70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gülegüle iyi gezmeler ortim

Geçmiş olsun canım..
Allah şifasını versin..

Teşekkürler KAPTAN cevabın için ben şimdilik tam diyet yapamıyorum bebekten dolayı emmemiz bitince inşallah sıkı bi diyet yapacağım bi sorum olacak her öğün nesfit-k fleks felan yense sağlıklı olurmu???

Yumurta ve tavığı ben çok seviyorum ins. da tiksinmeyiz yoksa işimiz zor.
Bence incir alayım bari aralarda bi tane yerim yoksa olmuyor böyle.
Off canım istedi:)

Yumurta ve tavığı ben çok seviyorum ins. da tiksinmeyiz yoksa işimiz zor.
Bence incir alayım bari aralarda bi tane yerim yoksa olmuyor böyle.
Off canım istedi:)

Bende tavuğu seviyomm

Ya bi menü oluşturamadım hakketten burcumun kararsızlık özelliğini taşıyorum

Dilek sen ne yiceksin yaptınmı haftalık proğram

Tamam canım denicem saolasın...

tuğbacım senacım naF canım hoş buldum...
inşallah yavaş yavaş emin adımlarla hedefime ulaşıcam...
tuğbacım tebrikler 50 li rakamları gördün ya süpersin....
monarosa,mywish,kılavuz başkahasta olupta bilmediğim varsa geçmiş olsun.
belenay bebeğin varmış. çok sevindim canım .inşallah sağlıklı mutlu bi şekilde kucağına alırsın...

Bende tavuğu seviyomm
Ya bi menü oluşturamadım hakketten burcumun kararsızlık özelliğini taşıyorum
Dilek sen ne yiceksin yaptınmı haftalık proğram

İkizlerrrrr
Pazartesi için nugget düşünüyorum yanında ayran veya kıvırcık salatası olabilir.
Salı için bezelye yemeği düşünüyorum fırında poşette pişiriyor annem içine bi iki parça tavık atabilirim.
Çarşamba ıspanak olabilir..
Perşembe vazgeçilmezim haşlanmış karnabahar..
Cuma da mantar sote olabilir ya da tavıklı salata + ayran canım..
Sabahları da bi gün haşlanmış yımırta, bi gün menemen, bi gün tost kahvaltılık vs.

Çok teşekkür ederimm :)
Hoşgeldin bu arada

3 aydır yoktum. bişeyler değişmiş.beğenme olayı vardı mesajı o yok artık herade niye acaba..
bu arada ben de orti arıyorum. yavaş ama emin adımlarla hedefine uaşmak isteyenle orti olabiliriz..
bugün kü menümüde yazayım. henüz düzene girmedi ama neyse...
sabah şekersiz çay,1.5 tavada yum
yarım kk peynir
1 tk bal
1 dom
1 dilim ekmek.küçük bi krep
arada elma
1 avuç leblebi dolu avuç
öğlen k fleksli süt 1 kaseye 3 kaşık
akşam fırında tavuk biraz patates olucak normalde pilavda yaparım ama diyetteyiz ya yapmıcam
cacık yicem sonra 1 dilim kavun ve 1 mandalina yemeyi planlıyorum..

İvit ikizler

bende de pırasa,köfte,kabak,karnabahar ve mantar var bi öğünüme de tavuk eklemek istiyorum akşamları k-flaks mi yiceksin

:26: ben bikaç akşama çorba yazdım bakalım ortimde onaylarsa menümü öyle yapıcam

akepellacım neden olmasınnn
çok sevinirim senle orti olmaya
hem kilolarımız da yakınnn

Duymayanlara duyurulurrr nazende_87 ve akapella birbirinden elektrik alıp orti olmuşlarr iyi zayıflamalar kızlar

Güzelmiş canım yiyeceklerin..
Evet k-fleksle kapatıcam günü. Bence çok etkili
Çorba da güzel ama mercimek çorbası içeceksen içinde patates+havuç+mercimek varya bence kg vermen için fena akşam yemen.
Genede kaptana sorarsın ama.
Diyetisyen bana havuç vermemişti bi ara gittiğimde mesela..

ben de ortak istiyorum,ama geçen cumartesi geldim,bugün ilk bildirimimi yaptım,bu hafta ortak olamam değil mi?? listenin en altında olacak ismim??

Evet o yüzden çorbalarda kararsızım canım :26: bakalım yarın ortim yardımcı olur bana bu konuda

ben de ortak istiyorum,ama geçen cumartesi geldim,bugün ilk bildirimimi yaptım,bu hafta ortak olamam değil mi?? listenin en altında olacak ismim??

Bu hafta listenin altında olur ismin canım ama sen şimdiden ortini bul haftaya orti yarışmasına da girersin listeyede inşallah

hadi bakalım
heyecanlandım
ilk hedefim 4 kasıma kadar 65 e inmek kazamız mübarek olsun
ortiyle beraber kasıp kavuracağız burayı

Bende yeni girdim kızlar. Ortak falan olacakmışız sanırım. Nasıl oluyo bu. Biz mi seçiyoruz kaptanmı veriyo ortakları. Ayrıca bende listeye girmedim sanırım dimi? Öğretin kızlar birazcık. Ben Rezzan bu arada nickimden de anlaşılır ama:) yaş 33 evliyim 2 kızım var. Çalışıyordum ev hanımı olmaya karar verdim. 19. gündür sigara içmiyorum. Bu yüzden zaten var olan kilolarıma yenileri de eklenince rejime karar verdim. Ayrıca sizler çok iyi geldiniz aklıma bile gelmiyo sigara. Sanırım biraz ayrıntılı oldu kendimi tanıtımım :))

Ortiyi sen seçiyorsun canım ama kaptanda boşta kalan kişileri orti olarak eşleştirebiliyor.
Listenin altına ekleneceksin. Haftaya da bildirim yaptıktan sonra listeye gireceksin.

hadi bakalım
heyecanlandım
ilk hedefim 4 kasıma kadar 65 e inmek kazamız mübarek olsun
ortiyle beraber kasıp kavuracağız burayı

Hadi hayırlısııı

Hoşgeldinnn özel mesaj atabiliyosan kaptan yardımcımız trendy21 ' e özel mesaj ile başlangıç ve hedef kilonu yazıyosun eğer özel mesaj atamıyosan buraya trendy21 ' e özel diyerek yazıyosun cnm bu hafta liste altında adın geçerse haftaya listeye girmiş olcaksın

Bide yeni gelen birçok arkadaşımız var ortak arıyorummm diye düş yollara birini bulursun bulamazsan kaptanımız da eşleştirebilir sanırım :26:

Ben NaF memnun oldum 27 yaşındayım özel bir şirketin muhasebesinden sorumluyum evliyim henüz bebişim yok İzmirde yaşıyorum tanışır kaynaşırız zamanla artık

Bide sigarasız hayat çok rahat tebrik ederim bıraktığın için yaşasın dumansız hava sahası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…