70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar yenı gelen arkdslar hosgeldınıza.s.ben bugun geznedeydım neler yedım neler kahvaltı yaotım 3 dılım kızarmıs ekmekle ohhh bıde oglende ıkı lahmacun bıde ustune dondurma benım bugunku menum böle bı dahada asla bişi yemem bugun cok kaçırmısım dımıklava: elıf senden nbr

kesinlikle katılıyorum sana.mesela kısırı zorla yedırdıler bana,insan bır baslayınca duramıyor ki,canım istemiyor felan demek lazım,illa yalan söyletecekler şişmanlatma cemiyeti mensupları

afiyet olsun sevalcim
benim yediklerim
sabah 1 dilim salçalı kepek ekmeği
arada minik bir tuzlu kurupasta ,4 fındık
öğlen 1 simit
arada 4 fındık yine
akşam 250 gr çilek, 1 muz yedim
ama ne yesem diye düşünüyorum

keiln ilacı olsa kendi basına sürer ama yine de yorumlayım.diğer yediklerin fena değil ama uzume dikkat et sekercım,çok şekerli bir meyve, günde 2 öğün fazla gibi geldi bana,diyetteyken üzümü sayıyla yemek gerekiyormus günde en fazla 20taneydi galiba

sen ıısın baya elıf ben cok kacırdım bugun ve akşam yemegı dusumuyorum acıkcacı bana acılen destek lazımdelikafadulden

elsecıgım aksama kadar hep geçistirmissin yemekleri.tabıı kı acıkırsın sımdı,bence sabah öglen kuvvetlı ye aksamı gecistir,daha rahat kilo verırısın datlum:icecream:

kızlaar aksama feslegenlı domates soslu spagettı var tam ıtalıenısch napcam ben dayanamam sımdı

Aneyyy Bende üzüm iyidir diye gidip gelip atiyom agzima bitane...
Tamam karar degismistir sadece elma Tesekkür ederim loxandra verdigin bilgi icin bilmiyordum...

valla bakacaz artık hayatım yok ya azla kalırım galıba dımı ya üffff ben kılo aldım tekrarfisfisfis

Oy kiyamammm..
Sen basarirsin ben inaniyorum iki lokma az yesek ne olcakki,
Olay o tadi almak onu bi lokmaylada alirsin iki lokmaylada o yüzden ben sana güveniyorum simdiden afiyet olsun canim...
cokacimcoook

Oy kiyamammm..
Sen basarirsin ben inaniyorum iki lokma az yesek ne olcakki,
Olay o tadi almak onu bi lokmaylada alirsin iki lokmaylada o yüzden ben sana güveniyorum simdiden afiyet olsun canim...
cokacimcoook

saol canım motıve oldum bıle :1hug: canım almanyanın neresındensın

selam kizlar vallahi bu hafta basim pek kalabalikti haftasonuda dahil misafir trafigi sagolsun kocam iftar cadiri gibi 4gun ust uste yemekli misafir davat edince ev heraksam iftar cadiri oldu anam benim diyette ucundan kosesinden devam ediyor kacirdigim zamanlarda oldu

münchen canım keske aynı sehırden olsadık

Almanyanin diger ucu bende taa danimarka siniri :))
Mesafeler engel degilki canom, Sagolasin neti icat edenler kaydirigubbakcemile3

Bende simdi mutfaga geciyorum lahanacorbasi yapcam yarin basliyorum ayyy insallah tiksinmeden basaririm :)
Dua edin bana :Saruboceq:

slm kızlar bugun esım hep evdeydı gıremedım sıteye anca dısarıya cıktı tıras olmaya bıde mısafırlerım vardı ben bugun dıkkat edemedım zaten sısmısımde neyse bende cumaya tam tesekkulu baslarım işallah aa else tatlım evını cok begendım hep istemısımdır amerıkan mutfagını cok begenıyorum gule gule otur tatlım evınde belkı ilerleyen zamanlarda bende koyarım foto neyse kızlar heoınızı öpüyorum yaprak dökümü var onu izlicem iyi aksamlar

sağol canım Allah gönlüne göre versin seninde
bende yaprak dökümü izliyom:))

öle valla canım ııkı net var.ya güzelım lahana corbasını hergün ıcıpte mıgdenı bozma sakın bende bı toz ıcıyodum hergün ıkı ögün bıkacgün ıctım mıgdem altüst oldu metobolızmayı hızlandırıcı kapsül kullandım ıdrar yollarım ıltıhaplandı.mıgde cok önemlı bütün nımetlerden yıyeceksın vücudun ıhtıyacı var ama azar azar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…