70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aksam yemegimde bunlar wardicokacimcoook

patates haslamasi
yesil salata
yogurtlu makarna
yesil mercimek corbasi

reklamlarda bı göz atayım dedım iyiy iyi yanlız izlemıyorum dızıyı hep beraber muhabet edıyoruz dızıyı izlerken toplanmısız böle caylarımızı içiyoruz ayy cok hayal kurdum :roflol:

reklamlarda bı göz atayım dedım iyiy iyi yanlız izlemıyorum dızıyı hep beraber muhabet edıyoruz dızıyı izlerken toplanmısız böle caylarımızı içiyoruz ayy cok hayal kurdum :roflol:

ben çay içmiyom semizotu ayıklıyomkaydirigubbakcemile3

kızlar ben dayanamadım ne yıyom bılıyonuzmu tatlı krızım tuttu cıkolatalı fındıklar var ya yuvarlak onlardan yıyom off off

kızlar ben dayanamadım ne yıyom bılıyonuzmu tatlı krızım tuttu cıkolatalı fındıklar var ya yuvarlak onlardan yıyom off off

Bencede offlamalisin laelaelaelaelae Insallah cok yememissindir
Ben öyle tuzaklara düsmemek icin eve almiyorum yoksa hayatta dayanamam..
Kizimda mahrum kalmasin diye para veriyorum o alip benden uzakta yiyo süprizzzzz

esimle yemekten donduk salata tavuk yedim sadece dondurma vardi tatli olarak beyaz cikolata soslu esim yedi ama ben dondurmadan nefret eden bir cins olarak elimi surmedim cocukkenden tiksinmisim dondurma gormeye bile dayanamiyorum simdide avrupa yakasini izliycem netten

Almanyada oturan kizlar bizde gecen sene esimle Nurnberg e gelmistik ben begendim size uzak mi ama ne derlerse desinler Almanyada Belcikadaki cikolata dunyanin baska bir yerinde yok offffffffffffff ya aklima geldi

canım bedava canlı okey oyunu var orda oynuyom sende oynarmısın

Bende gamegarden, hakkarim de oyun oynadigim oluyor...

nnurayy Almanyada oturan kizlar bizde gecen sene esimle Nurnberg e gelmistik ben begendim size uzak mi ama ne derlerse desinler Almanyada Belcikadaki cikolata dunyanin baska bir yerinde yok offffffffffffff ya aklima geldi

Amanin yine bogaz evet ya cikolatamiz cok güzelll off off..
Nürnberg uzak bana canim :)

Ya coklu iletiye nasil cevap veriliyor??

kızlar reklamlar da ınsanı acıktırıyor ya,cıkolatası,pudıngı, etı cını derken,abır cubur gecıdı,ızlememek lazım

Kızlar topiğinizi yeni keşfettim bende 75 kiloyum bir süre önce karar verdim ve diyet yapmaya başladım ama tek başına olmuyor burası çok mükemmel olmuş gerçekten.Hırs yapıp zayıflamak istiyorum desteğinizi bekliyorum

hosgeldın canım evet burası tam aradıgın yer :)motivasyon super burdadelikafadulden

Hosgeldin sefalar getirdin güzelim, Seninle ayni kilodayiz bende sabah ac karnina 75 ciktim gel rakip olak lülülülülülü Ben burayi kesfettigimden beri cikamiyorum kim neler yazmis tavsiye etmis diye merakla hep gözlerim burda seviceksin burayi :teytey:

hosgeldın mukonur.zayıflamak ıcın dogru yerdesın.hepımız arkandayız,bu ay ıcınde en az 3-4 kılo vereceksın ınanıyorum sana,sen de ınan ve basla,ama sakın kacamak yapmayasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…