70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım ben de ıyıyım ıste sana da gecmıs olsun canım dıkkat et yanında yada ofıste bulundur barı ılacını bundan sonra fazla yazamıyorum oglan tepemde kısa gecıyorum o yuzden

ikinizde hoş geldiniz...umarım hep beraber sağlıklı kilolar veririz..

7 otlu çayın içinde hangi bitkiler var bilen varmı..ben de beşi bi yerde, yeşil çay,süt için rezene çayı,2-3 güne bir kayısılı form çayı içiyorum tadı çok güzel...

bu 7 otluyu yeni duydum hep 5i bir yerde içiyordum.
hemen edinmeliyim!
kiraz sapı ve ısırgan otu eklenmiş ki tam benlik!

bu 7 otluyu yeni duydum hep 5i bir yerde içiyordum.
hemen edinmeliyim!
kiraz sapı ve ısırgan otu eklenmiş ki tam benlik!

Kekik, yeşilçay, ısırgan yaprağı, biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, mate yaprağı

teşekkürker güzelmiş...beşibiyerdem bitsin bundan alayım..
bugün sanırım tartım bi oyun yapmadıysa 67 yi accık ucundan gördüm .motivasyonum acayip arttı..gerçi 3 ay önce 66.5 görmüştüm ama olsun tatilde annecimin yanında 2 ay kalmam aldığım 3 kilodan daha önemli..kilo nasıl verilir artık öğrendim kendimi öğrendim..iş iradeye kalıyor.memelekettyken boğazım fena açılmıştı..kalabalıktık yazın memlekette uzun sofrada oturmalar sonuç lkilo yinede seviniyorum o kadar yemeye yine az aldım ben bi ayda 5 kilo aldığımı bilirim..şimdi 2 kilosunu verdim ..1 haftadır cıss yiyeceklere eşimin tüm çabalarına rağmen hayır diyebiliyorum . aferin bana...

ben kaçıyorum oğluşum uyudu..ben de evi pasaktan kurtarayım iş çok....camlar ,ev silinip süpürelecek..dolaplar düzeltilecek .oğluş tam bi canavar ne mutfak ne yatak odası ne vestiyer ayakkabılık bırakıyor...

gecmis olsun canim cok kötü migde yanmasi ben hamileyken nerdeyse hergün migdem yaniyordun ama ilac kulanmam yazak oldugundan doktor bana süt ic dedi charm demis zaten nerdeyse 1 litre süt iciyordum gecsin diye

valla canım benım bıa rkadasımında mıdesı benm gıbı problemlıydı, hamıleleıgınde o da elınde sütle gezmıştı sanırım benımde pörtliycek , o yzuden hamnılelık döneminde yedıleırme dıkkat etmeye devam etmelıyım, bebek ıcın saglıklı seyler yemeyı on planda tutmak lazım, ıkı canlıyım ben deyıp gözümü döndürürsem olacaklar şimdiden belli :26: ayran avrdı onu ıcıyorum bend e sımdı, umarım boğazıdmakı asit fokurdamasına ıyı gelır :26:

saol canım ben de ıyıyım ıste sana da gecmıs olsun canım dıkkat et yanında yada ofıste bulundur barı ılacını bundan sonra fazla yazamıyorum oglan tepemde kısa gecıyorum o yuzden

valla bana hem bebiş yap dıyosunuz hem de oğlan tempemde yazıdrmıyo fılan diye korkutuyosunuz gözümü mıdemı dınlendırmem lazım arzucum, ayalrdır yemeıdgım seylerın hepsını bı akc gune sıgdırdım, mıdem alt ust olduu :26:

Kekik, yeşilçay, ısırgan yaprağı, biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, mate yaprağı

7 otlu cay bılırkısımız cevaplamış ya ben onceden gormustum 7 otluyu şimdi ınadına cıkmıyo karsımaa :26: 5i 1 yerdeyı de sadece bimlerde bulabılıyorum, çayı almak ıcın bım arıyorum yana yakıla

Son düzenleme:
hic sorma o dert bende de var aksam cocuk uyudukdan sonra böyle bakakaliyorum simdi krese gönderdim toparlayayim biraz diye ama o gelince ayni tas ayni hamam arabalar heryerde ucusuyo
ya hic sorma canim birde benlen dalga gectiler süt iciyom durmadan diye möh möh diye ses cikariyordun arkadasin kocasi

Doğumdan sonraki ilk adetimi oldum allaha şükür dün itibari ile
şişliğim biraz olsun geçer
ortimi göremiyorum akabella nerelerdesin
şimdiye kadar iyi gidiyor diyetim akşam listemi yayınlarım inşallah
şimdi yeşil çayımı içiyorum
sabah tartıda çok güzel rakamlar gördüm bakalım cumaya kadar ne olacak

merhaba nezaman dogum ypmistiniz ben 3ay oldu ve yesil cay icemiyorum bebegide zayiflatir diye rezene felan iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…