70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gece cok kötü oldum kizlar gelemedim kusura bakmayin
kalbim cok hizli carpmaya basladi ateslendim nefes alirken sorlandim sag gözüm batiyordun acamadim halen aciyor ates göze mi carpti anlamadim :26:
ben ki su yasima kadar hic ucuk olmamisdim dudagimin orasi sisti kabardi kocaman bi ucugum oldu
ama kalbim carpinca cok korkdum cocuklar aklima geldi bian bana birsey olsa napalar diye ambulans cagiracakdim ama beni hastaneye alirlar diye korkdum aramadim

deryaak, ortiyizzz ama ben seni tanımıyorum bir süredir girememiştim çünkü..

ben şebnem bu arada..

oooo tebrikler

herkesi tebrik ederim............. haftaya inşallah listenin en üstünde olucam accayip azim yaptım

çizelgemi değiştirmeyi unutmuşum yeniledim.az işim var ede sonra çıkıcam herkese iyi tatiller diliyorum kardeşime gidicem az kafa dağıtayım yaww vergilerden beynim eror verdi

çok geçmiş olsun canım. aman dikkat et kendine bebelerin var canım.

allahim sen hepsini koru

Cudi Dağı'nda görev yapan bir Mehmetçiğimizin "abi lütfen çekmeyin Annem beni Erzurum da biliyor çekmezseniz sevinirim. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim" şeklindeki sözleri gazetecileri duygulandırdı.. sen ve sen gibilerine helal olsun!!!

canım cok üzüldüm hayırdır sımdı ıyısın ınsallah cok gecmıs olsun allah sıfa versın

ortiiimmmm 2 ncı olmusuz tebrıkler

kızlar oglum hasta gece ates 39 oldu ılk defa bu kadar cıktı esım gececıydı aradım geldı o arada duşa soktum ılacverdım düştü cok şükür ama uyuyamadı kuzum en son yanıma aldım 4 ten sonra bıraz uyudu bugunde hıc bısey yemedı dogru dürüst mızmız gezıyor peşimde valla bı düzelemedik kac haftadır yaa

canim simdi iyi cok sagol valla bizde kac haftadan beri cekiyoruz niye gitmiyor anlamadim sana da cok gecmis olsun arzucum simdi iyi mi oglan sen nasil oldun :26: kendinize iyi bakin canim biran önce kurtuluruz isallah

çok geçmiş olsun canım. kış geldi bütün yavrucaklar dökülüyor. Allah hepsine acil şifa versin...

Ellerine sağlık kaptan..
Yeni ortim silverpowder olmuş.

Görüşürüz tatlım

Geldimm bileee sen gittmişsin ama

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
Ve ihmal etme sakın..
Git dr a

geçmiş olsun canım, inşallah bişeyi kalmaz kuzunun...

ben doğum yapalı 5 ay oldu...sezeyanla doğum yaptım sütüm 4 gün sonra gelmeye başladı..o arada bol bol incir yedim..ama felaket bi su içtim..ben süt olsu diye hiçbişeyi abartmadım...şu an hiçbirşey yapmıyorum...bol su içiyorum...aksine yediğime içtiğime dikkat ediyorum...düzenli beslenmeye çalışıyorum..ama sadece çalışıyorum:))ne kadar beceriyorum tartışılır...sen doğum yapalı ne kadar oldukii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…