canım cok gecmıs olsun, sen nasıl oldun, sen daha duzelememıken bırde uzıerne cocuk :26: inş hemen ehrsye yoluna gırer, dıkkat edın kendınızee
valla nerden nereyeee
bız hıc bılmeyız hamsıkusunu, pılavını fılan, balıkla pek aramda yoktu da işte kociş sayesınde düzelıovalla hıc tadına bakmadım ama acıkcası balık corbası bana pek iç acıcı gelmıyoo :26: normalde amaaan herrseyı yerım ben desem de aslında cok yemek ayırt edıyorum ben
Günaydın kızlar,
Eminim artık çok sıkıcı bir soru olmuştur bu başlıkta ama ben de aranıza 77 ile katılabilir miyim?
Burada bildirim yapmam için ne yapmam gerekiyor?
Maalesef çalıştığım için sürekli bildirim yapamam ama günlük 1 kez yapma şansım olur ve gerçekten istekliyim, sadece yönlendirin yeter.
Bu şekilde aranıza katılmam mümkün müdür?
Başarı hikayelerinin çoğunu okudum, hepsi bu grupların öneminden bahsediyor.
Boyum 1.68 ve hedefim 2-3 ay içerisinde 60 kg.ya ulaşmak.
Son 1,5 ayda 84'ten 77'ye düştüm kendi çabalarımla.
Umarım devamı da gelir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler canlarım
ikinizde hoş geldiniz...umarım hep beraber sağlıklı kilolar veririz..Arkadaslar meraba,
Ben de bugun diyete basladim. Haftada 3 gun de fitness ve kardiyo yapacagim. 72 kiloyum. Eski kilom 60 ama ben ilk etapta 65'i hedefliyorum. Boyum 158. Cizelge yapicam ama nasil?
Herkese kolay gelsinnn. Destklerinizi bekliyorum:)
slm kizlaresimlen aram biraz limoni
arada oluyor öyle şeyler büyütmeyince, biraz alttan alınca düzeliyor.bunlar evliliğin tuzu biberi canım.
geçmiş olsun canım..kızlar benım mıde rahatsızlıklarım var, unıversıte donemın mıde agrıalrıyla baslayan bu ataklarına sonraları mıde yanmaları ve eşkimeleri de eklenerek devam etmıstı... cnatama hep mıdeılacımı atar gezerım, nolcagı bellı olmaz dıye.. ancak buraya basladıgımdan berı, mıde sorunlarım sona ermıstı hem saglılı hemd eaz yemenın etkısıyle sanırım... ayrıca cıps yok, cekırdek yok, gazlı ıcecek yok, agır yaglı yemekler yok, resmen mıdem rahat etmıstıo, uzun suredır mıde ılacına ıhtıyacım dahı kalmamıstı.. bunu bı sure sonra fark etmıstım, ne zmndır mıdemde bı sorun yok demıstım.. kılo veremesem bıle dememkı mıdem ıcın beslenmem bu sekılde olmalıymıs dıye dusunmustum..
ammavelakın dedım ya bu haftasonu ıpın ucunu değil tamamını kacırdım dedım ya, şu an okdr cok mıdem yanıo ki anlatamamreflu halınde yukarı kdr cıktı yanma, bogazımda acı bıber varmıs gıbı asıtten ölüyorummmmm ve mıde ılacım yanımda mı dıye artık eskısı gıbı ozen gostermedıgımden o da dıger cantamda kalmışşşşş ooof off, haftasonunun acısı fena cıkıyo vallaaaa:26:
gunaydin kizlar ben gecen pazartesi baslamistim ve bu sabah tartildim
baslangic 70.2
bugun 68.6
giden 1.6
cok sevindim 70in altinda gormeyi ama dogumdan kalan odemler gitti saniyorum bukadar cok gitmezdi herhalde bir haftada
bide bende mekik aleti var mekik cekiyorum esim fazla cekme en fazla gunde 60tane diyo sizce kactane cekmeliyim
bebeğin kaç aylık emziriyorsun heralde değil mi..benimde 11 aylık aşkım var emiyor doğum sonrası çok kilo almıştım yavaş yavaş vermeye çalışıyorum..
kizlar kilo verdigimizin nerden yapip yaziyoruz
7 otlu çayın içinde hangi bitkiler var bilen varmı..ben de beşi bi yerde, yeşil çay,süt için rezene çayı,2-3 güne bir kayısılı form çayı içiyorum tadı çok güzel...
bu 7 otluyu yeni duydum hep 5i bir yerde içiyordum.
hemen edinmeliyim!
kiraz sapı ve ısırgan otu eklenmiş ki tam benlik!
Kekik, yeşilçay, ısırgan yaprağı, biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, mate yaprağı
gecmis olsun canimcok kötü migde yanmasi ben hamileyken nerdeyse hergün migdem yaniyordun ama ilac kulanmam yazak oldugundan doktor bana süt ic dedi charm demis zaten nerdeyse 1 litre süt iciyordum gecsin diye
saol canım ben de ıyıyım ıste sana da gecmıs olsun canım dıkkat et yanında yada ofıste bulundur barı ılacını bundan sonra fazla yazamıyorum oglan tepemde kısa gecıyorum o yuzden
Kekik, yeşilçay, ısırgan yaprağı, biberiye, funda yaprağı, kiraz sapı, mate yaprağı
Çaycılar bizim için çalışıyorlar.
hic sorma o dert bende de var aksam cocuk uyudukdan sonraben kaçıyorum oğluşum uyudu..ben de evi pasaktan kurtarayım iş çok....camlar ,ev silinip süpürelecek..dolaplar düzeltilecek .oğluş tam bi canavar ne mutfak ne yatak odası ne vestiyer ayakkabılık bırakıyor...
ya hic sorma canim birde benlen dalga gectilervalla canım benım bıa rkadasımında mıdesı benm gıbı problemlıydı, hamıleleıgınde o da elınde sütle gezmıştısanırım benımde pörtliycek , o yzuden hamnılelık döneminde yedıleırme dıkkat etmeye devam etmelıyım, bebek ıcın saglıklı seyler yemeyı on planda tutmak lazım, ıkı canlıyım ben deyıp gözümü döndürürsem olacaklar şimdiden belli :26: ayran avrdı onu ıcıyorum bend e sımdı, umarım boğazıdmakı asit fokurdamasına ıyı gelır :26:
valla bana hem bebiş yap dıyosunuz hem de oğlan tempemde yazıdrmıyo fılan diye korkutuyosunuz gözümümıdemı dınlendırmem lazım arzucum, ayalrdır yemeıdgım seylerın hepsını bı akc gune sıgdırdım, mıdem alt ust olduu :26:
7 otlu cay bılırkısımız cevaplamış, ya ben onceden gormustum 7 otluyu şimdi ınadına cıkmıyo karsımaa :26: 5i 1 yerdeyı de sadece bimlerde bulabılıyorum, çayı almak ıcın bım arıyorum yana yakıla
Doğumdan sonraki ilk adetimi oldum allaha şükür dün itibari ile
şişliğim biraz olsun geçer
ortimi göremiyorum akabella nerelerdesin
şimdiye kadar iyi gidiyor diyetim akşam listemi yayınlarım inşallah
şimdi yeşil çayımı içiyorum
sabah tartıda çok güzel rakamlar gördüm bakalım cumaya kadar ne olacak
merhaba nezaman dogum ypmistiniz ben 3ay oldu ve yesil cay icemiyorum bebegide zayiflatir diye rezene felan iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?