varya bence oda senin aramanı bekiyodur eminim,,gurur yapıyodur,,benimkide kavga edince küsünce pek ilk adım atma taraftarı olmazda ondan didim..yada belkide senin onu özlemeni istiyodur,,birden cee-ee yapıcaktır,,hadi bakalım az kalmışta gelmesinee
Bugünü saymazsak 35 gün kaldı.
Bu benim kilo vermek için 35 gün kaldığına delalet ediyor:18:
İnş. daha da zayıflarımm
Bide o da inat bende bakalım ben pes etcek gibiyim Vandaki depremden sonra ölüm aklımda hep..
Ölümlü dünya diye söylenmeye başladım gene..
Böyle yapınca kimseyle küs kalamıyorum..
bebeğimi kaybettim karnımda malesef canım 2 ay olacak yakında
çok iyi düşünüyosun canımm,,bencede sen adım at napalım buda bizim kaderimiz,,kadınız duygusalız,,
benimde eşim yarın ameliyat olucak,,şimdiden helalleşmeye başladı gıcık deli ediyo benii,alt tarafı burundan ameliyat olucakk..soluk almasını zorlaştıran bi kemik mi varmış ne o alıncakmış sanırsamda yinede ameliyat denincee korkuyo insan,,eşimde diyo ikide bi ben dra dicem narkozu fazla versin uyanmıyım bidaha ne bu böyle hergün hergün borçlu olarak uyanıyorum çekilmez hayat böyle diyoo..off kızıyorum geçiçek diyorum ama üzülüyo 2 çocuk bakıyo ee bide ben varım bütün yük omuzlarındaa
Ger-düşşşş sevdicek hâlâ aramıyooo benimlee ilgileeennnn çok mutsuzummm baakkk.!
kız dilek varya ben saçımı hep boyamadan önce ıslatıyodum ne salağım benya sanki içinde öyle yazıyodu gibi ne biliyim ben,hafif nemlendirin diyodu sanki,ama geçen aldığım boyada öyle bişey yazmıyodu,,zaten ablamda saç ıslatılırmı hiç ozaman boya saçına girmezki diyince anlaşıldı benim okadar açık renkte sarı boya aldığım halde neden saçımın bakır renk olması..ooof oooff,,o yazıyı nerde gördüm bilmem ama bundan sonra akıllandım..sende hiç bişey çıtlatmıyon haaaaaa......hatta açıcıdan sonra yıkıyodum saçımıda iyice kurutmadan boyayı sürüyodum hataya bak senn
Ecrin senin bebeğin kaç aylıktı? Emiyormu? Nasıl diyet uyguluyorsun eğer emiyorsa bebeğin? Benim bebeğim 5 aylık emiyor ben hiç diyet yapamıyorum herşeyden yiyorum sadece fazla yememeye dikkat ediyorum.
körler sagırlar bırbırını agırlarrrbenım de kocişle aram lımonııııı ama sneınkı de baya ınatmıs haaa, kesın alıyo haberlerını yoksa bu kadar rahat olamaz, kardesı nası onun haberlerını sana verıyo, senınde haberlerın ona gıdıyodur aynı sekılde, yoksa sorardı kardesı sımdıye kadar abımle gorusmuyo musunuz yoksa dıye
yaşım bir sonraki ay 37 olucakERGİNSENA kaç yaşındasın? çok güzel kilo vermişsin maşallah bu diyeti kaç aydır uyguluyorsun? Bende 34 yaşındayım çevremizdeki insanlar moral bozuyor yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyor diye malum metobolizma yavaşlıyor inşallah sizin gibi bizde kilo vereceğiz ....
inşallah cnm..tabiki yıkayıpta sürüceksin sena ablacım,,öyle yapılması gerekiyo...inşallah güzel sonuç alırsın
dilekcim lütfen sen aramaaBugünü saymazsak 35 gün kaldı.
Bu benim kilo vermek için 35 gün kaldığına delalet ediyor:18:
İnş. daha da zayıflarımm
Bide o da inat bende bakalım ben pes etcek gibiyim Vandaki depremden sonra ölüm aklımda hep..
Ölümlü dünya diye söylenmeye başladım gene..
Böyle yapınca kimseyle küs kalamıyorum..
çok iyi düşünüyosun canımm,,bencede sen adım at napalım buda bizim kaderimiz,,kadınız duygusalız,,
benimde eşim yarın ameliyat olucak,,şimdiden helalleşmeye başladı gıcık deli ediyo benii,alt tarafı burundan ameliyat olucakk..soluk almasını zorlaştıran bi kemik mi varmış ne o alıncakmış sanırsamda yinede ameliyat denincee korkuyo insan,,eşimde diyo ikide bi ben dra dicem narkozu fazla versin uyanmıyım bidaha ne bu böyle hergün hergün borçlu olarak uyanıyorum çekilmez hayat böyle diyoo..off kızıyorum geçiçek diyorum ama üzülüyo 2 çocuk bakıyo ee bide ben varım bütün yük omuzlarındaa
Sanmıyorum faceden anca bakıyorsa bakıyordur..
O zaman bende smileyimi koyuyorum tekrar.
Bunlar onlara gitsin.:113::113::113::113::113::113:
Demin aradım telefonu kapalı.:26:
Ne kadan öküz olsa da özledimmmm
ya offfffffffff
evet yaa aynen ya inanabiliyomusun markete giriyoruz,,çocuğa bezdi,çocuklara mamaydı derken eve bikaç yiyecek ihtiyaçtı derken kendime özel bişey almadığım halde tutyo hersferinde 45 lira nekadar fena yaa..valla şu işe bi girelim aldığım ilk maaşla evi donatcam gıcıklık değilmii.sonrada hepinizi çağırırım homili gırtlak geçiririz günüGeçmiş olsun canım.. Ablamda oldu kemik aldırmıştı akşamına ayaklanıyor zaten.
Allah sıhhat versin.. Evet işi çok zor 2 çocuk + 1 de sen ve hayat çok pahalı.
Ben ev baksam .. yemiştim diyorum. Bi markete gidiyosun 3-4 parça bişi alıyosun 50 tl tutuyo hemen.
yaw size noldu bugün eşlerle limoni olma günümü nesanırım loreallerın ıcınde nemlı saca uygulayın uyarısı var cnaım, kolestonlarda yok oyle bısı, lorealle boyarken bende hafıf nemlendırıyodummmama gercekten boya kırlı saca guzel tutuyo, temız sac boya tutmaz pek
anaaaam araadın mıııııtelefonunun kapalı olması bı işaret olabılır mi acabaaa:26: gercı ben ıkılı ılıskılerde fılan sorunları ıkı taraflı dınlemek gerektıgıne ınanırım cunkku herkesın dogruları kendıne gore degısebılıyo, yanlıs anlasılmalar olabılıyo ama sneın anlattıklarından yola cıkarak ben de ne yazıkkı onun senı arayıp sormasından yanayım, gonul ıster ki hersey gulluk gulıstanlık olsun, aranız duzelsınama bunun ıcın anlattıgına gore sen yeterı kadar caba sarfetmısın :26: ama işte onunda asker olması olayı bıraz deıstırıyo, ama yıne de o arasın senı yaa:26:
karı koca arasına gırılmez ıkısı barısır kotu olan sız olursunuz derler sımcık araya gırıpte arada kalmakta ıstemem yanıözlemini anlıyorum, onunda senı ozledıgıne emınım, onun facesınde kıpırtı yok mu ordan ogrenebılıyo musun bısılerrr :26:
amaan asagı tukursen sakal, yukarı tukursen bıyık, bılemedım kiiii :26: hakkınızda hayırlısı olsunnn
Evet o haksız amann ne bilim merakıma yenildim.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Saldım çayıra bişi demicem ki sadece merak ettim.
Eskisi gibi açıklayasım yok hicbiseyi.
Senin içinde canım neyseki senin kocan mantıklı birine benziyo anlattıgın kadarıyla..
Düzeltirsiniz hemen sorunu ben size inanıyorum.
erkegın mantıgı bı yerde bıtıyo dılekcıgımişte bızım sorunda tam orada baslıo o yuzden bıraz zor :26:
yaşım bir sonraki ay 37 olucakyaşlandımmmm
verdiqim kiloya gelince aslında toplasan 5-6 ay eder taş çatlasın...bazen umursamıyorum bazen koruma moduna geçiyorum yaz tatilleri ve bayramlarda ve ramazan ayında hiç kilo veremiyosun hatta katkat alıyosun..bunları çıkarırsan 5-6 aydır..eksiqi var fazlası yoktur..ama niyetine gireli 17 ay oldu...
canım inşallah hayırlısıyla güzel geçer ameliyatı..erkekler çocuk gibidirler azıcık naz yapıyor sana
menün güzel gitmiş bugün ne güzell,,menüm
kahvaltı
3 günkurusu
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem peynir
bitkiçayı
ara
1 armut
öqlen
kıymalı bamya
ara
1 incir
akşam
1 bardak süt
k-flaks
3 litre su..
sağol canım,,,,başka yapcak bişey yok böyle yardımcı olmaya çalışıyoruz tabiigecmis olsun canim evet hayat cok pahali erkekler cok zorlaniyolar ben kendi acimdan en asgari harcama yapmaya calisiyorum bbu sekilde yardimci olmaya calisiyorum
Şimdi kız kardeşiyle msjlaştım da abim soğuk bu aralar neyi var diye sordu.
Ne alaka dedim eskisi gibi arayıp sormuyo dedi.
Bende merak ettim he şimdi. :26:
Bide nedense eşin anlayışlı geliyor bana ne bilim öyle bi izlenim aldım.
Ama dediğin gibi mantıkları bi yere kadar..
Ne de olsa bütün erkeklerin genlerinde hödüklük yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?