70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba canım yeni sayılırım bi kaç haftadır sadece okuyorum forumu yeni yeni yazmaya başladım .
evet ama bu hafta benimle orti olmak istemezsin hafta sonu ipin ucunu değil tamamını kaçırdım ben

bu hafta gecmıse bakarken kelebek tugbanın fılan ılk msjlarını yayınladıgını gorum, ben de kendımınkını merak ettım acıkcaası demınden berı onu arıyorum ve sonunda buldummm ahan da bu da benım topıktekı ılk mesajımmm ;

ay canım ınsanoğlu doyumsuz ahanda ben de 60lara düşsem ne ala dıyodum ahan da düştüm şimdi de burda bogusuyorum, sen de düşüp boyle bogusursan bugunlarını hatırlatırım

o fish fıngersler guzel olmayınca ben de tavukarlıda denemedım fırında, ama denıyım bakayım bı, gecen alıp buzluga atmıstım nuggetları kız sen nası trakyalısın neyıne senın hamsıkuşu ben hıc yemedım hamsıkuşu :26: bend e kocişle balık yelpazemı genıslettım yoksa benım ıcınde bı iki balıktan ıbarettı

merhaba canım yeni sayılırım bi kaç haftadır sadece okuyorum forumu yeni yeni yazmaya başladım .
evet ama bu hafta benimle orti olmak istemezsin hafta sonu ipin ucunu değil tamamını kaçırdım ben

Yok canım beraber birbirimize destek olarak veririz.
Benim için önemli olan bildirimi sabah yapman ve haber vermen..
Ve menülerini paylaşman.. Orti bırakmaya veya değiştirmeye karşıyım ben.
Unutma ikimizinde birbirimize karşı sorumlulukları var.
H.sonu olan olmuş boşver bugünden itibaren dikkat ediyoruz.
Tamam mı orti?
Bu arada ben Dilek 22 yaşındayım temmuzdan beri burdayım.

ben bu yazıların hepsını hatırlıyorum canım ben gelelı de 2 hafta olmus lısteden oyle anlasılıyor ocak sonu gelmıstım vay bee baya eskıymısım

kızlar slm pek yazamıyorum evdeyım cocukta evde daha tam gecmedı hastalıgı o yuzden pek yazamıycam sanırım bu hafta bıraz zor olucak kg vermem sanırım evde ne kadar dıkkat etsemde düzenliolmuyor dün aksam 5 te kestım yemeyı ve 11 de yattım ona ragmen ugun 65.9 dum bakalım hayırlısı:18:

Vayy beaa nerden nereye dimi Ger-düşüm
Nugget dene valla güzel oldu ben beğendim.
Bide ben G.hanede okudum üniyi. Trabzona haftasonları sürekli gidiyorduk.
Annem geldiğinde de götürmüştük falan kadın ben yokken merak sarmıştı.
Hamsi pilavını, hamsi kuşunu falan çok güzel yapar.
O zamandan kalma bi heves
Bide İBB nin sosyal tesisleri var Avcılar da orda da balık çorbasını çok güzel yapıyorlar oraya da çorba yemeğe gidiyoruz özellikle. Fiyatları da çok uygun. Ankara da da vardır belediyenin sosyal tesisleri hem temiz hemde çok leziz yapıyorlar.
Ee malum bide fiyatları

ayy öğlen yemekte kuru fasulye varmış!
pek hoşlaşmayız kendisiyle ama yiyelim bakalım.
ya kızlar bişey sorcam bununla ilgili şimdi herhangi bir öğünde bakliyat yediğimizde gün içinde başka protein ya da karbonhidrat yüklemesi yapmamaız mı gerekiyor yoksa yanlış bir duyum mu tamamen?

Son düzenleme:

tamam ortim inci ben .
ozaman sabah ki menü ile başlayayım

sabah

1 dilim kaşar
1 dilim salam
b.peynir
domates
kayısılı form çayı

ara
8 tane badem

ekemgi unutmuşum 2 dilim tam tahllı ekmek

Son düzenleme:

canım cok gecmıs olsun, sen nasıl oldun, sen daha duzelememıken bırde uzıerne cocuk :26: inş hemen ehrsye yoluna gırer, dıkkat edın kendınızee

valla nerden nereyeee

bız hıc bılmeyız hamsıkusunu, pılavını fılan, balıkla pek aramda yoktu da işte kociş sayesınde düzelıo valla hıc tadına bakmadım ama acıkcası balık corbası bana pek iç acıcı gelmıyoo :26: normalde amaaan herrseyı yerım ben desem de aslında cok yemek ayırt edıyorum ben

Sena abla gelince seni bilgilendirir ama biz bakliyat tüketmemeye çalışıyoruz.
Kuru fasulyenin 100gr için karbonhidrat değeri 52 ünite. Çok fazla.
Ama sen Sena ablanın dediklerine kulak ver.

Son düzenleme:

giyecek yoktu ama kullanmadıgım bır battanıye vardı o geldı sımdı aklıma belkı bır ıkı polarda cıkar onlarda cok ıs gorur havalar soguyor orda...

tamam ortim inci ben .
ozaman sabah ki menü ile başlayayım

sabah

1 dilim kaşar
1 dilim salam
b.peynir
domates
kayısılı form çayı

ara
8 tane badem

Simdilik iyiymiş
Sen genede toptan yazarsın akşam girebiliyorsan nete yada sabah Sena abla yorumlar..
Tanıştığımıza memnun oldum.
Düzeltme: İyi değilmiş pardon ekmek yokk hani senin ekmeğin?

Evet insan görünce biraz garip oluyor.
Mesela ablam bi kere büyük balığı poşette yapmıştı yanına da patates faln koymuştu.
İlk baş ıy dedim ama tadı gayet güzeldi..

Son düzenleme:
Bu arada kızlar;
VAN için;
Tüm operatörlerden 2868' e boş bir mesaj (SMS) göndererek insanlığa 5 TL lik destekte bulunabilirsiniz.
-TÜRK KIZILAYI-

Abidik gubidik derneklerdense Kızılaya bağış yapmanızı öneririm. Tabi böyle bir niyetniz varsa

bende cumartesı şinitzel yemiştim..
bugun de cordon bleu aldım yıne tavuk ıcınde kasar var... ben bunları tavada ısıtıyorum yagsız...
tavugun her turlusunu yirim valla... bu arada bunun ıcınde kasar var dıye şinitzel alayım dedim bi baktım onun kalorisi daha çok...
kızarıpta dondurulmussa ondan olabılır bende o yuzden bunu aldım...

kızlar benım mıde rahatsızlıklarım var, unıversıte donemın mıde agrıalrıyla baslayan bu ataklarına sonraları mıde yanmaları ve eşkimeleri de eklenerek devam etmıstı... cnatama hep mıdeılacımı atar gezerım, nolcagı bellı olmaz dıye.. ancak buraya basladıgımdan berı, mıde sorunlarım sona ermıstı hem saglılı hemd eaz yemenın etkısıyle sanırım... ayrıca cıps yok, cekırdek yok, gazlı ıcecek yok, agır yaglı yemekler yok, resmen mıdem rahat etmıstıo, uzun suredır mıde ılacına ıhtıyacım dahı kalmamıstı.. bunu bı sure sonra fark etmıstım, ne zmndır mıdemde bı sorun yok demıstım.. kılo veremesem bıle dememkı mıdem ıcın beslenmem bu sekılde olmalıymıs dıye dusunmustum..

ammavelakın dedım ya bu haftasonu ıpın ucunu değil tamamını kacırdım dedım ya, şu an okdr cok mıdem yanıo ki anlatamam reflu halınde yukarı kdr cıktı yanma, bogazımda acı bıber varmıs gıbı asıtten ölüyorummmmm ve mıde ılacım yanımda mı dıye artık eskısı gıbı ozen gostermedıgımden o da dıger cantamda kalmışşşşş ooof off, haftasonunun acısı fena cıkıyo vallaaaa:26:

bende aynı şekildeyim canım gastrit ve reflüm var...
aynen dediğin gibi bu şekilde beslenmek mideye çok çok iyi geliyor...
maşallah dıyeyım bayadır mıde agrısı cekmıyorum...
yediklerimizin yanında bırde benım mideme sırtımı terletip üşütmek acayip dokunur hatta o yediklerimden kaynaklananlardan daha ağır olur ağrısı..
yaz geçti artık o da olmuyor... geçmiş olsun ılık sütte iyi gelebiyor mideye...

gunaydin kizlar ben gecen pazartesi baslamistim ve bu sabah tartildim
baslangic 70.2

bugun 68.6

giden 1.6
cok sevindim 70in altinda gormeyi ama dogumdan kalan odemler gitti saniyorum bukadar cok gitmezdi herhalde bir haftada
bide bende mekik aleti var mekik cekiyorum esim fazla cekme en fazla gunde 60tane diyo sizce kactane cekmeliyim

işte ben de aynı sekıldeyım, bu sekıdle beslendıgımden berı o kadar rahatlamıstım ki, bayadır cekmıyodum bu mıde eşkimesini fılan, ama şuanda bogazımda ait fokurduyo sankı

haftasonunun acısı fena cıkıyo :26: persembe aksamından berı cok agır beslenıyorum, nıye boyle gozum döndü anlayamadımmm :26: kesınlıkle mıdemı dınlendırmem lazım..

soguk süt ıyı gelıyo bana da, küçük kutulardakılerden ıcsem bıraz ıyı olurum ama sütte yok şimdi ofıste dısarıda cıkamam...

kıloyu gectım ama bu mıde agrısı yuzunden yedıklerım burnumdan gelıyo vallaaa...

gecmis olsun canim cok kötü migde yanmasi ben hamileyken nerdeyse hergün migdem yaniyordun ama ilac kulanmam yazak oldugundan doktor bana süt ic dedi charm demis zaten nerdeyse 1 litre süt iciyordum gecsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…