herkese merhaba.okulda 1 dilim baklava yedim onun dışında kaçamak yok.bazen herşeyi reddetmiyorum bilerek diyet yaptığım anlaşılsın istemiyorum dile düşüp gözler üzerimde olsun istemiyorum verdi mi vermedi mi diye göz hapsinde olmak istemiyorum o yüzden baklava yedim diyet yaptığım zaman insanlar nedense bir başka ısrarcı oluyorklava:
Simdi bende Raporumu vereyim :jeyyar:
Sabah => Pidelipizza Kücük Dilim , Iki kasik Melemen, Domates Salatalik, Iki Üc Tane Kepekli Kraker
Arada => Üzüm
Aksam=> Cok Az Makarna, Bol Bol Ispanaksalatasi
Arada => Üzüm ELma (daha yiyecegim)
Acaba yine ipin ucunu kacirdimmiklava:
afiyet olsun sevalcim
benim yediklerim
sabah 1 dilim salçalı kepek ekmeği
arada minik bir tuzlu kurupasta ,4 fındık
öğlen 1 simit
arada 4 fındık yine
akşam 250 gr çilek, 1 muz yedim
ama ne yesem diye düşünüyorum
keiln ilacı olsa kendi basına sürer ama yine de yorumlayım.diğer yediklerin fena değil ama uzume dikkat et sekercım,çok şekerli bir meyve, günde 2 öğün fazla gibi geldi bana,diyetteyken üzümü sayıyla yemek gerekiyormus günde en fazla 20taneydi galiba
kızlaar aksama feslegenlı domates soslu spagettı var tam ıtalıenısch napcam ben dayanamam sımdı
Almira Gazan mübarek olsun canim..
Ama aziciktan ne olurki dermisimmm
Tabi azla baslar sonra duramazsin dimi cokacimcoook
valla bakacaz artık hayatım yok ya azla kalırım galıba dımı ya üffff ben kılo aldım tekrarfisfisfis
Oy kiyamammm..
Sen basarirsin ben inaniyorum iki lokma az yesek ne olcakki,
Olay o tadi almak onu bi lokmaylada alirsin iki lokmaylada o yüzden ben sana güveniyorum simdiden afiyet olsun canim...
cokacimcoook
saol canım motıve oldum bıle :1hug: canım almanyanın neresındensın
Almiram ben Flensburg `tanim ya sen?
münchen canım keske aynı sehırden olsadık
slm kızlar bugun esım hep evdeydı gıremedım sıteye anca dısarıya cıktı tıras olmaya bıde mısafırlerım vardı ben bugun dıkkat edemedım zaten sısmısımde neyse bende cumaya tam tesekkulu baslarım işallah aa else tatlım evını cok begendım hep istemısımdır amerıkan mutfagını cok begenıyorum gule gule otur tatlım evınde belkı ilerleyen zamanlarda bende koyarım foto neyse kızlar heoınızı öpüyorum yaprak dökümü var onu izlicem iyi aksamlar
Almanyanin diger ucu bende taa danimarka siniri :))
Mesafeler engel degilki canom, Sagolasin neti icat edenler kaydirigubbakcemile3
Bende simdi mutfaga geciyorum lahanacorbasi yapcam yarin basliyorum ayyy insallah tiksinmeden basaririm :)
Dua edin bana :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?