reklamlarda bı göz atayım dedım iyiy iyi yanlız izlemıyorum dızıyı hep beraber muhabet edıyoruz dızıyı izlerken toplanmısız böle caylarımızı içiyoruz ayy cok hayal kurdum :roflol:
ben çay içmiyom semizotu ayıklıyomkaydirigubbakcemile3
bende ızlıyom yaprak dökümü bıyandanda ınternette okey oynuyom
kızlar ben dayanamadım ne yıyom bılıyonuzmu tatlı krızım tuttu cıkolatalı fındıklar var ya yuvarlak onlardan yıyom off off
Nerde oynuyorsun almiram??
Almanyada oturan kizlar bizde gecen sene esimle Nurnberg e gelmistik ben begendim size uzak mi ama ne derlerse desinler Almanyada Belcikadaki cikolata dunyanin baska bir yerinde yok offffffffffffff ya aklima geldi[/Q
göndereyım tatlım sana senden kıymetlımı.ahada sana söz hedef kılona ulasıp fıstık olunca ıstedıgın cıkolatayı göndercem sana.KK sözü:enbuyukkk:
canım bedava canlı okey oyunu var orda oynuyom sende oynarmısın
nnurayy Almanyada oturan kizlar bizde gecen sene esimle Nurnberg e gelmistik ben begendim size uzak mi ama ne derlerse desinler Almanyada Belcikadaki cikolata dunyanin baska bir yerinde yok offffffffffffff ya aklima geldi
Almanyada oturan kizlar bizde gecen sene esimle Nurnberg e gelmistik ben begendim size uzak mi ama ne derlerse desinler Almanyada Belcikadaki cikolata dunyanin baska bir yerinde yok offffffffffffff ya aklima geldi[/Q
göndereyım tatlım sana senden kıymetlımı.ahada sana söz hedef kılona ulasıp fıstık olunca ıstedıgın cıkolatayı göndercem sana.KK sözü:enbuyukkk:
canim benim en kisa zamanda insem iyi olur vallahi o kilolara da indin mi cikolata yemek ayip olur ama seny yinede caktirmadan yollarsin esimle daha evlenmeden once beni tavliycak ya o zamanlar Amerikadaydi tam bir koli cikolata yollamisti bana ama ne cesitler inanamazsin yegenim kizkardesim oturup kusana kadar yemistik 6ay bir tiksinti geldi ikinci koli gelince tiksinti falan kalmamisti-tatlicadiarzu-
Kızlar topiğinizi yeni keşfettim bende 75 kiloyum bir süre önce karar verdim ve diyet yapmaya başladım ama tek başına olmuyor burası çok mükemmel olmuş gerçekten.Hırs yapıp zayıflamak istiyorum desteğinizi bekliyorum
Kızlar topiğinizi yeni keşfettim bende 75 kiloyum bir süre önce karar verdim ve diyet yapmaya başladım ama tek başına olmuyor burası çok mükemmel olmuş gerçekten.Hırs yapıp zayıflamak istiyorum desteğinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?