Ciddi ciddi oturmaktan totom ağrıdı.
Off çok fena oldum. Akşam gezebilirsem gezeyim yoksa h.sonu yürümem gerek yoksa sandalyenin şeklini almış gibi durcam.
Oyyy nasılll acıyyyy NaF hee
çok yoğunum bugün migrenim tuttu felaketim....bugün eve zor atıcam kendimi yediklerimi yazayım
sabah: 1 tost yağsız
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara: yapmadım hiç aç değildim
öğlen: 1 küçük haşlanmış tavuk butu
salata 3çk yoğurt
akşam: ne yiceğimi bilmiyorum hiç bişey yemeden ilaç içip yatmayı planlıyorum...:26: midem bulanıyor bu aralar dökülüyorm
eşim 5te geliyoya artık sabahları girebiliyordum bu hafta akşamları olmuyodum,,ama neyseki hafta bitti bu sefer gece 1de gelicek eşim oyüzden akşamcıyım
Saol canımmcımm
Benim orti ortada bile yok
Sen nasılsın şeker bu arada hayret gündüz buralardasın
sıkıysa ara talibiniiOnu bende bilmiyorum :26:
Süpersin nenntebrik ediyorum helall
Talibimi arıyorum
eee ilki benden olsun dedim hadi sıra sizlerdeee
Aferimmmmm
Sonunda 59u gösterdin bak bize de
Darısı başımıza artık
çok teşekkür ederim sena ablacım valla bende çok duygulandım,,dünkü yediklerimden sonra hatta hiç tahmin etmiyodum amaa..helal olsun tartıya sağolsun beni mutlu etti,,benimde adım kırmızıyla yazılcak şükür hihituqbaaaaaa
Canım çok çok tebrik ederim 59.8 süper ötesiiibu rakamı görmek için neler vermezdim...şimdiden bir haftalık iştahım kapandı...akşam bir arkadaşıma oturmaya gidicez... ne yiyeceqimi bilmediqim için öqlen k-flaks yedim...şimdiden dengelemek için...biraz sonrada elma yicem..akşam yemeqi yemicem gidince orada ne çıkarsa bahtıma...sana çok özendim yaaa....kızlarrrr ha qayret yetişelim tuqbayaaa
kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
kızlar orti bildirimlerini yapmayanlar var...orti bildirimleri bnm özelime lütfennnn!!!!!!
ecrin hoşgeldin cnm...
hoşgeldin canım,,istediğin kiloya burda geliceksin hiç şüphen olmasın,bende 2.doğumuma 76yla girmiştim doğum sonrası aylarda 80kgyi görünce kafama vurdum naptım ben yaa diye ve burayla tanıştım ...ah ah darısı başınızaahosbulduk canim bende imrendim ya 59.8e bende birsene once oyleydim ve hamile kaldim 79kiloyla doguma girdim cok kilo aldim hamileyken simdi kizim 3aylik oldu artik yemege dikkat ederek kilolari vermem lazim aynaya bakamiyorum kocaman birisini goruyorum aynada bu benmiyim diyorum moralim bozuluyo
kontrol paneline girip solda profil düzenle var oraya girip aşağı kaydır orda çizelge yazıyo oraya kopyaladığın şeyi yapıştır kaydete bas okaakimse bilmiyormu kilo çizelgesini nere yapıştırıcamı
aman aman gitmesse gitmesinde ama yeterki gelmesin,,benimde giden gelenim yokaman gelmesinde gidsin
cok sevindim canim senin adina
bende vermiyom zeynepibanane naz yapayim dedim ortime
bana sadece kendi bildirimini gönder canımarife cizelgen gorunmuo
baslangıc:66.9
gecen hafta:66.3
bu hafta: 66.2
giden : 100 gr
simdi benim ortim shryvz idi. ben bu bildirimi hem trendy e hem de senaya yapıcam dimi :26:
oh oh bende motive oldum haftayua 58i görürüm artıkBu hafta trene bindim tıkır tıkır gidecek kilolarım66.6 ne kadar güzel duruyo haftaya 65 olsa ne güzel olur
zor değil başarabilirim
ben güzelimmmmmmm
ben güzelimmmmmmmmm
kendimi seviyorummmmmmmm
zayıflama yolunda önümde hiçbir engel yokkkk
Canım hiçbir yasaklı yiyeceği istemiyorrrrr
Hiç açlık hissetmiyorummm ve sağlıklı besleniyorummmmm
Bugünlük motivasyon seansımız sona ermiştir
çok güldüm ama yazıcam valla TALİBİMİ ARIYORUMMel duysa ne der evli barklı çocuklu kadının yazdığına bak internetlere
neyse şaka bi yana cidden ben kararlı bir ortak arıyorum kendime duyurulur
bak hatırlatmıyım diyorum ama kıyamıyorum canım özele bildirimini yapmamışsıncnm bnim anca gelebildim bennn buara çok yoğunum napim ama özledim sizi haftaya yoğunluk geçer heralde yanınızda olurum yine bende diyorum bu hafta neden veremedim diye demek fazla buraya gelemedim diyemiş gerçekten öle menüde paylaşamadım bayadır sözzzz bu hafta dikkat edicem :)))
hayır canım haftaya kadar bekle gerek yok orti bildirimine ,,ama bana bildirimini yollaman lazım özele ,,haftaya listede olmak istiyorsanorti sistemi var galiba ben de istiyorum orti yaaa
şimdi ilk defa katıldım ya birisine ismimi kilomu yazdırmam lazım mı
ERGİNSENA -ERGİNSENA KAPTAN
Sorularıma cevap yazılmıyor sadece 1 arkadaş cevap verdi bende sana sorayım dedim.Diyetlerde su içmek niye bu kadar önemli her diyette bol su diyorlar. Ayrıca ben akşam yemeğinde sütlü patates püresi yedim salatayla sizce kötümü yapmışım???? Ben daha yemeklerin hangi grup vitaminlere girdiğini hangi vitaminlerin birbiriyle karışmaması gerektiğini bilmediğim için size soruyorum galiba yanlış karışım yemek kilo yapıyormuş teşekkürler şimdiden
canım hoşgeldin,,su içmenin önemi şu nekadar bol su içersek çabalayıpta vücudumuzda parçalanan yağlarımız idrar yoluyla dışarı atılmasıı,oyüzden nekadar bol su okadar kiloama 3ltre sınırımız var aşmamalıyız....aşağıda kaptanımızın uygulanması gereken bitakım şeyler var,,uyarsan çok güzel kilo verirsin..bol iradeler...
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak(burdan yapıcaksınız)Weight Loss - Diet Ticker
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
Hadi hayırlısııı
Hoşgeldinnnözel mesaj atabiliyosan kaptan yardımcımız trendy21 ' e özel mesaj ile başlangıç ve hedef kilonu yazıyosun eğer özel mesaj atamıyosan buraya trendy21 ' e özel diyerek yazıyosun cnm bu hafta liste altında adın geçerse haftaya listeye girmiş olcaksın
Bide yeni gelen birçok arkadaşımız var ortak arıyorummm diye düş yollara birini bulursun bulamazsan kaptanımız da eşleştirebilir sanırım :26:
Ben NaF memnun oldum27 yaşındayım özel bir şirketin muhasebesinden sorumluyum evliyim henüz bebişim yok İzmirde yaşıyorum tanışır kaynaşırız zamanla artık
Bide sigarasız hayat çok rahattebrik ederim bıraktığın için yaşasın dumansız hava sahası
cok gecmis olsun canim baban isallah bian önce sagligina kavusurselam kızlar....
acilen memlekete gitmek zorunda kaldım yeni döndüm..
babam rahatsız bayramdan sonra önemli bir ameliyat olcak
çok zor günler yaşıyoruz ailecek(
bi de şehit haberleri var yüreğim yanıyor nefes alamıyorum.
diyet falan hiçbişey kalmadı
ne akşam yediğim belli ne sabah bazen sabahtan akşama kadar hiçbişey yemiyorum
çok sağlıksız bir hal aldı herşey.
allahım herşey güzel olsun artık kötü haberler almayalım..
nefes alamıyor gibiyim eşim de ben de ölü gibi dolaşıyoruz evin içinde.
mavigöz abla kusura bakma özelden de msj attım sana...
kızlar işte bildrimim dha yeni kalktım :)))))))))))
basşalngıc kilo:71.7
bu hftaki kilo:69.3 gecen hftaki kilo: 70.5
giden:1200gr
toplam giden: 2400gr
hedep:50
gecmis olsun canim yat dinlen uyuyabiliyorsan uyuçok yoğunum bugün migrenim tuttu felaketim....bugün eve zor atıcam kendimi yediklerimi yazayım
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
salata 3çk yoğurt
akşam: ne yiceğimi bilmiyorum hiç bişey yemeden ilaç içip yatmayı planlıyorum...:26: midem bulanıyor bu aralar dökülüyorm
hoşgeldin canım bol azimler diliyorumBende yeni girdim kızlar. Ortak falan olacakmışız sanırım. Nasıl oluyo bu. Biz mi seçiyoruz kaptanmı veriyo ortakları. Ayrıca bende listeye girmedim sanırım dimi? Öğretin kızlar birazcık. Ben Rezzan bu arada nickimden de anlaşılır ama:) yaş 33 evliyim 2 kızım var. Çalışıyordum ev hanımı olmaya karar verdim. 19. gündür sigara içmiyorum. Bu yüzden zaten var olan kilolarıma yenileri de eklenince rejime karar verdim. Ayrıca sizler çok iyi geldiniz aklıma bile gelmiyo sigara. Sanırım biraz ayrıntılı oldu kendimi tanıtımım :))
sende hoşgeldin çıtır adayıhadi bakalım
heyecanlandım
ilk hedefim 4 kasıma kadar 65 e inmek kazamız mübarek olsun
ortiyle beraber kasıp kavuracağız burayı
hoşgeldin fıstıkben de ortak istiyorum,ama geçen cumartesi geldim,bugün ilk bildirimimi yaptım,bu hafta ortak olamam değil mi?? listenin en altında olacak ismim??
mikkkemmmmeeeeeelllll bir liste ve bu listeyle hem dengeli hemde güzel verirsinkiiiiiiiiii bu hafta çok güzel vermişsin aşkitom tebrikler
İkizlerrrrr
Pazartesi için nugget düşünüyorum yanında ayran veya kıvırcık salatası olabilir.
Salı için bezelye yemeği düşünüyorum fırında poşette pişiriyor annem içine bi iki parça tavık atabilirim.
Çarşamba ıspanak olabilir..
Perşembe vazgeçilmezim haşlanmış karnabahar..
Cuma da mantar sote olabilir ya da tavıklı salata + ayran canım..
Sabahları da bi gün haşlanmış yımırta, bi gün menemen, bi gün tost kahvaltılık vs.
oooooooooooo nerelerdesin hatun...bizi terkedersen böyle olur allahın sopası işte...şaka yaptım bitanem özlemiştik hoşgeldin...ben imdilik iyiyim bugün sancım tamamen kesildi şükür ama taş daha düşmedi,bakalım bidahaki atak nezaman gelecek:26:tuğbacım senacım naF canım hoş buldum...
inşallah yavaş yavaş emin adımlarla hedefime ulaşıcam...
tuğbacım tebrikler 50 li rakamları gördün ya süpersin....
monarosa,mywish,kılavuz başkahasta olupta bilmediğim varsa geçmiş olsun.
belenay bebeğin varmış. çok sevindim canım .inşallah sağlıklı mutlu bi şekilde kucağına alırsın...
çok sağol bitanemde biraz önce seni övdümki ben
Yok canım arada bi çok zorlanırsam
2gündür wce çıkamıyordum.
Doğuşun maydanozlu - limonlu form çayı canım şiddetle tavsiye ederim.
Bende 1.100 kilo verdim ama ben böyle övgü görmedimm.
Nedenn hııı? Nedeennn?
Nasılsın abla bu arada hastayım diyordun?
Derya abla da hastalanmış yazık ya..
Hasta olunca insan sağlıklı günlerinin kıymetini daha iyi anlıyor.
çok çok geçmiş olsun bitanem okuyunca tuhaf oldum...çok genç babacığın allah şifa versin sevdiklerine bağışlasın bitanemsaol canım....
saol sena abla..
beyninde tümör var daha önce de ameliyat olmuştu
iyileşmişti ama tekrar nüksetmiş..
emaliyat istemiyor babam ama doktor doktor dolaştık hepsi şart dedi
60 yaşında falan olsan olma derdim dedi doktorun biri ama babam daha 47 yaşında mutlaka olmalısın dedi.
geçsin şu günler ya bitsin gitsin.
çok yoğunum bugün migrenim tuttu felaketim....bugün eve zor atıcam kendimi yediklerimi yazayım
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
salata 3çk yoğurt
hoşgeldin canım bol azimler diliyorum
Hoşbulduk cnm teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah. Çok kötüdür taş düşürmek hiç yaşamadım ama yakınlarımdan biliyorum.
Ayy canımm geçmiş olsun
Kızlar acil çıkış veriyorum beni özleyin anacımmmmmmmmm
cok gecmis olsun canim baban isallah bian önce sagligina kavusur
gecmis olsun canim yat dinlen uyuyabiliyorsan uyu
bu gece cuk hemen yatağa ışıkları kapatım odayı da bi güzek kapatım uyumaya çalışcam ağrı kesiciler fayda etmiyo:2:
naptiniz bakem bensizallah herkese saglik versin isallah
az önce babamlan konusdum diyo kizim ben dün kayboldumnasil kayboldun dedim önce amcan kayboldu onu ariyayim dedim kendim kaybettim grupu dedi kabe de neyse sonra oteli bulmus ama diyo babaannen ara sira kayboluyor hemen buluyorum dedi kaybolcak diye korkuyo babaannem yol bilmez iz bilmez kaybolsa bulamaslar
h
geçmiş olsun canım...bu meret karanlık sessiz yerde uyumadan yada dinlenmeden geçmiyor...dinlen fıstık
eşim 5te geliyoya artık sabahları girebiliyordum bu hafta akşamları olmuyodum,,ama neyseki hafta bitti bu sefer gece 1de gelicek eşim oyüzden akşamcıyımbu arada müthiş kilo vermişsin gene süpriz oldu valla
sıkıysa ara talibinii
eee ilki benden olsun dedim hadi sıra sizlerdeee
çok teşekkür ederim sena ablacım valla bende çok duygulandım,,dünkü yediklerimden sonra hatta hiç tahmin etmiyodum amaa..helal olsun tartıya sağolsun beni mutlu etti,,benimde adım kırmızıyla yazılcak şükür hihihadi ayağımı sürüyorum bak arkamdan gelin bakalım kim 59u görcek benden sonraa
hoşgeldin canım,,istediğin kiloya burda geliceksin hiç şüphen olmasın,bende 2.doğumuma 76yla girmiştim doğum sonrası aylarda 80kgyi görünce kafama vurdum naptım ben yaa diye ve burayla tanıştım ...ah ah darısı başınızaa
kontrol paneline girip solda profil düzenle var oraya girip aşağı kaydır orda çizelge yazıyo oraya kopyaladığın şeyi yapıştır kaydete bas okaa
aman aman gitmesse gitmesinde ama yeterki gelmesin,,
bana sadece kendi bildirimini gönder canım
oh oh bende motive oldum haftayua 58i görürüm artıközeniiiiiinnnnnnnnnn
bak hatırlatmıyım diyorum ama kıyamıyorum canım özele bildirimini yapmamışsınondan sonra listede ismini göremeyen ben bildirimimi yaptım ama diye karşı çıkıyoo
hayır canım haftaya kadar bekle gerek yok orti bildirimine ,,ama bana bildirimini yollaman lazım özele ,,haftaya listede olmak istiyorsan
ya inanmıyorum sana ya valla geçmişi okursan sana yazılanları görürsün,ben cvb vermiştim ama nerdeee illaki tavır alıcak işte sana yazdığım cvb
iyiyim sağol canım bugün ses seda yok saklandı meret heraldeteşekkürler tatlım
iyi akşamlar canım
yatacağım zaten eşimde kendi hazırlasın yemeğini...çok şirinler yaaaaa
sende sağol tatlım. öyle yapacağım gözlerim açılmıyor valla. sen nasıl oldun sancın vardı işallah geçmiştir. çok feci bişey bende yazın yaşadım onu sancısı berbat...:44:
çok sağol bitanem...hakikaten kötü bir sancı,allah düşmanım bile vermesinhoşgeldin canım bol azimler diliyorum
Hoşbulduk cnm teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah. Çok kötüdür taş düşürmek hiç yaşamadım ama yakınlarımdan biliyorum.
Teşekkürler KAPTAN cevabın için ben şimdilik tam diyet yapamıyorum bebekten dolayı emmemiz bitince inşallah sıkı bi diyet yapacağım bi sorum olacak her öğün nesfit-k fleks felan yense sağlıklı olurmu???
tuğbacım senacım naF canım hoş buldum...
inşallah yavaş yavaş emin adımlarla hedefime ulaşıcam...
tuğbacım tebrikler 50 li rakamları gördün ya süpersin....
monarosa,mywish,kılavuz başkahasta olupta bilmediğim varsa geçmiş olsun.
belenay bebeğin varmış. çok sevindim canım .inşallah sağlıklı mutlu bi şekilde kucağına alırsın...
İkizlerrrrr
Pazartesi için nugget düşünüyorum yanında ayran veya kıvırcık salatası olabilir.
Salı için bezelye yemeği düşünüyorum fırında poşette pişiriyor annem içine bi iki parça tavık atabilirim.
Çarşamba ıspanak olabilir..
Perşembe vazgeçilmezim haşlanmış karnabahar..
Cuma da mantar sote olabilir ya da tavıklı salata + ayran canım..
Sabahları da bi gün haşlanmış yımırta, bi gün menemen, bi gün tost kahvaltılık vs.
3 aydır yoktum. bişeyler değişmiş.beğenme olayı vardı mesajı o yok artık herade niye acaba..
bu arada ben de orti arıyorum. yavaş ama emin adımlarla hedefine uaşmak isteyenle orti olabiliriz..
bugün kü menümüde yazayım. henüz düzene girmedi ama neyse...
sabah şekersiz çay,1.5 tavada yum
yarım kk peynir
1 tk bal
1 dom
1 dilim ekmek.küçük bi krep
arada elma
1 avuç leblebi dolu avuç
öğlen k fleksli süt 1 kaseye 3 kaşık
akşam fırında tavuk biraz patates olucak normalde pilavda yaparım ama diyetteyiz ya yapmıcam
cacık yicem sonra 1 dilim kavun ve 1 mandalina yemeyi planlıyorum..
memnun oldum topikte bi ablamız daha oldu deseneBende yeni girdim kızlar. Ortak falan olacakmışız sanırım. Nasıl oluyo bu. Biz mi seçiyoruz kaptanmı veriyo ortakları. Ayrıca bende listeye girmedim sanırım dimi? Öğretin kızlar birazcık. Ben Rezzan bu arada nickimden de anlaşılır ama:) yaş 33 evliyim 2 kızım var. Çalışıyordum ev hanımı olmaya karar verdim. 19. gündür sigara içmiyorum. Bu yüzden zaten var olan kilolarıma yenileri de eklenince rejime karar verdim. Ayrıca sizler çok iyi geldiniz aklıma bile gelmiyo sigara. Sanırım biraz ayrıntılı oldu kendimi tanıtımım :))
sen bilirsin canım bugünlük akşam yeme canın istemiyorsa geçmiş olsun hadi bakalım sende yat erkendençok yoğunum bugün migrenim tuttu felaketim....bugün eve zor atıcam kendimi yediklerimi yazayım
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
salata 3çk yoğurt
cok gecmis olsun canim baban isallah bian önce sagligina kavusur
gecmis olsun canim yat dinlen uyuyabiliyorsan uyu
naptiniz bakem bensizallah herkese saglik versin isallah
az önce babamlan konusdum diyo kizim ben dün kayboldumnasil kayboldun dedim önce amcan kayboldu onu ariyayim dedim kendim kaybettim grupu dedi kabe de neyse sonra oteli bulmus ama diyo babaannen ara sira kayboluyor hemen buluyorum dedi kaybolcak diye korkuyo babaannem yol bilmez iz bilmez kaybolsa bulamaslar
hoşgeldin canım bol azimler diliyorum
sende hoşgeldin çıtır adayı
hoşgeldin fıstık
mikkkemmmmeeeeeelllll bir liste ve bu listeyle hem dengeli hemde güzel verirsinkiiiiiiiiii bu hafta çok güzel vermişsin aşkitom tebrikler
oooooooooooo nerelerdesin hatun...bizi terkedersen böyle olur allahın sopası işte...şaka yaptım bitanem özlemiştik hoşgeldin...ben imdilik iyiyim bugün sancım tamamen kesildi şükür ama taş daha düşmedi,bakalım bidahaki atak nezaman gelecek:26:
çok sağol bitanemde biraz önce seni övdümki ben
çok çok geçmiş olsun bitanem okuyunca tuhaf oldum...çok genç babacığın allah şifa versin sevdiklerine bağışlasın bitanem
geçmiş olsun canım...bu meret karanlık sessiz yerde uyumadan yada dinlenmeden geçmiyor...dinlen fıstık
memnun oldum topikte bi ablamız daha oldu desenebende 23 yaşındayım 4yıllık evliyim ev hanımıyım,biri erkek biri kız ellerinden öper 2 evladım var allah bağışlarsa. ..bu aralar pek bi çıtır oldumda ayıptır söylemesi kızlara moral veriyorum,,burdaki mesleğimde kaptan yardımcılığı,,geleni gideni döverek adam etmeye çalışıyoruz iştee
takılıyorum bakma bana öyle sinirli sinirlii,istersen sen beni dövebilirsin büyüklere ah yok bendee
sen bilirsin canım bugünlük akşam yeme canın istemiyorsa geçmiş olsun hadi bakalım sende yat erkenden
ay hem güldüm hemde arada böyle oldum suzi neyseki mutlu sonmuş..allah kaybetmesin bidahaa,,ay okadar kalabalıkta ben bile kaybolurum herhaldee
vay ortim gelmiş hoşgelmiş,,ya bu hafta yine grupta sen birinci oldun pööfffhaftaya 1 kilo vereyimde gör sen solluyomuyum sollamıyomuyum senii
neyseki ikimizde kilo vermişiz buhafta,,ama sanırsam yine aşağılardayız ama sonuncu değilizzz
iyiyim sağol canım bugün ses seda yok saklandı meret heralde
çok sağol bitanem...hakikaten kötü bir sancı,allah düşmanım bile vermesin
bende 1 gün sancıdı sonra geçmişti. ama ne sancı kıvrandım acillik oldum. idrarım yanıyodu afedersin kan geliyordu. oturamıyordum yanmadan. sonra geçti 2 ay sonra tekrarladı o o kadar şiddetli olmadı. işallah senin bidaha gelmez meret. rahatladığın bişeyler düşürdüğünün işareti ya büyük abdestinle yada küçükle çıkmıştır. çıksın gitsinnn lanet şeyyy
sen bilirsin canım bugünlük akşam yeme canın istemiyorsa geçmiş olsun hadi bakalım sende yat erkenden
[/B][/COLOR]
sağol canımmm yiyemicem durum onu gözteriyor...
seni tebrik ederim bu arada 5 li rakamlara adımını attın zaten çok güzelleşmiştin hepten fıstık oldun başımıza... nazar değmesin canımmmazmini kutluyorum
teşekkürler tatlım
iyi akşamlar canım
yatacağım zaten eşimde kendi hazırlasın yemeğini...çok şirinler yaaaaa
sende sağol tatlım. öyle yapacağım gözlerim açılmıyor valla. sen nasıl oldun sancın vardı işallah geçmiştir. çok feci bişey bende yazın yaşadım onu sancısı berbat...:44:
canim tekrar cok gecmis olsuniyiyim sağol canım bugün ses seda yok saklandı meret heralde
çok sağol bitanem...hakikaten kötü bir sancı,allah düşmanım bile vermesin
gercektende resimlerde telvizyonda görüyoruz nekadar kalabalik oldugunu
memnun oldum topikte bi ablamız daha oldu desenebende 23 yaşındayım 4yıllık evliyim ev hanımıyım,biri erkek biri kız ellerinden öper 2 evladım var allah bağışlarsa. ..bu aralar pek bi çıtır oldumda ayıptır söylemesi kızlara moral veriyorum,,burdaki mesleğimde kaptan yardımcılığı,,geleni gideni döverek adam etmeye çalışıyoruz iştee
takılıyorum bakma bana öyle sinirli sinirlii,istersen sen beni dövebilirsin büyüklere ah yok bendee
ay hem güldüm hemde arada böyle oldum suzi neyseki mutlu sonmuş..allah kaybetmesin bidahaa,,ay okadar kalabalıkta ben bile kaybolurum herhaldee
vay ortim gelmiş hoşgelmiş,,ya bu hafta yine grupta sen birinci oldun pööfffhaftaya 1 kilo vereyimde gör sen solluyomuyum sollamıyomuyum senii
neyseki ikimizde kilo vermişiz buhafta,,ama sanırsam yine aşağılardayız ama sonuncu değilizzz
senin mağrur havanı yerim ben ortiiimmmmm
hadi bakalım tebrikleri kabul etmeye başlamışsın çıtırım...ben çiçeğimi adresine gönderdim seneye kadar gelir heraldesenaya bildirdinmi fıstık bizi haftaya yetişirim inşallah sana guuuu,beni fena gazladın haberin olsun...bak dikkat et geçen hafta sen benim kilodaydın...fadıl takipte ona göre
iyiyim sağol canım bugün ses seda yok saklandı meret heralde
bende 1 gün sancıdı sonra geçmişti. ama ne sancı kıvrandım acillik oldum. idrarım yanıyodu afedersin kan geliyordu. oturamıyordum yanmadan. sonra geçti 2 ay sonra tekrarladı o o kadar şiddetli olmadı. işallah senin bidaha gelmez meret. rahatladığın bişeyler düşürdüğünün işareti ya büyük abdestinle yada küçükle çıkmıştır. çıksın gitsinnn lanet şeyyy
sağol canımmm yiyemicem durum onu gözteriyor...
seni tebrik ederim bu arada 5 li rakamlara adımını attın zaten çok güzelleşmiştin hepten fıstık oldun başımıza... nazar değmesin canımmmazmini kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?