500
toplam giden:20 kg
hedef:58

çok duygulandım bennn
cok sevindim canim senin adina

e kolay deyil canim isallah veririz

hadi ben işe gittim...akşama görüşürüz...bugün sancım daha az öptüm hepinizi
görüsürüz canim :92:

haftaya verirsin isallah

Ay size çok güldüm ya
Yerler siziiiii
Motive olun birbirinize destek verin niye orti değişimi ne alaka canım.
Yazışmalarınız çokkk hoşş
sen öyle kopyalayinca bende güldüm
geçmiş olsun dilekcimm,,bende çok hoş bulmuştum sabah okuyuncaaa,ben artıdada çıksam ortimi kimseye vermem bananeee
bende vermiyom zeynepi banane naz yapayim dedim ortime

hangi cevap bana aitin bilemedim cevapim evet
21.10.2011 Kilo Bildirimim

Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,8 :26:
Bu hafta: 66,6 :18:
Giden: 200 gr
Toplamda giden: 1.900 gr
Hedef: 60

gecmis olsun canim kendine dikkat et cok öpüyorum..
beni hatirlattin benimde öyle olur aceleyle cikacam diye ödem mödem atamiyom diye ucuz birsey aldim ofisede bi burda tartiliyom bi orda

Son düzenleme:
kimse bilmiyormu kilo çizelgesini nere yapıştırıcamı

yazdım yaa....okumadınmı sen bizim yazdıklarımızı okumuyosun sonrada kimse bnmle ilgilenmiyor diyosun

daha iyiyim ortim çok saqol...bugün kursta bilanço hazırlamayı öqrendik..hafta sonu içinde bir yıqın ödev var..yardım etsene bana

arife cizelgen gorunmuo
baslangıc:66.9
gecen hafta:66.3
bu hafta: 66.2
giden : 100 gr
simdi benim ortim shryvz idi. ben bu bildirimi hem trendy e hem de senaya yapıcam dimi :26:

Son düzenleme:
Bu hafta trene bindim tıkır tıkır gidecek kilolarım 66.6 ne kadar güzel duruyo haftaya 65 olsa ne güzel olur

zor değil başarabilirim

ben güzelimmmmmmm

ben güzelimmmmmmmmm

kendimi seviyorummmmmmmm

zayıflama yolunda önümde hiçbir engel yokkkk

Canım hiçbir yasaklı yiyeceği istemiyorrrrr

Hiç açlık hissetmiyorummm ve sağlıklı besleniyorummmmm

Bugünlük motivasyon seansımız sona ermiştir

Allahım bende görsem tartıda 6lı rakam keşke. 69,5 bile razıyım yaaa. Sizleri okuyorum bi heveslendim ki sormayın.

çok güldüm ama yazıcam valla TALİBİMİ ARIYORUMM el duysa ne der evli barklı çocuklu kadının yazdığına bak internetlere

neyse şaka bi yana cidden ben kararlı bir ortak arıyorum kendime duyurulur

cnm bnim anca gelebildim bennn buara çok yoğunum napim ama özledim sizi haftaya yoğunluk geçer heralde yanınızda olurum yine bende diyorum bu hafta neden veremedim diye demek fazla buraya gelemedim diyemiş gerçekten öle menüde paylaşamadım bayadır sözzzz bu hafta dikkat edicem :)))

Delü
Bu motive edici cümleciklerden bende istiyorumm lütfenn..

arife cizelgen gorunmuo
baslangıc:67.9
simdi benim ortim shryvz idi. ben bu bildirimi hem trendy e hem de senaya yapıcam dimi :26:
canım kendi bildirimini tuqbaya ortinle ikinizin bildirimini bana yapıcaksın /B]
ortime bakın bee brawoooooo e kimin ortisi

çok güldüm ama yazıcam valla TALİBİMİ ARIYORUMM el duysa ne der evli barklı çocuklu kadının yazdığına bak internetlere

neyse şaka bi yana cidden ben kararlı bir ortak arıyorum kendime duyurulur

nickini hatırlamıyorum ama avatarı şirine olan arkadaş orti arıyordu :60

Aynen buraya takılınca daha çabuk gidiyor kilolar
Bak bana 7/24 burdayım.

Bilanço hee Bilgisayarlı muhasebeye geçtinmi bunlar çok basitleşcek çünküm verileri giriyosun otomatik çıkıyo karşına bilanço ama tabi artısı da sen pratikte öğrenmiş oluyosun sonra bilgisayar olmasa da çıkarabilirsin

Nasıl yardım edimm

arife cizelgen gorunmuo
baslangıc:66.9

100 gr 100 grdır evet canım çift bildirim yapılcak

Allahım bende görsem tartıda 6lı rakam keşke. 69,5 bile razıyım yaaa. Sizleri okuyorum bi heveslendim ki sormayın.

Takıl 70-79 a hayatı yaşa bebek

ben onu görememişimama çizelgem nie gözükmüyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…