- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
valla guzel, kılolu olanda cok alımlı ama ben senın soldakıne daha yakın oldugunu dusunuyorummmm
:113: :113: :113:
şimcik küsüm ama bu aksam ıcın tıyatro bıletı almıstı, sabah cıkarken aksam tıyatroya gıtcez unutma dıo bana bı de
valla ben de dıkkat ettım, charm azıcık yıyo ya oglenı ya aksamı yok hıc ama mywishim gecen haftada sen azıcık yıyodun aksamları fılan nerdeyse yoktu hıcbısıycık, charda senı yakalıycak bu hafta
Maalesef canım.. Neyse yapıcak birşey yok.
Onu bunu boşver sen kaç kg oldun bakalm?
Kaç gündür az yiyon gözümden kaçmıyo.
napim ortim yaa bu hafta evdeyım ben o yuzden olurda kılo veremezsem dıye barı almayım taktıgı uyguluyorum hemde ne zamandır ıstıyordum fırsat varken yurumek ıyı oluyo
Ayy ayy üstteki iltifat için öncelikleenn teşekkür ederim.:87:
Akşama barışırsınız tiyatroda gülerken bişicik olmaz.:76:
Evet ya bugün Pırasa + salata getircektim.
Aklıma Charm geldi sadece salata+ayran getirdim
Şimdiden artıdayım hoş su oldugunu düsünüıorum dün akşam çay- kahve falan içmiştim ama olsun.
Charmı takip etmek hoşuma gidiyor
Azimli kız
Maalesef canım.. Neyse yapıcak birşey yok.
Onu bunu boşver sen kaç kg oldun bakalm?
Kaç gündür az yiyon gözümden kaçmıyo.
sağol tatlımmmm
ayyyy bilseydim gelirdim akşam ben de yazdım kimse yok gittim.veeee ben de dolaba gömdüm kendimiiiii
olsun tatlımmmm sen doğru olanı yaptın gerisi ona kalmış demi amaaaaa
hoşgeldinnnnn
günaydınnnnnnnnnn
ammaaaaannnnnn tatlım gelmişşşşş ne ara büyüdü bu delikanlı yaaaa maşallahhhh
isme gelinceeee EYMENNN nasıllll
günaydınnnn sen çalışmıyomusun dadluuummmmmm
olum üstüme tırmanıyo şuannnn kaçtım gelirim yineeee
sibelcim ucuk ıcın nafın söylediği dogru ama soyle dogru annem de hep der uyguladık hatta bı kere ama tam cıkarken boyle yaptık büyümesini engelledı yanı gecırmıyo benımde cok ucuk cıkardı cok sukur eskıye gore nerdeyse yok gıbı bı ılac kullandım ondan sonra boyle oldu ucugun gecınce ıstersen sende al bı dene bıtkısel ekmek mayasından bı ılac bagısıklık sıstemını güçlendiriyo adı immuneks yalnız bıraz pahalı 40 lıraydı sımdı ne kadar bılmıyorum hamıle kalmadan once basladım sıkıntı olmasın dıye 2 senedır nerdeyse hıc cıkmıyo yoksa o ucuk kremlerı pek bı ıse yaramıyo yanı cıktıktan sonra .Amac bagısıklık sıstemını güçlendirip hıc cıkmamasını saglamak canım gecmıs olsun
bende atakan diyeyim canim
kacdim bende kizlaroglise ters verdiren kadin geliyo bana evi toparliyayim tatli alayim
telas ettirdi bak elim ayagima dolandi
kzılar ben durusup gelıyorum yıne, gorusuruzzz
ayy benımde senın gazlaman hosuma gıdıyor...
sen benı gecersın ufak bır kacamaga bakar ben yaparsam sen benı gecersın..
salata ayran ben bıle yemıyorum kız dun yedıklerımı gormusundur tavuk, corba, salata..
barı tavıgından vazgecme...
bayanlar 74 kiloyum delimek üzereyim denemediğim yöntem kalmadı bande 38 beden olmak istiyorum
özel bir yönteminiz var mı sadece herkes ne yediğini ne kadar zayıflamak istediğini falan mı yazıyor anlamadım
ilaç, diyet kür macun haplar spor diyetisyen nette yer alan her zayıflama şeyini denedim olmuyor vücudum iflat etti sanırım artık az yesem de kilo vermiyor hatta sebepsiz alıyorum delirecem delirecem yada delirdim bilemiyorum artık(((
ay bir yöntem bir umut((
bayanlar 74 kiloyum delimek üzereyim denemediğim yöntem kalmadı bande 38 beden olmak istiyorum
özel bir yönteminiz var mı sadece herkes ne yediğini ne kadar zayıflamak istediğini falan mı yazıyor anlamadım
ilaç, diyet kür macun haplar spor diyetisyen nette yer alan her zayıflama şeyini denedim olmuyor vücudum iflat etti sanırım artık az yesem de kilo vermiyor hatta sebepsiz alıyorum delirecem delirecem yada delirdim bilemiyorum artık(((
ay bir yöntem bir umut((
SLM kızlar kk eski üyesi melankoli artık yeni rumuzlar aranızda eger bu gruba benide alırsanız sevinirim
bende sizlerle zayıflayayım yeniden şu an 74 kiloyum nasıl başlayalım:)
tamam cnm peki kilo çizelgemle işe başlayalım nerden nasıl yapıcam:)
nabersiniz kızlar
aaaaaaaaaaa kdr hoşgeldin canım benim tatil nasıl geçti bende 3-5 gündür yoktum buralarda annenm ablam geldi iş güç derken uğrayamadım ara ara okumaya çalıştım amam detaylı değil bu hatfa yine artılardayım Allahım yardım et bana su börekleri şunlar bunlar havada uçuştu
bazen ne düşünüyorum bilkiyor musunuz aldığımız şu kilolar emanet olsa istemeyen istediğine verse bi anda kurtulsa içim karardı artık kendimi böyle kabüllenmeye başladım sanırım bu lanet şeyler üzerime yapıştı kaldı hani çırpındıkça batıyorum helede benim ki güzel ve çıtır birini beğenince deli oluyorum uleeennnnnnnnnn
dilekçiğim sen nasılsın yaralı kuşum :26:halını hatrını soramadım kaç gündür üzülme sakın bu hayyatta herşey geçer
suzanım ah benim bahsız ortim Allah özene bözene seçmiş beni sana eşlemiş
Hemencik şu aşağıdaki linkten bakarak yapabilirsin cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Selam canım baya hareketli geçirmişsin günleri
nabersiniz kızlar
aaaaaaaaaaa kdr hoşgeldin canım benim tatil nasıl geçti bende 3-5 gündür yoktum buralarda annenm ablam geldi iş güç derken uğrayamadım ara ara okumaya çalıştım amam detaylı değil bu hatfa yine artılardayım Allahım yardım et bana su börekleri şunlar bunlar havada uçuştu
bazen ne düşünüyorum bilkiyor musunuz aldığımız şu kilolar emanet olsa istemeyen istediğine verse bi anda kurtulsa içim karardı artık kendimi böyle kabüllenmeye başladım sanırım bu lanet şeyler üzerime yapıştı kaldı hani çırpındıkça batıyorum helede benim ki güzel ve çıtır birini beğenince deli oluyorum uleeennnnnnnnnn
dilekçiğim sen nasılsın yaralı kuşum :26:halını hatrını soramadım kaç gündür üzülme sakın bu hayyatta herşey geçer
suzanım ah benim bahsız ortim Allah özene bözene seçmiş beni sana eşlemiş
hani san casper diyolar ya haklılar nerdesin sennn
kızlar...
hastalar uçuklular..bende dün kermesten geldim eve attım kendimi yemek sonrası yattım durdum...
yatmayınca kırgınlık geçmiyor zaten...
uçuğada gelince benim baş derdimdir herzaman..hatta biara yapışık kardeş gibiydik herkes alışmıştı görünce noldu diye sormuyorlardı..kullanmadığım bişeyde kalmamıştı bitane zoviraks vardı çıkacağını anlayınca sürüyodun çıkmıyodu ama çoğuzaman anlamıyodumki...
çok sinir bozucu ayyy çoktandır yok diycem hemen çıkar..neyse çıkma uçukkk
stres heyecan,ateş. sebepleri bide vucudumuzda bağışıklıktan herhalde..
ama istendiğimde düğünüm sonrası bayramalrda yani kalabalık ortam sonrası falan mutlaka çıkar...
artık bırak görüntüsünü canım yanması kötü...
kaşık olayını duydum ama cesaret edemedim hatta çocukken sanki ellerimi tutup yaptılar
bend eçıkınca kaynanan derki çocuk olunca çocuğu öpmiyecekmişsin
ya çocuğum olsunda öpmem hayret yaniama pelin anne akrnında çocuğa geçer demiş üzüldüm valla bebeğim çekmesin beni bukonuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?