canim benim deryam cok cok gecmis olsun hayatimacil sifa versin rabbim sana
benimki bos bosverinsan canini nelere sIkIyor sizde hastaliklan ugrasirken ben utaniyorum neyi problem yapiyorum diye allahim seni isallah saglina kavustursun cocuklarinda üzülüyordur canim ya az önce annemle konusdum camiye gidiyorlarmis sabah 4 e kadar dua edeceklermis onlarin duasi isallah bizede yansir isallah allah bizede nasip etsin dedigin gibi deryacim cok öpüyorum seni hayatim
kendine dikkat et cok öptüm seni canim benim
iyiyim sağol canım bugün ses seda yok saklandı meret heralde
bende 1 gün sancıdı sonra geçmişti. ama ne sancı kıvrandım acillik oldum. idrarım yanıyodu afedersin kan geliyordu. oturamıyordum yanmadan. sonra geçti 2 ay sonra tekrarladı o o kadar şiddetli olmadı. işallah senin bidaha gelmez meret. rahatladığın bişeyler düşürdüğünün işareti ya büyük abdestinle yada küçükle çıkmıştır. çıksın gitsinnn lanet şeyyy
sağol canımmm yiyemicem durum onu gözteriyor...
seni tebrik ederim bu arada 5 li rakamlara adımını attın zaten çok güzelleşmiştin hepten fıstık oldun başımıza... nazar değmesin canımmmazmini kutluyorum
sanada çok geçmiş olsun canım...nereye düştü bilmiyorum ama çıkış yapmadığını biliyorum...düşmedikçede ara ara oynuyor o kötü oluyor işte neyse şimdilik iyiyim sağol canım
tek kilo alan benim topiğin yüzkarası
Ayy ayyy bamyammm gelmişşşş hoşgelmişşşş
Bamyam belenayım iyi misin canım.
Hedefte koymuşsun önüne ins az kiloyla bitirirsin hamileliğini canım..
Bamyayı kocaman öptümm
Mavıgozz ablaa hırs yapmana sevindim..
Hani çıtırdak kaynana olacaktın sennnn hıı?
Ayrıca teşekkür ettim ablacım..
Haftaya pistlerde seni de görelim
bugün kahvaltımı zor yaptım kilomu görüncceOlsun sağlık olsun haftaya görüşürüz
hoşgeldin canımmerhaba arkadaslar bende bir haftadir sizi okuyorum ve diyete basladim cok iyi motive ediyosunuz bugun 5.gunum bakalim pazartesi kac gr gidicek
geçmiş olsun canımbaşlangıç:74
gecen hafta:66.1
bu hafta:65.3
giden:800 gr
top.giden:8.7 kg
hedef:62
slm kızlar bıraz rahatsızım keyfım yok raporluyum zaten eve geldım fazla kalamıycam heralde yada fazla yazamam kılo veren herkseı kutluyorum görüşürüz
hftaya ümitliyimbenimde giden gelenim yokaman gelmesinde gidsin
cok sevindim canim senin adina
e kolay deyil canimisallah veririz
görüsürüz canim :92:
haftaya verirsin isallah
sen öyle kopyalayinca bende güldüm
bende vermiyom zeynepibanane naz yapayim dedim ortime
aldım canım sağolselam kızlar....
acilen memlekete gitmek zorunda kaldım yeni döndüm..
babam rahatsız bayramdan sonra önemli bir ameliyat olcak
çok zor günler yaşıyoruz ailecek(
bi de şehit haberleri var yüreğim yanıyor nefes alamıyorum.
diyet falan hiçbişey kalmadı
ne akşam yediğim belli ne sabah bazen sabahtan akşama kadar hiçbişey yemiyorum
çok sağlıksız bir hal aldı herşey.
allahım herşey güzel olsun artık kötü haberler almayalım..
nefes alamıyor gibiyim eşim de ben de ölü gibi dolaşıyoruz evin içinde.
mavigöz abla kusura bakma özelden de msj attım sana...
hoşgeldintrendy21 ARKADAŞIMIN DİKKATİNE BU GRUBA YENİ KATILDIM
BİLGİLERİM:
KİLO 66,3
BOY 1.60
çok gençmiş baban allah acil şifalar versinsaol canım....
saol sena abla..
beyninde tümör var daha önce de ameliyat olmuştu
iyileşmişti ama tekrar nüksetmiş..
emaliyat istemiyor babam ama doktor doktor dolaştık hepsi şart dedi
60 yaşında falan olsan olma derdim dedi doktorun biri ama babam daha 47 yaşında mutlaka olmalısın dedi.
geçsin şu günler ya bitsin gitsin.
sanada iyi sohbetler canımkızlar ben çıkıyorum koçiş gelicek..akşamda arkadaşımıza oturmaya gidicez.ne yer ne içeriz bilmiyorum..inşallah yemek hazırlamıştır...pasta börek yemekten katkat iyidir....hadi gittim kızlar siz iyi sohbetler...
hoşgeldintuğbacım senacım naF canım hoş buldum...
inşallah yavaş yavaş emin adımlarla hedefime ulaşıcam...
tuğbacım tebrikler 50 li rakamları gördün ya süpersin....
monarosa,mywish,kılavuz başkahasta olupta bilmediğim varsa geçmiş olsun.
belenay bebeğin varmış. çok sevindim canım .inşallah sağlıklı mutlu bi şekilde kucağına alırsın...
sende hoşgeldinBende yeni girdim kızlar. Ortak falan olacakmışız sanırım. Nasıl oluyo bu. Biz mi seçiyoruz kaptanmı veriyo ortakları. Ayrıca bende listeye girmedim sanırım dimi? Öğretin kızlar birazcık. Ben Rezzan bu arada nickimden de anlaşılır ama:) yaş 33 evliyim 2 kızım var. Çalışıyordum ev hanımı olmaya karar verdim. 19. gündür sigara içmiyorum. Bu yüzden zaten var olan kilolarıma yenileri de eklenince rejime karar verdim. Ayrıca sizler çok iyi geldiniz aklıma bile gelmiyo sigara. Sanırım biraz ayrıntılı oldu kendimi tanıtımım :))
geçmiş olsun kendine iyi bakçok yoğunum bugün migrenim tuttu felaketim....bugün eve zor atıcam kendimi yediklerimi yazayım
sabah: 1 tost yağsız
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara: yapmadım hiç aç değildim
öğlen: 1 küçük haşlanmış tavuk butu
salata 3çk yoğurt
akşam: ne yiceğimi bilmiyorum hiç bişey yemeden ilaç içip yatmayı planlıyorum...:26: midem bulanıyor bu aralar dökülüyorm
cok gecmis olsun canim baban isallah bian önce sagligina kavusur
gecmis olsun canim yat dinlen uyuyabiliyorsan uyu
naptiniz bakem bensizallah herkese saglik versin isallah
az önce babamlan konusdum diyo kizim ben dün kayboldumnasil kayboldun dedim önce amcan kayboldu onu ariyayim dedim kendim kaybettim grupu dedi kabe de neyse sonra oteli bulmus ama diyo babaannen ara sira kayboluyor hemen buluyorum dedi kaybolcak diye korkuyo babaannem yol bilmez iz bilmez kaybolsa bulamaslar
içten dileklerin için çok teşekkür ederim suzancım...okadar içten şifa dilemişsinki etkilendim bitanem...çocuklar ikigün biraz helak oldular,özellikle yemek konusunda,çünkü eşim hazır yemek yaptırdı hep onlara...benimkilerde tencere yemeği ve kahvaltı sevdikleri için sıkıldılar(başka çocuk can atar)...bu sabah kahvaltıyı görünce aynenoldular ve saldırdılar,öğlen ve akşamada yemek hazır olunca coştular....kötü oldum ama gerçekten 2 gün gözüm hiçbişey görmediki ben çocuklarıma çok düşkünümdür,gebersemde onları mağdur etmezdim...ama diyorum ya bu seferki taş heralde büyüktüki iflahımı kesti gözüm çocukları bile görmedi...neyseki bugün normale döndüm canım...oh beee sancısız bir gün çok güzelmiş...tekrar teşekkür ederim canımcım sağolasın
bayadir yokdun herhalde canim yada denk gelmediktek kilo alan benim topiğin yüzkarası
bugün kahvaltımı zor yaptım kilomu görüncce
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım
hftaya ümitliyim
aldım canım sağol
hoşgeldin
çok gençmiş baban allah acil şifalar versin
sanada iyi sohbetler canım
hoşgeldin
sende hoşgeldin
geçmiş olsun kendine iyi bak
bişey olmaz canım anı olur anlatıp gülersiniz ileride
tek kilo alan benim topiğin yüzkarası
bugün kahvaltımı zor yaptım kilomu görüncce
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım
hftaya ümitliyim
aldım canım sağol
hoşgeldin
çok gençmiş baban allah acil şifalar versin
sanada iyi sohbetler canım
hoşgeldin
sende hoşgeldin
geçmiş olsun kendine iyi bak
bişey olmaz canım anı olur anlatıp gülersiniz ileride
canim benimannesin iste gercek olmasi gereken gibi anne caniminici ya iyi oldun ya gectiya cok sükür yavrucuklarim ya annelerinin kuzulari
valla 4 tane çekmişim 4ünüde koydum
biri tarhana çorbasıı,,diğeride fırında kelebek e bide bikaç bibersalata yoğurt hadi afiyet olmuş bizee,,,dün 20.30da bunları yedik ben tam 7tane kelebek 3tane biber yedim akşam hızımı alamamış olucamkii,gıcıklık yapıpta cuma arefesi akşam elinde cipsle vede kuruyemişle gelen he beni unutmamış yulaflı püskevitte almış 2paket onlardan hepsinden yedim,,kudurmuş gibiydim canım istemiyoduu ama evde varya artık daldım hepsineee ama sabah çok güzel bi rakamla uyandıım tabi sizler benim yaptıklarımı yapmayın sakın çünkü sizin kilonuzdayken ben bunlardan hiç yemiyodum,,artık ödül zamanlarım geldii,,darısı başınızaa sonra sizde başlarsınız yemeğe...ben bidaha kim bilir ne zaman yicem cipss
Eki Görüntüle 277193 Eki Görüntüle 277192 Eki Görüntüle 277191 Eki Görüntüle 277190
biri tarhana çorbasıı,,diğeride fırında kelebek e bide bikaç bibersalata yoğurt hadi afiyet olmuş bizee,,,dün 20.30da bunları yedik ben tam 7tane kelebek 3tane biber yedim akşam hızımı alamamış olucamkii,gıcıklık yapıpta cuma arefesi akşam elinde cipsle vede kuruyemişle gelen he beni unutmamış yulaflı püskevitte almış 2paket onlardan hepsinden yedim,,kudurmuş gibiydim canım istemiyoduu ama evde varya artık daldım hepsineee ama sabah çok güzel bi rakamla uyandıım tabi sizler benim yaptıklarımı yapmayın sakın çünkü sizin kilonuzdayken ben bunlardan hiç yemiyodum,,artık ödül zamanlarım geldii,,darısı başınızaa sonra sizde başlarsınız yemeğe...ben bidaha kim bilir ne zaman yicem cipss
Eki Görüntüle 277193 Eki Görüntüle 277192 Eki Görüntüle 277191 Eki Görüntüle 277190
aynen ablacım yazdım zaten dedim ben kilo vermeye başladığımda hiç yemiyodum,,dikkat ediyodum artık zamanı gelmiştii bende ödüllendirdim kendimi....afiyet olsun bitanem...ama güzel söylemişsin ...İSTEDİĞİN KİLOYA YAKLAŞTIĞIN İÇİN KENDİNE ÖDÜL VERMİŞSİN...YENİ HATUNLAR BU SÖZE DİKKAT...yoksa hergün bunları bu saatte yemiyor kuşum ...
dimi tuğbacım yanlış anlaşılmasınki yanlış yönlenmesinler:13::13:
affiyet olsun canimkilo olmasin türkiye ye geldigimde kelebek yemem lazim kac aydan beri aseriyorum yaa kiz birde hamile olsaydim kelebek aserseydim ben nerden bulacaktim kelebegi
aynen ablacım yazdım zaten dedim ben kilo vermeye başladığımda hiç yemiyodum,,dikkat ediyodum artık zamanı gelmiştii bende ödüllendirdim kendimi....
ay ne biliyim benyaaa sende hamile kalmayıver allah allah
buaralar giremiyorum ama diyetimide yapmıştımbayadir yokdun herhalde canim yada denk gelmedikolsun napalim bizde haftaya veririz dimi evet cok güzel ani olur
ah canım diyetimi yaptım bigün kaçamağım oldu dün akşam turşu yedim biraz suyundanda içmiştim acaba o yapmış olabilirmi ödem olmasın diye yeşil çayda içmiştim hemde 2 bardak desteğin için teşekkür ederimablam hoşgeldin...kilonu görmedim ama hepimizde arada motivasyon kaybı oluyor ve artıları görebiliyoruz...oyüzden üzülme ,önemli olan inanman...er yada geç hedefine varırsın merak etme canım
buaralar giremiyorum ama diyetimide yapmıştım
ah canım diyetimi yaptım bigün kaçamağım oldu dün akşam turşu yedim biraz suyundanda içmiştim acaba o yapmış olabilirmi ödem olmasın diye yeşil çayda içmiştim hemde 2 bardak desteğin için teşekkür ederim
tebriklerdarısı bize
hadin ben kaçtım eşcazım geldii,,yersem bi çorba içerim salatayla herhaldee,,yarın artıda olmak istemiyorumkendinize cici bakın akşam listeyi yapıcam ..asıcam duvara gelip görürsünüz
yalnız eksik bildirimler var sanırım ,,hadii bildirim yapmayan kalmasın,,bilenler bilmeyenlere söyleyiversin bi zahmet..bildirimler bana özele yapılıyor,,ben kaçtım
kargoyla göndercen artik banane
sIkma canini canimbuaralar giremiyorum ama diyetimide yapmıştım
ah canım diyetimi yaptım bigün kaçamağım oldu dün akşam turşu yedim biraz suyundanda içmiştim acaba o yapmış olabilirmi ödem olmasın diye yeşil çayda içmiştim hemde 2 bardak desteğin için teşekkür ederim
tebriklerdarısı bize
hadi görüsürüz canim :92:hadin ben kaçtım eşcazım geldii,,yersem bi çorba içerim salatayla herhaldee,,yarın artıda olmak istemiyorumkendinize cici bakın akşam listeyi yapıcam ..asıcam duvara gelip görürsünüz
yalnız eksik bildirimler var sanırım ,,hadii bildirim yapmayan kalmasın,,bilenler bilmeyenlere söyleyiversin bi zahmet..bildirimler bana özele yapılıyor,,ben kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?