tugbacim haber alinca yaz olurmu canimcim
yaa daha oakadar çok varkiii şafak 305 oldu bugün,,daha 305günü var bitmesine ve kavuşmamızaa,,şimdi o değildee tam onun bulunduğu yer van erciş ve en büyük şiddette deprem gören yer orası görünüyoo nasıl bi sızı var içimde bilemezsinn,bağlantımızda yok oraylaa,ona ulaşamamak çok koyuyo şuan bizee..iyi durumdamı değilmi hiç bi bilgimiz yok,,ama inşallah diyoruz yardım edenler arasındadır kardeşim,,ben kötü oldum yaa,kusura bakma :2::2:
inşallah öyledir canımm,,biraz olsun ferahtayız şuan,,bende anneme öyle demiştim oda onaylamıştı öyledir inşşallah diye,,neyse yazık oldu vanlılaraa valla durup dururken yaşananlara bak:26:canim korkma insaallah iyidir o insanlara yardim ediyodur buyuk ihtimalle baglantinin olmamasi normal canim butun hatlar kopuk diyolar ilk firsatta sizi ariycaktir insaallah benim kardesimde asker ve daha acemi birliginde suanda izmir focada jandarma komando bende cok endiseleniyorum onun icin seni cok iyi anliyorum ama icini ferah tut o suan yardim calismasindadir cunki ilk askerler yardim ediyolar firsat buldugunda ariycaktir sizi
Tuğbacım çok geçmiş olsun. İnşallah kardeşinden en kısa zamanda alırsın haber. Allaha emanet olsun. Van'da yaşanan bu büyük depremde yakınları yaralananlara allahtan şifa, kaybı olanlarada sabırlar diliyorum. Çok büyük bir yıkım allah yardımcıları olsun inşallah.
inşallah öyledir canımm,,biraz olsun ferahtayız şuan,,bende anneme öyle demiştim oda onaylamıştı öyledir inşşallah diye,,neyse yazık oldu vanlılaraa valla durup dururken yaşananlara bak:26:
inşallah canım çok sağol,,,,yakınlarını kaybedenlere bende sabırlar diliyorum çok kötü bi durum allah vermesin ne diyim...
yok canım haber henüz bekliyoruz öylee..haber alırsamda haber veririm çok sağol...depremden etkilenenlere Allah yardım etsin. Tuğbaaa var mı haber kardeşinden canım. haber yoksa da kötü düşünme canım telefonlar kilitleniyor ya da görev vermişlerdir.
inşallah biran önce haber alırsınız da anneciğininde içi rahat eder.
amiiiiiiiiinnnnnnnnnnhem terör, hem depremAllah yardımcımız olsun...inşallah ölü sayısı artmaz,,,
bugün dikkat etmedim ama çok da cozutmadım kızlar, pazar pazar çalışıyorum ama iyi yani çok şükür bugünümüze, çok şükür halimize,
Allah milletimizi, devletimizi, halkımızı, askerimizi,çoluğumuzu çocuğumuzu ,anamızı babamızı korusun kollasın
arkadaşlık istegi gönderdim kabul edermisin fotolarına bakıcam merak ettim
bugün
23 ekim 2011 pazar
sabah
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
6 zeytin
3 dilim sucuk
domates salatalık
ara
6 adet badem
öğle
1 por tavuk ciğer
yeşil salata
ara: yok
akşam
fast food 1 kutu patates
3 ısırık tavukburger
Tuğbacım Van da askerlik yapan bir arkadaşım yazmış Van yerle bir ama şükür ki askerimizin burnu bile kanamadı diye..
İçinizi ferah tutun tatlım.. Hayırlı haberlerini alırsınız inş.
olmamış buu canım,,keşke fast foodu akşam yerine öğlen yeeydinde öğlenkini akşam kapatsaydın günüü,en azından az kaçamakla atlatırdın bu günü tühh
ciddimisin canım eğer öyleyse çok sevindim çok sağol meleğim yaa içime su serptin
amin canimhem terör, hem depremAllah yardımcımız olsun...inşallah ölü sayısı artmaz,,,
bugün dikkat etmedim ama çok da cozutmadım kızlar, pazar pazar çalışıyorum ama iyi yani çok şükür bugünümüze, çok şükür halimize,
Allah milletimizi, devletimizi, halkımızı, askerimizi,çoluğumuzu çocuğumuzu ,anamızı babamızı korusun kollasın
tugba bakTuğbacım Van da askerlik yapan bir arkadaşım yazmış Van yerle bir ama şükür ki askerimizin burnu bile kanamadı diye..
İçinizi ferah tutun tatlım.. Hayırlı haberlerini alırsınız inş.
amin canim
tugba bakcok sükür rahatladin biraz canimcim sen naptin fistik :26:
Fenalardayım
Hâlâ aramadı inek.. Sen nasılsın Suzancım?
iyiyim canim nasil olsun kiya iyi dayandin valla dilekcim ama oda baya bi inat mis yani kac gün kaldiydin gelmesine :26:
Yarından itibaren 36 gün kaldı tatlım.
Özledim keratayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?