Sayfanın sağında olan Carte D'or reklamına gıcık oluyorum zannımca
Kızlar birşey soracağım ama kaptana mı sormam lazım?
Bu K-flakes ile ilgili. Zayıflamaya yarıyo mu acaba? Nasıl kullanılması lazım? Ben çok seviyorum onu yiyorum arada ama zayıflama amaçlı değildi. Burada birkaç kişide okudum da bi aydınlatırsanız sevinirim. Biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. Gün içerisinde nasıl kullanmalıyız? Ne kadar falan gibi . Triendy21 Sen yoktun sordum, görmedin sanırım. Merakımı bi gidersen cnm. Sana zahmet çok soruyorum ama öğreneceğiz inşallah ablası.
çok komiksin yaa:))))
şimdi dilin böyle diyoda görünce kimbilir ne haller alırsın
Bu K-flakes ile ilgili. Zayıflamaya yarıyo mu acaba? Nasıl kullanılması lazım? Ben çok seviyorum onu yiyorum arada ama zayıflama amaçlı değildi. Burada birkaç kişide okudum da bi aydınlatırsanız sevinirim. Biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. Gün içerisinde nasıl kullanmalıyız? Ne kadar falan gibi . Triendy21 Sen yoktun sordum, görmedin sanırım. Merakımı bi gidersen cnm. Sana zahmet çok soruyorum ama öğreneceğiz inşallah ablası.
Ya seviyorum tabi ama hödük olmasına dayanamıyorum.
Askerde daha duygusal olur derler bide.
Bizimki daha öküz oldu ters etki etti cocuga
Canım sana yazmıştım okumamışsın bile..
O yüzden tekrar yazmıyorum..
evet bak bunda haklısın seninkine ters tepmiş biraz.
benim eş askerdeyken kendine hiç yakıştıramamıştım ama bana şiir bile yazmıştı. bünyesine o kadar ters bi durumdu ki
zaten görp göreceğim romantizm de o oldu
Vallahi garip ben anlayamıyorum. 2006 dan beri tanıyorum 2008 den beri sevgiliyiz.
Daha geçen cüzdanını çaldılar diye laf etti niye para varmıydı dedim kartlar vardı ama önemli değil içinde senin resmin vardı falan dedi.
Ortalığı ayağa kaldırmış zaten içindekileri alın resmi bırakın diye.
Bi kaç gün sonra başka bi yere koymuşlar.
Bunu yapan biri iki üç gün sonra arıza çıkartıyor garip garip konuşuyo.
Erkekler çok hödük ya :)
Ya seviyorum tabi ama hödük olmasına dayanamıyorum.
Askerde daha duygusal olur derler bide.
Bizimki daha öküz oldu ters etki etti cocuga
Canım sana yazmıştım okumamışsın bile..
O yüzden tekrar yazmıyorum..
canım bu hödüklkten öte ikizler burcu olmasıyla ilintili gibi geldi bana
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum
Aynen abla ya ne illet bi burç (Naf alınma) sanki 1 kişiyle değil de 4-5 kişiyle çıkıyormuşum gibi.
Asla sıradan bi ilişki değil valla
İyi geceler tostcu abla unutma yarından itibaren sağlıklı besleneceksin..
:79:
evet hepsini aldım not,,başlıyorum listeye...saat 12yide geçtiğine göre bundan sonra gelen bildirimler geçersizdir ona göreee,,,yarın erken kalkamıycam için şimdiden hazırlayıp duvara asıciğim
Hadi bakalım bekliyoruz..
Kolay geleee
sağol canımda bu hafta topikçe dökülmüşüz ne buuuuuuuuuuuusen ve ms22 hariç süpriz yapan olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?