70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldin aramıza.. burası çok güzelll... el ele ayıflayacağız.. açamaklarda olmasa daha iyi olacak...

ben kabak tatlısı ynında azıcık dondurma yiyorum...kaç kaloridir acaba....klava:klava:klava: ahhh ahhhklava:

slm kızlar bende bugünn neler yedigimi yazıyımmm sabahkini yazdım ama hepsini yazıyımmm
sabah:
1domates ve salatalık.
2tane etimek ve beyaz peynir
öglen:
2bardak nescafe ve cipss(
akşam :
1tane haşlanmış patates 2tane haşlanmışş kabak ve yogurtt

başkada bişeyy yemedimm
inşallah hep böyle devam ederimm

heeeeeyyy arada kaçamakk yapmak yokkkk vazgeçmekkk hiç yokk tamammıııııısüprizzzzz

kızlar yenı bı krem cıkmıs belı 10 dakıkada inceltıyormus kaydirigubbakcemile3

canımm ben oo zayıflama ile ilgili olan hiç birşeye inanmıyorumm
bence önemli olan irade
evet ben kilo vericem diye kararlı olursan az yer ve spor yaparak çok güzell kilo verirsinn
hepsinde fayda olsaydı hiç kilolu kimse olmazdı dimii

tabıkı arkdsm ınanmıyorum öle seylere zaten sadece cok ilginç geldı

Hadin bana eyvallah ninni saati geldi gözlerimi acamaz oldum,
Yarin görüsmek ümidi ile Allaha emanetsiniz...

iyi geceler herkeze... bende yatıyorum.... yarın sabah görüşmek üzere...... :enbuyukkk:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Evet canısı o çay tadı fena değil ben 2 günde bir yapıyorum 3 lt düdüklüm var 2 gün yetiyor bana buzdolabında saklıyorum hatta şimdi pişirdim ev miss gibi koktu birde o pişen elmalar var ya onları atmıyorum kabuklarını çıkardıktan sonra 2 adet sakarin biraz toz tarçın ile tatlandırıp tatlı niyetine yiyorum inan hiçç tatlı aramaz oldum eskiden her öğle ve akşam yemeğimden sonra canım acayiipp tatlı bişiler isterdi artık aramaz oldum tarçın dengeledi sanırım şeker ihtiyacımı sende dene ama öğlen ye akşama tatlı yeme akşam daha yavaş metabolizmamız birde ben 3 elmadan yapıyorum sende öyle dene istersen...

Merhaba arkadaşlar,
Bende 2 haftadaır diyetteyim 1,5 kg verdim:) aslında spora başlayalı 12 nisanda 1 ay olacak ama salladığım zamanlar oldu. Diyetisyenede gidiyorum. Önce tahlillerimi yaptırdım çok şükür bişi çıkmadı yani kilo vermemk için hiçbir sebebim yokmuş. 3 gün önce bana diyet listesi verdi. Unutmayalım ki diyet listeleri kişiye özel olmalı yani çalışma koşulları kalktığı saat yattığı saat aile özgeçmişi hastalık meyilleri bunlar çok önemli. Bundan önce mucize bekledim hep fakat bu kiloları biranda almadım bu yüzden de vermekte kolay olmayacak irademiz kuvvetli olacak. Aç kalmayacağız altın kural bu bence ben farkettim ki metabolizmanın içine etmişim çok yavaşlatmışım. Diyetisyenimin verdiği diyet listesiyle aç kalmadan diyet yapıyorum. 2 saatte bir 1 öğün meyva var tabi bu öğünler avuç içini geçmeyecek büyüklükteki meyvelerden olmalı büyükse 2 ye bölünecek. Mutlaka protein var karbonhidrat var yoğurt süt kesinlikle tüketilecek kırmızı et ve diğerleri haftada 3 gün tüketilecek diğer 4 gün etsiz sebzeler.
Kadınlara özel bir spor merkezine de 6 aylık kayıt yaptırdım:) ordan çıkıncada 4 km eve giderken yol yürüyorum yorulmuyorum da çok şükür. Şimdilik süper gidiyor inşallah böyle devam ederim. Çünkü artık yanlarımdan çıkan yağları görmek istemiyorum.
Çok uzun yazdım değilmi:) Başını ağrıttım kusura bakmayınız.
Hepinize başarılar dilerim :)
bu arada tam 79 kilodayım((

günaydın arkadaşım sağolasın..... akşam yemek yemeden hemen çayı hazırladım... yemek yiyene kadar pişti zaten üzerine içtim sıcak sıcak... inşallah hızlı hızlı çalışır artık metabolizmam.... sabahta hemen kahvaltıda ısıttım içtim 1 bardak daha... bundan sonra çalışsın dursun bakalım....

günaydın hepinize!!!!!!!... hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese akşam yemeğim çorba,taze fasülye,cacık ve marul salatası
kahvaltıda yine dayanamadım simit ve peynir yedim

günaydın kızlar akşam çorba ve salata yedim ama bugün çok şişim nedense sabah kepek ekmeğine tost yedim ilaçlarımı içtim birazdan kadın doğumcuya gidecem bu adet sorunlarımla ilgili inşallah bir sonuca ulaşacam artık bıktım bu şişliklerden herkeze kolay gelsin

bursefa bi sen varsın canım günaydın

günaydın canım... bende iş arasında vakit buldukça bakıyorum... simit yememeye dikkat etsen hem unlu mamül hemde susamlı... sabah yediğini eritirsin ama birazcık dikkat et canım...

kiraz biz aynı kiloda sayılırız... bende 77 kiloyum... 1.60 boyum.... bende 60-65 lere inmek istiyorum... senin boyun kaç canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…