sendemi kaçamağı kaçırdın..
form çay iyimiş bu arada aldım ıctım 2 gundur... gerçi tadı tek basına sevılmez pek ama yınede bıtkı cayları ıcın fena sayılmaz..
tabı ben yıne ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum lımonsuz ne yesılcay ıcebılırım ne baska bı bıtkı cayı.. ıyı oldu... onunda faydası vardır mutlaka..
ama ben arkasına onune fılan baktım gunluk ne kadar kullanılabılır yazmıyor... gunde 1 tane ıcerım heralde bırsey olmaz yesılcay artı form cay ıyıdır sanırsam... :44:
herkese gunaydın :92:
sacma salak beslendıgım bı haftasonundan sonra yıne topıkcıgımdeyımbu haftasonu mutfaktakı butun zıncırlerı kırdımmmm ilk defa bu kadar zıbıttımmm hepsı de bu son, bu son dıyerek olduuuu bı aksılık olmazsa evde olağanustu hal ılan edıcem bu aksam ıtıbarıyle :26: zaten kalan butun abur cuburları kocişim çöpe döktü yeter artık diyeee
Cuma gunu benım yerıme bıldırım yapan mywishime de cok tesekkur edıyorumişim zannettıgımden cok daha fazla uzadı, tutuklama fılan oldu, nobetcı mahkemeye kaldık, aksam 8-8.30 gıbı anca cıkabıldık :26:
şehit haberlerı uzerıne deprem de ıyıce sarstı bızı, Baro Van'a gondermek uzere bugun ayrdım toplıycak, butun avukatlara msj gectıler dün, bız de dun aksam eşimle evde gıymedıgımız kullanmadıgımız düzgün butun kazak, palto hepsını paketledık, ıhtıyacı olanlara gonderıcez bugun, meterolojı karla karısık yagmur gelecegını soyluyo,Allah yardımcıları olsun....
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
sacma salak beslendıgım bı haftasonundan sonra yıne topıkcıgımdeyımbu haftasonu mutfaktakı butun zıncırlerı kırdımmmm ilk defa bu kadar zıbıttımmm hepsı de bu son, bu son dıyerek olduuuu bı aksılık olmazsa evde olağanustu hal ılan edıcem bu aksam ıtıbarıyle :26: zaten kalan butun abur cuburları kocişim çöpe döktü yeter artık diyeee
Cuma gunu benım yerıme bıldırım yapan mywishime de cok tesekkur edıyorumişim zannettıgımden cok daha fazla uzadı, tutuklama fılan oldu, nobetcı mahkemeye kaldık, aksam 8-8.30 gıbı anca cıkabıldık :26:
şehit haberlerı uzerıne deprem de ıyıce sarstı bızı, Baro Van'a gondermek uzere bugun ayrdım toplıycak, butun avukatlara msj gectıler dün, bız de dun aksam eşimle evde gıymedıgımız kullanmadıgımız düzgün butun kazak, palto hepsını paketledık, ıhtıyacı olanlara gonderıcez bugun, meterolojı karla karısık yagmur gelecegını soyluyo,Allah yardımcıları olsun....
ay ne hosKIZLAR NE ALAKA DEMEYİN EMİ ŞİMDİKİ YAPICAĞIM ŞEY GEÇMİŞE YOLCULUK BAKIN BU TOPİĞE BAŞLAYIŞIM VEDE KISA Bİ İLERLEME ,,76.2 kiloymuşum ozamanlar..
en komik şeyse sena ablayla tanışıklığımız nasıl olmuş,,nasıl başlamışız pek iyi bi izlenim olmamış ama neyse şuanda gülüyorum..sena abla sende gül bak sende ozamanlar kaç kiloymuşsun vede üzülmüşsün çok hoş yaa..anılarım depreşti inanırmısın..neyse başlayalım
morla yazdıklarım o anı anlattıklarım şimdi yazdım yanii bazı yerleride kırmızıyla belirginleştirdim okadar..
buraya ilk gelmişim vede lap diye menümü paylaşmışım menüde ne menü ama bi öküz menüsü:))
04.02.2011
sena ablayıda tanımıyorum daha heleki kaptan olduğunu hiç bilmiyordum,,da sanki kaptan değilmişte ozamanlar bilirkişicilik yapıyomuştuu ne biliyim kimse kaptanım dememişte ondan
sonra bazı kızlar şakamı bu ,,bukadar şeyi yemiş olamazsın dimi falan yazınca cvb vermişim
sena ablada bana cvb vermişhaklı olarak
neyse bu cvbıda alacaya yazmışım ozamanlar rakip olmak istemişim onlao bana kilo bildirimi yap diyincee bendeee
şimdiki menümse çok düzgün başlama gerçek menümmüşve ozamanlar yeşil çay içemiyomuşum,,şimdiyse sayah çayı içmiyorum
burdada kendimi tanıtmışım vede 65 olmakmış tek istediğim şimdilik..sonrada 60a çabuk inermişmiş hee tabeeee
ay yazık bana göbek çekiyomuşum
ozamanlar nigdelim vardı onlada rakiptik,,o avatara bi resim koymuştu zayıf ince bi kız resmi boydan çekilmiş ona hitaben yazmışım cvbı
evet dediğim çıktı sena abla kaptan değilmiş ozaman tanıtıma bakın ben bu sitenin menü yorumlayıcısıısena abla kızma emi çok hoşmuşsunyaa
işte bakın buda ozamanların listesiymişbende varım bendee
buda ozamanki kurallarvay bayada güzelmiş ama sıkıymış biraz anneeee
buda muhteşem menülerimden birisimiş
buda sena ablanın menüsümüş,,bide kendine yorum yapmış
buda benden
mutlu sooooonnnnnasıl beğendinizmiii
Ay Tuğbaa iyi güldüm bende
Ahh ne günlermiş nerden nereye dimi.
Benim ilk mesajım neydi acep
Günaydın Suzancım..
Buraya geldiğinde illa görüşürüz canım.
En son 84 kiloyken gördü beni :26:
Bilmiyorum ki bende unuttum ayrıca :26:
Valla 71 olunca herkes daha bi farketti.
Bizim sokağın başındaki pastanedeki adam bile zayıflamışsın dedi.
Aynı şekilde beni gören herkes öyle diyo.
O da şaşırır herhalde :26:
hosgeldi canimGünaydın kızlar,
Eminim artık çok sıkıcı bir soru olmuştur bu başlıkta ama ben de aranıza 77 ile katılabilir miyim?
Burada bildirim yapmam için ne yapmam gerekiyor?
Maalesef çalıştığım için sürekli bildirim yapamam ama günlük 1 kez yapma şansım olur ve gerçekten istekliyim, sadece yönlendirin yeter.
Bu şekilde aranıza katılmam mümkün müdür?
Başarı hikayelerinin çoğunu okudum, hepsi bu grupların öneminden bahsediyor.
Boyum 1.68 ve hedefim 2-3 ay içerisinde 60 kg.ya ulaşmak.
Son 1,5 ayda 84'ten 77'ye düştüm kendi çabalarımla.
Umarım devamı da gelir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler canlarım
benden altin istemisdin senaBuldummm buldummmm
Tarih: 08.07.2011
Bana ilk hoşgeldin diyende Tuğba senmişsin
oh ne güzelGünaydın kızlaaarrr......
Bugün sevindirik başladım güne... cuma aksamı hatta gecesı yaptıgım kacamaktan sonra +700 gr alarak 71.9 olmustum...
2 gundur onlardan kurtulmaya calısıyordum... sonunda bugun 71 ı gordum yaşasın...
valla bır daha oyle ağır bır kacamak yapmayacagım hemde gece vaktı yaparsamda gunduz yapmak daha mantıklı.. 1 gecede 700 gr almak hıc hos degıl...
Arkadaslar meraba,
Ben de bugun diyete basladim. Haftada 3 gun de fitness ve kardiyo yapacagim. 72 kiloyum. Eski kilom 60 ama ben ilk etapta 65'i hedefliyorum. Boyum 158. Cizelge yapicam ama nasil?
Herkese kolay gelsinnn. Destklerinizi bekliyorum:)
Bu arada dünkü menümü de yazayım;
Sabah: Limonlu form çay.
Kahvaltı: 2,5 dil .ekmek, 1,5 haş. yumurta, domates, peynir, biber, kuşburnu.
Ara: 1 kase dondurma.
Öğle: yok
Ara: Limonlu yeşilçay.
Akşam (17:00): 1 kase mercimek çorba.
Ara: Limonlu form çay.
kıslar günaydınnn ve Dilekçim işte menümmm :))
cumartesi
sabah:1 yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği , zeytin ve kk peynir, 2 çatalda helva, 2 br çay
ara:boş
öğle:1 kase konfleks
akşam:mantarlı tavuk sote , 1 kasede yoğurtlu kereviz
pazar: şimdiden sölüyorum pazar patladım :))
sabah: 1 yumurta , 2 dilim çavdar ekmeği , biraz patates kızartması , zeytin ve kk peynir 2 brd çay
öğle: dışardaydık boş
akşam 6 gibi :)):1 tane içli köfte, 1 porsiyon tereyağsız iskender ( pidelerini yemedim) , 1 brd ayran
veeeee bugün
sabah:1 yumurta, zeytin ve kk peynir , 2 dilimde çavdar ekmeği
ara: yeşil çayımı yudumluyorum şuanda :)))
triendy21 [B .!.:ya inanmıyorum sana ya valla geçmişi okursan sana yazılanları görürsün,ben cvb vermiştim ama nerdeee illaki tavır alıcak işte sana yazdığım cvb [/B]
merhaba kizlar size bende katilmak istiyorum araniza alin benide :92: lütfen
ben 1.60 falan boyundayim ve 76 kiloyum
simdi cikmam lazim ama yine gelecem sevvdim sizi
aramiza hosgeldin canim buraya takildikca kilo vereceginden emin ol ....
Merhaba :) Hoşgeldin burdaki herkes seninde kg vermen için gereken morali verecektir.
Buna emin olabilirsin
Olmaz bu şartlar altında seni kabul edemeyiz ya yenı bır klavye al ya da hoşçakal...
desene tompil kaldim :84:
hoşgeldin aramıza canım,istediğin kiloya ulaşmanı dilerim tez zamanda,görüşürüz
süpersin ya hahhakendini ifade edebiliyorsun ama ı,ğ,ş olmadan ne güzel bak afferin kısaca türkçe klavyem yok deseydin ya ama olsun çok doğal tatlı olmuş. hoşgeldin
kimlik fotokopisi 6 resim 1 ikametqah 3 adet posta pulu ve 10 tane cumhuriyet altını.. bu yazdıklarımı temin edersen seni bu guruba alırım..normalde cumhuriyet altını istemiyorum ama ev tadilata girecek kaynak lazım..e piyanqoda sana vurdu napalım..altında altın çaqını yaşıyor..hade bakemm pamuk eller cebee
HOŞGELDİN CANIMMM BEN SENAA
Boyle ac kalmiyo musun? Ben duser bayilirim heraldeBu arada dünkü menümü de yazayım;
Fazla form çayı içme Charmm
Gaz yapıyor fazlası
Aferimm çıtır olcen sen
Günaydın Tuğbacım nasılsın?
gaz yapıyor mu bilemem ama bana da fazlası artık etkisini yitiriyormuş gibi geliyor yeşil çayın.
yani normalde tuvalete 2 bardakla çıkabilirken günde 5 bardağa çıkarırsak 4. bardakta ancak çıkabilirmişiz gibi geliyor, bilemedim.:18:
Boyle ac kalmiyo musun? Ben duser bayilirim heralde
Fazla form çayı içme Charmm
Gaz yapıyor fazlası
Aferimm çıtır olcen sen
Günaydın Tuğbacım nasılsın?
Onun faydası çok canım..
Ben 2-3 günde bir akşam sadece içiyorum..
Tadını boşver işe yarıyor ya o yeter
Günaydın ger-düşümmm.
Ne demek canım her zaman
Bende kaçırdım accık ipin ucunu ammaa o kadar da fazla değil gene de korktum bu sabah tartılmaktan:26:
Moralim bozulmasın diye tartılmadım bende..
C.tesi sabah 70.9 u görmüştüm ne güzel
gunaydın canım....
ya sorma dun aksam cok uzulduk.. soğuklarda geliyor dediğin gibi Allah yardım etsin..
ya giyecek yardımı abımler hazırlamış ama bende aksılık yenı gıyılceklerı ayırıp vermıstım ıhtıyacı olan baskalarına.. sımdı cıkaracak bırseyım yok.. kötü oldu...
Bu arada dünkü menümü de yazayım;
Bu sabah yımırta haşlamıştım ama üşendim kaba koymaya taşımaya
O nasıl bi üşengeçlik dimi öyle
Çavdar ekmeğine peynirli tost yaptım sabah.
Öğlen içinde 6 tane tavuk kroket
Kıvırcık ve kırmızı lahanalı salata getirdim.
Akşam da malumunuz k-fleks
Dip Not: Tavuk Kroketleri sabah fırında pişirdim.
Tavsiye de ederim diğer türlü çok yağlı oluyordu böyle kıtır kıtır.
Dün öğlende yapmıştım da
ben ipin ucunu kacırsam şükretcem yanı o derece benım ip toptan kaçtı gıttı, yumurtalık donemı hesabı ayın 31. ınde regl oalcagımı soyluyo :26: acaba onun mu etkısı var ki alamadım kiiii, gözüm döndü resmennn :26:
c.tesi o kıloyu gorduysen hemen toparlanırsın zaten, cumaya 60lar senı beklerrrrrrrr
sen de ıhtıyacı olana vermıssın canım, abinler hazırlmaıs ne guzel, ınsallah bzm gonderdıklerımızde ıhtıyac sahıplerıne ulasırlarr..
tavuk kroketlerın amrkası ne cnaım, bı debalık kroketler var ya, yagda kızarınca zuel oluyoalrdı onlar gecen aldım bende reklamlarında da soyluyoalr fırında da gzuel dıye, ben de fırına atıım hıc olmadı zıyan oldu hepsı:26:
tavuk kroket güzel olur mu oyuzden cesaretv edemedım, oyuzden nugget denıyorum ben teflonda anca
kelebek tuğbanın ardesı vanda askermıs acaba haberlesebıldıler mı merak ettımm, ınş ıyı haberlerını almıslardır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?