70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1-Kilo çizelgesi yapılacak

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..

4-Günde 2 defa ara öqün yapılacak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek

5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir

6-Ara öqün tekrar yapılacak

7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne yediysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir

9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak

11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim

BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

çok yoğunum bugün migrenim tuttu felaketim....bugün eve zor atıcam kendimi yediklerimi yazayım

sabah: 1 tost yağsız
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

ara: yapmadım hiç aç değildim

öğlen: 1 küçük haşlanmış tavuk butu
salata 3çk yoğurt

akşam: ne yiceğimi bilmiyorum hiç bişey yemeden ilaç içip yatmayı planlıyorum...:26: midem bulanıyor bu aralar dökülüyorm

Ciddi ciddi oturmaktan totom ağrıdı.
Off çok fena oldum. Akşam gezebilirsem gezeyim yoksa h.sonu yürümem gerek yoksa sandalyenin şeklini almış gibi durcam.
Oyyy nasılll acıyyyy NaF hee

Ahahhahah hohohoho bende aynı şeyi söylüyodum kendi kendime ben haftasonu ikea filan gezmeyi düşünüyorum bakalım zaten gezemezsem balkonları filan yıkayıp cam silicem bi hareket lazım bu bünyeye yoksa erimiycek koca toto

Ayy canımm geçmiş olsun

Saol canımmcımm
Benim orti ortada bile yok
Sen nasılsın şeker bu arada hayret gündüz buralardasın
eşim 5te geliyoya artık sabahları girebiliyordum bu hafta akşamları olmuyodum,,ama neyseki hafta bitti bu sefer gece 1de gelicek eşim oyüzden akşamcıyımbu arada müthiş kilo vermişsin gene süpriz oldu valla
Onu bende bilmiyorum :26:

Süpersin nenn tebrik ediyorum helall

Talibimi arıyorum
sıkıysa ara talibinii

Aferimmmmm
Sonunda 59u gösterdin bak bize de
Darısı başımıza artık
eee ilki benden olsun dedim hadi sıra sizlerdeee
çok teşekkür ederim sena ablacım valla bende çok duygulandım,,dünkü yediklerimden sonra hatta hiç tahmin etmiyodum amaa..helal olsun tartıya sağolsun beni mutlu etti,,benimde adım kırmızıyla yazılcak şükür hihihadi ayağımı sürüyorum bak arkamdan gelin bakalım kim 59u görcek benden sonraa
hoşgeldin canım,,istediğin kiloya burda geliceksin hiç şüphen olmasın,bende 2.doğumuma 76yla girmiştim doğum sonrası aylarda 80kgyi görünce kafama vurdum naptım ben yaa diye ve burayla tanıştım ...ah ah darısı başınızaa
kimse bilmiyormu kilo çizelgesini nere yapıştırıcamı
kontrol paneline girip solda profil düzenle var oraya girip aşağı kaydır orda çizelge yazıyo oraya kopyaladığın şeyi yapıştır kaydete bas okaa
benimde giden gelenim yok aman gelmesinde gidsin

cok sevindim canim senin adina

bende vermiyom zeynepi banane naz yapayim dedim ortime
aman aman gitmesse gitmesinde ama yeterki gelmesin,,
arife cizelgen gorunmuo
baslangıc:66.9
gecen hafta:66.3
bu hafta: 66.2
giden : 100 gr
simdi benim ortim shryvz idi. ben bu bildirimi hem trendy e hem de senaya yapıcam dimi :26:
bana sadece kendi bildirimini gönder canım
oh oh bende motive oldum haftayua 58i görürüm artıközeniiiiiinnnnnnnnnn
çok güldüm ama yazıcam valla TALİBİMİ ARIYORUMM el duysa ne der evli barklı çocuklu kadının yazdığına bak internetlere

neyse şaka bi yana cidden ben kararlı bir ortak arıyorum kendime duyurulur

bak hatırlatmıyım diyorum ama kıyamıyorum canım özele bildirimini yapmamışsınondan sonra listede ismini göremeyen ben bildirimimi yaptım ama diye karşı çıkıyoo
orti sistemi var galiba ben de istiyorum orti yaaa
şimdi ilk defa katıldım ya birisine ismimi kilomu yazdırmam lazım mı
hayır canım haftaya kadar bekle gerek yok orti bildirimine ,,ama bana bildirimini yollaman lazım özele ,,haftaya listede olmak istiyorsan

ya inanmıyorum sana ya valla geçmişi okursan sana yazılanları görürsün,ben cvb vermiştim ama nerdeee illaki tavır alıcakişte sana yazdığım cvb

Kızlar acil çıkış veriyorum beni özleyin anacımmmmmmmmm

Hoşbulduk cnm. Memnun oldum bende. Özel msj attım bu sabah ilk bildirimimi yaptım.
Listeye aday olarak konalım da bir orti buluruz inşallah. :))

cok gecmis olsun canim baban isallah bian önce sagligina kavusur
kızlar işte bildrimim dha yeni kalktım :)))))))))))
basşalngıc kilo:71.7
bu hftaki kilo:69.3 gecen hftaki kilo: 70.5
giden:1200gr
toplam giden: 2400gr
hedep:50

gecmis olsun canim yat dinlen uyuyabiliyorsan uyu

naptiniz bakem bensiz allah herkese saglik versin isallah
az önce babamlan konusdum diyo kizim ben dün kayboldum nasil kayboldun dedim önce amcan kayboldu onu ariyayim dedim kendim kaybettim grupu dedi kabe de neyse sonra oteli bulmus ama diyo babaannen ara sira kayboluyor hemen buluyorum dedi kaybolcak diye korkuyo babaannem yol bilmez iz bilmez kaybolsa bulamaslar

hoşgeldin canım bol azimler diliyorum
hadi bakalım
heyecanlandım
ilk hedefim 4 kasıma kadar 65 e inmek kazamız mübarek olsun
ortiyle beraber kasıp kavuracağız burayı
sende hoşgeldin çıtır adayı
ben de ortak istiyorum,ama geçen cumartesi geldim,bugün ilk bildirimimi yaptım,bu hafta ortak olamam değil mi?? listenin en altında olacak ismim??
hoşgeldin fıstık
mikkkemmmmeeeeeelllll bir liste ve bu listeyle hem dengeli hemde güzel verirsinkiiiiiiiiii bu hafta çok güzel vermişsin aşkitom tebrikler
oooooooooooo nerelerdesin hatun...bizi terkedersen böyle olur allahın sopası işte...şaka yaptım bitanem özlemiştik hoşgeldin...ben imdilik iyiyim bugün sancım tamamen kesildi şükür ama taş daha düşmedi,bakalım bidahaki atak nezaman gelecek:26:
çok sağol bitanemde biraz önce seni övdümki ben
çok çok geçmiş olsun bitanem okuyunca tuhaf oldum...çok genç babacığın allah şifa versin sevdiklerine bağışlasın bitanem

geçmiş olsun canım...bu meret karanlık sessiz yerde uyumadan yada dinlenmeden geçmiyor...dinlen fıstık

Ayy canımm geçmiş olsun

teşekkürler tatlım

Kızlar acil çıkış veriyorum beni özleyin anacımmmmmmmmm

iyi akşamlar canım

yatacağım zaten eşimde kendi hazırlasın yemeğini... çok şirinler yaaaaa

h

geçmiş olsun canım...bu meret karanlık sessiz yerde uyumadan yada dinlenmeden geçmiyor...dinlen fıstık

sende sağol tatlım. öyle yapacağım gözlerim açılmıyor valla. sen nasıl oldun sancın vardı işallah geçmiştir. çok feci bişey bende yazın yaşadım onu sancısı berbat...:44:

Son düzenleme:
senin mağrur havanı yerim ben ortiiimmmmm
hadi bakalım tebrikleri kabul etmeye başlamışsın çıtırım...ben çiçeğimi adresine gönderdim seneye kadar gelir heraldesenaya bildirdinmi fıstık bizihaftaya yetişirim inşallah sana guuuu,beni fena gazladın haberin olsun...bak dikkat et geçen hafta sen benim kilodaydın...fadıl takipte ona göre

iyiyim sağol canım bugün ses seda yok saklandı meret heralde

memnun oldum topikte bi ablamız daha oldu desenebende 23 yaşındayım 4yıllık evliyim ev hanımıyım,biri erkek biri kız ellerinden öper 2 evladım var allah bağışlarsa...bu aralar pek bi çıtır oldumda ayıptır söylemesikızlara moral veriyorum,,burdaki mesleğimde kaptan yardımcılığı,,geleni gideni döverek adam etmeye çalışıyoruz iştee
takılıyorum bakma bana öyle sinirli sinirlii,istersen sen beni dövebilirsin büyüklere ah yok bendee

sen bilirsin canım bugünlük akşam yeme canın istemiyorsa geçmiş olsun hadi bakalım sende yat erkenden
ay hem güldüm hemde arada böyle oldum suzineyseki mutlu sonmuş..allah kaybetmesin bidahaa,,ay okadar kalabalıkta ben bile kaybolurum herhaldee

vay ortim gelmiş hoşgelmiş,,ya bu hafta yine grupta sen birinci oldun pööfffhaftaya 1 kilo vereyimde gör sen solluyomuyum sollamıyomuyum senii
neyseki ikimizde kilo vermişiz buhafta,,ama sanırsam yine aşağılardayız ama sonuncu değilizzz

olsun kuşum sonuncu olmayız heralde...senin taktik beni gazlamaksa amacına ulaşıyorsun merak etme aşkitom,öpüyorum seni fıstığım bıcırlarınıda tabiikiiiiii

iyiyim sağol canım bugün ses seda yok saklandı meret heralde

çok sağol bitanem...hakikaten kötü bir sancı,allah düşmanım bile vermesin
canim tekrar cok gecmis olsun
gercektende resimlerde telvizyonda görüyoruz nekadar kalabalik oldugunu evet mutlu son ama ilk günden böyle olursa amin canim allah kaybetirmesin babamla amcam baslarinin cagresini bulurlar yengemlen annemde herhalde :44: ama babaannem hayirlisi isallah

aa evet yaa geçenki kilomdasın şuan kız yavaş takip et bakalım haftaya beni geçersen bozuşuruz haa,,eğer gelecek hafta ben 60a çıkarsam artıda olursam yanii 2hafta sonra sende artıda olmaya çalışcan ona göree,herkez sırasını bilsin önce ben olcam 58 sonra istersen sende olabilirsiinn
vaybe ne yazmışım yazarken ne yazdığımıda unuttum neysee,,oku okuyabilirsen anlamazsan de bana tekrar tercüman edip yazarım
of bugün hiç düzenim yoktu,,öğlen yedim yemeğimi geç kalktığım için 2 saat aç durdum ekmek yok derken derken makarna pişirdim yoğurtladık yedik çocuklarlaa..başkada bişi yok şuandada hiç ama hiç aç diğilim,,eşimde işten gelince kirayı yatırmaya gitti gelmedi daha,,yesemmiki napsam,,şimdiye kadar 1lt su içtim ama 3ltreyi edicem,,bi bardakta yeşil çay içtim şimcik okaaa..ama dün gece yarısı kuruyemiş yedim pc başındaa cips yedim hemde çok akşam yemeği geç yedikfalan nasıl olduda kilo verdim du ben menümü verem akşamkii hihiresimli amma
çiceğide bekliyorum haa seneye aynı evde olurmuyuz bilmem amaa neysee gelekoysun ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…