gercekden yazik deryacimm o yavrucuklarin kiymetini bilmiyo demekki cok yazikoffffff...çok kötü oldum resmen olay gözümde canlandı...böyle kadınları veya erkekleri parçalıycaksın...karşındaki sübyan,çocuk ....adı üstünde işte,yapa yapa öğrenicekler...kadına sorcaksın acaba sen nasıl bir çocuktun diyceksin ama bir insanın çocukluğu nasıl geçmişse kendi çocuklarınada aynısını uygularmış canım...çünkü gördüğü muamele buki kendi çocuğunada aynısını yapmış....yazık yavrum neler çekiyor kimbilir ...içim cız etti ...yazık yaaaaaaaaaaaa
fistigim ya üzülme canim benim 10 senelik esim bile aramiyor bi ayrildik baska birinden duydum aglamis diye yine ben aradim yoksa oda inadim inat diyoİyi geceler kızlar.
Keyfim yok. Sevdicek 8. gün oldu aramadı.
Of offf
öyle ya ev isi nankör:)))) ne hamaratlığı canım benim mecburiyet. yapmasan biriktikçe birikiyor. iş yine başa düşüyor....
amin canım. sana da kolay gelsin. benim çocuklar bir giydiğini bir daha giyecek halde bırakmadıkları için ütüm hiç eksik olmuyor.
iyi geceler deryacim bende kaciyom esim catkapi geldiben kaçtım hatunlar...
yarın keşana bruncha gidicez öğleden sonra ancak geliriz...hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz...byyyyyyyyyyyyyy
oh afiyet olsun şimdiden hayatım. sende öpüldün görüşmek üzere....ben kaçtım hatunlar...
yarın keşana bruncha gidicez öğleden sonra ancak geliriz...hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz...byyyyyyyyyyyyyy
Ablacım biz dün tanışmadık ki..
Çok kızıyorum merak ettiğimi adı gibi biliyordur dayanamayacağımı da.
Çünkü her defasında öyle oldu.
Ben herşeyi açık açık yaşama taraftarıyım.
Kızdıysam direkt söylerim seviyorsam da söylerim.
Hayal kurarım söylerim..
O daha kapalı kutu.. Benim dayanamayacagımı bildiği için devam ediyor.
Ve içi o kadar rahat ki bi gün aradıgımda Dilek gene orda ne de olsa diye düşünüyodur eminim..
Aramayı düşünmüyorum aradığında da Allah bilir artık kafam karman çorman..
selam kızlar....
galiba çok uyuyorum bu yüzden işlerimi yetiştiremiyorum....
bi bakıyım dedım...
gece kuşları suzan bacı napan?
tamam kendıne ıyı bakhic sorma sudemcim gecekuslugu kalmadi orucdan sonra peksabaha kadar ne güzel sohbetler ediyorduk dimi
ben kactim hayatim esim gececek bilgisayara
suzancım çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...gece cok kötü oldum kizlargelemedim kusura bakmayin
kalbim cok hizli carpmaya basladi ateslendim nefes alirken sorlandim sag gözüm batiyordun acamadim halen aciyor ates göze mi carpti anlamadim :26:
ben ki su yasima kadar hic ucuk olmamisdim dudagimin orasi sisti kabardi kocaman bi ucugum oldu
ama kalbim carpinca cok korkdum cocuklar aklima geldi bian bana birsey olsa napalar diyeambulans cagiracakdim ama beni hastaneye alirlar diye korkdum aramadim
ahh canım benimmmm....çok duygulandım...İnşallah hayırlısıyla saq salim döner anneciqinin yanına...allahim sen hepsini koru
Cudi Dağı'nda görev yapan bir Mehmetçiğimizin "abi lütfen çekmeyin Annem beni Erzurum da biliyor çekmezseniz sevinirim. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim" şeklindeki sözleri gazetecileri duygulandırdı.. sen ve sen gibilerine helal olsun!!!
deryaa maşallah hayatım kış temziliqi bitmiş..anam ben yoruldum okurken...bide çalışıyorsun...missler gibi olmuş heryer...ellerine saqlık bitanem..kimsecikler yok yaaaaaaaaaaaaa...
bugün danalar gibide ev işi yaptım kızlar:
sil süpür toz al başımızdaki yastıkları güneşlendirdim yeniden doldurdum...üstüne bide aşağıda yazdığım spor faslını yaptım...
hafta içi hastalıktan eve el sürememiştim ya hıncını aldım,gerçi biraz sancım tutar gibi oldu bir ara,sonra toparladı yada spora geçince baktıki ben pes etmiycem...oturayım oturduğum yerde dedi taş heralde
şu ana kadar 3 makinede çamaşır döndü asıldı,birazdanda son kalan beyazlar döndümü ev işi misssssssssssssss
dilekcim biliyorum şu günler senin için zor günler...ama bnm ne diyeceqimi biliyosun...sakın arama...bence sevdiceqin seni hiç haketmiyor...İyi geceler kızlar.
Keyfim yok. Sevdicek 8. gün oldu aramadı.
Of offf
ben kaçtım hatunlar...
Ablacım biz dün tanışmadık ki..
Çok kızıyorum merak ettiğimi adı gibi biliyordur dayanamayacağımı da.
Çünkü her defasında öyle oldu.
Ben herşeyi açık açık yaşama taraftarıyım.
Kızdıysam direkt söylerim seviyorsam da söylerim.
Hayal kurarım söylerim..
O daha kapalı kutu.. Benim dayanamayacagımı bildiği için devam ediyor.
Ve içi o kadar rahat ki bi gün aradıgımda Dilek gene orda ne de olsa diye düşünüyodur eminim..
Aramayı düşünmüyorum aradığında da Allah bilir artık kafam karman çorman..
cok sagol senacimsuzancım çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...
ahh canım benimmmm....çok duygulandım...İnşallah hayırlısıyla saq salim döner anneciqinin yanına...
deryaa maşallah hayatım kış temziliqi bitmiş..anam ben yoruldum okurken...bide çalışıyorsun...missler gibi olmuş heryer...ellerine saqlık bitanem..
dilekcim biliyorum şu günler senin için zor günler...ama bnm ne diyeceqimi biliyosun...sakın arama...bence sevdiceqin seni hiç haketmiyor...
iyi gezmeler tatlımmm....
hayirli pazarlar canimgünaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar
[/B]
tuqba ne demek başkasının bildirimini yapamazsınkkya girememiş ama bildirimini yollamış...listeye dikakt etmedim ger-düş varmı diye..yoksa lütfen eklermisin...insanları kazanmaya çalışıyoruz kaybetmeye deqil
[/COLOR]
isallah beraber zayifliycaz canimKızlarrrrrr, merhaba herkese, cuma bildirim yapmayı unuttumoff ya neyse napalım
sabah yediklerimi yazıyım sizlere
2 dilim tam buğday ekmeği,
2 dilim yağsız peynir
3 zeytin
domates
şekersiz çay
ara: bi şekersiz sütsüz kahve, 2 adet keten tohumlu grissini
:44: yeni yıla hazırlanıorum, 2 ayda 15 kilo weririm inşallah, 78 lerden 68 lere düşmüştüm sizlerleinşallah 55 kiloyu görmek bana nasip olur, fakir doyurucam , okadar çok istiyorum,
Allah'tan ümit kesilmez, Allah hepimize, nefsimize hakim olabilmeyi nasip etsin
güzel bir gün diliyorum kızlar
EKmek cok rica ediyorum cik artik hayatimdanne zaman moralim bozulsa kendimi elimde ya tost, ya simit pogaca yada borek dilimi kemirirken buluyorum
hosgeldin canim
sopa oklava derken :26: oklavayla esimi dövüyorumonlan ne yapiyon ki
merak ettim simdi bendeben de bılmıyorum oyle yazmıslar ıste naapıyolar oklavayla onu merak edıyorum???
hafta sonu genellikle boş oluyor galiba burası
bu hafta sonu arkadaşlarım vardı biraz tozuttuk ama yarın sabah itibar ile tam gaz devam edeceğim
bu hafta ki hedefim en az 65,7 ye düşmek hadi bakalım inş..
ortimmmmm akabellaa
sen nerelerdesinn
herkesler geziyor galibaa
tugba napiyon cadicanim sIkILiyo hadi bi oyun oynayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?