ben bi çamaşır asıp geliyorum hemencik...bekleyin,gerçi kimsede sohbet havası yok ya
sagol deryacimvalla aşkitom kişinin immün sistemine,dinlenme vede beslenmesine göre ,azalarak bir ayı buluyor....hele öksürük iyileşsen bile dahada uzuyabiliyor...oyüzden sabır gerekiyor bol dinlenme düzenli uyku ve bol sebze meyve canımın içi,bide c vitamini
hadi bakalim kolay gelsinben bi çamaşır asıp geliyorum hemencik...bekleyin,gerçi kimsede sohbet havası yok ya
tekrar selam kızlar
ütü yapıyorum sabahtan beri. ve sabaha kadar da yapsam bitmez. ara ara girip bakıyorum.
hepiniz umarım iyisiniz. ben yine ütüye döneyim. bugün menümden hiç fire vermedim.
umarım bütün hafta böyle devam ederim..
öpüldünüzzzzz
hakketten çok olmuş kuzum:26:kovalamıycaz tabikide çünkü buraya kiloları kovalamaya geldik kişileri değil aşkitomiyi akşamlar
hemen menümü yazayım ama biraz abarttım
sabah 1 haş yum
3 zeytin,domates,5-6 dilim sucuk
1/8 simit,1 dilim ttb ekmeği,1/2 dilim börek
1 kk beyaz peynir,1 tk bal
ara yok öğlen
1 por sezar salata(salata yedim diye sevinirken bide baktım ki 550 kalori neyse öğrenmiş oldum)
arada 1 avuç leblebi,1 elma
akşam fırında tavuk pirzola,yanında8-10 tane patates,sebze(pilav da çok severim yanında ama yapmadım okadarda abartmıyayım değil mi
arada üzüm ,kocaman bir erik bugünü böyle kapatıyorum daha da yesem beni kovalarsınız heralde
vallahi haklısında yaptım bikere...benim gibi aşırı titiz biri hafta içi hastalıktan iş yapamayınca vede etrafa bakıp bakıp kahrolunca ,azıcık gözünü açtığımda evin altını üstüne getirdimtuğbacım,senacım ellerinize sağlık
kızlar kilo veren herkesi kutlarım ne güzel kilolar verilmiş öyle...
kılavuz maşallahın var ne kadar iş yapmışsın ama dikkat et canım taş düşürüyormuşun terlersin üşütürsün filan senin taş kafayı oynatır aman dikkat canım benim...
allah kolaylık versin canım...benim günüm yarın,çünkü ancak hepsini bir araya toplıycam şu an kurumakla meşgullertekrar selam kızlar
ütü yapıyorum sabahtan beri. ve sabaha kadar da yapsam bitmez. ara ara girip bakıyorum.
hepiniz umarım iyisiniz. ben yine ütüye döneyim. bugün menümden hiç fire vermedim.
umarım bütün hafta böyle devam ederim..
öpüldünüzzzzz
sagol deryacim
hadi bakalim kolay gelsin
amanen ne hamarat hatunlarsiniz siz böylebende cocugu yatirdim arada kosturayim bari evin icinde :86: hic de yapasim yok
kız yerim ben seni...çok seviyorum senin şu panik ve saf hallerini...bitanecim benim
:78:.. bende seni cok seviyom canimsin deryacim dün sohbet ettiyimizde ben cocuklarima cok düsgünümdür dedin ya
bende sana iste olmasi gereken gibi annesin demisdim
bugün bi konuya daldim sinirden bi oku bak ne bicim anneler var ya
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...e-dovdupolis-cagarmamakla-hatami-ettim-2.html
sagol deryacim
hadi bakalim kolay gelsin
amanen ne hamarat hatunlarsiniz siz böylebende cocugu yatirdim arada kosturayim bari evin icinde :86: hic de yapasim yok
hakketten çok olmuş kuzum:26:kovalamıycaz tabikide çünkü buraya kiloları kovalamaya geldik kişileri değil aşkitom
vallahi haklısında yaptım bikere...benim gibi aşırı titiz biri hafta içi hastalıktan iş yapamayınca vede etrafa bakıp bakıp kahrolunca ,azıcık gözünü açtığımda evin altını üstüne getirdim
ama sonum aynen böyle şu andainşallah sabaha tekrar ağrıyla uyanmam,çünkü yastıkların içini çırparken balkonda accuk çarpuldum sankimeeeee
allah kolaylık versin canım...benim günüm yarın,çünkü ancak hepsini bir araya toplıycam şu an kurumakla meşguller
İyi geceler kızlar.
Keyfim yok. Sevdicek 8. gün oldu aramadı.
Of offf
:)))) ne hamaratlığı canım benim mecburiyet. yapmasan biriktikçe birikiyor. iş yine başa düşüyor....
amin canım. sana da kolay gelsin. benim çocuklar bir giydiğini bir daha giyecek halde bırakmadıkları için ütüm hiç eksik olmuyor.
İyi geceler kızlar.
Keyfim yok. Sevdicek 8. gün oldu aramadı.
Of offf
erkek milleti,bizim gibi ince değiller nolucak...bizim aklımızdan hiç çıkmazlar ama iş lafa gelince onlar daha çok düşünüüyorlardır...palavra...düşünen özleyen seven insan bunu hissettirir...bide şu var ben erkeğim yanlışta olsam o arasın psikolojisi...pes etme güzelim...aramıyorsa o kaybeder....zamanında aynı hataları yaptık yuları kaptırdık,şimdi ceremesini çekiyoruz...o kırsın inadını,kırmıyorsa demekki sana değer vermiyordur...sevgide gurur,sen-ben davası olmaz ama hepte kadın alttan almaz...
çokmu açık konuştum canım,kusura bakma ama birden senin üzülmen çok koydu bana...üzdüysem kusura bakma,bu konuda eşimle çıkarken vedeeeeee hala çok çekiyorumda
üzülme tatlım inat yapıyor sanırım. zaten asker psikolojisi de bugünler bozuktur.
valla sabret arar mı desem yoksa yazık kız ara sevinsin sevdiceğin mi desem bilemedim:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?