70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayy ayy üstteki iltifat için öncelikleenn teşekkür ederim.:87:
Akşama barışırsınız tiyatroda gülerken bişicik olmaz.:76:
Evet ya bugün Pırasa + salata getircektim.
Aklıma Charm geldi sadece salata+ayran getirdim
Şimdiden artıdayım hoş su oldugunu düsünüıorum dün akşam çay- kahve falan içmiştim ama olsun.
Charmı takip etmek hoşuma gidiyor
Azimli kız

Maalesef canım.. Neyse yapıcak birşey yok.
Onu bunu boşver sen kaç kg oldun bakalm?
Kaç gündür az yiyon gözümden kaçmıyo.

napim ortim yaa bu hafta evdeyım ben o yuzden olurda kılo veremezsem dıye barı almayım taktıgı uyguluyorum hemde ne zamandır ıstıyordum fırsat varken yurumek ıyı oluyo

iyidir iyidir ortim devam.. :13:

ayy benımde senın gazlaman hosuma gıdıyor...
sen benı gecersın ufak bır kacamaga bakar ben yaparsam sen benı gecersın..
salata ayran ben bıle yemıyorum kız dun yedıklerımı gormusundur tavuk, corba, salata..
barı tavıgından vazgecme...

bayanlar 74 kiloyum delimek üzereyim denemediğim yöntem kalmadı bande 38 beden olmak istiyorum
özel bir yönteminiz var mı sadece herkes ne yediğini ne kadar zayıflamak istediğini falan mı yazıyor anlamadım
ilaç, diyet kür macun haplar spor diyetisyen nette yer alan her zayıflama şeyini denedim olmuyor vücudum iflat etti sanırım artık az yesem de kilo vermiyor hatta sebepsiz alıyorum delirecem delirecem yada delirdim bilemiyorum artık (((

ay bir yöntem bir umut ((

Maalesef canım.. Neyse yapıcak birşey yok.
Onu bunu boşver sen kaç kg oldun bakalm?
Kaç gündür az yiyon gözümden kaçmıyo.

Bu modda devam canım :113::113:

Sendemiiiiiiiii bu hafta ceza alırsam kocam yapsın onun yüzünden yedim

Bende doğrusunu öğrenmiş oldumm

bende atakan diyeyim canim

kacdim bende kizlar oglise ters verdiren kadin geliyo bana evi toparliyayim tatli alayim
telas ettirdi bak elim ayagima dolandi

Kolay gelsin canım

kzılar ben durusup gelıyorum yıne, gorusuruzzz

Tamam

Hedefimiz ortak 6yı görmek.
Dün akşam accık abarttım o yüzden bu gün sade beslencem yarına tavıklı salata veya bezelye yemeği vs olabilir artık.

Dur bi sakin ol arkadaşım

Sağlıklı beslenmeyi denedin mi ? burda bu şekilde beslenipte sonuç almayan yok tavsiye ederim

Öncelikle hoşgeldin
Azz sonraa kurallarımızı tekrar yayınlarım.
Kesinlikle ilaç, macun vs. bunlara karşıyız..
Bunları kullanarak sadece sağlından olursun o yüzden boşver..
Her Cuma tartılma günümüz sabah tartılıp bildirimi buraya yapıyoruz.
Kaptanımız Sena abla nickiyle erginsena yardımcısı da triendy21.
Buraya takıldıkca anlarsın zaten.
Yeni gelen birçok arkadaş var.
Listeyi okursun.
Unutma senin istemen gerekiyor önce daha öncede buraya birileri geldi.
Burda kilo vermiş kısçeleri dinlemek yerine hayata küserek kilo veremeyerek yollarına devam ettiler..
Tercih senin..

1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

SLM kızlar kk eski üyesi melankoli artık yeni rumuzlar aranızda eger bu gruba benide alırsanız sevinirim
bende sizlerle zayıflayayım yeniden şu an 74 kiloyum nasıl başlayalım:)

SLM kızlar kk eski üyesi melankoli artık yeni rumuzlar aranızda eger bu gruba benide alırsanız sevinirim
bende sizlerle zayıflayayım yeniden şu an 74 kiloyum nasıl başlayalım:)

Hoşgeldin diyorummmm ve bir üst mesajı okumanı istiyorum arkadaşım

Topik kuralları orda yazılı

nabersiniz kızlar
aaaaaaaaaaa kdr hoşgeldin canım benim tatil nasıl geçti bende 3-5 gündür yoktum buralarda annenm ablam geldi iş güç derken uğrayamadım ara ara okumaya çalıştım amam detaylı değil bu hatfa yine artılardayım Allahım yardım et bana su börekleri şunlar bunlar havada uçuştu
bazen ne düşünüyorum bilkiyor musunuz aldığımız şu kilolar emanet olsa istemeyen istediğine verse bi anda kurtulsa içim karardı artık kendimi böyle kabüllenmeye başladım sanırım bu lanet şeyler üzerime yapıştı kaldı hani çırpındıkça batıyorum helede benim ki güzel ve çıtır birini beğenince deli oluyorum uleeennnnnnnnnn

dilekçiğim sen nasılsın yaralı kuşum :26:halını hatrını soramadım kaç gündür üzülme sakın bu hayyatta herşey geçer

suzanım ah benim bahsız ortim Allah özene bözene seçmiş beni sana eşlemiş

tamam cnm peki kilo çizelgemle işe başlayalım nerden nasıl yapıcam:)

Hemencik şu aşağıdaki linkten bakarak yapabilirsin cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Selam canım baya hareketli geçirmişsin günleri

kızlar...
hastalar uçuklular..bende dün kermesten geldim eve attım kendimi yemek sonrası yattım durdum...
yatmayınca kırgınlık geçmiyor zaten...
uçuğada gelince benim baş derdimdir herzaman..hatta biara yapışık kardeş gibiydik herkes alışmıştı görünce noldu diye sormuyorlardı..kullanmadığım bişeyde kalmamıştı bitane zoviraks vardı çıkacağını anlayınca sürüyodun çıkmıyodu ama çoğuzaman anlamıyodumki...
çok sinir bozucu ayyy çoktandır yok diycem hemen çıkar..neyse çıkma uçukkk
stres heyecan,ateş. sebepleri bide vucudumuzda bağışıklıktan herhalde..
ama istendiğimde düğünüm sonrası bayramalrda yani kalabalık ortam sonrası falan mutlaka çıkar...
artık bırak görüntüsünü canım yanması kötü...
kaşık olayını duydum ama cesaret edemedim hatta çocukken sanki ellerimi tutup yaptılar
bend eçıkınca kaynanan derki çocuk olunca çocuğu öpmiyecekmişsin
ya çocuğum olsunda öpmem hayret yaniama pelin anne akrnında çocuğa geçer demiş üzüldüm valla bebeğim çekmesin beni bukonuda

İyiyim ben şekerim sen nasılsın dicem de gene yenmiş börekler
Accık tut be canım kendini artılarla gelme artık.
Hedefimiz zayıflamak bak bayramda hepimiz az çok alıcaz zaten.
Şimdiden dengeyi kaybetmeyelim.

hani san casper diyolar ya haklılar nerdesin sennn

Unutmuşumm şişştt çaktırma

Hasta olmak ve olmamakk işte bütün mesele buu oynuyorum napim

Geçmiş olsun canım :26: ay bu uçuk ne menemm bişeymiş benden uzak olsun diyim bari

zeynepcim geldim evime hamdolsun eşimde bende grip olduk olsun rabbim beterinden korusun sıcacık evimizdeyizx yahastalıktan kendim pasta yapamadım sağolsun komşularım yaptı onlaır götürüp kermeste satıyoruz öleden sonra gidip durcam orda....
ya bu aile muhabbetleri bizi şişriyo zaten yada kilo vermemizi durduruyor...
yinede zamanla cıs gördüğünde dah dayanıklı olucaksın eminim..canın istemeycek..
ben şimdiden bayrama daha dikkatli olmaya odaklıyorum kendimi..
et yiyecem tabiki kavurma haşlamada suyundan olmamak kaydıyla ama tatlı işini ve hamur işini yememeye çalışcam....
bizde törenelr bitmez bizim kilolarda gitmezki..olmuyo böyle...
rize tatili bana çok pahalıya patlamadı kilo konusunda ama evimde olsaydım 1daha gitmişti kesin regl bitiminde amaregl başındaki kilomla aynıyım biraz vucudumu temizlemem lazım bayrama kadar sebze tüketmek sitiyroum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…