70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaptanımmmmm veee tubaaaa ellerinize sağlık ballarımmmmm....çok güzel listeler olmuşşş.kilo veren herkesi tebrik ediyorum.vermeyenlere de benimle beraber azim diliyorummmmmm

Ne kadar düşüncelisin canım kolay gelsin canım dikkat et kendine görüşürüz

Kimsecikler yok bende topikten çıkıyorum kızlar öptüm sizi gelirim tekrar

Kilo veren bütün arkadaşları çooookk tebrik ederim. Maşallah hepinize:) Haftaya bende inşallah kilo verenler kısmında bende olurum canlar.

bir kaseye bir miktar k-flaks üstünü kaplıcak kadar süt yada yoqurt ekleyerek akşam yemeqi yerine yiceksin cnm..evet zayıflamaya çok yardımcı ve çok saqlıklı bir ürün...

canım çok istedi diye bişey olmaz yawww ekmeqi insanın canı nasıl ister çıkar hayatından ekmeqi..ben kahvaltı dışında sofraya asla ekmek koymam..kahvaltıdada herkese 2 dilim düşecek kadar ekmek koyarım..bazı şeyleri engellemk bizim elimizde...

Kaptanım yorumların için teşekkür ederim. Ekmek tamamen bir alışkanlık kabul ediyorum. Yemeden doyulmuyor sanki. Benim çocuklar yemez hiç ekmek. Bende fazla yemem aslında 3-4 dilim bütün gün yerdim. Artık rejimde olunca 2 dilime düşüreceğim.

bütün arkadaşları tebrik ediyorum.
tuğba emeğin için teşekkürler. ellerine sağlık canım.
ve ayrıca teşekkürler ben bu haftayı +300 kapatmıştım ama bana kıyak geçmişsin iyi hissettim biran kendimi listenin ortalarında görünce

inşallah canım atak gelirde bende bir atak yaparım. valla kelebek ne bende anlamadım:26::26::26::26:

eh ortim sayesinde 4. olmuşuz. buna da şükür. Sena'cım ellerine emeğine sağlık.

Kilo veren bütün arkadaşları çooookk tebrik ederim. Maşallah hepinize:) Haftaya bende inşallah kilo verenler kısmında bende olurum canlar.
inşallah canım. haftaya biz kilo veremeyenler iyi sonuçlar alırız.
Selaam kızlarr...

1. cimizi tebrik ederiiim.....
yine 2.ci olmuşuz ortim hemde bu kadar az vermişken..

Ellerine sağlık tuğbiik....
tebrikler charm 2.cilikte süper olsa gerek

ne güzel ne sağduyulu bir davranış canım.

22 ekim c.tesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
3 çatal sucuklu yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez
salatalık
1 minik ısırık beyaz ekmek

ara
1 elma yemeyi düşünüyorum

öğle
1 por tavuk ciğeri
yeşil salata

ara
1 elma

akşam
1 por közpatlıcan ve biber
2 yk yoğurt

akşama kadar menüm böyle olacak nasıl acaba:26::26::26::26::26:

EKmek cok rica ediyorum cik artik hayatimdan ne zaman moralim bozulsa kendimi elimde ya tost, ya simit pogaca yada borek dilimi kemirirken buluyorum

merhaba ben doguma 79la girdim ve eve geldigimde 71dim ilk bir ayda 67ye kadar geriledim ama turkiyeye annemlere gittim orda sut olsun diye habire yedirdiler ve malesef 70in ustunde geri dondum bende kizima yariycak seyleri yiyorum kendim icin yediklerimi biraktim cikolata gibiki gunde 100liklardan kesin bitane yiyodum
bugunki menumu sonra yazicam malesef kizim aglamaya basladi

nihayet kendim gibi birilerini buldum..yeni doğum yapmış emziren anneler.:)))bende 65 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim...ilk ay 13 kilo gitti...yalnız bende aşırı bi şişlik vardı...hertarafım arı sokmuş gibiydi:))şu an oğlum 5 aylık ben 74 kiloyum..hedefim yine 65 ilo olmak...bende diyet yapamayan fakat dikkat eden annelerdenimmm...zayıflama maratonunda başarılar diliyorum kızlaarr...

hepinize ayri ayri tesekur ederim kizlar......

merhaba canim bendede cok fazla sislik vardi halada hissediyorum yuzuklerim hala olmuyo benimde hedefim 58 olmak yeniden insaallah basaririz ulasiriz istedigimiz kilolara bebek icin ben su, rezene cayi,kuru uzum kompostusu,[ama simdi biraktim cok sekerli oluyo diye ]tahin helvasi yiyorum sen neler yapiyosun arastirdim zaten en cok sutu su yapiyomus biz bosuna kendimize zarar veren seyleri yiyip duruyoruz

bugunki menum
sabah 2dilim karisik ekmem,bikac kasik sahanda yumurta,2zeytin,ve kizim icin sut olsun diye kk kadar helva sekersiz rezene cayi

ara ogun 1mandalina

ogle bruksel lahanasi,domates,salata,

ara ogun 1elma

aksam 1kase kfles

ara ogun diyet sut
3litre su ve ayrica rezene cayi tabiki gunde enaz iki fincan iciyorum

kizlar ya bitarafdan kizimi salliyorum kelimeleri yanlis yazabiliyorum kusura bakmayin kontrolde yapmadan gonderiyoruum boyle oluyo

Neyse sancıdansa bunaltı daha katlanabilirdir herhalde ablacım

Hadi madem burda olursak görüşürüzz.
hic sorma uyuyakalmissim cocugun yaninda
küsme ortim bi bilsen neler cektim
Sayfanın sağında olan Carte D'or reklamına gıcık oluyorum zannımca
ya ona dünden beri gicigim zaten
ellerine saglik tugbacim ortim zeynep yapmamismi bildirim göremedim senin özeline atmayi unutmusdur belki ama sayfaya yazmisdin :44:
affiyet olsun senacim kilo olmasin
Ayy hem güldümm hemde böyle oldum İnşallah tam tekmil geri dönerler canım

Kelebek ne oluyo :26: ben anlamadım yaa bi söyleyiverin bana
isallah canim kelebek tugbanin kelebegi ben bulamadim yiyemedim tavuk ama tavugun neresiydin unuttum :44:

ellerine saglik senacim zeynepcim bak nerdeyiz
cok güzel bi sevab isliyorsun canim benim
kizlar ya bitarafdan kizimi salliyorum kelimeleri yanlis yazabiliyorum kusura bakmayin kontrolde yapmadan gonderiyoruum boyle oluyo
olsun canim bende sonradan yanlislarimi anliyorum ama kizlar artik biliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…