demınden berı bıldırımlerı okuyup kendımı gaza getırmeye calısıyorum
ben de uzun zamandır kılo vermek ıstıyorum, alısverıste hıc bıseyın üzerime olmadıgını fılan gorup eve gelınce ağlayıp sızlayıp iş faalıyete gelınce hıc bısı yapamayanlardanım :2:
ama bu defa once spora basladım, ekmegı kestım, gaza geleyım dıye sızı takıp etmeye basladımm
ammavelakın ben 10 gündür bu defa olcak dıye azmetmeye calısırken, arkadaslarım kılo almışsın sen demezler mii, deli oldummm
dün akşam gittim eve bi tartı aldım, sabah işe gelirken marketten müsliyi kaptım
şimdi yardımlarınıza ıhtıyacım var, bu müsli hangı mıktarda ve nası yeniliyo; bir de bu aksam yola cıkıcam otobüste sıkıntı yaratır mı
hepınızı verdıgınız kılolardan dolayı kutluyorum, darısı basımaonumde uzun bı yol var ınsallah ustesınden gelebılırım
Keşke canım 6'lı rakamları görsem daha ne isterim.
68 olunca sokaktaki çocuklara gofret dağıtıcam o derece yani
Bayrama gelse de çocuklarda sevinse
Sadece çocuklar için istiyorum bakk
Migrostan aldım canım ben Keskinoğlu markası.
Dün yağlı kağıda dizdim nugget ve kroketleri herkes çok beğendi..
Yağını da accık salmıştı bide kıtır kıtır olmuştu.
Ben balık deniyemem bile benim için balık sadece hamsidir oda hamsi kuşu şeklinde yenir.
merhaba canım yeni sayılırım bi kaç haftadır sadece okuyorum forumu yeni yeni yazmaya başladım .
evet ama bu hafta benimle orti olmak istemezsin hafta sonu ipin ucunu değil tamamını kaçırdım ben
KIZLAR NE ALAKA DEMEYİN EMİ ŞİMDİKİ YAPICAĞIM ŞEY GEÇMİŞE YOLCULUK BAKIN BU TOPİĞE BAŞLAYIŞIM VEDE KISA Bİ İLERLEME ,,76.2 kiloymuşum ozamanlar..
en komik şeyse sena ablayla tanışıklığımız nasıl olmuş,,nasıl başlamışız pek iyi bi izlenim olmamış ama neyse şuanda gülüyorum..sena abla sende gül bak sende ozamanlar kaç kiloymuşsun vede üzülmüşsün çok hoş yaa..anılarım depreşti inanırmısın..neyse başlayalım
morla yazdıklarım o anı anlattıklarım şimdi yazdım yanii bazı yerleride kırmızıyla belirginleştirdim okadar..
buraya ilk gelmişim vede lap diye menümü paylaşmışım menüde ne menü ama bi öküz menüsü:))
04.02.2011
sena ablayıda tanımıyorum daha heleki kaptan olduğunu hiç bilmiyordum,,da sanki kaptan değilmişte ozamanlar bilirkişicilik yapıyomuştuu ne biliyim kimse kaptanım dememişte ondan
sonra bazı kızlar şakamı bu ,,bukadar şeyi yemiş olamazsın dimi falan yazınca cvb vermişim
sena ablada bana cvb vermişhaklı olarak
neyse bu cvbıda alacaya yazmışım ozamanlar rakip olmak istemişim onlao bana kilo bildirimi yap diyincee bendeee
şimdiki menümse çok düzgün başlama gerçek menümmüşve ozamanlar yeşil çay içemiyomuşum,,şimdiyse sayah çayı içmiyorum
burdada kendimi tanıtmışım vede 65 olmakmış tek istediğim şimdilik..sonrada 60a çabuk inermişmiş hee tabeeee
ay yazık bana göbek çekiyomuşum
ozamanlar nigdelim vardı onlada rakiptik,,o avatara bi resim koymuştu zayıf ince bi kız resmi boydan çekilmiş ona hitaben yazmışım cvbı
evet dediğim çıktı sena abla kaptan değilmiş ozaman tanıtıma bakın ben bu sitenin menü yorumlayıcısıısena abla kızma emi çok hoşmuşsunyaa
işte bakın buda ozamanların listesiymişbende varım bendee
buda ozamanki kurallarvay bayada güzelmiş ama sıkıymış biraz anneeee
buda muhteşem menülerimden birisimiş
buda sena ablanın menüsümüş,,bide kendine yorum yapmış
buda benden
mutlu sooooonnnnnasıl beğendinizmiii
bu hafta gecmıse bakarken kelebek tugbanın fılan ılk msjlarını yayınladıgını gorum, ben de kendımınkını merak ettım acıkcaası demınden berı onu arıyorum ve sonunda buldummmahan da bu da benım topıktekı ılk mesajımmm ;
ay canım ınsanoğlu doyumsuz ahanda ben de 60lara düşsem ne ala dıyodum ahan da düştüm şimdi de burda bogusuyorum, sen de düşüp boyle bogusursan bugunlarını hatırlatırım
o fish fıngersler guzel olmayınca ben de tavukarlıda denemedım fırında, ama denıyım bakayım bı, gecen alıp buzluga atmıstım nuggetlarıkız sen nası trakyalısın neyıne senın hamsıkuşu ben hıc yemedım hamsıkuşu :26: bend e kocişle balık yelpazemı genıslettım yoksa benım ıcınde bı iki balıktan ıbarettı
Yok canım beraber birbirimize destek olarak veririz.
Benim için önemli olan bildirimi sabah yapman ve haber vermen..
Ve menülerini paylaşman.. Orti bırakmaya veya değiştirmeye karşıyım ben.
Unutma ikimizinde birbirimize karşı sorumlulukları var.
H.sonu olan olmuş boşver bugünden itibaren dikkat ediyoruz.
Tamam mı orti?
Bu arada ben Dilek 22 yaşındayım temmuzdan beri burdayım.
ben bu yazıların hepsını hatırlıyorum canım ben gelelı de 2 hafta olmus lısteden oyle anlasılıyor ocak sonu gelmıstım vay bee baya eskıymısım
kızlar slm pek yazamıyorum evdeyım cocukta evde daha tam gecmedı hastalıgı o yuzden pek yazamıycam sanırım bu hafta bıraz zor olucak kg vermem sanırım evde ne kadar dıkkat etsemde düzenliolmuyor dün aksam 5 te kestım yemeyı ve 11 de yattım ona ragmen ugun 65.9 dum bakalım hayırlısı:18:
Vayy beaa nerden nereye dimi Ger-düşüm
Nugget dene valla güzel oldu ben beğendim.
Bide ben G.hanede okudum üniyi. Trabzona haftasonları sürekli gidiyorduk.
Annem geldiğinde de götürmüştük falan kadın ben yokken merak sarmıştı.
Hamsi pilavını, hamsi kuşunu falan çok güzel yapar.
O zamandan kalma bi heves
Bide İBB nin sosyal tesisleri var Avcılar da orda da balık çorbasını çok güzel yapıyorlar oraya da çorba yemeğe gidiyoruz özellikle. Fiyatları da çok uygun. Ankara da da vardır belediyenin sosyal tesisleri hem temiz hemde çok leziz yapıyorlar.
Ee malum bide fiyatları
ayy öğlen yemekte kuru fasulye varmış!
pek hoşlaşmayız kendisiyle ama yiyelim bakalım.
ya kızlar bişey sorcam bununla ilgili şimdi herhangi bir öğünde bakliyat yediğimizde gün içinde başka protein ya da karbonhidrat yüklemesi yapmamaız mı gerekiyor yoksa yanlış bir duyum mu tamamen?
ben ipin ucunu kacırsam şükretcem yanı o derece benım ip toptan kaçtı gıttı, yumurtalık donemı hesabı ayın 31. ınde regl oalcagımı soyluyo :26: acaba onun mu etkısı var ki alamadım kiiii, gözüm döndü resmennn :26:
c.tesi o kıloyu gorduysen hemen toparlanırsın zaten, cumaya 60lar senı beklerrrrrrrr
sen de ıhtıyacı olana vermıssın canım, abinler hazırlmaıs ne guzel, ınsallah bzm gonderdıklerımızde ıhtıyac sahıplerıne ulasırlarr..
tavuk kroketlerın amrkası ne cnaım, bı debalık kroketler var ya, yagda kızarınca zuel oluyoalrdı onlar gecen aldım bende reklamlarında da soyluyoalr fırında da gzuel dıye, ben de fırına atıım hıc olmadı zıyan oldu hepsı:26:
tavuk kroket güzel olur mu oyuzden cesaretv edemedım, oyuzden nugget denıyorum ben teflonda anca
kelebek tugbanın ardesı vanda askermıs acaba haberlesebıldıler mı merak ettımm, ınş ıyı haberlerını almıslardır :26:
tamam ortim inci ben .
ozaman sabah ki menü ile başlayayım
sabah
1 dilim kaşar
1 dilim salam
b.peynir
domates
kayısılı form çayı
ara
8 tane badem
canım cok gecmıs olsun, sen nasıl oldun, sen daha duzelememıken bırde uzıerne cocuk :26: inş hemen ehrsye yoluna gırer, dıkkat edın kendınızee
valla nerden nereyeee
bız hıc bılmeyız hamsıkusunu, pılavını fılan, balıkla pek aramda yoktu da işte kociş sayesınde düzelıovalla hıc tadına bakmadım ama acıkcası balık corbası bana pek iç acıcı gelmıyoo :26: normalde amaaan herrseyı yerım ben desem de aslında cok yemek ayırt edıyorum ben
kızlar benım mıde rahatsızlıklarım var, unıversıte donemın mıde agrıalrıyla baslayan bu ataklarına sonraları mıde yanmaları ve eşkimeleri de eklenerek devam etmıstı... cnatama hep mıdeılacımı atar gezerım, nolcagı bellı olmaz dıye.. ancak buraya basladıgımdan berı, mıde sorunlarım sona ermıstı hem saglılı hemd eaz yemenın etkısıyle sanırım... ayrıca cıps yok, cekırdek yok, gazlı ıcecek yok, agır yaglı yemekler yok, resmen mıdem rahat etmıstıo, uzun suredır mıde ılacına ıhtıyacım dahı kalmamıstı.. bunu bı sure sonra fark etmıstım, ne zmndır mıdemde bı sorun yok demıstım.. kılo veremesem bıle dememkı mıdem ıcın beslenmem bu sekılde olmalıymıs dıye dusunmustum..
ammavelakın dedım ya bu haftasonu ıpın ucunu değil tamamını kacırdım dedım ya, şu an okdr cok mıdem yanıo ki anlatamamreflu halınde yukarı kdr cıktı yanma, bogazımda acı bıber varmıs gıbı asıtten ölüyorummmmm ve mıde ılacım yanımda mı dıye artık eskısı gıbı ozen gostermedıgımden o da dıger cantamda kalmışşşşş ooof off, haftasonunun acısı fena cıkıyo vallaaaa:26:
bende aynı şekildeyim canım gastrit ve reflüm var...
aynen dediğin gibi bu şekilde beslenmek mideye çok çok iyi geliyor...
maşallah dıyeyım bayadır mıde agrısı cekmıyorum...
yediklerimizin yanında bırde benım mideme sırtımı terletip üşütmek acayip dokunur hatta o yediklerimden kaynaklananlardan daha ağır olur ağrısı..
yaz geçti artık o da olmuyor...geçmiş olsun ılık sütte iyi gelebiyor mideye...
gecmis olsun canimkızlar benım mıde rahatsızlıklarım var, unıversıte donemın mıde agrıalrıyla baslayan bu ataklarına sonraları mıde yanmaları ve eşkimeleri de eklenerek devam etmıstı... cnatama hep mıdeılacımı atar gezerım, nolcagı bellı olmaz dıye.. ancak buraya basladıgımdan berı, mıde sorunlarım sona ermıstı hem saglılı hemd eaz yemenın etkısıyle sanırım... ayrıca cıps yok, cekırdek yok, gazlı ıcecek yok, agır yaglı yemekler yok, resmen mıdem rahat etmıstıo, uzun suredır mıde ılacına ıhtıyacım dahı kalmamıstı.. bunu bı sure sonra fark etmıstım, ne zmndır mıdemde bı sorun yok demıstım.. kılo veremesem bıle dememkı mıdem ıcın beslenmem bu sekılde olmalıymıs dıye dusunmustum..
ammavelakın dedım ya bu haftasonu ıpın ucunu değil tamamını kacırdım dedım ya, şu an okdr cok mıdem yanıo ki anlatamamreflu halınde yukarı kdr cıktı yanma, bogazımda acı bıber varmıs gıbı asıtten ölüyorummmmm ve mıde ılacım yanımda mı dıye artık eskısı gıbı ozen gostermedıgımden o da dıger cantamda kalmışşşşş ooof off, haftasonunun acısı fena cıkıyo vallaaaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?