70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Onun faydası çok canım..
Ben 2-3 günde bir akşam sadece içiyorum..
Tadını boşver işe yarıyor ya o yeter

Günaydın ger-düşümmm.
Ne demek canım her zaman
Bende kaçırdım accık ipin ucunu ammaa o kadar da fazla değil gene de korktum bu sabah tartılmaktan:26:
Moralim bozulmasın diye tartılmadım bende..
C.tesi sabah 70.9 u görmüştüm ne güzel

Arkadaslar meraba,
Ben de bugun diyete basladim. Haftada 3 gun de fitness ve kardiyo yapacagim. 72 kiloyum. Eski kilom 60 ama ben ilk etapta 65'i hedefliyorum. Boyum 158. Cizelge yapicam ama nasil?

Herkese kolay gelsinnn. Destklerinizi bekliyorum:)

gunaydın canım....

ya sorma dun aksam cok uzulduk.. soğuklarda geliyor dediğin gibi Allah yardım etsin..
ya giyecek yardımı abımler hazırlamış ama bende aksılık yenı gıyılceklerı ayırıp vermıstım ıhtıyacı olan baskalarına.. sımdı cıkaracak bırseyım yok.. kötü oldu...

slm kizlar esimlen aram biraz limoni
ay ne hos
yolla devam fistik
hosgeldi canim
Buldummm buldummmm
Tarih: 08.07.2011
Bana ilk hoşgeldin diyende Tuğba senmişsin
benden altin istemisdin sena charm da türkce klavye al öyle gel mi yazmisdin ne
oh ne güzel bende bi abartmisdim verdim diye cok sevinmisdim 1-2 hafta önce

günaydin canim

kıslar günaydınnn ve Dilekçim işte menümmm :))
cumartesi
sabah:1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği , zeytin ve kk peynir, 2 çatalda helva, 2 br çay
ara:boş
öğle:1 kase konfleks
akşam:mantarlı tavuk sote , 1 kasede yoğurtlu kereviz

pazar: şimdiden sölüyorum pazar patladım :))
sabah: 1 yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği , biraz patates kızartması , zeytin ve kk peynir 2 brd çay
öğle: dışardaydık boş
akşam 6 gibi :)):1 tane içli köfte, 1 porsiyon tereyağsız iskender ( pidelerini yemedim) , 1 brd ayran

veeeee bugün
sabah:1 yumurta, zeytin ve kk peynir , 2 dilimde çavdar ekmeği
ara: yeşil çayımı yudumluyorum şuanda :)))

Bu arada dünkü menümü de yazayım;

Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: 2,5 dil .ekmek, 1,5 haş. yumurta, domates, peynir, biber, kuşburnu.
Ara: 1 kase dondurma.
Öğle: yok
Ara: Limonlu yeşilçay.
Akşam (17:00): 1 kase mercimek çorba.
Ara: Limonlu form çay.

Son düzenleme:

Fazla form çayı içme Charmm
Gaz yapıyor fazlası

Aferimm çıtır olcen sen
Günaydın Tuğbacım nasılsın?

triendy21 [B .!.:
ya inanmıyorum sana ya valla geçmişi okursan sana yazılanları görürsün,ben cvb vermiştim ama nerdeee illaki tavır alıcakişte sana yazdığım cvb[/B]

TRİENDY21 sende yazımı iyi okursan sadece 1 arkadaşın cevap yazdığını yazdım fakat vitaminler konusunda bi yazın yoktu bende kaptan olarak sena hanıma sormak istedim kimseye tavır aldığım yok seni tanımam etmem asıl tavır alan kişi sensin

gaz yapıyor mu bilemem ama bana da fazlası artık etkisini yitiriyormuş gibi geliyor yeşil çayın.
yani normalde tuvalete 2 bardakla çıkabilirken günde 5 bardağa çıkarırsak 4. bardakta ancak çıkabilirmişiz gibi geliyor, bilemedim.:18:

Son düzenleme:
kızlar günaydın, oğluş uyanınca yazamadım..
haftasonu biraz kaçamaklı geçti ama hala motivasyonumu kaybetmedim..
dün bu topiclerden duyduğum leslie sansone ile yürümeye başladım 2 millik olanla başladım bir hafta kadar bu cdyi yapayım sonra 3-4 millere geçerim inşallah..
öncelikle spor adına şu ölü toprağını üstümden atmam gerek..
sabah tartıldığımda aynıydım, 69.8
iyi bir hafta olsun inşallah diyeceğim ama şehitlerimizin haberlerinden ve van depreminden sonra ne kadar iyi olabilir ki maalesef..

bende merak edip gecmise daldim

merhaba kizlar size bende katilmak istiyorum araniza alin benide :92: lütfen
ben 1.60 falan boyundayim ve 76 kiloyum
simdi cikmam lazim ama yine gelecem sevvdim sizi

aramiza hosgeldin canim buraya takildikca kilo vereceginden emin ol ....

Merhaba :) Hoşgeldin burdaki herkes seninde kg vermen için gereken morali verecektir.
Buna emin olabilirsin

sagolun kizlar simdiden iyi motive ettiniz beni benim klavyede noktasiz i yok yumusak g yok birde s nin scheysi yok idare edin beni olmazmi?

Olmaz bu şartlar altında seni kabul edemeyiz ya yenı bır klavye al ya da hoşçakal...

desene tompil kaldim :84:

hoşgeldin aramıza canım,istediğin kiloya ulaşmanı dilerim tez zamanda,görüşürüz

süpersin ya hahha kendini ifade edebiliyorsun ama ı,ğ,ş olmadan ne güzel bak afferin kısaca türkçe klavyem yok deseydin ya ama olsun çok doğal tatlı olmuş. hoşgeldin

Boyle ac kalmiyo musun? Ben duser bayilirim heralde

Fazla form çayı içme Charmm
Gaz yapıyor fazlası

Aferimm çıtır olcen sen
Günaydın Tuğbacım nasılsın?

Allah Allah hıc duymadım gaz yaptıgını.. fazla degıl zaten gunde 1 bardak ıcerım dedım dıger 2 sı de yesilcay..
dun sadece 2 tane ıcmısım unutmusum sabah ıctıgımı...

yeşil çay gunde 3 fıncan ıcılebılır... ben yesılcayı azalttıgım zaman bır eksıklık hıssedıyorum.. kendımı hafıf hıssettırıyor ıctıgımde...
wc konusunda başröl oldugunu dusunmuyorum.. cunku olsada olmasada farketmıyor aynı duzende devam..
ama herkeste farklı etkıler yapabılır belkı onu bılemem... sonuçta yeşilçay siyah çayın işlenmemiş hali oldugunu dusunursek,
siyah cayı gunde 10 bardak ıcende var hemde yeşilçaydan zararlı iken.. yeşilçayı da fazla kacırmamak gerekıyor ama ilaç yerıne koyup o kadar çekimser düşünmemek lazım bence...
Boyle ac kalmiyo musun? Ben duser bayilirim heralde

yatmaya doğru aç oluyorum evet ama alışınca açlıkta hissetmiyorsun..
zaten benım yaptıgım normal demıyorum ben sadece bır oncekı gun yedıklerımden dolayı dun dengelemek ıcın bu kadar kıstım..
yanı normalde öğlen yemegı yenmelı... ama aksam erken yeme konusu her zaman ıcın gecerlı tabı...

Son düzenleme:
Bu sabah yımırta haşlamıştım ama üşendim kaba koymaya taşımaya
O nasıl bi üşengeçlik dimi öyle
Çavdar ekmeğine peynirli tost yaptım sabah.
Öğlen içinde 6 tane tavuk kroket
Kıvırcık ve kırmızı lahanalı salata getirdim.
Akşam da malumunuz k-fleks

Dip Not: Tavuk Kroketleri sabah fırında pişirdim.
Tavsiye de ederim diğer türlü çok yağlı oluyordu böyle kıtır kıtır.
Dün öğlende yapmıştım da

Son düzenleme:

ben ipin ucunu kacırsam şükretcem yanı o derece benım ip toptan kaçtı gıttı, yumurtalık donemı hesabı ayın 31. ınde regl oalcagımı soyluyo :26: acaba onun mu etkısı var ki alamadım kiiii, gözüm döndü resmennn :26:

c.tesi o kıloyu gorduysen hemen toparlanırsın zaten, cumaya 60lar senı beklerrrrrrrr

sen de ıhtıyacı olana vermıssın canım, abinler hazırlmaıs ne guzel, ınsallah bzm gonderdıklerımızde ıhtıyac sahıplerıne ulasırlarr..

tavuk kroketlerın amrkası ne cnaım, bı debalık kroketler var ya, yagda kızarınca zuel oluyoalrdı onlar gecen aldım bende reklamlarında da soyluyoalr fırında da gzuel dıye, ben de fırına atıım hıc olmadı zıyan oldu hepsı:26:

tavuk kroket güzel olur mu oyuzden cesaretv edemedım, oyuzden nugget denıyorum ben teflonda anca

kelebek tugbanın ardesı vanda askermıs acaba haberlesebıldıler mı merak ettımm, ınş ıyı haberlerını almıslardır :26:

Keşke canım 6'lı rakamları görsem daha ne isterim.
68 olunca sokaktaki çocuklara gofret dağıtıcam o derece yani
Bayrama gelse de çocuklarda sevinse
Sadece çocuklar için istiyorum bakk
Migrostan aldım canım ben Keskinoğlu markası.
Dün yağlı kağıda dizdim nugget ve kroketleri herkes çok beğendi..
Yağını da accık salmıştı bide kıtır kıtır olmuştu.
Ben balık deniyemem bile benim için balık sadece hamsidir oda hamsi kuşu şeklinde yenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…