70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kısçeler iş olmasada sabahın köründe kalktım gene..
Neyse birazdan yatarım.
Tuğba ellerine sağlık 2. olcakken 3. olmuşum sağlık olsun.
Geçen hafta 4. sanırım.
Neyse yavaş yavaş olacak bu iş

canım sabahtan çok daha fazla bildirim olduqu için toplu tebrik ettim diye kalmış aklımda...ayy özenmişmi benim bitanemmmm çooooooooooookkkk tebrik ederim ablasııııı maşallahhhhhh bnm canımaaa

saqlıklı olmaz cnm...sabah kahvaltını yapcaksın..yumurtanı peynirini domates salatalık ve ekmek mutlaka yenecek..aralar yapılıcak..meyve ve süt ürünleri aralarda yenerek bu vitaminler alınıcak...öqlen çorbamız sebzemiz yada et yemeqimiz mutlaka yenecek...akşamda ya yemek yiceksin yada k-flaks...

çok güzel bir menü

çok geçmiş olsun cnm..bolbol biberiye çayı iç çok iyi geliyor miqrene...

bir kaseye bir miktar k-flaks üstünü kaplıcak kadar süt yada yoqurt ekleyerek akşam yemeqi yerine yiceksin cnm..evet zayıflamaya çok yardımcı ve çok saqlıklı bir ürün...

canım çok istedi diye bişey olmaz yawww ekmeqi insanın canı nasıl ister çıkar hayatından ekmeqi..ben kahvaltı dışında sofraya asla ekmek koymam..kahvaltıdada herkese 2 dilim düşecek kadar ekmek koyarım..bazı şeyleri engellemk bizim elimizde...

deryamm çok geçmiş olsun bebeqim....

gözümüz aydın canım çok sevindim tatlım...oqluşunu öp bizim için..inşallah çok daha iyi olacak cnm..dualarımız seninle..

bizlede seni çok seviyoruz arzucum

ay nedicem bakın size ben bu hafta +1000 yaptım ya zaten moralimm sıfırda hem emzirip hem diyet zor oluyo ya yusuf sabaha kadar emiyo beni yemeyince hem halsiz kalıyorum hemde yusuf aç ne yapabilirim bi fikri olan var mı
nası yani yemeyince ???
sen yemdenmi kilo vermeye çalışıyorsun????

tuqba ne demek başkasının bildirimini yapamazsın kkya girememiş ama bildirimini yollamış...listeye dikakt etmedim ger-düş varmı diye..yoksa lütfen eklermisin...insanları kazanmaya çalışıyoruz kaybetmeye deqil

son derece kötü bir menü....akşama tamamen yüklenilmiş diqer öqünler kocaman bir sıfır.....

günaydın kızlarrr hayrılı tatiller herkese
akşam arkadaş bçrek çörek yapmış...akşam yemek yememiştim gümledi walla dün...ve bugün bundan dolayı çok sinirliyim..hem hamurişi hemde saat 9 yenildi...offff.........

Kaptannımmm günaydıınnn.
Dün accık naz yapim dedim.
Menümüde beğendiğine sevindim bu hafta tam gaz devam inş..

Hoşbulduk cnm. Memnun oldum bende. Özel msj attım bu sabah ilk bildirimimi yaptım.
Listeye aday olarak konalım da bir orti buluruz inşallah. :))

Hadi hayırlısı olsun

Ayy hem güldümm hemde böyle oldum İnşallah tam tekmil geri dönerler canım

özleriz anacimmmmmmmmmmmmm :92:

Kelebek ne oluyo :26: ben anlamadım yaa bi söyleyiverin bana

iyi akşamlar arkadaşlar
utanç tablomu vereyim

başlangıç: 77
geçen hafta:74
bu hafta: 74.3
gelen: 300 gr
hedef: 60

Haftaya atak gelir cnm üzülme :26:

Canımızın istediği keki cuma gününe saklıyoruz kaptan öyle diyo

100 gr 100 grdır

Canımm çok sevindimm Rabbim sağlık sıhat versin inşallah

Bak bunu bilmiyodum :26: sağol canım kılavuz abla öksürük şurubu tavsiye etmiş iç bakalım inşallah iyi gelir

Sevindimmmmm

Aynen abla ya ne illet bi burç (Naf alınma ) sanki 1 kişiyle değil de 4-5 kişiyle çıkıyormuşum gibi.
Asla sıradan bi ilişki değil valla

Hahaha alınmadım

Eline koluna sağlık canım birinci olan ve kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum

Günaydın cnm ne işin var sabah sabah nette git yat uyu sıcacık yatağında

Günaydın kızlarr

Geçmişe dalıdm çıkamadım nasılsınız

Günaydın ablam olan olmuş neden canını sıkıyosun ki o hamur işleri sana kilo yapmıcak

nazarın olsun

Kısçeler ben kaçar..
Akşama doğru gelirim artık bugün dışardayım.
Accık totom yerinden kalksın ama dimi.
Öpüldünüz...

Görüşürüz tatlım

..........biricimiz......................... SİLWERPOWDER......................................................

TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRR

..........birinci gurubumuz............. SİLWERPWDER & MYWİSH89..........................................................

............................................

TEBRİKLERRRRRRRRRRRRR

GURUP BİLGİLERİ

1. silverpowder : 1300
mywish89 : 1100
toplam : 2400

2.charm :600
arcak81 :800
toplam: 1400

3.KILAVUZ :600
triendy21 :500
toplam :1100

4.NaF :200
erginsena :700
toplam :900

4.deryaak :500
pinktomato :400
toplam :900

4.ms22 :1200
musize :+300
toplam :1200-300: 900

5.shryvz :100
bukett :100
toplam :200

6.mektup :500
mavizgoz0544 : -400
toplam :500-400: 100

7. alaca :+300
yaren38 :0
toplam :0-300: -300

8.sibel29 :0
zeynepberat : +1000
toplam :0-1000:-1000

Son düzenleme:

Birinci grubu tebrik ediyorum

Amma çok 4. varmış ilk üçe gireydik iyiydi orti ama neyse reglinin azizliği diyim önümüzdeki maçlara bakıcaz

Tebrik ederim kilo veren herkesi en başta grup birincimizi... kilo veremeyen ve alan arkadaşlarımızada bu hafta başarılar dilerimm..tubacım ellerine sağlık tatlım

günaydın fıstıklarımm. umarım keyifler yerindedir. herkese mutlu bir hafta sonu diliyorummm. kaşamaksız br hafta sonu olur işallahhh bugün tartıda 200 gr daha gitmiş haftaya -200 grla başladım.işallah devamı gelir

Son düzenleme:
Tekrar geçmiş olsun deryacım

Kimsecikler yok bugün :26:

canım inan çoooookkkkkk sevindimmm bi anne olarak seni o kadar iyi anlıyorum kiiii.onların en ufak iyilikleri mutlulukları bizim en büyük mutluluğumuz oluyooo....
canım sen de rahatsızmışsın çokkkk geçmişolsun aşkımmm

vallaööle ama bu hafta kaçtı yaniiii.yeni kendime geldimmmm.

Selaam kızlarr...

1. cimizi tebrik ederiiim.....
yine 2.ci olmuşuz ortim hemde bu kadar az vermişken..

Ellerine sağlık tuğbiik....

kızlarrr dün o kadar yoruldumkiii aksi gibi oğlumda çok huysuzdu gece mahvoldum.yeni kahvaltı yaptık.şimdi biraz temizlik yapim da hava çokk güzel dışarı çıkalım.bi öğrencim var fakir ona kışlık mont falan alıcam.canım benim dün hasta olmuş sırada uyudu durdu.taşımalı olduğu için eve de gidemedi.çok üzüldümmmm..akşam daannemlerdeyiz büyük ihtimal kızlar işim bitince görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…