- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Kaç kilosun yani kaç kilogramsın yani kaç kgsun? yaaniii
Sonunda Pala Pelünde sıyırdı.
Sen kendine bak
Ben göbeği içime çekerek olmadı korseyle gizlerim şekerim, sen kalçayı baseni nasıl saklayacaksın onu düşün
Nickine bak ya
Hoşgeldin.. Silverpowder ın arkadaşısın sanırım
Merak etme kendine ve nefsine sahip çıkarsan zayıflarsın.
Hepimiz başta karamsar oluyoruz.
Arkadaşın sanırsam
evet dilekcim arkadastan çok daha fazlası
çalışıyormusun diye sormuşsun özel bi şirkette ön muhasebe ve dış ticarete bakıyorum
Evet bana baskı uyguluyor
İradesizim bennnn
sağol balımmm geçti şükür dişten heralde.2 gün ateşler içindeydi.sana da geçmiş olsun canım bende de çok çıkar uçuk.bak şimdi senden okudumya kesin yarın bende de çıkarrrr
ye ablası yeeeee onuuu uyuttum da başımı dinlicem biraz ütü yaparakkkk
ayyyyy sorma güzelim yaaa iştah patlaması yaşıyorum resmen ve 2 kilo aldım resmennnn çokkk kızıyorum kendime yaaaa
nafcım leslie teyzenin de selamı var 5 millik walk at home yapsın dediben spor konusunda tembel olduğum için 2 mille başladım her gün..
ayşebaharcım erkek ismi önerilerim poyraz,efe,rüzgar,seha,çağdaş,çağan vs..
mywish avatarın süper
hoşgeldin asuman,,bende 23 yaşındayım ev hanımıyım,2.5 yaşında oğlum ,,bide 1.5 yaşında kızım var ,,boyum 168 ,,buraya kadar herşeyimiz nasılda aynı gibi dimii,,şaştım valla..ama tek farkla kilolarımız uyuşmuyoo bir zamanlar olduğum kilolardasın amaa..bu nedemek oluyoo,,yakın zamanda bana yetişcen demek
ah canımyaa listeden atılmak falan yok..sen mazeretini söyle bakalım belki bu hafta listeye alırım seii üzülmee..
çok sevindim yaa
şey ablacım ya bişey diycem,,benim dayımın çocuğu olunca şey yapmışlardı benim çok hoşuma gitmiştii,,,dayımın adı serkandı yengeminde nurcan ,,serkandan ser- aldılar nurcandanda can aldılar can- birleştirip sercan koydular erkekti..bende çok istiyodum ama isimlerimizin birleştirirsek ortaya istuğ- tuğis - tuğil -iltuğ-bail--bais-falan gibi saçma şeyler çıktığı için olmadı,,pek bi ukte kaldı bende oo sence nasıl oluyyomu bilmem ama bi bakın bakalım güzel farklı bi isim çıkar belki
bende soldakimi oluyorum
hoşgeldin söylencekleri arkadaşlar söylemiler zati
ben dün bütün ütülerimi bitirdim darısı başınaa
dilek bu arada yeni gelenlerin yapması gerekenlere ben çizelge yapımınıda ekledim,,bidaha topiğe verirken son haliyle verirsen sevinirim,,
naf sende çizelge yapım yerini yanlış veriyosun orası baya bi eski,,yapıştırma kısmı falan bizdeki şuan aynı değil..dikkat et
ayy öğlen abartmadım sonunda kendimi frenledim zira dünkü kaçamaklarımın sıkıntısını çekiyorum sabahtan beri!
2-3 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt yedim.
sabah da 2 dilim tam buğday ekmeğine peynirli tost yemiştim.
arada da 2 diyet bisküvi attım.
şimdiye kadar 1 bardak yeşil çay ve 1 bardak da beşi bir yerde içtim.
nasıl gidiyorum sevgili hocalarım?
akşam için nasıl bir yol izlemeliyim?
yönlendirilmeyi bekleyen bir garip kızım şu an :44:
Merhaba arkadaşlar,
Zorla katılmış bulunmaktayım.
76 kiloyum, 163 boy
zayıflamak istiyorum ama diyet yapmak istemiyorum zaten kendime de güvenmiyorum.
Girdik bakalım bu yola... Önerisi olan?...
eşim ameliyattan çıkmış,,şuanda uyuyomuş,,annem yanındaa o aradı..tam 1 saat sürdüü saat tuttum tam çıktığı an tel etti annem baktım tam 1 saat dolmuşş..neyse bide onun nazı çekilirmi eve geldikten sonraaa
bana geldileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
bu aralar hıc gıtmıyolarrrrrrr
kızlar slm
sabah tartıldm ve cumaya göre 200 gr fln cıktm
dün gece içtigim corba hazır corbaydı acaba su mu tuttu
baya moralim bozuldu yardımınıza ihtiycm vr((
Masabaşı koca totolu olmamızı sağlayan iş he iyiymiş.
İyi olmuş birbirinize destek verirsiniz.
Buraya takıl verirsin bak arkadaşın vermeye başladı bile.
bana geldileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
bu aralar hıc gıtmıyolarrrrrrr
sen böyleysen ben öleyim..moral bozmak için çok erken cumaya daha çok var gider onlar...kızlar slm
gecmıs olsun kelebek tugbaaa
valla ben bu ara saglam halını cekemıyorum hasta halını düşünemiyorummm
Okudum hepsini :)
Şimdilik su içmeyle başladım.
Aylardır su içmiyordum...
çok geçmiş olsun canım bi an önce iyileşsinde naz çekilir
çok sağolun kızlargecmiş olsun cnm
zorlaaaaaaaaaa ne güzel
sen nasıl sa iradesizsin 3 gün sonra vazgecersin 100 e vurunca haber ver
ziyarete gelcem yerinden kalkamazsın belki
vallaaaaa da sıyırdım bıllahada sıyırdımmmmmmmmmmmm
az once bı msj geldıı, azıcık bı sıyırmamış yerım avrdı, saglam kalan o da gıttıııııııııııııı
Baroya borcumuz vardı odeyememıstık, msj atmıslar 31 ekime kdr ödeme yapılmazsa hakkınızda yasal işlemler başlatılcak diyeeee
Hay Allahım sen benım aklıma mukayet olll
destek mi keşke ama inanmıyorum nikine bak yazdıgına bak iradesiz o
Ben geldimmmmmmmne iyi ettim dimi
Boğazım hala ağrıyo dışarı çıkanda olmadı ilaç aldıramadım :26:
Benimkide bi iyi bi iyi sormayın gitsin
Ben geldimmmmmmmne iyi ettim dimi
Boğazım hala ağrıyo dışarı çıkanda olmadı ilaç aldıramadım :26:
Benimkide bi iyi bi iyi sormayın gitsin
ben bu cetveli bir türlü kopyalayamadım tam denildiği gibi url yazan kısmın tamamını kopyalıyorum ama olmuyor bir yardım.
Yok yok içinde istek varsa olur canım..
Geçmiş olsun canım tekrar dikkat et kendine..
geçmiş olsun can cazım ya boğaz ağrısı zordur:2::2::2:
dileeek soruna cevaap veriyoruuuuuumm kaç okkayım biliyonmuuuu..dün 60.8 bugün 60.2 okkaydımyarında 59.6 okka falan olmayı planlıyorum nekadar tutar onu bilimiyciim:44:
Kızlar sena ablayla konuştum merak etmiştim bugün görünmedi diye :26:
Okulda oğlunun burnuna bi arkadaşı kafa atmışkanamış burnu filan çocuğu hastaneye götürmüş sena abla :26: doktorlar bakmışlar
işte biraz çökme varmış sanırım heyecandan yanlış anlamadıysam :26: ama zamanla düzelir demişler :26: ama oğlunun canı acıyomuş ağrı
kesici vermiş sena abla :2:
Akşama uğrayabilirse gelcekmiş foruma haberiniz olsun
ben bu cetveli bir türlü kopyalayamadım tam denildiği gibi url yazan kısmın tamamını kopyalıyorum ama olmuyor bir yardım.
Bu arada herkese selam söyledi sena abla
ne güzel sesi vardı yaa
Bende kart kart konuştum
çok geçmiş olsun canım. aslında en çok sana geçmiş olsun vallaeşim ameliyattan çıkmış,,şuanda uyuyomuş,,annem yanındaa o aradı..tam 1 saat sürdüü saat tuttum tam çıktığı an tel etti annem baktım tam 1 saat dolmuşş..neyse bide onun nazı çekilirmi eve geldikten sonraaa
orti yapma böyle. moralli ol iyi motive et kendini. bişeyler su tutturmuştur. cumaya kadar verirsin canımm. sakın salma kendinikızlar slm
içtiğin bitki çayı içindeki öküzü dizginlerse bana da ismini versene benim öküzde feci mölüyo bu sıralarbız de haftasonu kocişin halasının kızını gormeye gıtttık, o da 14 kılo fılan ben kocişe demıstım neredeyse ıcımden o cıkmış dusunsene dıyee
nankörüz anacımmm vallaşükürler olsun valla bu kdr kılo verdık, inşallah devamı da gelırrr gercı ben yıne zıbıtıp N**** (Siyahi) atıcaktım ağzıma da, katıbımıze sakla yıyemeyeyım demıstım az once o cıktı dısarı harbı saklamıs, agzıma atayım ıkı tane dedım aradım aradım bulamadımmm
bende kuru uzum yedım bırazz, bı bıtkı cayı yapayım bariiii, içimdeki öküzü dizginlesinnnnn
I love you too Mywishimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?