kiraz biz aynı kiloda sayılırız... bende 77 kiloyum... 1.60 boyum.... bende 60-65 lere inmek istiyorum... senin boyun kaç canım???
anladım canım ben çiğlide oturuyorum yeni evler 500e veriliyor eskilerde 350 falan bilgin olsun :)Canım mevkii çok önemli değil içime sinsin yeter 3+1 arıyorum 500 e kadar birde çarşı pazara yürüme mesafesinde olması yeterlidir....
Ben kullandım fıstık ama faydasını görmedim o 100 grmı bitirene kadar canım çıktı şimdi sirkeli su ve soğan suyu içiyorum günde 3 fincanda 5i bir yerde çay....
Bana bunlar yetiyor faydasını görüyorum gözle görülür incelme sağladı.....
Merhaba arkadaşlar,
Bende 2 haftadaır diyetteyim 1,5 kg verdim:) aslında spora başlayalı 12 nisanda 1 ay olacak ama salladığım zamanlar oldu. Diyetisyenede gidiyorum. Önce tahlillerimi yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı yani kilo vermemk için hiçbir sebebim yokmuş. 3 gün önce bana diyet listesi verdi. Unutmayalım ki diyet listeleri kişiye özel olmalı yani çalışma koşulları kalktığı saat yattığı saat aile özgeçmişi hastalık meyilleri bunlar çok önemli. Bundan önce mucize bekledim hep fakat bu kiloları biranda almadım bu yüzden de vermekte kolay olmayacak irademiz kuvvetli olacak. Aç kalmayacağız altın kural bu bence ben farkettim ki metabolizmanın içine etmişimçok yavaşlatmışım. Diyetisyenimin verdiği diyet listesiyle aç kalmadan diyet yapıyorum. 2 saatte bir 1 öğün meyva var tabi bu öğünler avuç içini geçmeyecek büyüklükteki meyvelerden olmalı büyükse 2 ye bölünecek. Mutlaka protein var karbonhidrat var yoğurt süt kesinlikle tüketilecek kırmızı et ve diğerleri haftada 3 gün tüketilecek diğer 4 gün etsiz sebzeler.
Kadınlara özel bir spor merkezine de 6 aylık kayıt yaptırdım:) ordan çıkıncada 4 km eve giderken yol yürüyorum yorulmuyorum da çok şükür. Şimdilik süper gidiyor inşallah böyle devam ederim. Çünkü artık yanlarımdan çıkan yağları görmek istemiyorum.
Çok uzun yazdım değilmi:) Başını ağrıttım kusura bakmayınız.
Hepinize başarılar dilerim :)
bu arada tam 79 kilodayım((
benimde boyum 1.58 canım,6 lı rakamları bi görsem süper olucak
zaten benim kollarım,bacaklarım zayıf,kalça basende yok,sadece göbek,mide ve sırt problemim var
bende artık 65'leri görsem süper değil süper ötesi olacak.metobolizmam mı yavaşladı ne?
süperötesi metobolizmamı offfffffffffff benimki rölantide bile çalışmıyo beee offffffffffffff
bir an önce testler yaptırıp diyetisyene gidicem kendi başıma başarımıcam ben galiba baya bi süreedir aynı kilodayım:çok üzgünüm:
süperötesi metobolizmamı offfffffffffff benimki rölantide bile çalışmıyo beee offffffffffffff
bir an önce testler yaptırıp diyetisyene gidicem kendi başıma başarımıcam ben galiba baya bi süreedir aynı kilodayım:çok üzgünüm:
canım spor yapıyormusunn????
1tatlı kaşıgı çörek otunu ez yemeklerden yarım saat önce ye metebolizmanın çalışmasına yardımcıymışş
denemekten bişey çıkmazkaydirigubbakcemile5
ben sporda yapıyrm bu hafta çörekotunada başladım genede bişe olmuyr gibi belkide haftaya etkisini görürüm
canım ya yılmak yokkkkk lütfen:mymeka::mymeka:
diyeti bırakınca kendini tekrar salacaksınnn ve yine kilo alacaksınnn
yazınnn herkess zayıfken sen kendini sevmeyecek üzüleceksinn:çok üzgünüm:
ya en basiti acaba bu beden bana olurmu demiyecez artıkkk hihoyyythihoyyyt1beden bile zayıflasakk bu süper birşeyyyy dimii:lepi:
bende öyleyim canım 3 haftadır hemen hemen aynı kilodayım sayılır.dünden beri tam anlamıyla yeşil çay içmeye başladım inşallah metobolizmamın hızlanmasında yararı olur.
koşu bandı alkdım eve yürüyeyim bari dedim oda nasıl zor gelioyor nasıl zor geliyor ama dün tekrar başladım bakalım ben bu çörek otu muhabbetinini başkasından da duydum baya bir verdirmiş araştırdım bişi bulamadım kkde o yüzden salladım hemen alıp başlayayım bende :)
canım spor yapıyormusunn????
1tatlı kaşıgı çörek otunu ez yemeklerden yarım saat önce ye metebolizmanın çalışmasına yardımcıymışş
denemekten bişey çıkmazkaydirigubbakcemile5
ne kadar versek ne kadar incelsek iyidir bi an önce 65e düşeyim moralim yerine gelsin :)canım ya yılmak yokkkkk lütfen:mymeka::mymeka:
diyeti bırakınca kendini tekrar salacaksınnn ve yine kilo alacaksınnn
yazınnn herkess zayıfken sen kendini sevmeyecek üzüleceksinn:çok üzgünüm:
ya en basiti acaba bu beden bana olurmu demiyecez artıkkk hihoyyythihoyyyt1beden bile zayıflasakk bu süper birşeyyyy dimii:lepi:
ben aralarda bişi yiyemiyorum pek vaktim olmuyor işte yanıma fındık ceviz falan aldım 2-3 tane yemeye çalışıyorum ara öğün için ama her zaman olmuyor işte :)kızlar karamsarlık yooookkkkkk..... metabolizmayı hızlandırmak için bazı öneriler var... yemek saatlerini aynı saatlerde yemeyin, yemek aralarında meyve atıştırdıkça metabolizma çalışırmış fazlaya kaçmamak kaydıyla... birde soğuk su içince daha hızlı şalışırmış metabolizma... haydi kıpırdanın hala uyanamayan ayılamayan arkadaşlar var..... :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
tabiki canım şimdi bile bana herkes çok güzel kilo vermişsin diyolar acayip mutlu oluyrm nazar mı değdi acaba :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?