70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3ay oldu canim normal dogum yaptim 3gun sonra basladi sutum gelmeye bende burdayken dikkat ediyodum ama anneme gidince oyle olmadi iste simdi yine kizima bakmam lazim malesef yine cikiyorum iyi aksamlar herkese

Bugünkü menüm;

Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 1 haş. yumurta, az domates, peynir, 1 tat. kaş. kuşburnu, 1 lokma ekmek.
Ara: yok
Öğle: tavuk şinitzel (yağsız tavada), salata.
Ara: Limonlu yeşilçay.
Akşam (17:30): 5 siyah erik.
Ara: 1 ısırık çikolata, Limonlu form çay.

iyi akşamlar kızlar

işte menüm

22 ekim c.tesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
3 çatal sucuklu yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 çk tahin pekmez
salatalık
1 minik ısırık beyaz ekmek

ara
1 elma

öğle
1 por. tavuk ciğeri
bol yeşil salata

ara
4 fındık
2 kuru kayısı

akşam
1 bardak yağsız süt
2 kaşık müsli
2 parça kuşbaşı yağsız kavrulmuş et

Herkes menüsünü yazmış bende yazıyım bari.
Sabah:
Yarım simit,
Ufak açmanın çeyreği,
Peynir,
Melemen,
Şekersiz çay
Öğlen:
Dürüm döner,
Ayran
Akşam:
1 tane 49 kalorilik stiks çikolata
1 fincan Türk kahvesi

çok geçmiş olsun fıstığım ama unutma herşeyin bir ilki vardır
çok büyük sevap işliyorsun ...allah kabul etsin canımcım
teşekkür ederim sehercim ...bugün iyiyim sağol

bende menümü vereyi...sabah oğlanı kursa yolcu ettikten sonra tekrar uyumuşum geç kalktım oyüzden öğünüm 2 oldu duyurulur...ama haftasonları genelde 2 ana öğün yapabiliyorum,malum ev işleri gezme vs. oluyor...
sabah+öğle(11.00)
2 krep(ilk kez denedim becerdim)içine peynirli maydanoz,5 zeytin,domates salatalık,2 çay kaşığı anacığımın gönderdiği vişne reçeli,çay
ara(14.00)
5 tane fındık,1 soda
akşam(18.30)
1 tabak fırında yağlı kağıt üstünde hamsi,bol yeşil salata,1 kuru soğan
gün boyu 3 lt. su
SPOR(15.30-17.30 arası)
eliptik bisiklette 25 dk. zor ayarda ayakta olduğum yerde saydım,20 dk.6,7 de tempolu yürüyüş,yerde bilimum göbek hareketleri ve mekikler,ayrıca bugün kociş beni ağırlık çalıştırmaya başladı,anlıyacağınız bana body building konusunda koçluk yapmaya başladı daaaaaa zormuş be anacım...seni kasnak gibi yapıcam gör bak diyor...kas yapıcaksın ama şişirmiyceksin diyor,şekillenecekmişim
biraz şekilleneyim eklerim ,bakalım ne yorumlar gelecek merak ediyorum şimdiden:26::26:

o haberi bende izledim ve içim cızzzzz etti ağladım...vatan sevgisi budur işte....ALLAHIM HEPSİNİ ESİRGESİN ,KUZULARIM ,KINALI KUZULAR,ANALARININ KUZULARI

mrb kızlar ben aranıza geçen hafta katılmıştım yalnız eşim internet faturasını yatırmayı unutunca int.kesildi kilo bildirimi yapamadım listeye girmek için haftayamı kaldım

mrb kızlar ben aranıza geçen hafta katılmıştım yalnız eşim internet faturasını yatırmayı unutunca int.kesildi kilo bildirimi yapamadım listeye girmek için haftayamı kaldım

öyle görünüyor ama trendy 21 gelince ona bi daha mazeretini söyle belki insaf eder sana

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum ama artık olcm inş çünkü artık netim var çok şükr
ee napıyonz nasl gdio bnm bu defa ii gdio, special k yemeye başladm bi hftada 1.800 vermşm çok mutlu oldm dewam etcem yemeye

hoşgeldin...bugece kaçakların kürkçü dükkanına döndüğü gün heralde...bravo çok güzel vermişsin

kimsecikler yok yaaaaaaaaaaaaa...
bugün danalar gibide ev işi yaptım kızlar:
sil süpür toz al başımızdaki yastıkları güneşlendirdim yeniden doldurdum...üstüne bide aşağıda yazdığım spor faslını yaptım...
hafta içi hastalıktan eve el sürememiştim ya hıncını aldım,gerçi biraz sancım tutar gibi oldu bir ara,sonra toparladı yada spora geçince baktıki ben pes etmiycem...oturayım oturduğum yerde dedi taş heralde
şu ana kadar 3 makinede çamaşır döndü asıldı,birazdanda son kalan beyazlar döndümü ev işi misssssssssssssss

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun fıstığım ama unutma herşeyin bir ilki vardır
evet varmis sagol canim
o haberi bende izledim ve içim cızzzzz etti ağladım...vatan sevgisi budur işte....ALLAHIM HEPSİNİ ESİRGESİN ,KUZULARIM ,KINALI KUZULAR,ANALARININ KUZULARI
bende cok duygulandim okuyunca bir sehitimizin anneside vefat etmis oglunun acisina dayanamayip allahim korusun hepsini..

deryacim normalde bu gripler kac gün sürerki :26:

valla aşkitom kişinin immün sistemine,dinlenme vede beslenmesine göre ,azalarak bir ayı buluyor....hele öksürük iyileşsen bile dahada uzuyabiliyor...oyüzden sabır gerekiyor bol dinlenme düzenli uyku ve bol sebze meyve canımın içi,bide c vitamini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…