70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bi çamaşır asıp geliyorum hemencik...bekleyin,gerçi kimsede sohbet havası yok ya

iyi akşamlar
hemen menümü yazayım ama biraz abarttım
sabah 1 haş yum
3 zeytin,domates,5-6 dilim sucuk
1/8 simit,1 dilim ttb ekmeği,1/2 dilim börek
1 kk beyaz peynir,1 tk bal
ara yok öğlen
1 por sezar salata(salata yedim diye sevinirken bide baktım ki 550 kalori neyse öğrenmiş oldum)

arada 1 avuç leblebi,1 elma
akşam fırında tavuk pirzola,yanında8-10 tane patates,sebze(pilav da çok severim yanında ama yapmadım okadarda abartmıyayım değil mi
arada üzüm ,kocaman bir erik bugünü böyle kapatıyorum daha da yesem beni kovalarsınız heralde

tuğbacım,senacım ellerinize sağlık
kızlar kilo veren herkesi kutlarım ne güzel kilolar verilmiş öyle...
kılavuz maşallahın var ne kadar iş yapmışsın ama dikkat et canım taş düşürüyormuşun terlersin üşütürsün filan senin taş kafayı oynatır aman dikkat canım benim...

tekrar selam kızlar

ütü yapıyorum sabahtan beri. ve sabaha kadar da yapsam bitmez. ara ara girip bakıyorum.
hepiniz umarım iyisiniz. ben yine ütüye döneyim. bugün menümden hiç fire vermedim.
umarım bütün hafta böyle devam ederim..
öpüldünüzzzzz

sagol deryacim
ben bi çamaşır asıp geliyorum hemencik...bekleyin,gerçi kimsede sohbet havası yok ya
hadi bakalim kolay gelsin

amanen ne hamarat hatunlarsiniz siz böyle bende cocugu yatirdim arada kosturayim bari evin icinde :86: hic de yapasim yok

hakketten çok olmuş kuzum:26:kovalamıycaz tabikide çünkü buraya kiloları kovalamaya geldik kişileri değil aşkitom
vallahi haklısında yaptım bikere...benim gibi aşırı titiz biri hafta içi hastalıktan iş yapamayınca vede etrafa bakıp bakıp kahrolunca ,azıcık gözünü açtığımda evin altını üstüne getirdim
ama sonum aynen böyle şu andainşallah sabaha tekrar ağrıyla uyanmam,çünkü yastıkların içini çırparken balkonda accuk çarpuldum sankimeeeee
allah kolaylık versin canım...benim günüm yarın,çünkü ancak hepsini bir araya toplıycam şu an kurumakla meşguller

sagol deryacim

amanen ne hamarat hatunlarsiniz siz böyle bende cocugu yatirdim arada kosturayim bari evin icinde :86: hic de yapasim yok

kız yerim ben seni...çok seviyorum senin şu panik ve saf hallerini...bitanecim benim

bu arada benim 11 aylık aşkım var emiyor diye biraz daha esnek davranıyorum ama hakkaten biraz fazla oldu

offffff...çok kötü oldum resmen olay gözümde canlandı...böyle kadınları veya erkekleri parçalıycaksın...karşındaki sübyan,çocuk ....adı üstünde işte,yapa yapa öğrenicekler...kadına sorcaksın acaba sen nasıl bir çocuktun diyceksin ama bir insanın çocukluğu nasıl geçmişse kendi çocuklarınada aynısını uygularmış canım...çünkü gördüğü muamele buki kendi çocuğunada aynısını yapmış....yazık yavrum neler çekiyor kimbilir ...içim cız etti ...yazık yaaaaaaaaaaaa

sagol deryacim

:)))) ne hamaratlığı canım benim mecburiyet. yapmasan biriktikçe birikiyor. iş yine başa düşüyor....

amin canım. sana da kolay gelsin. benim çocuklar bir giydiğini bir daha giyecek halde bırakmadıkları için ütüm hiç eksik olmuyor.

İyi geceler kızlar.
Keyfim yok. Sevdicek 8. gün oldu aramadı.
Of offf

erkek milleti,bizim gibi ince değiller nolucak...bizim aklımızdan hiç çıkmazlar ama iş lafa gelince onlar daha çok düşünüüyorlardır...palavra...düşünen özleyen seven insan bunu hissettirir...bide şu var ben erkeğim yanlışta olsam o arasın psikolojisi...pes etme güzelim...aramıyorsa o kaybeder....zamanında aynı hataları yaptık yuları kaptırdık,şimdi ceremesini çekiyoruz...o kırsın inadını,kırmıyorsa demekki sana değer vermiyordur...sevgide gurur,sen-ben davası olmaz ama hepte kadın alttan almaz...
çokmu açık konuştum canım,kusura bakma ama birden senin üzülmen çok koydu bana...üzdüysem kusura bakma,bu konuda eşimle çıkarken vedeeeeee hala çok çekiyorumda

aynen canım iki oğlanda bende var ve bi giydiklerini bidaha giymedikleri için benimde ütüm çok olur canım...kolay gelsin

ben kaçtım hatunlar...
yarın keşana bruncha gidicez öğleden sonra ancak geliriz...hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz...byyyyyyyyyyyyyy

Yok ablacım ne kusuru..
Bende senin gibi düşünüyorum kaç yıldır kendimden çok taviz verdim.
Ben hep şey diye düşünürüm ' ölümlü dünya küsmeye değmez ' böyle düşündüğüm için kimseyle küs kalamam.
Aklıma ölüm gelir. Basit şeylere de takılmak istemem bu yüzden.
Bu sefer çok kırıldım o yüzden bekliyorum ama anlaşılan sevgi de zamanla bitebiliyormuş.
Ben normalde çoktan arardım ama dediğim gibi artık yoruldum.
Ve bu hafta laf arasında kız kardeşiyle konuşurken hep iyi oldugu haberini aldım.
İçim rahattı..
Ama benim nasıl olduğumu o hiç merak etmedi..
Kimseye sormadı.. Umrunda bile değilim.
Bana en çok koyanda bu umursamaz tavrı..
Bu akşam daha da koydu aramaması..
Herşeyin hayırlısı belkide bitmesi gerekiyordu aniden böyle oldu bilemeyiz ki.

üzülme tatlım inat yapıyor sanırım. zaten asker psikolojisi de bugünler bozuktur.
valla sabret arar mı desem yoksa yazık kız ara sevinsin sevdiceğin mi desem bilemedim:26::26::26::26::26:

Ablacım biz dün tanışmadık ki..
Çok kızıyorum merak ettiğimi adı gibi biliyordur dayanamayacağımı da.
Çünkü her defasında öyle oldu.
Ben herşeyi açık açık yaşama taraftarıyım.
Kızdıysam direkt söylerim seviyorsam da söylerim.
Hayal kurarım söylerim..
O daha kapalı kutu.. Benim dayanamayacagımı bildiği için devam ediyor.
Ve içi o kadar rahat ki bi gün aradıgımda Dilek gene orda ne de olsa diye düşünüyodur eminim..
Aramayı düşünmüyorum aradığında da Allah bilir artık kafam karman çorman..

selam kızlar....

galiba çok uyuyorum bu yüzden işlerimi yetiştiremiyorum....

bi bakıyım dedım...

gece kuşları suzan bacı napan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…