70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gercekden yazik deryacimm o yavrucuklarin kiymetini bilmiyo demekki cok yazik
İyi geceler kızlar.
Keyfim yok. Sevdicek 8. gün oldu aramadı.
Of offf
fistigim ya üzülme canim benim 10 senelik esim bile aramiyor bi ayrildik baska birinden duydum aglamis diye yine ben aradim yoksa oda inadim inat diyo o seni bildigi icin aramiyordur hem kiskardesine sormussunya onu o söylemisdir belki ondan ici rahadir bence :26:
öyle ya ev isi nankör yapiyon ertesi gün ayni tas ayni lahana tursusu
ben kaçtım hatunlar...
yarın keşana bruncha gidicez öğleden sonra ancak geliriz...hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz...byyyyyyyyyyyyyy
iyi geceler deryacim bende kaciyom esim catkapi geldi beni aramiyor da gelcem diye korktum bi an zaten ötlek biriyim :18:

ben kaçtım hatunlar...
yarın keşana bruncha gidicez öğleden sonra ancak geliriz...hepinizi öpüyorum...yarın görüşürüz...byyyyyyyyyyyyyy
oh afiyet olsun şimdiden hayatım. sende öpüldün görüşmek üzere....

tabii sen daha iyi tanıyorsun neyi ne için yaptığını daha iyi biliyorsundur canım. ama yine de insan değişmiyor. ne sen değişirsin ne de o değişir. yani bu sefer sende inatlaşsan aramasan bile bi daha ki sefere özünüze dönersiniz. o yüzden bu sıkıntıyı çekeceğine ya ara ne düşünüyorsan söyle gitsin ya da bu dirayetini sürekli kılmaya bak canım. naçizane tavsiyem

selam kızlar....

galiba çok uyuyorum bu yüzden işlerimi yetiştiremiyorum....

bi bakıyım dedım...

gece kuşları suzan bacı napan?

hic sorma sudemcim gecekuslugu kalmadi orucdan sonra pek sabaha kadar ne güzel sohbetler ediyorduk dimi
ben kactim hayatim esim gececek bilgisayara

suzancım çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine...
ahh canım benimmmm....çok duygulandım...İnşallah hayırlısıyla saq salim döner anneciqinin yanına...
deryaa maşallah hayatım kış temziliqi bitmiş..anam ben yoruldum okurken...bide çalışıyorsun...missler gibi olmuş heryer...ellerine saqlık bitanem..
İyi geceler kızlar.
Keyfim yok. Sevdicek 8. gün oldu aramadı.
Of offf
dilekcim biliyorum şu günler senin için zor günler...ama bnm ne diyeceqimi biliyosun...sakın arama...bence sevdiceqin seni hiç haketmiyor...
ben kaçtım hatunlar...

iyi gezmeler tatlımmm....

günaydın herkese....
dünkü menüm;
1. 1 sb süt, 1/4 muz
2. 2 tane ceviz
3. 1 yumurta
8 tane kaşarlı mantar
1 dilim ekmek
az ızgara sucuk
domates salatalık
1 dlm peynir

4. 1 çb süt
1/4 muz
5. 1 dlm esmer ekmek
1 dlm kaşar peyniri
6. ızgara tavuk fleto
1 yk karnabahar
2yk mantar sote
2 yk bezelyeli pilav
1 küçük kase yoğurt
7. bir avuç badem ve fındık

1 saat de tempolu yürüdüm.

bende senin aynınım canım anlattıklarına göre..ama bi süre sonra gerçekten yoruluyosunnn

cok sagol senacim cok canim yaniyo ben kendimden düsünüyorum el bebek gül bebek büyüt evladini gelsin biriki kkk kalesce sehit etsin okudum bir sehit annesi demis ben onu bisiklete bile bindirmedim bi yani kirilir diye ama bugün duydum o kkkk larin ölü sayisi 100 e cikmis allahim askerlerimizi korusun...
günaydın arkadaşlar hayırlı pazarlar
hayirli pazarlar canim

nabersiniz kizlar ay bugünde canim hic birsey istemiyo iyice tembellesdim sabah erken kalktim kahvalti hazirladim esimi gönderdim simdi mayisdim kaldim

ilahi sena ablacım,,sen yemişsin işte ,,benim niyetim dileği düşürmekti kotaya,,sen düştün ben ona şaka yaptım,,eğer okusaydın alttakini anlardın du ben sen rahat et diye yapıştırayım hemen altına yazdığım cümleyii

dileek bu arada sana bi sır veriyimmi deminkii ger-düş için yazdıklarımıın hepside şakaaydıııııııınasıl yedin amaaaaaa ee okuyuncaki düşüncelerini alıyım 1. inandınmıı 2.bana içinden o anlık sövdünmüü 3. şaka yapabileceğim hiç aklına geldimii doğru söylee yoksa çokmu inandırıcı yazmışım

Kızlarrrrrr, merhaba herkese, cuma bildirim yapmayı unuttum off ya neyse napalım
sabah yediklerimi yazıyım sizlere
2 dilim tam buğday ekmeği,
2 dilim yağsız peynir
3 zeytin
domates
şekersiz çay

ara: bi şekersiz sütsüz kahve, 2 adet keten tohumlu grissini

:44: yeni yıla hazırlanıorum, 2 ayda 15 kilo weririm inşallah, 78 lerden 68 lere düşmüştüm sizlerle inşallah 55 kiloyu görmek bana nasip olur, fakir doyurucam , okadar çok istiyorum,
Allah'tan ümit kesilmez, Allah hepimize, nefsimize hakim olabilmeyi nasip etsin
güzel bir gün diliyorum kızlar

isallah beraber zayifliycaz canim

EKmek cok rica ediyorum cik artik hayatimdan ne zaman moralim bozulsa kendimi elimde ya tost, ya simit pogaca yada borek dilimi kemirirken buluyorum

ortim o çıkmıyorsa sen çıkaracaksın kend,ine limit koy ben 5 dilim limiti koydum
günlük 5 dilim yiyorum en fazla makarna ve pilavı ekmek hakkımdan düşüyorum. sakın kendini bırakma emii

hafta sonu genellikle boş oluyor galiba burası
bu hafta sonu arkadaşlarım vardı biraz tozuttuk ama yarın sabah itibar ile tam gaz devam edeceğim
bu hafta ki hedefim en az 65,7 ye düşmek hadi bakalım inş..
ortimmmmm akabellaa
sen nerelerdesinn
herkesler geziyor galibaa

ben de bılmıyorum oyle yazmıslar ıste naapıyolar oklavayla onu merak edıyorum???

merak ettim simdi bende oklavaylan evin icinde kostursak da kilo veririz herhalde

evet haftasonu herkes birseyler yapiyo herhalde :44:

bende kacacam simdi görüsürüz kizlar sonra gelirim

Bende bugünkü menümü vereyim,

Sabah: çeyrek simit, 1 kk köy peyniri, 3 zeytin, 1 tatlı kaşığı tahin pekmez, az domates 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak yeşil çay
Öğlen: 1 tane ton balıklı sandviç ( kepekli )
Ara: 1 elma
Akşam: Fırın torbasında tavuk, salata
Ara: 1 bardak süt içmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…