vanda deprem olmuş yaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
canim benim ne güzel yazmissin dökmüssün sözlereasker kardeşim
gidişinle kardeşim yine başladı hasret
sensizlige dayanılmaz elbet
düşünceler`le ve iyi olman dilekleriyle
ugurladık seni vatan ocagına
sende bu vatan için gün sayıcaksın
dalgalanan bayrak ugruna dayanacaksın
bu topraklara ihanet edenleri tek tek kovacaksın
senin gibi askerler sayesinde rahat uyuyacak
anan,kardeşin,akraban ve türk milletin
sende bunun farkındasın gayetindesin
bizim soframızda bir kişi eksik olacak
elbet sen geldigin de o boşlukda dolacak
gözümüzde yaş eksik olmayacak
ama bize verdigin gururda hep anlatılacak
sanada kısmet oldu vatana emek harcamak
senin gözlerinde hasretlik degil bayrak;
yüreginde hayeller degil vatan olacak
belki daglarda belki yollarda olacaksın
sende şafak güneşi sayacaksın
sen komando yada onbaşı er fark etmez
sen askersin vatan fedayisisin
bu bizlere yeter
şanınla gittin şanınla dönmek nasip olsun
dualarımız sen gibi asker kardeşlerimiz de olsun
akan gözyaşları son bulsun
hoşgeldin aramıza canım,,allah bağışlasın oğlunu,,verirsin kilolarını nolcaki...nihayet kendim gibi birilerini buldum..yeni doğum yapmış emziren anneler.:)))bende 65 ile hamile kaldım 92 ile doğuma girdim...ilk ay 13 kilo gitti...yalnız bende aşırı bi şişlik vardı...hertarafım arı sokmuş gibiydi:))şu an oğlum 5 aylık ben 74 kiloyum..hedefim yine 65 ilo olmak...bende diyet yapamayan fakat dikkat eden annelerdenimmm...zayıflama maratonunda başarılar diliyorum kızlaarr...
valla o kelebek tavuğun neresi oldunu bende bilmiyorumm,,zaten merakta etmiorum,bana midemi doyuruyor olması yetiyoo gerisi çokta mühim değilisallah canimkelebek tugbanin kelebegi ben bulamadim yiyemedim tavuk ama tavugun neresiydin unuttum :44:
geçmiş olsun canım ,noluyoo buaralar harbidendegece cok kötü oldum kizlargelemedim kusura bakmayin
kalbim cok hizli carpmaya basladi ateslendim nefes alirken sorlandim sag gözüm batiyordun acamadim halen aciyor ates göze mi carpti anlamadim :26:
ben ki su yasima kadar hic ucuk olmamisdim dudagimin orasi sisti kabardi kocaman bi ucugum oldu
ama kalbim carpinca cok korkdum cocuklar aklima geldi bian bana birsey olsa napalar diyeambulans cagiracakdim ama beni hastaneye alirlar diye korkdum aramadim
allahim sen hepsini koru
Cudi Dağı'nda görev yapan bir Mehmetçiğimizin "abi lütfen çekmeyin Annem beni Erzurum da biliyor çekmezseniz sevinirim. Ben buraya kendi isteğiyle gelenlerdenim" şeklindeki sözleri gazetecileri duygulandırdı.. sen ve sen gibilerine helal olsun!!!
canım ben yapıyorum,,alıyorum oklavayı enseme koyup bi sağa bi solaa,80 defa dönüyorum...40-40hanımlar merak ettıgım bısey var bu sopa cevırme oklava cevırme flan ne oluyor?
heheyt 3. olmuşuz demek ne sevindim valla..bugünde 59.6yı gördim ortim..ne mutlu bana dün akşamı dışarda eşimle parkta tostla ayranla kapatmıştım iyi oldu sabah görünce sevindim,,dedim eşime sen bana hergün tost ayran al ben hergün ekside çıkıp seni mutlu ediyimöyle görünüyor ama trendy 21 gelince ona bi daha mazeretini söyle belki insaf eder sana
tamam canım mazeretin kabul edildiiinş alır ya 1.100gr vermştim üstelik
kimsecikler yok yaaaaaaaaaaaaa...
bugün danalar gibide ev işi yaptım kızlar:
sil süpür toz al başımızdaki yastıkları güneşlendirdim yeniden doldurdum...üstüne bide aşağıda yazdığım spor faslını yaptım...
hafta içi hastalıktan eve el sürememiştim ya hıncını aldım,gerçi biraz sancım tutar gibi oldu bir ara,sonra toparladı yada spora geçince baktıki ben pes etmiycem...oturayım oturduğum yerde dedi taş heralde
şu ana kadar 3 makinede çamaşır döndü asıldı,birazdanda son kalan beyazlar döndümü ev işi misssssssssssssss
vay sudem gelmiş bak sen,asıl sen nerelerdesin asıl,,cidden ne güzeldi gece muhabbetlerimiz yaa..neyse gelecek ramazanda tekrarlarızselam kızlar....
galiba çok uyuyorum bu yüzden işlerimi yetiştiremiyorum....
bi bakıyım dedım...
gece kuşları suzan bacı napan?
canim benim ne güzel yazmissin dökmüssün sözlereallahim yakin zamanda kavustursun sizi ne kadar kaldi askerliyin bitmesine canim :26:
kelebekden bahsetmisken ben artik zaten pes ettim bulamiyorum yiyemiyorum merak da etmiyorum artik küstüm kelebegehoşgeldin aramıza canım,,allah bağışlasın oğlunu,,verirsin kilolarını nolcaki...
valla o kelebek tavuğun neresi oldunu bende bilmiyorumm,,zaten merakta etmiorum,bana midemi doyuruyor olması yetiyoo gerisi çokta mühim değil
geçmiş olsun canım ,noluyoo buaralar harbidendebende dünden beridir acayip başağrısı çekiyorum
kıyamam ben onlara yaa
canım ben yapıyorum,,alıyorum oklavayı enseme koyup bi sağa bi solaa,80 defa dönüyorum...40-40yani çok faydası oluyo bel çevresi ve göbek için denemelisin ihtiyacın varsaa
heheyt 3. olmuşuz demek ne sevindim valla..bugünde 59.6yı gördim ortim..ne mutlu bana dün akşamı dışarda eşimle parkta tostla ayranla kapatmıştım iyi oldu sabah görünce sevindim,,dedim eşime sen bana hergün tost ayran al ben hergün ekside çıkıp seni mutlu ediyimhaftaya 2. olabilirmiyizkii.birinci olucamızı hiç sanmıyorumdaa
tamam canım mazeretin kabul edildiihaftaya listedesin,,bak eğer bu haftada bildirimin olsaydı 3.lüğü paylaşıcaktın dileklee neyse haftayada güzel sonuç alırsın inş..
vay hamarat karı seniiivalla ne güzel hiç işin kalmamış,,ama nedense haftaya kadar tekrardan ev iş yapılcak konuma geliyoo neden hep temiz kalmazki bu evler
vay sudem gelmiş bak sen,asıl sen nerelerdesin asıl,,cidden ne güzeldi gece muhabbetlerimiz yaa..neyse gelecek ramazanda tekrarlarız
yaa daha oakadar çok varkiii şafak 305 oldu bugün,,daha 305günü var bitmesine ve kavuşmamızaa,,şimdi o değildee tam onun bulunduğu yer van erciş ve en büyük şiddette deprem gören yer orası görünüyoo nasıl bi sızı var içimde bilemezsinn,bağlantımızda yok oraylaa,ona ulaşamamak çok koyuyo şuan bizee..iyi durumdamı değilmi hiç bi bilgimiz yok,,ama inşallah diyoruz yardım edenler arasındadır kardeşim,,ben kötü oldum yaa,kusura bakma :2::2:
içtim ağrı kesicii,,suda içiyorum tabiiigecmis olsun canim sanada ari kesici atsaydin yada bol su ic gerci iciyorsundur dimi :26:
allahim bütün askerlerimizi korusun
[/B]
canim benim aklina kötü sey getirme bitanem sakin ol haber alinca yaz merakda birakma olurmucanimcim
içtim ağrı kesicii,,suda içiyorum tabiii
amin inşallah canım sağol..
yeterki bi haber yaa,,bi ses iyi olduğuna dair bi haber nolur bişey çıksın,,nasıl ulaşcazki biz onaa,,imkansız,,o arasa bari bi haber versee ben iyiyim dese ne isterim başka allahtaann
rabbim sen koru onu ve ordakilerii...haberlerden gözümü kulağımı alamıyorum,,30 ölü var diyolar çokta yaralıı,,nekadar kötüü oldu bu haber böyle yaa..off ne diycem bilemiyorum suzann
canim benim simdi kolay deyildir oda sizi ariyamiyorum diye sIkIndi cekiyordur hatlar kesilmisdir deprem dolayisiyla canim benim demezi kolay biliyorum ben olsam bende deli olurdum ama suan elimizden birsey gelmiyor ki tugbacim beklemekden baska annengillen konusdunmu yazik o napsin haber gelene kadar
yazik kadin i simdi sen sakinlestirmen lazim tugbacimya zaten annem aradı beni bi telaşlı sesle titrek biçimde haberleri gördünmü kızım vanda deprem olmuş,,heryer yıkılmış tvde bakbi sende falan dedi ve kapattı,,
annemden öncede almanyadaki ablam arayıp duruyodu açamadım tel kapanıp durduu,,neyse annem aradıktan sonra ablam yine aradı bu sefer açıldı ablamla konuşamadım noldu falan dedi,,başladım ağlamaya ne oldu söylesene diyince anlattım böyle böyle diye,oda ben gördüm zatende anneme haber verdim sen açmayınca dedii,,merakta kalmış haber varmı diye aramış..öyle haberim oldu zaten,,ve annemi şimdi bida arıycam bakalım ..
tabikiannem ne durumdadır kimbilir zaten hergün aklına geldikçe duygulanıyo izinede gelmedi özledim diyip duyoduu,,nolur bi haber alsın oğlundan
yazik kadin i simdi sen sakinlestirmen lazim tugbacimkötü düsünmeyin canim ya icim bi sekil oldu ara oglum anneni kizkardeslerini nolur
siz aradiginizda nereyi ariyorsunuz :26: askeriyeyi arasaniz orasida mi ulasilamiyor :26:
valla annem benden sakin çıktıı,,yada öyle olmak zorundaa,dedim ona kardeşime bişey olmamıştır..o asker sonuçta tek katlı yerdeler hemen dışarı koşoup çıkmışlardır..ve şuandada yardım edenlerin arasındadırlar inşallah..dedim oda öyledir inşallah dedii..biz hiç aramadık orayı hep o arıyoduu,,ve demin onun aradığı askeriyenin nosunu aradım direk kapatılıyor çalmıyo yani arama sonlandı diyoo,,bütün haberleşme şeyleri kopmuş ulaşılmıyo,,ama illaki bi şekil heber ulaştırması gerekiyo bizee dimii..ama ne durumdadır oda üzülüyodur bize ulaşamıyorum haber veremiyorum diyee kesin yanii...neyse haberlere bakmaya devam ediyorum ben:26:
birde telefonlar kilitlenmisdir hem hatlardan hem aileler ulasmaya calistikca mesela biz bayramin ilk günü kimseye ulasamiyoruz türkiyeden cünkü herkes ariyor otomatik mesgule düsüyo bu durumda kötü bir örnek verdim ama baska nasil söylim bilemedim
Allah depremden etkilenlerin yardımcısı olsun.orada yakını olanlarada sabır versin. tuğbacım inşallah iyi haberler alırsın...üstüste bu kötü haberler offfff insan tv yi açmaya korkuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?