canım sabahtan çok daha fazla bildirim olduqu için toplu tebrik ettim diye kalmış aklımda...ayy özenmişmi benim bitanemmmm çooooooooooookkkk tebrik ederim ablasııııı maşallahhhhhh bnm canımaaa
Yok canım arada bi çok zorlanırsam
2gündür wce çıkamıyordum.
Doğuşun maydanozlu - limonlu form çayı canım şiddetle tavsiye ederim.
Bende 1.100 kilo verdim ama ben böyle övgü görmedimm.
Nedenn hııı? Nedeennn?
Nasılsın abla bu arada hastayım diyordun?
Derya abla da hastalanmış yazık ya..
Hasta olunca insan sağlıklı günlerinin kıymetini daha iyi anlıyor.
saqlıklı olmaz cnm...sabah kahvaltını yapcaksın..yumurtanı peynirini domates salatalık ve ekmek mutlaka yenecek..aralar yapılıcak..meyve ve süt ürünleri aralarda yenerek bu vitaminler alınıcak...öqlen çorbamız sebzemiz yada et yemeqimiz mutlaka yenecek...akşamda ya yemek yiceksin yada k-flaks...Teşekkürler KAPTAN cevabın için ben şimdilik tam diyet yapamıyorum bebekten dolayı emmemiz bitince inşallah sıkı bi diyet yapacağım bi sorum olacak her öğün nesfit-k fleks felan yense sağlıklı olurmu???
çok güzel bir menü
İkizlerrrrr
Pazartesi için nugget düşünüyorum yanında ayran veya kıvırcık salatası olabilir.
Salı için bezelye yemeği düşünüyorum fırında poşette pişiriyor annem içine bi iki parça tavık atabilirim.
Çarşamba ıspanak olabilir..
Perşembe vazgeçilmezim haşlanmış karnabahar..
Cuma da mantar sote olabilir ya da tavıklı salata + ayran canım..
Sabahları da bi gün haşlanmış yımırta, bi gün menemen, bi gün tost kahvaltılık vs.
çok geçmiş olsun cnm..bolbol biberiye çayı iç çok iyi geliyor miqrene...çok yoğunum bugün migrenim tuttu felaketim....bugün eve zor atıcam kendimi yediklerimi yazayım
sabah: 1 tost yağsız
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara: yapmadım hiç aç değildim
öğlen: 1 küçük haşlanmış tavuk butu
salata 3çk yoğurt
akşam: ne yiceğimi bilmiyorum hiç bişey yemeden ilaç içip yatmayı planlıyorum...:26: midem bulanıyor bu aralar dökülüyorm
bir kaseye bir miktar k-flaks üstünü kaplıcak kadar süt yada yoqurt ekleyerek akşam yemeqi yerine yiceksin cnm..evet zayıflamaya çok yardımcı ve çok saqlıklı bir ürün...Kızlar birşey soracağım ama kaptana mı sormam lazım?
Bu K-flakes ile ilgili. Zayıflamaya yarıyo mu acaba? Nasıl kullanılması lazım? Ben çok seviyorum onu yiyorum arada ama zayıflama amaçlı değildi. Burada birkaç kişide okudum da bi aydınlatırsanız sevinirim. Biraz araştırdım ama pek bişey bulamadım. Gün içerisinde nasıl kullanmalıyız? Ne kadar falan gibi .
canım çok istedi diye bişey olmazBugünkü menüm;
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 domates, salatalık, 4 zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen: Pırasa yemeği, yoğurt
Ara: 1 ince dilim kek ( Çok cnm istedi napim)
Akşam: 1 kase şehriye çorbası, salata, 2 kaşık taze fasulye
2 fincan yeşil çay, 1 fincan form çayı, 3-4 bardak şekersiz çay.
deryamm çok geçmiş olsun bebeqim....biraz önce koca bardak süt ve 5 tane fındık yedim...bugünde yeme düzenim tam oturmadı çünkü hala midem bulanıyor
sabah(07.30)
2 dlm.kızarmış çavdar ekm.üzeri labne peynir,1 hşl.yumurta,3 zeytin,çay
ara:
öğle(12,10)
3 kaşık etli patates yemeği,2 kaşık yoğurt
ara:
akşam:
biraz önce(21.00)
1 brd.süt,5 tane fındık
biliyorum menü menü değil ama dediğim gibi bunada şükür ,hala midem bulanıyor(sancı bitti ama)
gün boyu 3 lt.su var ama
gözümüz aydın canım çok sevindim tatlım...oqluşunu öp bizim için..inşallah çok daha iyi olacak cnm..dualarımız seninle..slm kizlar
[COLOR="#0000FF"]klavuz, mywis ve arcak gecmisler olsun aklima gelmeyip hasta olan butun arkadaslara gecmis olsun[/COLOR]
monarossa canim cok cok gecmis olsun babana acil sifa diliyorum...
ve gelelim bana bugun oglumun herzamanki randevusu vardi oglum terapiye girdiginde oranin sorumlu dokturunu gordum yanina birsey sormak icin gitim ve bana oglumun hastane dokturunu aradigini soyledi ve biryildir bekledigim sonuclarinin ciktigini soyledi sonuc negatif dedidi yani oglum dravet sendromu degilmi dedim hayir dedi sevincten agladim belki oglumun niye boyle oldugunu hayla bilmesemde bu hastaligin cikmamasi beni cok sevindirdi en azindan genetik olmadigini ogrendim yani tedavi olasiligi yukseliyor bide dokturla paartesi yine konusmustum onu hastane dokturuna ben yonlendirdim bir sonuc alamadigimi soyledigimde bana sonuclar cikmamis olabilir ama oglun yukksek ihtimal dravet sendromu dedi bende ben oyle hisetmiyom bence benim oglum oyle degil dedim yuregim bana bunu soyluyor dedim ama o umitli degildi hemen aklima geldi ve pazartesi size dedim ama oda evet senin dusundugun gibi cikti ama hem konusuyom hem agliyom nlarda sevinci mi gorup daha mutlu oldular
bizlede seni çok seviyoruz arzucumsaol canım bu yazıyı okumak cok ıyı geldı ınan cok mutlu oldum ben hepınızı cok sevıyoom yaaa
saol canım ıyı dıleklerın ıcın bende cok öpüyorumm
harikasın canım kım tutar senii
nası yani yemeyince ???ay nedicem bakın size ben bu hafta +1000 yaptım ya zaten moralimm sıfırda hem emzirip hem diyet zor oluyo ya yusuf sabaha kadar emiyo beni yemeyince hem halsiz kalıyorum hemde yusuf aç ne yapabilirim bi fikri olan var mı
tuqba ne demek başkasının bildirimini yapamazsın
başkasının bildirimini yapamazsın herkez kendi bildiriminden sorumluu,,ne olursa olsun gelip bildirimini yapmalıydı kendisii..isteğin rededildiiii
harikasın canım.....
bu arada sana bi sır veriyimmi deminkii ger-düş için yazdıklarımıın hepside şakaaydıııııııı60nasıl yedin amaaaaaa ee okuyuncaki düşüncelerini alıyım 1. inandınmıı 2.bana içinden o anlık sövdünmüü 3. şaka yapabileceğim hiç aklına geldimii doğru söylee yoksa çokmu inandırıcı yazmışım
ay yaa bende acayip sevşndim mutlu olduumm ,,çokta duygulandıım gözün aydın canım yaa,,ne mutlu artık sizeee
slm,bugünki menüm
kahvaltı: 1sb süt
ara1: 1çb süt,1 küçük elma
öğle: fırında karnabahar ve havuç,2 küçük kase yoğurt
ara2: 8 fındık
ara3:1çb süt
akşam: 3 köfte,2 çatal patates kızartması,patlıcan salatası,1 bardak ayran,1 kase şehriye çorbası
ara 4:1 avuç kestane
1 saat de tempolu yürüdüm akşam
canım sabahtan çok daha fazla bildirim olduqu için toplu tebrik ettim diye kalmış aklımda...ayy özenmişmi benim bitanemmmm çooooooooooookkkk tebrik ederim ablasııııı maşallahhhhhh bnm canımaaa
çok güzel bir menü
Hoşbulduk cnm. Memnun oldum bende. Özel msj attım bu sabah ilk bildirimimi yaptım.
Listeye aday olarak konalım da bir orti buluruz inşallah. :))
cok gecmis olsun canim baban isallah bian önce sagligina kavusur
gecmis olsun canim yat dinlen uyuyabiliyorsan uyu
naptiniz bakem bensizallah herkese saglik versin isallah
az önce babamlan konusdum diyo kizim ben dün kayboldumnasil kayboldun dedim önce amcan kayboldu onu ariyayim dedim kendim kaybettim grupu dedi kabe de neyse sonra oteli bulmus ama diyo babaannen ara sira kayboluyor hemen buluyorum dedi kaybolcak diye korkuyo babaannem yol bilmez iz bilmez kaybolsa bulamaslar
özlerizanacimmmmmmmmmmmmm :92:
valla 4 tane çekmişim 4ünüde koydum
biri tarhana çorbasıı,,diğeride fırında kelebek e bide bikaç bibersalata yoğurt hadi afiyet olmuş bizee,,,dün 20.30da bunları yedik ben tam 7tane kelebek 3tane biber yedim akşam hızımı alamamış olucamkii,gıcıklık yapıpta cuma arefesi akşam elinde cipsle vede kuruyemişle gelen he beni unutmamış yulaflı püskevitte almış 2paket onlardan hepsinden yedim,,kudurmuş gibiydim canım istemiyoduu ama evde varya artık daldım hepsineee ama sabah çok güzel bi rakamla uyandıım tabi sizler benim yaptıklarımı yapmayın sakın çünkü sizin kilonuzdayken ben bunlardan hiç yemiyodum,,artık ödül zamanlarım geldii,,darısı başınızaa sonra sizde başlarsınız yemeğe...ben bidaha kim bilir ne zaman yicem cipss
Eki Görüntüle 277193 Eki Görüntüle 277192 Eki Görüntüle 277191 Eki Görüntüle 277190
iyi akşamlar arkadaşlar
utanç tablomu vereyim
başlangıç: 77
geçen hafta:74
bu hafta: 74.3
gelen: 300 gr
hedef: 60
Bugünkü menüm;
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 domates, salatalık, 4 zeytin
Ara: 1 elma
Öğlen: Pırasa yemeği, yoğurt
Ara: 1 ince dilim kek ( Çok cnm istedi napim)
Akşam: 1 kase şehriye çorbası, salata, 2 kaşık taze fasulye
2 fincan yeşil çay, 1 fincan form çayı, 3-4 bardak şekersiz çay.
bşlnqç :80
gçn hafta :68
bu hafta :67.9
qiden :100gr
toplamda giden:12.1
hedef :63
canlarım özele attım ama nolur nolmaz şimdi.
kızlar slmm herkese.dün çatıya yalıtım yaptırdık bu gün de köylere veli ziyareti yaptık kızlar çoookkk yorgunum yarın sizlerleyim anacım.öpüyorum hepiniziiiiii
slm kizlar
[COLOR="#0000FF"]klavuz, mywis ve arcak gecmisler olsun aklima gelmeyip hasta olan butun arkadaslara gecmis olsun[/COLOR]
ve gelelim bana bugun oglumun herzamanki randevusu vardi oglum terapiye girdiginde oranin sorumlu dokturunu gordum yanina birsey sormak icin gitim ve bana oglumun hastane dokturunu aradigini soyledi ve biryildir bekledigim sonuclarinin ciktigini soyledi sonuc negatif dedidi yani oglum dravet sendromu degilmi dedim hayir dedi sevincten agladim belki oglumun niye boyle oldugunu hayla bilmesemde bu hastaligin cikmamasi beni cok sevindirdi en azindan genetik olmadigini ogrendim yani tedavi olasiligi yukseliyor bide dokturla paartesi yine konusmustum onu hastane dokturuna ben yonlendirdim bir sonuc alamadigimi soyledigimde bana sonuclar cikmamis olabilir ama oglun yukksek ihtimal dravet sendromu dedi bende ben oyle hisetmiyom bence benim oglum oyle degil dedim yuregim bana bunu soyluyor dedim ama o umitli degildi hemen aklima geldi ve pazartesi size dedim ama oda evet senin dusundugun gibi cikti ama hem konusuyom hem agliyom nlarda sevinci mi gorup daha mutlu oldular
evet sessiz sakin
yogun gecmis canim görüsürüz canim benim :92:
‎--------İncir cevizle birlikte yenildiğinde hem vücudunu zehirlerden korur, hem de bronşite iyi gelerek öksürüğü keser.. Nezle için de faydalıdır
naf sen demisdin canim herhalde bugün incirin icine ceviz koyup yedim diye bak öksürügü kesiyormus
benim öksürük iyice arti yaöksürük surupuda fayda etmiyor kuru öksürük nekadar kötü sürekli gidikliyo bogazimi
hoşgeldin azmin daim vede kalıcı olsun
belocum ve bamyasıda gelmişler topik şenlenmiş fıstığım benimmmmmm öpüyorum ikinizide iyi bak bamyamıza
geçmişi anca bnitirebildim...teşekkür ederim ablam bugün daha iyiyim sağol
ah şu stres yokmu...bütün kötülüklerin anasını ben başka adres biliyordum ya neyse geçmiş olsun canım
hoşgeldin tatlım
yaaaaa aşkitom moral olsun diye öyle yazdım ne kızıyonbidaha dikkat ederim canım
hımmmmmmmmmmmmm çok güzel motivasyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hımmmmmmmmmmmmmm gaza geldimmmmmmmmmmmmmm
valla bir zamanlar bende senin gibi 6lar için aynı hedefi gözüme kestirmiştim ki kadere bak nerelere geldim...yeterki kafaya koy ,bizi takip et,paylaşım yap ve sağlıklı beslen...tıkır tıkır gidiyor...bide PES ETME NE OLURSA OLSUN
Aynen abla ya ne illet bi burç (Naf alınma) sanki 1 kişiyle değil de 4-5 kişiyle çıkıyormuşum gibi.
Asla sıradan bi ilişki değil valla
21.10.2011 cuma
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2400 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 15.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 8.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 63.6 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 27.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 25.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 20.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] mektup [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] buket [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 17.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] gereği düşünüldü [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 12.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 5.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
Birincimiz silverpowder arkadaşımızı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veren bütün arkadaşlarımı kutlar başarılarının devamını dilerim..
Kilo veremeyen arkadaşlarımdan önümüzdeki hafta yüksek performans bekliyorum.
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan ecrin29--pinktomato--chemes--zerra--rezzan784--nazende_87--akapella arkadaşlarımız bu
hafta bildirim yaptığıı için haftaya listede olmaya hak kazanmışdır..
sibel29--yaren38 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..
gereği düşünüldü--alaca--mavigoz0554 arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
Önümüzdeki hafta daha güzel bir listede buluşmak dileqiyle:79::79:
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
Günaydın kısçeler iş olmasada sabahın köründe kalktım gene..
Neyse birazdan yatarım.
Tuğba ellerine sağlık 2. olcakken 3. olmuşum sağlık olsun.
Geçen hafta 4. sanırım.
Neyse yavaş yavaş olacak bu iş
günaydın kızlarrr hayrılı tatiller herkese
akşam arkadaş bçrek çörek yapmış...akşam yemek yememiştim gümledi walla dün...ve bugün bundan dolayı çok sinirliyim..hem hamurişi hemde saat 9 yenildi...offff.........
Kısçeler ben kaçar..
Akşama doğru gelirim artık bugün dışardayım.
Accık totom yerinden kalksın ama dimi.
Öpüldünüz...
..........biricimiz......................... SİLWERPOWDER......................................................
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRR
..........birinci gurubumuz............. SİLWERPWDER & MYWİSH89..........................................................
............................................
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRR
GURUP BİLGİLERİ
1. silverpowder : 1300
mywish89 : 1100
toplam : 2400
2.charm :600
arcak81 :800
toplam: 1400
3.KILAVUZ :600
triendy21 :500
toplam :1100
4.NaF :200
erginsena :700
toplam :900
4.deryaak :500
pinktomato :400
4.ms22 :1200
musize :+300
toplam :1200-300: 900
5.shryvz :100
bukett :100
toplam :200
6.mektup :500
mavizgoz0544 : -400
toplam :500-400: 100
7. alaca :+300
yaren38 :0
toplam :0-300: -300
8.sibel29 :0
zeynepberat : +1000
toplam :0-1000:-1000
21.10.2011 cuma
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 75.2 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 2.800 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :119::124: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] ms22 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 69.3 [/TD] [TD] 1.200 [/TD] [TD] 2400 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] mywish89 [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 15.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] papatyam [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 62.8 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 13.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] arcak81 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 66.1 [/TD] [TD] 65.3 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 8.700 [/TD] [TD] 62 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] erginsena [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 63.6 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 27.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] kılavuz [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 60.9 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 25.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] charm [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 71.8 [/TD] [TD] 71.2 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 9.800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] triendy21 [/TD] [TD] 79.8 [/TD] [TD] 60.3 [/TD] [TD] 59.8 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 20.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] mektup [/TD] [TD] 78 [/TD] [TD] 69.5 [/TD] [TD] 69 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] deryaak [/TD] [TD] 81 [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 76.5 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 4.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] musize [/TD] [TD] 77 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] naf [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 1.900 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] shryvz [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 67.9 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 63 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] buket [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 66.3 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 56 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] sibel29 [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 73.6 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] yaren38 [/TD] [TD] 78.2 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 61.2 [/TD] [TD] 0 [/TD] [TD] 17.000 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] gereği düşünüldü [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 66.5 [/TD] [TD] 66.6 [/TD] [TD] +100 [/TD] [TD] 12.400 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] alaca [/TD] [TD] 82.5 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 70.3 [/TD] [TD] +300 [/TD] [TD] 12.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] mavigoz0554 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 73.5 [/TD] [TD] +400 [/TD] [TD] 5.500 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
İsmi kırmızı ile yazılan arkadaşlarımız 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar takrar kutlarım..
İsmi mavi ile yazılan arkadaşlarımız 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir tekrar tekrar kutlarım..
BU HAFTA yeni gelen arkadaşlardan ecrin29--pinktomato--chemes--zerra--rezzan784--nazende_87--akapella arkadaşlarımız bu
sibel29--yaren38 arkadaşlarımız yerinde saydığı için 100 mekik cezası almışlardır..
gereği düşünüldü--alaca--mavigoz0554 arkadaşlarımız kilo veremediği gibi üstüne birde kilo aldığıiçin 150 mekik cezası almıştır..
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
çok geçmiş olsun cnm..bolbol biberiye çayı iç çok iyi geliyor miqrene...
teşekkürler canım biberiye çayını bilmiyordum bundan sonra aklımda olsun evde var herzaman bulunur deneyeceğim . şimdi toparladım çok şükür ama sersem gibiyim çok zorlu bir gece geçirdim. uyuyamadım ağrıdan hiç bir ilaç fayda etmedi sabaha karşı dalmışım uyandığımda geçmişti sadece mide bulantısı kalmıştı....
bu halde geldim işimin başına öğleden sonra gidip bide mutfak temizliğine girişcem nasıl olcak bilmiyom:26:
canım inan çoooookkkkkk sevindimmm bi anne olarak seni o kadar iyi anlıyorum kiiii.onların en ufak iyilikleri mutlulukları bizim en büyük mutluluğumuz oluyooo....slm kizlar
canım sen de rahatsızmışsın çokkkk geçmişolsun aşkımmm
Hadi hayırlısı olsun
Ayy hem güldümm hemde böyle oldum İnşallah tam tekmil geri dönerler canım
Kelebek ne oluyo :26: ben anlamadım yaa bi söyleyiverin bana
Haftaya atak gelir cnm üzülme :26:
Canımızın istediği keki cuma gününe saklıyoruz kaptan öyle diyo
100 gr 100 grdır
sağol canım..
cumartesi bugün herkes uyuyor galibainsanlar tatilde biz çalışıyoz herzamanki gibi
..........biricimiz......................... SİLWERPOWDER......................................................
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRR
..........birinci gurubumuz............. SİLWERPWDER & MYWİSH89..........................................................
............................................
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRR
GURUP BİLGİLERİ
1. silverpowder : 1300
mywish89 : 1100
toplam : 2400
2.charm :600
arcak81 :800
toplam: 1400
3.KILAVUZ :600
triendy21 :500
toplam :1100
4.NaF :200
erginsena :700
4.deryaak :500
pinktomato :400
4.ms22 :1200
musize :+300
toplam :1200-300: 900
5.shryvz :100
bukett :100
toplam :200
6.mektup :500
mavizgoz0544 : -400
toplam :500-400: 100
7. alaca :+300
yaren38 :0
toplam :0-300: -300
8.sibel29 :0
zeynepberat : +1000
toplam :0-1000:-1000
21.10.2011 cuma
[/TABLE]
KAPTAN YARDIMCISI TUĞBAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?