70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya dilekcim bende unutkanlik varya hatirlayamadim:44: ben sana bi kere daha söylemisdim suzan dedi dersin diye :26: ne konuda demisdim acaba

KIZLAR NE ALAKA DEMEYİN EMİ ŞİMDİKİ YAPICAĞIM ŞEY GEÇMİŞE YOLCULUK BAKIN BU TOPİĞE BAŞLAYIŞIM VEDE KISA Bİ İLERLEME ,,76.2 kiloymuşum ozamanlar..
en komik şeyse sena ablayla tanışıklığımız nasıl olmuş,,nasıl başlamışız pek iyi bi izlenim olmamış ama neyse şuanda gülüyorum..sena abla sende gül bak sende ozamanlar kaç kiloymuşsun vede üzülmüşsün çok hoş yaa..anılarım depreşti inanırmısın..neyse başlayalım
morla yazdıklarım o anı anlattıklarım şimdi yazdım yanii bazı yerleride kırmızıyla belirginleştirdim okadar..

buraya ilk gelmişim vede lap diye menümü paylaşmışım menüde ne menü ama bi öküz menüsü:))
04.02.2011
sena ablayıda tanımıyorum daha heleki kaptan olduğunu hiç bilmiyordum,,da sanki kaptan değilmişte ozamanlar bilirkişicilik yapıyomuştuu ne biliyim kimse kaptanım dememişte ondan

sonra bazı kızlar şakamı bu ,,bukadar şeyi yemiş olamazsın dimi falan yazınca cvb vermişim

sena ablada bana cvb vermişhaklı olarak

neyse bu cvbıda alacaya yazmışım ozamanlar rakip olmak istemişim onlao bana kilo bildirimi yap diyincee bendeee

şimdiki menümse çok düzgün başlama gerçek menümmüşve ozamanlar yeşil çay içemiyomuşum,,şimdiyse sayah çayı içmiyorum

burdada kendimi tanıtmışım vede 65 olmakmış tek istediğim şimdilik..sonrada 60a çabuk inermişmiş hee tabeeee

ay yazık bana göbek çekiyomuşum

ozamanlar nigdelim vardı onlada rakiptik,,o avatara bi resim koymuştu zayıf ince bi kız resmi boydan çekilmiş ona hitaben yazmışım cvbı
tamam bekleriz sonra ve evet bende o resimdeki gibi olmak isterim hayalim öyle zaten aaaaaaaahhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
evet dediğim çıktı sena abla kaptan değilmiş ozaman tanıtıma bakın ben bu sitenin menü yorumlayıcısıısena abla kızma emi çok hoşmuşsunyaa
işte bakın buda ozamanların listesiymişbende varım bendee
buda ozamanki kurallarvay bayada güzelmiş ama sıkıymış biraz anneeee
buda muhteşem menülerimden birisimiş
buda sena ablanın menüsümüş,,bide kendine yorum yapmış

buda benden
erginsenacım aramız bozuk deil diiğimi geçenki konuşmalardan ötürü böyle kötü hissediyorum dargınlık kırgınlık oldumu arada varsa bir kusurum kusura bakma artık tamammı

mutlu sooooonnnnnasıl beğendinizmiii

Son düzenleme:
kızlar pek keyfim yok bgn yaa salı günü dha rhtlıycam inş size bolca yazıcam sevgiler öğpüorm herkesi

Ay Tuğbaa iyi güldüm bende
Ahh ne günlermiş nerden nereye dimi.
Benim ilk mesajım neydi acep

ya dilekcim bende unutkanlik varya hatirlayamadim:44: ben sana bi kere daha söylemisdim suzan dedi dersin diye :26: ne konuda demisdim acaba
simdi diyelim sen aramadin o da aramadi yinede karsilasirsiniz dimi ay ben cok merak ediyom dilekcim seni daha böyle görmedi dimi yani zayiflamis halini :26: ben sana diyem ozaman gör bak nasil bakiyo suzan dedi dersin

Günaydın Suzancım..
Buraya geldiğinde illa görüşürüz canım.
En son 84 kiloyken gördü beni :26:
Bilmiyorum ki bende unuttum ayrıca :26:
Valla 71 olunca herkes daha bi farketti.
Bizim sokağın başındaki pastanedeki adam bile zayıflamışsın dedi.
Aynı şekilde beni gören herkes öyle diyo.
O da şaşırır herhalde :26:

Günaydın kızlar,
Eminim artık çok sıkıcı bir soru olmuştur bu başlıkta ama ben de aranıza 77 ile katılabilir miyim?
Burada bildirim yapmam için ne yapmam gerekiyor?
Maalesef çalıştığım için sürekli bildirim yapamam ama günlük 1 kez yapma şansım olur ve gerçekten istekliyim, sadece yönlendirin yeter.
Bu şekilde aranıza katılmam mümkün müdür?
Başarı hikayelerinin çoğunu okudum, hepsi bu grupların öneminden bahsediyor.
Boyum 1.68 ve hedefim 2-3 ay içerisinde 60 kg.ya ulaşmak.
Son 1,5 ayda 84'ten 77'ye düştüm kendi çabalarımla.
Umarım devamı da gelir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler canlarım

Son düzenleme:

hoşgeldin.... 2,3 ayda 17 kilo fazla değil mi?? sağlığından olursun bir de allah korusun. o kadar yüklenme kendine.

teşekkürler canım hoşbuldumm!
tabi ki fazla zaten kalıcı olmasını istiyorum öyle hemen vereyim sonra tekrar homini gırtlak olayım gibi abes bir düşüncem yok.
düzenli beslenmeye geçmek istiyorum.
son 1,5 aydır da geçtim sayılır.
ama ben hedefi yüksek koyayım da daha sağlam durayım diyete karşı diye düşündüm hani ben 60 hedeflerim 2-3 ayda ama 65'i ancak bulursam bile kardır dedim, ne bileyim sanki daha gerçekçi olsun diye mi yaptım nedir

Son düzenleme:

anladım... güzel vermişsin 1.5 ayda 7 kilo. spor yapabiliyor musun??

8 li rakamlardan kurtulduğuma göre artık burda yerimi alabilirim :)

Buldummm buldummmm
Tarih: 08.07.2011
Bana ilk hoşgeldin diyende Tuğba senmişsin

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Günaydın canım yeni gelenler için kuralları tekrar yazdım.
Kaptanımız erginsena yardımcısı Triendy21
Ben Dilek bu arada 22 yaşındayım..
Topiğin müdavimlerindenim.. Her cuma sabah tartılıyoruz ona göre liste hazırlanıyor..
Burayı takip edersen zamanla anlarsın zaten

Günaydın kızlaaarrr......

Bugün sevindirik başladım güne... cuma aksamı hatta gecesı yaptıgım kacamaktan sonra +700 gr alarak 71.9 olmustum...
2 gundur onlardan kurtulmaya calısıyordum... sonunda bugun 71 ı gordum yaşasın...
valla bır daha oyle ağır bır kacamak yapmayacagım hemde gece vaktı yaparsamda gunduz yapmak daha mantıklı.. 1 gecede 700 gr almak hıc hos degıl...

Son düzenleme:
anladım... güzel vermişsin 1.5 ayda 7 kilo. spor yapabiliyor musun??

teşekkür ederim canım.
gerçi bu ara regl döneminden ve kaçamaklarımdan dolayı durdu ama devamı gelecek inşallah.
başlarda haftada 4 gün hızlı yürüyordum 1 saat kadar onun faydası oldu ama bu ara ona da üşeniyorum.
derhal tekrar başlamam lazım çünkü durdu mu duruyor yani

Son düzenleme:

Selam Charmmm
Tekrar 71i gördüğüne sevindim
Dediğin gibi gün içinde yemek daha mantıklı h.sonu da olsa kaçamakları.
Ben korkumdan bu sabah tartılmadım bile.:18:

Selam Charmmm
Tekrar 71i gördüğüne sevindim
Dediğin gibi gün içinde yemek daha mantıklı h.sonu da olsa kaçamakları.
Ben korkumdan bu sabah tartılmadım bile.:18:

sendemi kaçamağı kaçırdın..
form çay iyimiş bu arada aldım ıctım 2 gundur... gerçi tadı tek basına sevılmez pek ama yınede bıtkı cayları ıcın fena sayılmaz..
tabı ben yıne ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum lımonsuz ne yesılcay ıcebılırım ne baska bı bıtkı cayı.. ıyı oldu... onunda faydası vardır mutlaka..
ama ben arkasına onune fılan baktım gunluk ne kadar kullanılabılır yazmıyor... gunde 1 tane ıcerım heralde bırsey olmaz yesılcay artı form cay ıyıdır sanırsam... :44:

ben de spor yapmayınca veremiyorum,hafta içi işten fırsat bulamıyorum ,bazen yorgun oluyorum. hava soğuk ,yağmurlu oluyor yada.çoğu zaman yürüyemiyorum. platese başlıyorum evde bugünden itibaren. o da faydalı oluyor. bir dönem yapmıştım.

herkese gunaydın :92:

sacma salak beslendıgım bı haftasonundan sonra yıne topıkcıgımdeyım bu haftasonu mutfaktakı butun zıncırlerı kırdımmmm ilk defa bu kadar zıbıttımmm hepsı de bu son, bu son dıyerek olduuuu bı aksılık olmazsa evde olağanustu hal ılan edıcem bu aksam ıtıbarıyle :26: zaten kalan butun abur cuburları kocişim çöpe döktü yeter artık diyeee

Cuma gunu benım yerıme bıldırım yapan mywishime de cok tesekkur edıyorum işim zannettıgımden cok daha fazla uzadı, tutuklama fılan oldu, nobetcı mahkemeye kaldık, aksam 8-8.30 gıbı anca cıkabıldık :26:

şehit haberlerı uzerıne deprem de ıyıce sarstı bızı, Baro Van'a gondermek uzere bugun ayrdım toplıycak, butun avukatlara msj gectıler dün, bız de dun aksam eşimle evde gıymedıgımız kullanmadıgımız düzgün butun kazak, palto hepsını paketledık, ıhtıyacı olanlara gonderıcez bugun, meterolojı karla karısık yagmur gelecegını soyluyo,Allah yardımcıları olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…