70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım. sevindim adına

okadar mutlu oldumki bitanem...gözün aydın,çok sevindim ve şu an ağlıyorum

haftasonu olduğu nasıl belli değilmi...heryer ıssızzzzzzzzzzzz:18::18:
evet sessiz sakin
yogun gecmis canim görüsürüz canim benim :92:

‎--------İncir cevizle birlikte yenildiğinde hem vücudunu zehirlerden korur, hem de bronşite iyi gelerek öksürüğü keser.. Nezle için de faydalıdır
naf sen demisdin canim herhalde bugün incirin icine ceviz koyup yedim diye bak öksürügü kesiyormus
benim öksürük iyice arti ya öksürük surupuda fayda etmiyor kuru öksürük nekadar kötü sürekli gidikliyo bogazimi

kuru öksürükse sinecod şurup,levopront şurup yada kreval şurup içebilirsin canımcım,keser...günde 3 defa 1 ölçek

Son düzenleme:

kuru öksürükse sinecod şurup,levopront şurup yada kreval şurup içebilirsin canımcım,keser...günde 3 defa 1 ölçek

okadar mutlu oldumki bitanem...gözün aydın,çok sevindim ve şu an ağlıyorum

canim benim cok ama cok tesekur ediyorum herzaman diyorum iyiki sizleri tanimisim acimi sevincimi sizlerle paylasiyom ve en onemlisi sizin dualariniz hepiniz oglum icin cok dua etiniz cok ck sagulun
ayrica canim doktura otizim icin ne dusunuyorsunu dedim da kesinlikle otist degil dedi bende cok azda olsa supeleniyorum dedim ama hafif otizimden diye oda hayir dedi epilepsi hastasi ve cok hareketli olmsindan kaynaklaniyor dedi.. aslinda ozelikle sordum otizim hakindaki dusuncelerini ogrenmek istemistim onun icin de aldigim cevap beni mutlu etti...

canimcim cok gecmis olsun cok sevindim isallah yakin zamanda öbüründen de tamamen kurtulur canim benim

saol canım bu yazıyı okumak cok ıyı geldı ınan cok mutlu oldum ben hepınızı cok sevıyoom yaaa
saol canım ıyı dıleklerın ıcın bende cok öpüyorumm

harikasın canım kım tutar senii

çok geçmiş olsun canım ya çok sevindim RAbbim yardımcın olsun tez zamanda iyileşir inşallah oğlun

ay nedicem bakın size ben bu hafta +1000 yaptım ya zaten moralimm sıfırda hem emzirip hem diyet zor oluyo ya yusuf sabaha kadar emiyo beni yemeyince hem halsiz kalıyorum hemde yusuf aç ne yapabilirim bi fikri olan var mı

cok gecmıs olsun canım

gözünaydın canım cok sevındım ıns kısa zamanda iyileşir oğluşun

henüz özel mesaj gönderemediğim için burdan yazmak zorundayım canım sizin topikteki motivasyon yarışma ruhu süper bende varım artık

şuanki kilo : 65
hedef kilo: 55
hoşgeldin azmin daim vede kalıcı olsun
belocum ve bamyasıda gelmişler topik şenlenmiş fıstığım benimmmmmmöpüyorum ikinizide iyi bak bamyamıza
geçmişi anca bnitirebildim...teşekkür ederim ablam bugün daha iyiyim sağol
ah şu stres yokmu...bütün kötülüklerin anasını ben başka adres biliyordum ya neyse geçmiş olsun canım
merhaba arkadaslar bende bir haftadir sizi okuyorum ve diyete basladim cok iyi motive ediyosunuz bugun 5.gunum bakalim pazartesi kac gr gidicek
hoşgeldin tatlım
yaaaaa aşkitom moral olsun diye öyle yazdım ne kızıyonbidaha dikkat ederim canım
hımmmmmmmmmmmmm çok güzel motivasyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hımmmmmmmmmmmmmm gaza geldimmmmmmmmmmmmmm
Allahım bende görsem tartıda 6lı rakam keşke. 69,5 bile razıyım yaaa. Sizleri okuyorum bi heveslendim ki sormayın.

valla bir zamanlar bende senin gibi 6lar için aynı hedefi gözüme kestirmiştim ki kadere bak nerelere geldim...yeterki kafaya koy ,bizi takip et,paylaşım yap ve sağlıklı beslen...tıkır tıkır gidiyor...bide PES ETME NE OLURSA OLSUN

rabbim inşallah tez zamanda şifasını verir çünkü senin gibi pırlanta bir annesi var onunyeter beni bukadar ağlattığın evi sel bascek,küçük oğlum noldu anne niye ağlıyon diyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…