70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok ozur dilerim canim haberim yoktu yoksa hatirlatmak istemezdim
haberin olmaması normal canım yeni katıldım topiğe
ben alıştım oğlumsuz olmaya vardır bir hikmet diyorumm

menüm

kahvaltı
3 günkurusu
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem peynir
bitkiçayı

ara
1 armut

öqlen
kıymalı bamya

ara
1 incir

akşam
1 bardak süt
k-flaks

3 litre su..

afiyet olsunnn

Canım abi kardeş diyalogları sıfır..
Askere gittikten sonra eh işte konuşuyorlardı.
Ve benim sevdicekk kimseyle ilişkisini konuşmaz kardeşiyle bile.
Ürkütücü bi yanı var.
Yok göreve gitmemiştir de sıkıldığı için bunalımda olmuş olabilir.
Bayadır orda sonuçta ve sürgün yerinde ve sürgün koğuşunda düşün olayı..
Dün bi girmiş faceine depremden sonra daha da girmemiş.
Bide sende boşver arada sırada atışmalar güzeldir bence ilişkiyi taze tutar.

ben de menümü yazayım

sabah:
*1 kupa yeşil çay
*2 dilim çavdar ekmeği
*1 kk peynir
*2 zeytin
*1 tk kırmızı biber sosu

ara :
yeşil çay
1 hurma

öğle:
*bir kase ezogelin çorbası
*2 yk makarna
*5 yk taze fasülye
*bol salata

ara:
*bir mandalina
*2 hurma

akşam:
nesfit
süt

şimdilik 1 litre su içtim
1 buçuk litreyi hazırladım yatmadan bitiririm
3 kupa yeşilçay içtimm

bence normalde dayanamazdı bu kdr senınkı de sımdı gelmesının yakın oldugunu bılıyo ya onun rahatlıgı da olabılır, gun sayıyodur, ha gayret zaten gıtcem az kaldı dıyodur, yanı bu durum ınatlasmasını ve sabretmesını kolaylastırıyo olabılır :44:

sen aradın bakalım, telını acınca arandıgının msjı gıder herhalde, bakalım napcakk ay yoksa askerde telefonumu kaptırdı ki :26: valla gelısmelerden haberdar et bızı

Kaptırırsa çok gülerim kardeşinden yeni telefonu istedi blackberryi
Çok hoşuma gider.
Söylerim canım akşama açar herhalde yada yarın sabaha.
Akşam ne yicen bu arada

Kaptırırsa çok gülerim kardeşinden yeni telefonu istedi blackberryi
Çok hoşuma gider.
Söylerim canım akşama açar herhalde yada yarın sabaha.
Akşam ne yicen bu arada

valla dun musakka yaptım bu aksam ıcın ama patlıcanları kızartmadan fırınlayarak, kızartma gıbı lezzetlı olacagını zannetmıyorummm ama:26:
benım canım sadece abur cubur pasta borek cekıyo, umarım regl olurum ay sonuna ve bu da onun belırtılerıdır, yoksa yandım yanı valla evde k-flakeste var ama yıyemıyorum ben onu ya yemek yemek ıstıyorummmm :26:

sen ne yıyeceksınnnn

Akşama oturmaya arkadaşa gidicem ama söyledim bişey yapma diye o kadar ısrar etti.
Rejimdemisin dedi evet dedim. Diyo ki çayın yanında mısır patlatırım hafif olur
Dedim 1 su bardağı patlamış mısır 1 dilim beyaz ekmeğe tekabül ediyo.
Yuh ekmek yerim daha iyi diyo.
Söyledim Türk kahvesi içcez orda evde de çıkmadan k-fleks yerim accuk.
Sakın az kaldı bak bayramda zaten yicen yiyeceğini şimdi tut kendini.
Olmadı erkenden yat.
Benimde canım pasta istiyo ama bayrama alıcam kendime

tutayım ben de dımı kendımı, cok zor olcak cooooookkk :26:

Son düzenleme:
selam kızlar buaralar giremiyorum yediklerimi yazıp çıkayım
sabh 8 1 kayısı 1 bardak ılık su içip yattım
saat 12 3dilim ekmek peynir 1 zeytin (canım başka bişey istemedi ekmek çok oldu ama)
ara kara üzüm
akşam k fleks yiyeceğim
k fileks aldım dün de yedim süt içemediğim için yoğurtla yedim

kızlar neden tatlı bu yanlış almış olabilirmiyim tam tahıllı kırmızı meyveli yazıyo daha tatsız olanı varmı acaba
geçmişi okumaya fırsatım yok bi yaramazlık yoktur inşallah

Bende 78 Kiloyum 23 yaşındayım napıcammm (((((((( benide aranıza alın
hosgeldin canim
merak ettim sacinin rengi nasil olcak senacim göstercekmisin :26:
sevindim canim kardesinden haber aldiginiza
doğu karadeniz gezimizden orta karadene evime geldim evim evim güzel evim
hosgeldi canim tekrar evine

kizlar eskiden bende k-flakes e birazda olsa toz seker katiyordum ama simdi cözüm buldum hem cok tatli oluyor sanki seker var icinde
laktoz icermeyen süt iciyorum bu laktoz ne ise yariyor bilmiyorum:26: ama cok tatli bal var sanki icinde
bilen varmi kizlar aranizda laktosuz süt ne ise yariyo

erkekler böyle canım hastalanmayagörsünler çocuktan beter oluyorlar. mesela benim eşimde biraz ishal olsun soluğu acilde alıyor serum taktırıyor..şimdiden geçmiş olsun ..kardeşinden haber almışsın sevindim göün aydın....
doğu karadeniz gezimizden orta karadene evime geldim evim evim güzel evim

hoş geldin..ben de yazın bafradaydım. bikaç gün ayder,uzungöl yaptık.çok güzel harika yerler ilk kez gittim..giresun yaylalarında gezdik güzeldi.temiz bol oksijenli hava tertemiz doğal su....siz nerelere gittiniz?

selam...bana orti olacak kimse yokmu???

mrb ben olabilirim ortin
bugünkü menüm
sabah 08.30
1.5dilim buğday ekmeği
1kk peynir
3zeytin
1bardak şekersizçay
ara 1ceviz
öğle 12.30
5kaşık kuru fasulye
yogurt
fırında patlıcan közleme
ara 1ceviz 1erik
akşam
çeyrek bisküvi
1elma üzüm
2lt su 2fincan yeşil çay 4km yürüyüş

hoşbuldk canım sizi özledim yaa...
tatilimiz güzeldi dün döndük cuma rizeden trabzona eşimin dayılsına geldik köydeydik dün eve geldik ama hem çok yorgun hemde hasta oldum bi sıcak bi soğuk ondan herhalde giremedim buraya...şikayet etmiycem tabiki hamdoslun sıcacık evimdeyim ayaktayım y....
ama ordayken şehitlere çok üzüldüm dünde eve geldik deprem haberi rabbim yardımcıları olsun..
şehit yakınalrına sabırlar versin ateş düştüğü yeri yakarmış..
ama kendimden utandım olmayan bebeğime yada düşürdüğüm bebeğime üzülürken onlar buyaşa akdar getirdiler büyüttüler yavrularını ama artık yoklar nasıl dayansınlar ben bile olmayana üzülürken evlat hasreti çekerken onların hasreti daha büyük utandım yaaaa
depremde çok acı oldu,rabbim sabır versin imdatlarına yetişsin inşallah....

kizlar eskiden bende k-flakes e birazda olsa toz seker katiyordum ama simdi cözüm buldum hem cok tatli oluyor sanki seker var icinde
laktoz icermeyen süt iciyorum bu laktoz ne ise yariyor bilmiyorum:26: ama cok tatli bal var sanki icinde
bilen varmi kizlar aranizda laktosuz süt ne ise yariyo
[/QUOTE]

canım benim bildiğim laktoz süt şekeri oluyor...laktoz intoleransı diye bi durum var.çeşitli nedenlere bağlı ortaya çıkabilen bi durum.ishal karın ağrısı gibi şeyler oluyor süt içtiklerinde..onlar kullanıyor diye biliyorum..

bugünkü menüm
sabah
1.5 dilim çavdar ekm
3 zeytin,
1 haş yum
1 dom
2 tatlı kaş bal
arada yeşil üzüm
öğlen biraz geç yedim 3 gibi iş yaptım çok acıkmışım koca bi tabak erişteli yeşil mercimek ve salata
akşam salata 3yk tavuk sote yarım kase yoğurt yedim
ünü 1 dilim kavunla kapatmayı düşünüyorum...

zerra..sahi sen bafralıydın değilmi...
bende bafrada yaşıyorum 2kere tarbzoan gittik amarize tarafına gitmek nasip olmadı vakit yoktu..
şimdi eşimin kursu vardı ona takıldım rize çayelind ekaldık...
hava 2 gün güzeldi aydere çıktık harika yaa anlatmayla olmuyor görünce anlıyosun muhteşem doğa manzarasını rabbime bakarken şükrettim neler yaratmış diye....
bigünde uzungöle gittik doğa manzara harika..tepede kar vardı orda üşüdük ama bidaha ya nasip deyip yürüdük çevresini hep gezdik...
rize merkesi gezdik kaleye çıktık...doğu karadenizde çok güzelmiş...
döndük eşimdebende hasta odluk otel ortamı iydi iş yoktu eve geldim çamaşır ,köyden bişeyle rkoydual ronalrı yerleştirdim bugün yemek yaptım kermeste görevliydim hemen oraya gittim,komşulardan pasta yaptırdım aldım satmak için...
bende yarından sonra yaparım bişeyler...
nane limon kaynatıcam orda diyet falan yalan oldu...
meşhur yemeklerini dene,kaldığımız yerde öğlen akşam süperdi yemekler..
ee köye geldik trabzonda doğal ürünler...eşimkadar yemesemde az çok tattım...
şimdi müsli akşamlrı beni bekliyor artık...geçen hafta adet gecikti şişken bile 75tim yani regl haftası orda olmasam şuan 73 tüm ama rize dönüşü yine 75im tık yok allahtan bunada şükür

bende yeniden menü yazayım geçen hafta yazsam olmazdı yazmadım özellikle
eşim benle dalg ageçti durdu diyet yalan oldu diye dedim bunuda burda stres yapamam gidince toplarım kendimi napıyım çok leziz tatlar vardı eşimde pilava doydu her menüde vardı yani ebn ençok pilava dikkat ettim..
kahvaltıalrım sağlılıydı tam bize göre...
sadece akşamlar müsli yiyemzdim ya yani komik olurdu herhalde...
ızgaraları nerdeyse ekmeksiz yedim yoğurt tükettim bide kaldığımzı eyrde lokalde yeşil çay olsun form olsun tükettim sizi andım taaa derinden:16
kahvaltı
1dilim trabzon ekmeği
3zeytin
2domates(trabzon köyden)
peynir,çay
ara yok..iş yapıyodum
öğlen
1tane kermeste yufkası ipince bol ıspanaklı gözleme(burda yanıç diyolar)içinide çok leziizz apşım.2kilo ıspanaktan iç bana görev verildide...
1kepçe aşure
çayyy,çay...
akşam
2yulaf yemek kaşığı ve sütle,1incir.....
SONUÇ:OLMADI EVET bikaç gün daha kermeste olucam ama yemiycem söz:13:evde öğleni sağlam yeyip gidicem bugün böyle oldu ama pelinin dediği gibi sağlıklı beslenince benimde midem yanmıyo ama aburcubur hamurişi mahvediyo hala yangın var midemde..
sadece midem değil bağırsakalrım içinde iyi olmuyorlar
spor:kermeste ayakta kalmak

evet bafralıyım arada giderim bu sene bebekten dolayı ücretsiz izinde olunca 2 ay kaldım.iyi oldu valla..kardeşimde bafrada öğretmen öğretmen evi yakınlarında oturuyor . ben seni samsun merkezde sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…