haberin olmaması normal canım yeni katıldım topiğecok ozur dilerim canim haberim yoktu yoksa hatirlatmak istemezdim
menüm
kahvaltı
3 günkurusu
1 yumurta
2 dilim buqday ekmeqi
krem peynir
bitkiçayı
ara
1 armut
öqlen
kıymalı bamya
ara
1 incir
akşam
1 bardak süt
k-flaks
3 litre su..
anlayıslıdır eşim izlenimlerin doğru canımm ama ben galıba bıraz fazla damarına bastım ,ooof bak benı de dertlendırdın şimdiiii
bunlar abı kardes senı meraklandırmaya mı calısıyolar acaba, acaıp senaryolar yazarım şimdi ben :44: sızın hbrlesmedıgınızı hıc mı anlamadı kardesı, o da garıp :26: dur bakalımaramıssın sen zaten, telı kapalı olduguna gore acınca gorur aradıgını, bı hamle gelecek mı bakalım ondan
oyle goreve gıtcek bı yerde askerlık yapmıyo dımııı :44: facebookunda hareket var mı, ona gırıyo muuuu
Canım abi kardeş diyalogları sıfır..
Askere gittikten sonra eh işte konuşuyorlardı.
Ve benim sevdicekk kimseyle ilişkisini konuşmaz kardeşiyle bile.
Ürkütücü bi yanı var.
Yok göreve gitmemiştir de sıkıldığı için bunalımda olmuş olabilir.
Bayadır orda sonuçta ve sürgün yerinde ve sürgün koğuşunda düşün olayı..
Dün bi girmiş faceine depremden sonra daha da girmemiş.
Bide sende boşver arada sırada atışmalar güzeldir bence ilişkiyi taze tutar.
bence normalde dayanamazdı bu kdr senınkı de sımdı gelmesının yakın oldugunu bılıyo ya onun rahatlıgı da olabılır, gun sayıyodur, ha gayret zaten gıtcem az kaldı dıyodur, yanı bu durum ınatlasmasını ve sabretmesını kolaylastırıyo olabılır :44:
sen aradın bakalım, telını acınca arandıgının msjı gıder herhalde, bakalım napcakkay yoksa askerde telefonumu kaptırdı ki :26: valla gelısmelerden haberdar et bızı
Kaptırırsa çok gülerim kardeşinden yeni telefonu istedi blackberryi
Çok hoşuma gider.
Söylerim canım akşama açar herhalde yada yarın sabaha.
Akşam ne yicen bu arada
valla dun musakka yaptım bu aksam ıcın ama patlıcanları kızartmadan fırınlayarak, kızartma gıbı lezzetlı olacagını zannetmıyorummm ama:26:
benım canım sadece abur cubur pasta borek cekıyo, umarım regl olurum ay sonuna ve bu da onun belırtılerıdır, yoksa yandım yanı vallaevde k-flakeste var ama yıyemıyorum ben onu ya yemek yemek ıstıyorummmm :26:
sen ne yıyeceksınnnn
Akşama oturmaya arkadaşa gidicem ama söyledim bişey yapma diye o kadar ısrar etti.
Rejimdemisin dedi evet dedim. Diyo ki çayın yanında mısır patlatırım hafif olur
Dedim 1 su bardağı patlamış mısır 1 dilim beyaz ekmeğe tekabül ediyo.
Yuh ekmek yerim daha iyi diyo.
Söyledim Türk kahvesi içcez orda evde de çıkmadan k-fleks yerim accuk.
Sakın az kaldı bak bayramda zaten yicen yiyeceğini şimdi tut kendini.
Olmadı erkenden yat.
Benimde canım pasta istiyo ama bayrama alıcam kendime
hosgeldin canimBende 78 Kiloyum 23 yaşındayım napıcammm(((((((( benide aranıza alın
merak ettim sacinin rengi nasil olcak senacimselam kızlar nasılsınız??
kurstan geldim bitkin ve yorgunum..kötü hissediyorum kendimi...
dilekcim
saçım kızıl bnm...kolestonun 2 kutu açıcısını aldım..ve sürdüm..bekliyorum şimdi..arkasına önce açık papatya sonrada tarçın bakırı sürücem...sana şunu sormak istiyorum...renk açıcıyı yıkayıptamı boyayı süreyim yoksa üstünemi süreyim...
sevindim canim kardesinden haber aldiginizatabiki katılabilirsin hoşgeldin
ay ciddenmii ay çok sevindim unutma artık beni emii
ay ne mutlu bi haber sevindim adına cumaya kadar dahada düşer inşallah..
sen buraya takıl biz seni desteksiz bırakmayız canımm hoşgeldin çizelgeni burdan yapıcaksınWeight Loss - Diet Ticker
hayırdır ne oldu geneee:26:
evet evet beim dolabımda bekliyoo buu
hafta sonu hüsran geçmiş
he len yazmışın sen gördüm şimcik,,ne salağım haaa. inanki başını okumuşum orayı görmemişim pardonyaa,,afedersin ee napiyim seni güldürmek için he he söyleseneeebarıştıkmııı barışmadıksa geliyorum sapıkça öpmeleree eh artık başka çaren yok barıştık dimii
evet ben senide görmüştüm ozamanlar aynıymışız falan güzel şeyler yaşamısız yaa.inşallah kayıtla bi ömür sürerde arada açıp bakarım
biz normalde yememeye çalışıyoruz zaten canım çok fazla karbon var ve bize kilo aldıran şeyler zaten karbonla..çok az tüketilmesi gerekiyor hemde 2 kaşaık denicek kadar az,,o yüzden yememek en iyisi benim kanaatimcee
ben sabah akşam 50şer tane çekiyorum canım...uzmanlar minimum 30 yeterli diyor ama minimum tabi bence 60ta gayet iyi.
ah ah aynı benimkilerde öyle ancak uyuduklarında topluyorum uyanınca sil baştan bidahaaa
:26:çok üzüldüm canım yaa:26:
evet almış annem,,kardeşim sabah annemi aramış,,biz iyiyiz şükür bişey olmadı demiş bulunduğumuz yer çatladı falan ama biz kaçtık demiş..ama sabaha kadar donmuşlar çok soğuk demiş,,yiyecek yok elektrik yok demiş..of ya nasıl üzgünüm bilemezsiniz..ama canı sağya iyiya şükürler olsun,,herşey geçer inşallah..allahım yakınlarını kaybedendlere sabır versin
buraya takılcan hergün menülerini paylaşcan öncelikle kilo cetvelini hazırlıcan burdan Weight Loss - Diet Ticker sonrada kilo vermeye başlıcan bizim sayemizde dinlersen tabii
hosgeldi canim tekrar evinedoğu karadeniz gezimizden orta karadene evime geldim evim evim güzel evim
erkekler böyle canım hastalanmayagörsünler çocuktan beter oluyorlar. mesela benim eşimde biraz ishal olsun soluğu acilde alıyor serum taktırıyor..şimdiden geçmiş olsun ..kardeşinden haber almışsın sevindim göün aydın....çok iyi düşünüyosun canımm,,bencede sen adım at napalım buda bizim kaderimiz,,kadınız duygusalız,,
benimde eşim yarın ameliyat olucak,,şimdiden helalleşmeye başladı gıcık deli ediyo benii,alt tarafı burundan ameliyat olucakk..soluk almasını zorlaştıran bi kemik mi varmış ne o alıncakmış sanırsamda yinede ameliyat denincee korkuyo insan,,eşimde diyo ikide bi ben dra dicem narkozu fazla versin uyanmıyım bidaha ne bu böyle hergün hergün borçlu olarak uyanıyorum çekilmez hayat böyle diyoo..off kızıyorum geçiçek diyorum ama üzülüyo 2 çocuk bakıyo ee bide ben varım bütün yük omuzlarındaa
doğu karadeniz gezimizden orta karadene evime geldim evim evim güzel evim
selam...bana orti olacak kimse yokmu???
evet bafralıyım arada giderim bu sene bebekten dolayı ücretsiz izinde olunca 2 ay kaldım.iyi oldu valla..kardeşimde bafrada öğretmen öğretmen evi yakınlarında oturuyor . ben seni samsun merkezde sanıyordum.zerra..sahi sen bafralıydın değilmi...
bende bafrada yaşıyorum 2kere tarbzoan gittik amarize tarafına gitmek nasip olmadı vakit yoktu..
şimdi eşimin kursu vardı ona takıldım rize çayelind ekaldık...
hava 2 gün güzeldi aydere çıktık harika yaa anlatmayla olmuyor görünce anlıyosun muhteşem doğa manzarasını rabbime bakarken şükrettim neler yaratmış diye....
bigünde uzungöle gittik doğa manzara harika..tepede kar vardı orda üşüdük ama bidaha ya nasip deyip yürüdük çevresini hep gezdik...
rize merkesi gezdik kaleye çıktık...doğu karadenizde çok güzelmiş...
döndük eşimdebende hasta odluk otel ortamı iydi iş yoktu eve geldim çamaşır ,köyden bişeyle rkoydual ronalrı yerleştirdim bugün yemek yaptım kermeste görevliydim hemen oraya gittim,komşulardan pasta yaptırdım aldım satmak için...
bende yarından sonra yaparım bişeyler...
nane limon kaynatıcam orda diyet falan yalan oldu...
meşhur yemeklerini dene,kaldığımız yerde öğlen akşam süperdi yemekler..
ee köye geldik trabzonda doğal ürünler...eşimkadar yemesemde az çok tattım...
şimdi müsli akşamlrı beni bekliyor artık...geçen hafta adet gecikti şişken bile 75tim yani regl haftası orda olmasam şuan 73 tüm ama rize dönüşü yine 75im tık yok allahtan bunada şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?