- 13 Ağustos 2011
- 418
- 19
- 48
- 40
zeynepcim geldim evime hamdolsun eşimde bende grip olduk olsun rabbim beterinden korusun sıcacık evimizdeyizx yahastalıktan kendim pasta yapamadım sağolsun komşularım yaptı onlaır götürüp kermeste satıyoruz öleden sonra gidip durcam orda....
ya bu aile muhabbetleri bizi şişriyo zaten yada kilo vermemizi durduruyor...
yinede zamanla cıs gördüğünde dah dayanıklı olucaksın eminim..canın istemeycek..
ben şimdiden bayrama daha dikkatli olmaya odaklıyorum kendimi..
et yiyecem tabiki kavurma haşlamada suyundan olmamak kaydıyla ama tatlı işini ve hamur işini yememeye çalışcam....
bizde törenelr bitmez bizim kilolarda gitmezki..olmuyo böyle...
rize tatili bana çok pahalıya patlamadı kilo konusunda ama evimde olsaydım 1daha gitmişti kesin regl bitiminde amaregl başındaki kilomla aynıyım biraz vucudumu temizlemem lazım bayrama kadar sebze tüketmek sitiyroum sadece
canım dilekcim topik pek sessiz kimselerde yok gibi tabi sende karışık kafan ondna herhadlde inş.tez zamanda durumun düzelir hakkında hayırlı olan olur canım
kızlar ben çıkayım ev toplayım,namaz kıalrım hatta öncesinde pırasa var trabzonun mis havasından toplandı pişireyimde sararmadan yazık olur..
akşam limonlu yerim hem girbe iyi gelri kocişte hasta..
karalahanada getrdim ama haşlayıp buzluğa attım dolma zamnım yok hem yemeyelimde buara yeter pirinç tüketmiycez
pastalarıda alıp giderim artıkın hadi görüşürz benden sonra gelenelre selamlarrrr
olsun cvanım ya böyle fırsatlar her zaman bulmuyo insanı telafi edilir ben bayramla ilgili hiç bişey düşünmedim yemekle ilgili hmm bi plan yapılmalı bide ne olursa olsun insanın evi gibi yok dimi
ya tabiki koca ayz bile başbaşa gezemedik ve kaçkere g
ittik trabzona ötesine gidememiştik..evet insanın evi gibisi yok ama ordada ekmek elden su ayderdendi
tabi bizamn sonra ev ortamı arıyor insan ama yapcak işyoktu odayı topla tv izle.yemeğe in..gezilere git güzel geçti yani...temzilik çamaşır yemek derid yoktu iydi yani ama geldim getirdikleirmi köyden onalrı hallet kermese git hemen daldım olaylar olsun yoğunluk güzeldir kafamı dinlemiyorum..
haftay evde temizlik yapıcam kaynanamlar bu tarfata kescek eşimin amcaı dedesi samsunda bizde orda kescez kurbanı yani bendelerr amcamız hacdan gelicek,kaynım sözlencek kıztarafı buraya yakın baya işim var iyi zayıflarım yani...tabi boğazı tutarsam
enjkötüsüde bu bayramda ankarda anamın babamın elini öpemiycem ençok bu koyuyor bana(((((
canım dilekcim topik pek sessiz kimselerde yok gibi tabi sende karışık kafan ondna herhadlde inş.tez zamanda durumun düzelir hakkında hayırlı olan olur canım
kızlar ben çıkayım ev toplayım,namaz kıalrım hatta öncesinde pırasa var trabzonun mis havasından toplandı pişireyimde sararmadan yazık olur..
akşam limonlu yerim hem girbe iyi gelri kocişte hasta..
karalahanada getrdim ama haşlayıp buzluğa attım dolma zamnım yok hem yemeyelimde buara yeter pirinç tüketmiycez
pastalarıda alıp giderim artıkın hadi görüşürz benden sonra gelenelre selamlarrrr
İyiyim ben şekerim sen nasılsın dicem de gene yenmiş börekler
Accık tut be canım kendini artılarla gelme artık.
Hedefimiz zayıflamak bak bayramda hepimiz az çok alıcaz zaten.
Şimdiden dengeyi kaybetmeyelim.
iradem çok zayıf çok ne yapayım ya çok üzülüyorum da elimden de fazlası gelmiyo
Tamam az ye ama ne bilim ortamdan uzaklaş yemeden önce git 2-3 bardak su iç bişilerrr bişilerr..
Ay kurtulalım şu kilolardan ya.
Dün gene bakıyorum simitlerim pört pörtt
Kesicem kendimi
offf offf ulennnnnn
ferhat olup dağları delsek
mecnun olup çöllerde mi gezsek
ya da ne bili kerem mi olsak ( o ne yapıyodu unuttum),
yok mu bunun kesin kısa bi çözümü yok mu bu işin :2:
şimdi içimden evden çıkıp samsuna kadar koşmak geldi işe yarar mı acaba
Çok pis gaza getiririm.
Kesin yarar emin olabilirsin.
Bende evime gidip kaderime küsmek istiyorum.
Yorganı kafama kadar çekip uyumak tek hayalim.
içimi karardı hayata küstüm bende aynen bi yatsam 3 gün uyurum da uyutmazlar
Allah'tan çoluğum çocugum yok.
Allah sabır versin ne diyim.Oyyy oyyyy :2:
ya canım benim halime bak ibret al hiç mi bi yerden gülmez insan
Ayy ayy üstteki iltifat için öncelikleenn teşekkür ederim.:87:
Akşama barışırsınız tiyatroda gülerken bişicik olmaz.:76:
Evet ya bugün Pırasa + salata getircektim.
Aklıma Charm geldi sadece salata+ayran getirdim
Şimdiden artıdayım hoş su oldugunu düsünüıorum dün akşam çay- kahve falan içmiştim ama olsun.
Charmı takip etmek hoşuma gidiyor
Azimli kız
döndüm dolandım geldim yıne kürkçü dükkanınatavugumu sıparıs ettım beklıyorummm
valla ben de sızı takıp etmeyı sevıyorum, ikinizde ne guzel menuler paylasıyosunuzzz, ikiniz de azimlisiniz
size bakıp ben neden boyle deılım dıyorum, kızıyorum kendımeee:26: ama anca kızıyorum işte, icraat yokkk
Bende gidip gelmek istiyorum. Sürekli oturmaktan totom ağrıdı.
Uyku bastı orasıda aayrı..
Azim olmadığı için mi 12.5 kilo verilmiş hı???
Kilolarda yakın ya hoşuma gidiyo takip etmek.
Bide sen ne güzel 66sın ben 6yı en son 2009un sonlarında görmüştüm.:2::2:
once 6lara hıc ınemeyecekmısım gıbıydı, sımdı de 6larda hep takılıp kalıcakmısım gıbıııı :26: onceden leslıe ıle yuruyodum, spora gıdıyodum, evde plates cemberım ve lastıklerım vardı onlarla calısıyodum, bacak hareketlerı yapıyodum, mekık cekıyodum, şimdi ohooooo elımı surmuyorum hıcbırıneee :26: boyle olunca da gıcık oluyorum kendımeee
gercekten hıc azımlı deılım, menulerımı paylassam cogu gun sızın kacamaklı dıye paylasmak ıstemedıgınız menulerınız benim gunluk beslenme seklımo yuzden paylasmıyorum zaten, cunku bu aralar cok fazla yenı gelen var, benım yedıklerımle kımseyı yanlıs yonlendırmek ıstemem :26:
haftasonunu toparlamak ıstıyorum ama gozum pastane vıtrınlerıne gıdıo, ağzım sulanıo vallaaaaumarım regl olurum ve tum bunların nedenı regldır :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?