naptınız nen ben geldimbugün düne göre 600gr eksideyim ama dün günüm çok güzel geçtiyaa akşam hiç kaçamak yapmadım.akşam 5.30ta yoğurtlu bulgurla günümü kapattım sonrasın su ve bitki çayları mix yaptım...hadi bakalım hayırlısıı..
sağol balımmm geçti şükür dişten heralde.2 gün ateşler içindeydi.sana da geçmiş olsun canım bende de çok çıkar uçuk.bak şimdi senden okudumya kesin yarın bende de çıkarrrrslmlarrr kizlarrrsu dudamdaki ucuk nezaman gitcek yav dudami gören kaciyo
sagol canimseker gibi olsunda seker olmasin
ay canim benim cok gecmis olsun oglisine kuzum benim
iyiyim sekerim sagol kalp atislarim düzeldikelebegi bulursan süyle ramazanda kelebek aramaya ciktikda yakalayamadik
ay ne güldümarada banada oyun oynuyor sayfalar
dün bizde baktik kocisle gora ya ne komik ya ilk cikdiginda sinema da bakmisdim ama unutmussum ne acele ettiriyon prens charles mi geldi diyomuittin beni kaciriyorlar diyo muittinde yayilmis
günaydin canim benimay sende nekadar cabuk gecti zaman ben hamileyken sanki o 9 ay hic bitmeyecek saniyordum
aman hasta olma canim oldunmu kurtulamiyon yapisiyo sakiz gibiaha ben cekiyom daha :2:
ye ablası yeeeee onuuu uyuttum da başımı dinlicem biraz ütü yaparakkkk
Günaydınn :)
Bakalım artık ondan beklicez daha da bişi demem zati :)
Senin bıdığını yesinler ayrıca
Bu modda devam canım :113::113:
Sendemiiiiiiiiibu hafta ceza alırsam kocam yapsın onun yüzünden yedim
Bende doğrusunu öğrenmiş oldumm
Kolay gelsin canım
Tamam
Ya regl zamanlarında tamam canımız çok tatlı istiyor karnımız doymak bilmiyo ama bunu dengelemek elimizde.
Ben bazen amaaann ne de olsa reglim diye yediğimi bilirim.
Bazende regl olsamda normal yemek yencek diye kural koyuyorum o zaman daha çabuk gidiyor.
Benimde canım bişiler istiyor ama önce 6 rakamını koydum önüme.
Bide sende başlasan azimleneceksin eminim.
Yiyip yiyip vicdan yapmak nereye kadar. Kendini toparladıgında 5i göreceğine eminim ama bu kiloda da kendini rahatsız hissetmiyorsun bence çok çok rahatsız hissetsen çoktan vermeye çalışırsın eskisi gibi.
Yanlış mıyım?
ya ben de dusunuyorum onu bu halımden memnun muyum acaba dıye, ama değilim.. aynaya bakınca gormek istedıgım goruntu bu deıl :26: bak sende kac kılo vermıssın hala kendınden tombık dıye bahsedıyosun, oysakı tombık deılsın artık ama hala goruntunden memnun deılsın, ben de onca kılo vermısım ama sankı hıc vermemısım gıbııııo cızelge orda olmasa ınanmıycam nerdeyse onun bana aıt olduguna..
ben topıke ılk geldıgım zmnlar, Ceren her hafta gerı cekıyodu hedefını, daha vermem lazım boyle guzel deıl fılan dıye, ben de zayıflama hastalıgına yakalandın galıba die takılıyodum ona, ama harbıden de oyle oluyo, memnun olmuyo ınsan:26: bı h.sonu eşimle yemek yıyoduk dısarda, arka masamız da oturan ıkı kız konusuyodu dıyet fılan lafını duyunca kulak mısafırı oldum, kzıın bırı anladıgım kdrıyla kıloluymuş onceden baya vermıs, sımdıde dıerı dıyet yapıyomuş , kılo veren kız dıerıne dıyodu, dıyet oyle tuaf bıseykı verdıkce veresın gelıo, verdıkce hala memnun olmuyosun, gozune kılolu gelıyosun hala fılan dıyodu, hak verdım ben de :26:
ben hedefımı 58 yazdım ama 62-63 olsam yeter dıye dusunuyodum, şimdi bunun 3 -4 kılo altıda olsam da aynadakı kendımden memnun olmayacakmısım gıbııı gelıo, 58 olabılsem nası hıssedıcem dıye mrk edıyorum :26:
ben gercekten hıc bı konuda azımlı ya da hırslı bı ınsan deılım, eşimde hep soyler bunu..hatta sadece soylemez, bu durumdan sıkayet eder.. hırslı bı ınsan olsam meslegımde gelebılecegım cok daha rahat edebılecegım yerler var ama ben de o hırs ve azım yok.. hayatımda boyle kesıp attıgım ve azımlı bı sekılde devam ettırdıgım yegane sey galıba yıllar once ben artık kola ıcmıycem deıp agzıma bı daha surmememdır yanisonra burada yedılerıme dıkkat etmeye baslamam benım ıcın buyuk bı degısım oldu, eşim bıle ınanamadı yanı bıseye azmettım ilk defaaa..
amaaaaaaaaan ne bıleyım ben yaa, Bezgın Bekırmıyım neyım anlamıyorum ben de kendıme hele de bu aralar yanıııı.. ben kendımı anlamıyorum kı ınsanlar benı anlasınn....
Hmm bugün ne yedim bi düşüniyim.
Sabah eringeçliğimden peynirli tost yaptım gene şekersiz çayla onu yidim.
Herkes şaşırcak arada 2 tane ceviz yedim.
Hmm ondan sonnraa 7 otlu çayımı içtim..
Ondaann sonraa geldi öğle vakti.
Kıvırcık, kırmızı salata, peynirli Dilek usulü kıytırık salatamı hazırladım.
2 ufak kutu ayranla onu yedim.
Hmm sonraaa
Orta şekerli hazır Türk kahvesi içtim.:126:
Birazdan gene cevizle aramı yapıcam sonra herhangi bi ot çayı içcem.
Akşamda k-fleks yiyip zıbarcam..
Planınım buu niye uzun uzun yazdınız derseniz.
Canım istedi tamamen duygusal.:119:
bu ıkı cevız ıcın yanı ıkı tane de bırakabıldıgın ıcınnnn
Günaydınnn canımbendende selam söyle banada gelsin bi akşam QUOTE]
nafcım leslie teyzenin de selamı var 5 millik walk at home yapsın dediben spor konusunda tembel olduğum için 2 mille başladım her gün..
ayşebaharcım erkek ismi önerilerim poyraz,efe,rüzgar,seha,çağdaş,çağan vs..
mywish avatarın süper
hoşgeldin asuman,,bende 23 yaşındayım ev hanımıyımHoşbulduk canım teşekkür ederim
Kendimi tanıtıym adım asuman 23 yaşımdayım evhanımym 3yaşnda bi oğlum var boyum 168 kilom 87ydi şuan 72 hedefim inş. 65
ah canımyaa listeden atılmak falan yok..sen mazeretini söyle bakalım belki bu hafta listeye alırım seii üzülmee..OOOOFFFF GİREMEDİM VE BİLDİRİM YAPAMADIM İŞTEEEEE....
KIZLAR YAAA ATILDIM Dİ Mİ LİSTEDEN :26::26:
Benim bu duruma bir çözüm bulmam lazım :26:
Bu arada inşallah herkes iyidir, hasta olanlar iyileşmiştir, kilolar gitmiştir...
BU hafta yine baştan gircez listeye yaa
Ben geçmişe uçuyorum bi
günaydın kızlar..
leslie teyzeyle yürüyüşe başlayacağım şimdi, öperim hepinizi
Koskocaman bir günaydın da benden...
24 haftalık olduk.. Kızlar az kaldı ya...
14 Şubat doğum olacak...
Ve ben fena heyecan yaptım..
Tartım bozuk tartılamadım..
Ama randevum var..
İnşallah çok almamışımdır
şey ablacım ya bişey diycem,,benim dayımın çocuğu olunca şey yapmışlardı benim çok hoşuma gitmiştii,,,dayımın adı serkandı yengeminde nurcan ,,serkandan ser- aldılar nurcandanda can aldılar can- birleştirip sercan koydular erkekti..bende çok istiyodum ama isimlerimizin birleştirirsek ortaya istuğ- tuğis - tuğil -iltuğ-bail--bais-falan gibi saçma şeyler çıktığı için olmadı,
Günaydın canım..
Evet sevgililer günü hediyem o benim...
Canım erkek ismi bulamadım ben bu tepikoğlana..
Ne olur kızlar bir el atın...
bende soldakimi oluyorum
hoşgeldin söylencekleri arkadaşlar söylemiler zatibayanlar 74 kiloyum delimek üzereyim denemediğim yöntem kalmadı bande 38 beden olmak istiyorum
özel bir yönteminiz var mı sadece herkes ne yediğini ne kadar zayıflamak istediğini falan mı yazıyor anlamadım
ilaç, diyet kür macun haplar spor diyetisyen nette yer alan her zayıflama şeyini denedim olmuyor vücudum iflat etti sanırım artık az yesem de kilo vermiyor hatta sebepsiz alıyorum delirecem delirecem yada delirdim bilemiyorum artık(((
ay bir yöntem bir umut((
SLM kızlar kk eski üyesi melankoli artık yeni rumuzlar aranızda eger bu gruba benide alırsanız sevinirim
bende sizlerle zayıflayayım yeniden şu an 74 kiloyum nasıl başlayalım:)
Selam Tuğğğğba
ben dün bütün ütülerimi bitirdim darısı başınaabi bakam dedim size şimdi ütü yapıcammm arada bakarımmmm
Hmm bugün ne yedim bi düşüniyim.
Sabah eringeçliğimden peynirli tost yaptım gene şekersiz çayla onu yidim.
Herkes şaşırcak arada 2 tane ceviz yedim.
Hmm ondan sonnraa 7 otlu çayımı içtim..
Ondaann sonraa geldi öğle vakti.
Kıvırcık, kırmızı salata, peynirli Dilek usulü kıytırık salatamı hazırladım.
2 ufak kutu ayranla onu yedim.
Hmm sonraaa
Orta şekerli hazır Türk kahvesi içtim.:126:
Birazdan gene cevizle aramı yapıcam sonra herhangi bi ot çayı içcem.
Akşamda k-fleks yiyip zıbarcam..
Planınım buu niye uzun uzun yazdınız derseniz.
Canım istedi tamamen duygusal.:119:
nafcım leslie teyzenin de selamı var 5 millik walk at home yapsın dediben spor konusunda tembel olduğum için 2 mille başladım her gün..
ayşebaharcım erkek ismi önerilerim poyraz,efe,rüzgar,seha,çağdaş,çağan vs..
mywish avatarın süper
dilek bu arada yeni gelenlerin yapması gerekenlere ben çizelge yapımınıda ekledim,,bidaha topiğe verirken son haliyle verirsen sevinirim,,
naf sende çizelge yapım yerini yanlış veriyosun orası baya bi eski,,yapıştırma kısmı falan bizdeki şuan aynı değil..dikkat et
Huu ortiii
Hani menülerrr?
Niye bakıyonda yazmıyonn?
Aşağıdakilerr niye yazmıyorsunuzz?
Okuduktan sonra ilk dediğim şey ' Eee biz o zaman ölelim ' oldu.
Oyy bende çok bezdim herşeyden.
Bide o kısçelere katılıyorum şimdi bile ablamlara diyorum ben 86 kiloyken nasıldım şimdi halim hala kocaman geliyo.
Sen farketmiyorsun ama baya baya zayıfladın diyorlar.
Amma aynada ben hala dev bi kısçe görüyorum.
Totom, göbeğim almış başını gitmiş.
Daha bu sabah göbeğimi içeri çekiyorum totomu da böyle olsam ne güzel olur falan diyorum.
Ama sonra geçen kış abartmıyorum önü 1 karış açık durduğu için giyemediğim yağmurluğumu giyiyorum.
Diyeceğim insanoğlu çok nankör.
Hele senin o eski resimlerine baktıktan sonra bide yeni haline bakıyorum.
Resmen içindeki fazlalık dışarı çıkmış.
Dün akşam diğer ablam soruyodu toplam kaç kilo verdin diye.
15 dedim yuh içinden Kutay Onat'tan (yeğenim 9 aylık ve 10 kilo) fazla bi çocuk çıkmış dedi.
Nasıl oldu bende bilemedim. Dedim ki bi paketi yicen nolcek gene mutsuz gene mutsuz.:2:
2 tane aldım çekmeceme attım.
İncir olaydı ii olcekti ama incir bulamadım.
I LoVe yoU Ger-Düşşşşşş:103:
bız de haftasonu kocişin halasının kızını gormeye gıtttık, o da 14 kılo fılan ben kocişe demıstım neredeyse ıcımden o cıkmış dusunsene dıyee
nankörüz anacımmm vallaşükürler olsun valla bu kdr kılo verdık, inşallah devamı da gelırrr gercı ben yıne zıbıtıp N**** (Siyahi) atıcaktım ağzıma da, katıbımıze sakla yıyemeyeyım demıstım az once o cıktı dısarı harbı saklamıs, agzıma atayım ıkı tane dedım aradım aradım bulamadımmm
bende kuru uzum yedım bırazz, bı bıtkı cayı yapayım bariiii, içimdeki öküzü dizginlesinnnnn
I love you too Mywishimmmm
mrb canım okuyorum
bunalım takılıyorsun yine
gelelim menüme
sabah
2 dilim ekmek
peynir
1 haslanmış yumurta
2 kayısı
limonlu form
ara
kuru üzüm
ögle
tavuk ızgara
2 yk bulgur pilavı
sürekli canım tatlı istiyor bi avuç kuru üzümü
masama koydum aklıma çikolata geldikçe 1 tane alıyorum
dayana bilecekmiyim bilmiyorum
Beni dizginlicek biri olsa keşke burda bana anca kek, çikolata ikram etsinler.
Bende form çayı yaptım şimdi.
Gene tık yok benim cağğnımm baarsaaklarımda
Cevüz yiyim bende birzdan
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?