Kızlar topiğinizi yeni keşfettim bende 75 kiloyum bir süre önce karar verdim ve diyet yapmaya başladım ama tek başına olmuyor burası çok mükemmel olmuş gerçekten.Hırs yapıp zayıflamak istiyorum desteğinizi bekliyorum
kızlar yenı bı krem cıkmıs belı 10 dakıkada inceltıyormus kaydirigubbakcemile3
canımm ben oo zayıflama ile ilgili olan hiç birşeye inanmıyorumm
bence önemli olan irade
evet ben kilo vericem diye kararlı olursan az yer ve spor yaparak çok güzell kilo verirsinn
hepsinde fayda olsaydı hiç kilolu kimse olmazdı dimii
Hadin bana eyvallah ninni saati geldi gözlerimi acamaz oldum,
Yarin görüsmek ümidi ile Allaha emanetsiniz...
bende yatıyorum kızlar zaten kımsecıkler yok hpnizie ii geceler
bu tarifmi canım??? tarçın çayını içiyorum arada bunu içeyim her gün daha güzelmiş...
Selahattin Dönmez Metabolizma Hızlandırıcı Formül için gerekli Malzemeler:
1 Elma
1 Limon
1 kuru dal Tarçin
1 tatli kaşığı tane Karabiber
1 tatli kaşığı Karanfil
2 veya 3 litre su
Metabolizma Hızlandırıcı Formülün Hazırlanışı: Elma ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.
Metabolizma Hızlandırıcı Formül Kullanılımı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi öneriliyor… alıntıdır...
düzelttim yanlışlık olmuş.. neyse ben kaçıyorum eve gidince yazmaya devam edeceğim... byyy
Evet canısı o çay tadı fena değil ben 2 günde bir yapıyorum 3 lt düdüklüm var 2 gün yetiyor bana buzdolabında saklıyorum hatta şimdi pişirdim ev miss gibi koktu birde o pişen elmalar var ya onları atmıyorum kabuklarını çıkardıktan sonra 2 adet sakarin biraz toz tarçın ile tatlandırıp tatlı niyetine yiyorum inan hiçç tatlı aramaz oldum eskiden her öğle ve akşam yemeğimden sonra canım acayiipp tatlı bişiler isterdi artık aramaz oldum tarçın dengeledi sanırım şeker ihtiyacımı sende dene ama öğlen ye akşama tatlı yeme akşam daha yavaş metabolizmamız birde ben 3 elmadan yapıyorum sende öyle dene istersen...
bursefa bi sen varsın canım günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?