NaF nasılsın ortimmm
dilekcim teli cevap vermiyor tatlım
merhaba kızlar
geldım ama yıne gıtcem sabah ofıse gelıp kk yı actım telefon geldı ozmndan berı emnıyetteyım ama işim daha bıtmedı yıne tel beklıyorum, savcıya sevk edıldıler buyuk ıhtımal ordanda tutuklama için mahkemeye sevk edılcekler,bugun işim bıtmez valla benımmmmmmm...
sabah alelacele tartıldım, 66.6 çıktı, sevındım valla cunku gecen hafta motoru bozupta ımıstım 66.50'ye dün aksam cozutmamıza ragmen tartıda bu rakamı gordugume sevındımmmm... dun aksam saat 9 da halıları sermeden yerlerı sildimmmm, üzerine aylardır agzıma koymadıgım cıps ve cekırdek yedımmmm, hem de persembe persembe:26: kardesımle kocişimi durduramadım, gıdıp aldılar ben de bı guzel yedımo yuzden sbh tartıya zorakı cıktım ama yerlerı sılerken harcamısım demekki kalorılerı
hem de sabah tartıya cıktıgımda tuvaletımı fialn da yapmamaıstım, ofıse gelınce cıktım tuvalete üzerine de bısı yemeden bu saate kadar kosusturdum daha da kosusturcam, bakalım ınş bu tempo tartıya guzel yansırbu aksam adımsayarda kac gorecegımı cok mrk edıyodum ama belımde yanlıslıkla resetlemısım, ona da cok uzuldum :26:
boyle evde tuvalete cıkmadan tartılıp sorna ofıse gelıp tuvalete cıkıyorum ya sınır oluyorum bu duruma, bu gıdısle cuma sabahları tartıyı yanımda ofıse tasıyacam haaa
hiç moralin bozulmasın tatlım...bak yarın tuqba listeyi asar...bak incele listemizi..ne güzel kilolar verilmiş..hepsi ayrıntılı yazıyor...el birliqi ile hep beraber veriyoruz kilolarımızı..burası bizim herşeyimiz oldu...buradaki bütün arkadaşlar buldukları ilk fırsatta topiqe geliyorlar...burdan koptuqumuz anda hepimiz kilo alıyoruz...demekki buranın kilo vermemizde önemli bir yeri var...aynaya baktıqında deki aynadakine yakında çıtır çok güzel bir bayan göreceksin karşında...bakmaya doyamıyacaksın bana...tamammı tatlım anlaştıkmı..umutsuzluqa bu topikte yer yok...buraya gelipte kilo veremeyen kimse olmadı bugüne kadar...hosbulduk canim bende imrendim ya 59.8e bende birsene once oyleydim ve hamile kaldim 79kiloyla doguma girdim cok kilo aldim hamileyken simdi kizim 3aylik oldu artik yemege dikkat ederek kilolari vermem lazim aynaya bakamiyorum kocaman birisini goruyorum aynada bu benmiyim diyorum moralim bozuluyo
saol kaptanım yatıyorum sımdı
benimde giden gelenim yokMerhaba kızlar
Başlangıç 78.2
Geçen Hafta 61.2
Bu Hafta 61.2
Giden Gelen0
Top. Giden 17
Hedef 58
kilo bildirimi
başlangıç:79.8
geçen hafta:60.3
bu hafta:59.8
giden:500
toplam giden:20 kg
hedef:58
çok duygulandım bennn
e kolay deyil canimteşekkür ederim canım allaha şükür atlattım ilk zamnalar çok kötüydüm
şimdi tam gaz kilo vermek istiyorum allahın izniyle
hepini tek tek okudum
şu an itibariyle uymaya başlıyorum
ilk başta tickerımı değiştireyim
tebrik ederim ortiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...darısı haftaya benim başıma
başlayış(30 ekim 2010):86 kg.
geçen hafta:60.9
bu hafta:60.3
giden:600 gr.
toplam giden:25.700kg.
hedef:58
boy:162 cm
beden 38
idare eder işte ortiiii....
kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim,öğle yemeğine eve gelmiştim bildireyim kendimi, dedimdi
görüsürüz canim :92:hadi ben işe gittim...akşama görüşürüz...bugün sancım daha az öptüm hepinizi
nasılsınız çıtırlar biz geldik baklım dedik teyzelerimiz naasıl kilo verebimişlermi
kızlar kilo veren bütün kızları tebrik ediyorum veremiyenlerde üzülmesin haftaya inşallah kilo alanlara da ne diyeyim hadi haftaya görim siziben çizelgemi tersine çevirip 85 hedef koyup onu aşmamaya çalışıcam daha az alırsam ne ala tabi ama sınır 85 bakalım inşallah becerebilirim seviyoruz sizi çıtırlar hadi kolay gelsin öpüldünüz
haftaya verirsin isallahs.a hayırlı cumalar
kilomu görünce moralim bozuldu pazartesi günü tartıldığımda 300 gr gitmişti bugün şok oldum +400
başlangıç 79
geçen hafta 73.1
buhafta 73.5
gelen 400
hedef 65
of of çok hırs yaptım haftaya korkun benden
menümüde yazayım çıkmam lazım
sabah(saat 12)1 haşlanmış patates biraz peynir 2 zeytin 1 yk melemen
kılavuz hastasın galiba geçmiş olsun canım
kiloveren herkesi kutluyorum
dilek sanada geçmiş olsun canım
şehitlerimize allah dan rahmet ailesine sabır türk milletine de başsağlığı diliyorum
bu vatanı kimseye böldürmeyiz
Ay size çok güldüm ya
Yerler siziiiii
Motive olun birbirinize destek verin niye orti değişimi ne alaka canım.
Yazışmalarınız çokkk hoşş
bende vermiyom zeynepigeçmiş olsun dilekcimm,,bende çok hoş bulmuştumsabah okuyuncaaa,ben artıdada çıksam ortimi kimseye vermem bananeee
Onu bende bilmiyorum :26:
Sende sağ gösterip sol vuruyon heetebrikler cnm
Tebrikler
Tebrikler
Hoşgeldin başın sağolsun :26:
Olsun canım haftaya senden atak gelir
Orti dediğin böyle olur iştecanım benim tebrikler
Görüşürüz kolay gelsin tatlım
Merhaba
Süpersin nenntebrik ediyorum helall
Tebrikler abla
Sevindimkolay gelsin
Hoşgeldin
Ne güzel hedef o öylee
Talibimi arıyorum
21.10.2011 Kilo Bildirimim
Başlangıç: 68,5
Geçen hafta: 66,8 :26:
Bu hafta: 66,6 :18:
Giden: 200 gr
Toplamda giden: 1.900 gr
Hedef: 60
başlangıç:74
gecen hafta:66.1
bu hafta:65.3
giden:800 gr
top.giden:8.7 kg
hedef:62
slm kızlar bıraz rahatsızım keyfım yok raporluyum zaten eve geldım fazla kalamıycam heralde yada fazla yazamam kılo veren herkseı kutluyorum görüşürüz
beni hatirlattinmerhaba kızlar
geldım ama yıne gıtcem sabah ofıse gelıp kk yı actım telefon geldı ozmndan berı emnıyetteyım ama işim daha bıtmedı yıne tel beklıyorum, savcıya sevk edıldıler buyuk ıhtımal ordanda tutuklama için mahkemeye sevk edılcekler,bugun işim bıtmez valla benımmmmmmm...
sabah alelacele tartıldım, 66.6 çıktı, sevındım valla cunku gecen hafta motoru bozupta ımıstım 66.50'ye dün aksam cozutmamıza ragmen tartıda bu rakamı gordugume sevındımmmm... dun aksam saat 9 da halıları sermeden yerlerı sildimmmm, üzerine aylardır agzıma koymadıgım cıps ve cekırdek yedımmmm, hem de persembe persembe:26: kardesımle kocişimi durduramadım, gıdıp aldılar ben de bı guzel yedımo yuzden sbh tartıya zorakı cıktım ama yerlerı sılerken harcamısım demekki kalorılerı
hem de sabah tartıya cıktıgımda tuvaletımı fialn da yapmamaıstım, ofıse gelınce cıktım tuvalete üzerine de bısı yemeden bu saate kadar kosusturdum daha da kosusturcam, bakalım ınş bu tempo tartıya guzel yansırbu aksam adımsayarda kac gorecegımı cok mrk edıyodum ama belımde yanlıslıkla resetlemısım, ona da cok uzuldum :26:
boyle evde tuvalete cıkmadan tartılıp sorna ofıse gelıp tuvalete cıkıyorum ya sınır oluyorum bu duruma, bu gıdısle cuma sabahları tartıyı yanımda ofıse tasıyacam haaa
kimse bilmiyormu kilo çizelgesini nere yapıştırıcamı
İyiyim ortim sen nasılsın nasıl gidiyo kurs :26:
Bu hafta regliyim ve -200 deyim gördün mü :26: haftalık yemek proğramımı yapıyorum şimdiona göre alışveriş yapıcam ve bu
hafta kendime ödül vermeyi düşünmüyorumacayip hırslandım bilemezsin
Bende seni merak etmiştim canım hoşgeldin kolay gelsin
Bide şuan aynı kilodayızbende 66.6 yım
tamm aldım canım ,,,sende yeni gelenlerden birini seçte orti yarışmasına katıl,,haftaya kadar eşinle tam gaz elele verip,birinci olmaya çalışıcaksınız..en çok kilo veren grup açıklancak...yada sen talibimi arıyorum dee cvb veren çıkar.
Geldim canımmm.
Doktora gitmiştimm.. Strestenmişş krem verdi canım önemli bişey değil..
Günaydın Kaptannn
Tebriklerrrr
Buraya takılmamanın sonucu hayatım..
Olsun haftaya bi çok verirsinn canımmm
Tebriklerrr canımm
Tebriklerrr Charmmmmm
Geldim canım doktora gitmiştimmm kaçırırmıyım bugünü hiç.
Bu hafta trene bindim tıkır tıkır gidecek kilolarım66.6 ne kadar güzel duruyo haftaya 65 olsa ne güzel olur
zor değil başarabilirim
ben güzelimmmmmmm
ben güzelimmmmmmmmm
kendimi seviyorummmmmmmm
zayıflama yolunda önümde hiçbir engel yokkkk
Canım hiçbir yasaklı yiyeceği istemiyorrrrr
Hiç açlık hissetmiyorummm ve sağlıklı besleniyorummmmm
Bugünlük motivasyon seansımız sona ermiştir
canım kendi bildirimini tuqbaya ortinle ikinizin bildirimini bana yapıcaksınarife cizelgen gorunmuo
baslangıc:67.9
gecen hafta:66.3
bu hafta: 66.2
giden : 100 gr
simdi benim ortim shryvz idi. ben bu bildirimi hem trendy e hem de senaya yapıcam dimi :26:
ortime bakın bee brawooooooBu hafta trene bindim tıkır tıkır gidecek kilolarım66.6 ne kadar güzel duruyo haftaya 65 olsa ne güzel olur
zor değil başarabilirim
ben güzelimmmmmmm
ben güzelimmmmmmmmm
kendimi seviyorummmmmmmm
zayıflama yolunda önümde hiçbir engel yokkkk
Canım hiçbir yasaklı yiyeceği istemiyorrrrr
Hiç açlık hissetmiyorummm ve sağlıklı besleniyorummmmm
Bugünlük motivasyon seansımız sona ermiştir
çok güldüm ama yazıcam valla TALİBİMİ ARIYORUMMel duysa ne der evli barklı çocuklu kadının yazdığına bak internetlere
neyse şaka bi yana cidden ben kararlı bir ortak arıyorum kendime duyurulur
cnm bnim anca gelebildim bennn buara çok yoğunum napim ama özledim sizi haftaya yoğunluk geçer heralde yanınızda olurum yine bende diyorum bu hafta neden veremedim diye demek fazla buraya gelemedim diyemiş gerçekten öle menüde paylaşamadım bayadır sözzzz bu hafta dikkat edicem :)))
yazdım yaa....okumadınmısen bizim yazdıklarımızı okumuyosun sonrada kimse bnmle ilgilenmiyor diyosun
daha iyiyim ortim çok saqol...bugün kursta bilanço hazırlamayı öqrendik..hafta sonu içinde bir yıqın ödev var..yardım etsene bana
arife cizelgen gorunmuo
baslangıc:66.9
gecen hafta:66.3
bu hafta: 66.2
giden : 100 gr
simdi benim ortim shryvz idi. ben bu bildirimi hem trendy e hem de senaya yapıcam dimi :26:
Allahım bende görsem tartıda 6lı rakam keşke. 69,5 bile razıyım yaaa. Sizleri okuyorum bi heveslendim ki sormayın.
canım kendi bildirimini tuqbaya ortinle ikinizin bildirimini bana yapıcaksın/B]
ortime bakın bee brawooooooe kimin ortisi
nickini hatırlamıyorum ama avatarı şirine olan arkadaş orti arıyordu:60
yazdım yaa....okumadınmısen bizim yazdıklarımızı okumuyosun sonrada kimse bnmle ilgilenmiyor diyosun
daha iyiyim ortim çok saqol...bugün kursta bilanço hazırlamayı öqrendik..hafta sonu içinde bir yıqın ödev var..yardım etsene bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?