mikkkemmmmeeeeeelllll bir liste ve bu listeyle hem dengeli hemde güzel verirsinkiiiiiiiiii bu hafta çok güzel vermişsin aşkitom tebrikler
çok sağol bitanemde biraz önce seni övdümki ben/QUOTE]
Deryaa Ablaaa
Nasılsın ablacım??
İnşaallah haftaya daha dikkatli olurum da 6'yı görürüm artıkk özledimm kendisini
Ayy güldüm valla inşaallah kaybolmadan gelirler.
Nasılsın Suzi??
Ben geçen hafta 1 kase yani 3 yemek kasıgı k-fleks (kırmızı meyveli) yağsız sütle karıstırıp yedim.
Sabahları güzel kahvaltımı yaptım. (2 dilim tam bugday ekmeği, haşlanmış yumurta, domates, peynir)
Öğlen tavuk + ayran veya sebze yemeği + yogurt
Akşamları sadece k-fleks.
Vee 5 gün yaptım 1.300 gitti canımm.
Afiyet olsun canım sen dengelersin eminim ben
ayrıca kocanda bu aralar sana muhalefet gibi he
Allah kolaylık versin
bende gülecekdim de babam kizar telefonda diye gülmedim cünkü ciddi ciddi anlatiyordun kayboldum diye cocuga biraz ders calistirdim simdi yatirmaya götüreyim gelirim yarim saat bir saat de kadar yarin hafta sonu sonra geldigimde kacmis olmayin
iyiyim fıstığım...sancı gitti bulantısı kaldı...sel gider kum kalır gibi oldu guuuu
bende gülecekdim de babam kizar telefonda diye gülmedim cünkü ciddi ciddi anlatiyordun kayboldum diye cocuga biraz ders calistirdim simdi yatirmaya götüreyim gelirim yarim saat bir saat de kadar yarin hafta sonu sonra geldigimde kacmis olmayin
cok gecmıs olsun canım
gözünaydın canım cok sevındım ıns kısa zamanda iyileşir oğluşun
rabbim inşallah tez zamanda şifasını verir çünkü senin gibi pırlanta bir annesi var onunyeter beni bukadar ağlattığın evi sel bascek,küçük oğlum noldu anne niye ağlıyon diyor yaaaa
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği,
Peynir,
3 zeytin,
Şekersiz çay
Öğlen:
5 minnak tavık kanadı,
Yoğurtlu kırmızı lahana salatası,
Türk kahvesi
Ara:
Soda
1 bardak 7 otlu çay
Akşam:
Kıvırcık,kırmızı lahana, kuru soganla yaptıgım salata,
Bezelye yemeği,
1 tane minnak kanat,
2 yk yogurt
Sonra:
Türk kahvesi
55 kalorilik stiks çikolata
sen varya canımcım şeytanın bacağını kırdın ha
darısı başıma ben bugün su böreği yaptım hooooppppp diye yuttum ama saat 5 gibiydi daha bişi yemedim ama alttan dürtüyolar acıktımmmm
Neyse sancıdansa bunaltı daha katlanabilirdir herhalde ablacım
Hadi madem burda olursak görüşürüzz.
tamam tamam bitirdim seni cok seviyom canim optum iyi geceler hepinize
Akşamları az yemek cidden çok etkili Zeynepcimm
Bunu bilir bunu söylerim valla.
Ve o kadar çok doyuyorum ki normalde k-fleks yicektim de ne de olsa cuma boşver dedim
Bişey yyeme canım bu saatten sonra kalk bi yeşilçay veya bitki çayı hazırla kendine.
Çok acıkırsan da yat uyu derim ben.
aslında bi form çayı içsem her akşam diyorum da ama wcye günde bikere çıkıyorum gerek var mı
yoksa 1 yeşilçay içim
Yeşilçay iç madem bide 7 otlu çayı şiddetle tavsiye ederim ben.
ben kaçtım kızlar...yarın büyük ihtimal evdeyim görüşürüz byyyyyyyyyyy
iyi akşamlar arkadaşlar
utanç tablomu vereyim
başlangıç: 77
geçen hafta:74
bu hafta: 74.3
gelen: 300 gr
hedef: 60
Bugünkü menüm;
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 domates, salatalık, 4 zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen: Pırasa yemeği, yoğurt
Ara: 1 ince dilim kek ( Çok cnm istedi napim)
Akşam: 1 kase şehriye çorbası, salata, 2 kaşık taze fasulye
2 fincan yeşil çay, 1 fincan form çayı, 3-4 bardak şekersiz çay.
Canım Ger-düşün bildirimini özeline yaptım KK ya girememiş.
Dikkate alınırsa sevinirim.
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği,
Peynir,
3 zeytin,
Şekersiz çay
Öğlen:
5 minnak tavık kanadı,
Yoğurtlu kırmızı lahana salatası,
Türk kahvesi
Ara:
Soda
1 bardak 7 otlu çay
Akşam:
Kıvırcık,kırmızı lahana, kuru soganla yaptıgım salata,
Bezelye yemeği,
1 tane minnak kanat,
2 yk yogurt
Sonra:
Türk kahvesi
55 kalorilik stiks çikolata
slm kizlar
[COLOR="#0000FF"]klavuz, mywis ve arcak gecmisler olsun aklima gelmeyip hasta olan butun arkadaslara gecmis olsun[/COLOR]
monarossa canim cok cok gecmis olsun babana acil sifa diliyorum...
ve gelelim bana bugun oglumun herzamanki randevusu vardi oglum terapiye girdiginde oranin sorumlu dokturunu gordum yanina birsey sormak icin gitim ve bana oglumun hastane dokturunu aradigini soyledi ve biryildir bekledigim sonuclarinin ciktigini soyledi sonuc negatif dedidi yani oglum dravet sendromu degilmi dedim hayir dedi sevincten agladim belki oglumun niye boyle oldugunu hayla bilmesemde bu hastaligin cikmamasi beni cok sevindirdi en azindan genetik olmadigini ogrendim yani tedavi olasiligi yukseliyor bide dokturla paartesi yine konusmustum onu hastane dokturuna ben yonlendirdim bir sonuc alamadigimi soyledigimde bana sonuclar cikmamis olabilir ama oglun yukksek ihtimal dravet sendromu dedi bende ben oyle hisetmiyom bence benim oglum oyle degil dedim yuregim bana bunu soyluyor dedim ama o umitli degildi hemen aklima geldi ve pazartesi size dedim ama oda evet senin dusundugun gibi cikti ama hem konusuyom hem agliyom nlarda sevinci mi gorup daha mutlu oldular
tmm canikom markete gidince alırım
sen nasılsın geçmişi okuyamadım neler oldu bugün
dileekkk senin bacaklar psikolojikmiş dimiii. bak nasıl bildim öyle diyecekler demiştim
geçmiş olsun canım
başkasının bildirimini yapamazsın herkez kendi bildiriminden sorumluu,,ne olursa olsun gelip bildirimini yapmalıydı kendisii..isteğin rededildiiii
harikasın canım.....
bu arada sana bi sır veriyimmi deminkii ger-düş için yazdıklarımıın hepside şakaaydıııııııı60nasıl yedin amaaaaaa ee okuyuncaki düşüncelerini alıyım 1. inandınmıı 2.bana içinden o anlık sövdünmüü 3. şaka yapabileceğim hiç aklına geldimii doğru söylee yoksa çokmu inandırıcı yazmışım
başkasının bildirimini yapamazsın herkez kendi bildiriminden sorumluu,,ne olursa olsun gelip bildirimini yapmalıydı kendisii..isteğin rededildiiii
harikasın canım.....
bu arada sana bi sır veriyimmi deminkii ger-düş için yazdıklarımıın hepside şakaaydıııııııı60nasıl yedin amaaaaaa ee okuyuncaki düşüncelerini alıyım 1. inandınmıı 2.bana içinden o anlık sövdünmüü 3. şaka yapabileceğim hiç aklına geldimii doğru söylee yoksa çokmu inandırıcı yazmışım
ay yaa bende acayip sevşndim mutlu olduumm ,,çokta duygulandıım gözün aydın canım yaa,,ne mutlu artık sizeee
allahım alın şu iştahımı yaa dünden beri fil gibi yiyorum.
ama yarın gebersemde düzenime geri döneceğim.
ablam motive et beni biraz kız falan
abla falan deme kız ,yol beni biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?