70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar birşey soracağım ama kaptana mı sormam lazım?
Bu K-flakes ile ilgili. Zayıflamaya yarıyo mu acaba? Nasıl kullanılması lazım? Ben çok seviyorum onu yiyorum arada ama zayıflama amaçlı değildi. Burada birkaç kişide okudum da bi aydınlatırsanız sevinirim. Biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. Gün içerisinde nasıl kullanmalıyız? Ne kadar falan gibi .

Bugünkü menüm;
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 domates, salatalık, 4 zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen: Pırasa yemeği, yoğurt
Ara: 1 ince dilim kek ( Çok cnm istedi napim )
Akşam: 1 kase şehriye çorbası, salata, 2 kaşık taze fasulye
2 fincan yeşil çay, 1 fincan form çayı, 3-4 bardak şekersiz çay.

canim bende yeni yeni basladim k-flakes e :44:sena gelsin seni aydinlatir veya öbür kizlar:44:
iyi akşamlar arkadaşlar
utanç tablomu vereyim

başlangıç: 77
geçen hafta:74
bu hafta: 74.3
gelen: 300 gr
hedef: 60

üzülme canim haftaya isallah veririz

Kızlar düzeltme yapıyorum..
izin günümü bugünden yana kullanıyorum.. pazarı kullanmıcam...
eşim pizza söyledi ne zamandır yememiştim bu aksam kacamaklarımı yapıp yarına düzene devam....

Son düzenleme:
haftasonu olduğu nasıl belli değilmi...heryer ıssızzzzzzzzzzzz:18::18:

bşlnqç :80
gçn hafta :68
bu hafta :67.9
qiden :100gr
toplamda giden:12.1
hedef :63
canlarım özele attım ama nolur nolmaz şimdi.
kızlar slmm herkese.dün çatıya yalıtım yaptırdık bu gün de köylere veli ziyareti yaptık kızlar çoookkk yorgunum yarın sizlerleyim anacım.öpüyorum hepiniziiiiii

biraz önce koca bardak süt ve 5 tane fındık yedim...bugünde yeme düzenim tam oturmadı çünkü hala midem bulanıyor
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdar ekm.üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,3 zeytin,çay
ara:
öğle(12,10)
3 kaşık etli patates yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:
akşam:
biraz önce(21.00)
1 brd.süt,5 tane fındık
biliyorum menü menü değil ama dediğim gibi bunada şükür ,hala midem bulanıyor(sancı bitti ama)
gün boyu 3 lt.su var ama

Son düzenleme:
canımmmm sonnda gördm sni burdasnnn yakaladm :))))
üzülme bn 1200 verdim dengeledik

slm kizlar
[COLOR="#0000FF"]klavuz, mywis ve arcak gecmisler olsun aklima gelmeyip hasta olan butun arkadaslara gecmis olsun[/COLOR]
monarossa canim cok cok gecmis olsun babana acil sifa diliyorum...
ve gelelim bana bugun oglumun herzamanki randevusu vardi oglum terapiye girdiginde oranin sorumlu dokturunu gordum yanina birsey sormak icin gitim ve bana oglumun hastane dokturunu aradigini soyledi ve biryildir bekledigim sonuclarinin ciktigini soyledi sonuc negatif dedidi yani oglum dravet sendromu degilmi dedim hayir dedi sevincten agladim belki oglumun niye boyle oldugunu hayla bilmesemde bu hastaligin cikmamasi beni cok sevindirdi en azindan genetik olmadigini ogrendim yani tedavi olasiligi yukseliyor bide dokturla paartesi yine konusmustum onu hastane dokturuna ben yonlendirdim bir sonuc alamadigimi soyledigimde bana sonuclar cikmamis olabilir ama oglun yukksek ihtimal dravet sendromu dedi bende ben oyle hisetmiyom bence benim oglum oyle degil dedim yuregim bana bunu soyluyor dedim ama o umitli degildi hemen aklima geldi ve pazartesi size dedim ama oda evet senin dusundugun gibi cikti ama hem konusuyom hem agliyom nlarda sevinci mi gorup daha mutlu oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…