70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

içten dileklerin için çok teşekkür ederim suzancım...okadar içten şifa dilemişsinki etkilendim bitanem...çocuklar ikigün biraz helak oldular,özellikle yemek konusunda,çünkü eşim hazır yemek yaptırdı hep onlara...benimkilerde tencere yemeği ve kahvaltı sevdikleri için sıkıldılar(başka çocuk can atar)...bu sabah kahvaltıyı görünce aynen oldular ve saldırdılar,öğlen ve akşamada yemek hazır olunca coştular....kötü oldum ama gerçekten 2 gün gözüm hiçbişey görmediki ben çocuklarıma çok düşkünümdür,gebersemde onları mağdur etmezdim...ama diyorum ya bu seferki taş heralde büyüktüki iflahımı kesti gözüm çocukları bile görmedi...neyseki bugün normale döndüm canım...oh beee sancısız bir gün çok güzelmiş...tekrar teşekkür ederim canımcım sağolasın

tek kilo alan benim topiğin yüzkarası
Olsun sağlık olsun haftaya görüşürüz
bugün kahvaltımı zor yaptım kilomu görüncce
merhaba arkadaslar bende bir haftadir sizi okuyorum ve diyete basladim cok iyi motive ediyosunuz bugun 5.gunum bakalim pazartesi kac gr gidicek
hoşgeldin canım
geçmiş olsun canım
hftaya ümitliyim
aldım canım sağol
trendy21 ARKADAŞIMIN DİKKATİNE BU GRUBA YENİ KATILDIM
BİLGİLERİM:
KİLO 66,3
BOY 1.60
hoşgeldin
çok gençmiş baban allah acil şifalar versin
sanada iyi sohbetler canım
hoşgeldin
sende hoşgeldin
geçmiş olsun kendine iyi bak

bişey olmaz canım anı olur anlatıp gülersiniz ileride

canim benim annesin iste gercek olmasi gereken gibi anne caniminici ya iyi oldun ya gectiya cok sükür yavrucuklarim ya annelerinin kuzulari

bayadir yokdun herhalde canim yada denk gelmedik olsun napalim bizde haftaya veririz dimi evet cok güzel ani olur

ablam hoşgeldin...kilonu görmedim ama hepimizde arada motivasyon kaybı oluyor ve artıları görebiliyoruz...oyüzden üzülme ,önemli olan inanman...er yada geç hedefine varırsın merak etme canım

valla 4 tane çekmişim 4ünüde koydum
biri tarhana çorbasıı,,diğeride fırında kelebek e bide bikaç bibersalata yoğurthadi afiyet olmuş bizee,,,dün 20.30da bunları yedik ben tam 7tane kelebek 3tane biber yedim akşam hızımı alamamış olucamkii,gıcıklık yapıpta cuma arefesi akşam elinde cipsle vede kuruyemişle gelen he beni unutmamış yulaflı püskevitte almış 2paket onlardan hepsinden yedim,,kudurmuş gibiydim canım istemiyoduu ama evde varya artık daldım hepsineeeama sabah çok güzel bi rakamla uyandıımtabi sizler benim yaptıklarımı yapmayın sakın çünkü sizin kilonuzdayken ben bunlardan hiç yemiyodum,,artık ödül zamanlarım geldii,,darısı başınızaa sonra sizde başlarsınız yemeğe...ben bidaha kim bilir ne zaman yicem cipss

afiyet olsun bitanem...ama güzel söylemişsin ...İSTEDİĞİN KİLOYA YAKLAŞTIĞIN İÇİN KENDİNE ÖDÜL VERMİŞSİN...YENİ HATUNLAR BU SÖZE DİKKAT...yoksa hergün bunları bu saatte yemiyor kuşum ...
dimi tuğbacım yanlış anlaşılmasınki yanlış yönlenmesinler:13::13:

affiyet olsun canim kilo olmasin türkiye ye geldigimde kelebek yemem lazim kac aydan beri aseriyorum yaa kiz birde hamile olsaydim kelebek aserseydim ben nerden bulacaktim kelebegi

aynen ablacım yazdım zaten dedim ben kilo vermeye başladığımda hiç yemiyodum,,dikkat ediyodum artık zamanı gelmiştii bende ödüllendirdim kendimi....
affiyet olsun canim kilo olmasin türkiye ye geldigimde kelebek yemem lazim kac aydan beri aseriyorum yaa kiz birde hamile olsaydim kelebek aserseydim ben nerden bulacaktim kelebegi

ay ne biliyim benyaaasende hamile kalmayıver allah allah

bayadir yokdun herhalde canim yada denk gelmedik olsun napalim bizde haftaya veririz dimi evet cok güzel ani olur
buaralar giremiyorum ama diyetimide yapmıştım
ablam hoşgeldin...kilonu görmedim ama hepimizde arada motivasyon kaybı oluyor ve artıları görebiliyoruz...oyüzden üzülme ,önemli olan inanman...er yada geç hedefine varırsın merak etme canım
ah canım diyetimi yaptım bigün kaçamağım oldu dün akşam turşu yedim biraz suyundanda içmiştim acaba o yapmış olabilirmi ödem olmasın diye yeşil çayda içmiştim hemde 2 bardak desteğin için teşekkür ederim

tebrikler darısı bize

hadin ben kaçtım eşcazım geldii,,yersem bi çorba içerim salatayla herhaldee,,yarın artıda olmak istemiyorumkendinize cici bakın akşam listeyi yapıcam ..asıcam duvara gelip görürsünüz

yalnız eksik bildirimler var sanırım ,,hadii bildirim yapmayan kalmasın,,bilenler bilmeyenlere söyleyiversin bi zahmet..bildirimler bana özele yapılıyor,,ben kaçtım

sIkma canini canim haftaya birden gider belki :26:
hadi görüsürüz canim :92:

memnun oldum topikte bi ablamız daha oldu desenebende 23 yaşındayım 4yıllık evliyim ev hanımıyım,biri erkek biri kız ellerinden öper 2 evladım var allah bağışlarsa...bu aralar pek bi çıtır oldumda ayıptır söylemesikızlara moral veriyorum,,burdaki mesleğimde kaptan yardımcılığı,,geleni gideni döverek adam etmeye çalışıyoruz iştee
takılıyorum bakma bana öyle sinirli sinirlii,istersen sen beni dövebilirsin büyüklere ah yok bendee

Maşallah triendy kilolar gitmiş hakikaten tam çıtır olmuşun. Bana inanılmaz motivasyon oldu tam gaz geleceğim bi daha ki cuma. Gerçekten yaşta abla yaşı yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…