kart haaaaa aleyküm selam deseydin
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 72 kiloyum yardım edinnnnnnnn
Mide koruyucu kullanıyosun o zaman cnm :26: ben bi ara lanson içtimde gerçekten iyi gelmiştişimdi 1 ay nexıum içtim 4-5 gündür bırakmıştım pek problem yoktu :26: ama benim odunla atışınca canım sıkıldı midem alt üst şuanda hatta demin kustum
doktor stres yapmıcan dedi gelde yapmaa :113::113::113:
Benimki seyahate gitti cumartesiye kadar yalnızımyarında anamın evine gitcem kalcam ohh canıma değsin
Bizim çaycı beni wcde o halde görünce korkmuşnane limon kaynatmış içiyom şimdi inşallah iyi gelir :26:
yok kulanmadim fistikkendiliginden gecer diye bekliyom hic ucuk olmamisdim bir ilk yasiyorum
sanada geçmiş olsun canım uçuk hersebepten çıkabilir. bence eczaneden bir krem al mutlaka günde bir kaç defa sür daha çabuk geçer. en uyuz olduğum şeydir uçuk geçmek bilmiyo bide 1 hafta yara oluyo sonra..
sagdaki siyah sacli olsa ayni ben
Maalesef canım.. Neyse yapıcak birşey yok.
Onu bunu boşver sen kaç kg oldun bakalm?
Kaç gündür az yiyon gözümden kaçmıyo.
valla guzel, kılolu olanda cok alımlı ama ben senın soldakıne daha yakın oldugunu dusunuyorummmm
nedense benım de gozumun onunde bı kenna canladı, oyuzden dedım delıkanlı kısık bakıslı fılan dıeee
benım bulantım olmuyo cok sukur bı gecenlerde olmuştu, ben de tırsmıstım normalde bulanmadıgı ıcın, benımkı onceden sadece agrırdı mıde sancısı cekerdım, artık cogunlukla yanma ve eksıme oluyo, ama yanmada ne yanma, boyle bogazımda asıt fokurduyo sankı, ses tellerım fılan asıtten erıycek gıbı gelıyooo
sen de dıkkat et ekndıne son bahar kandırmasın sneı, bı sıcak bı soguk yanardönerli havalar tam hasta etmelık :26:
hayırdır wsnsın odun naptı sana:26: valla hepsını bı yere gonderelım beraber yasasınlar su an oyle bı moddayım ben :113:
:113: :113: :113:
şimcik küsüm ama bu aksam ıcın tıyatro bıletı almıstı, sabah cıkarken aksam tıyatroya gıtcez unutma dıo bana bı de
bend ebılıyorum tahta kasık olayını, annemde ve bendede cok cıkar, anne karnında bulasırmıs onun vırusu ınsana, bnm ozellıkle adet donemlerımde vct ısım yuksekken ya dahastalandıgım zmn hemen pörtler bı tane, ev ucuk kremı dolu ama bana o kremler ıyı gelmıyo, sulandırıyo, ben genelde ya fondoten suruyorum yada pudra, o zmn cabuk kuruyo :26: sneınde aklında olsun
ooo sahalara dönmüş bırılerııııkolay gelsın canım benım ,
valla ben de dıkkat ettım, charm azıcık yıyo ya oglenı ya aksamı yok hıc ama mywishim gecen haftada sen azıcık yıyodun aksamları fılan nerdeyse yoktu hıcbısıycık, charda senı yakalıycak bu hafta
nabersiniz kızlar
aaaaaaaaaaa kdr hoşgeldin canım benim tatil nasıl geçti bende 3-5 gündür yoktum buralarda annenm ablam geldi iş güç derken uğrayamadım ara ara okumaya çalıştım amam detaylı değil bu hatfa yine artılardayım Allahım yardım et bana su börekleri şunlar bunlar havada uçuştu
bazen ne düşünüyorum bilkiyor musunuz aldığımız şu kilolar emanet olsa istemeyen istediğine verse bi anda kurtulsa içim karardı artık kendimi böyle kabüllenmeye başladım sanırım bu lanet şeyler üzerime yapıştı kaldı hani çırpındıkça batıyorum helede benim ki güzel ve çıtır birini beğenince deli oluyorum uleeennnnnnnnnn
dilekçiğim sen nasılsın yaralı kuşum :26:halını hatrını soramadım kaç gündür üzülme sakın bu hayyatta herşey geçer
suzanım ah benim bahsız ortim Allah özene bözene seçmiş beni sana eşlemiş
zeynepcim geldim evime hamdolsun eşimde bende grip olduk olsun rabbim beterinden korusun sıcacık evimizdeyizx yahastalıktan kendim pasta yapamadım sağolsun komşularım yaptı onlaır götürüp kermeste satıyoruz öleden sonra gidip durcam orda....
ya bu aile muhabbetleri bizi şişriyo zaten yada kilo vermemizi durduruyor...
yinede zamanla cıs gördüğünde dah dayanıklı olucaksın eminim..canın istemeycek..
ben şimdiden bayrama daha dikkatli olmaya odaklıyorum kendimi..
et yiyecem tabiki kavurma haşlamada suyundan olmamak kaydıyla ama tatlı işini ve hamur işini yememeye çalışcam....
bizde törenelr bitmez bizim kilolarda gitmezki..olmuyo böyle...
rize tatili bana çok pahalıya patlamadı kilo konusunda ama evimde olsaydım 1daha gitmişti kesin regl bitiminde amaregl başındaki kilomla aynıyım biraz vucudumu temizlemem lazım bayrama kadar sebze tüketmek sitiyroum sadece
naptınız nen ben geldimbugün düne göre 600gr eksideyim ama dün günüm çok güzel geçtiyaa akşam hiç kaçamak yapmadım.akşam 5.30ta yoğurtlu bulgurla günümü kapattım sonrasın su ve bitki çayları mix yaptım...hadi bakalım hayırlısıı..
döndüm dolandım geldim yıne kürkçü dükkanınatavugumu sıparıs ettım beklıyorummm
valla ben de sızı takıp etmeyı sevıyorum, ikinizde ne guzel menuler paylasıyosunuzzz, ikiniz de azimlisiniz
size bakıp ben neden boyle deılım dıyorum, kızıyorum kendımeee:26: ama anca kızıyorum işte, icraat yokkk
eşim ameliyattan çıkmış,,şuanda uyuyomuş,,annem yanındaa o aradı..tam 1 saat sürdüü saat tuttum tam çıktığı an tel etti annem baktım tam 1 saat dolmuşş..neyse bide onun nazı çekilirmi eve geldikten sonraaa
kızlar sırtım çatlıyor... butun gun egılmekten... :88:
elbıse dıkıyorum kuzenıme...onun kı bıttı sayılır ama benımkılere daha baslamadım bıle... bu hafta hep eğilicem heralde...
hıc aynı pozısyonda durmaya gelemıyorum hemen tutuluyor yahu... :88:
sagol arzucumsibelcim ucuk ıcın nafın söylediği dogru ama soyle dogru annem de hep der uyguladık hatta bı kere ama tam cıkarken boyle yaptık büyümesini engelledı yanı gecırmıyo benımde cok ucuk cıkardı cok sukur eskıye gore nerdeyse yok gıbı bı ılac kullandım ondan sonra boyle oldu ucugun gecınce ıstersen sende al bı dene bıtkısel ekmek mayasından bı ılac bagısıklık sıstemını güçlendiriyo adı immuneks yalnız bıraz pahalı 40 lıraydı sımdı ne kadar bılmıyorum hamıle kalmadan once basladım sıkıntı olmasın dıye 2 senedır nerdeyse hıc cıkmıyo yoksa o ucuk kremlerı pek bı ıse yaramıyo yanı cıktıktan sonra .Amac bagısıklık sıstemını güçlendirip hıc cıkmamasını saglamak canım gecmıs olsun
sagol canim simdi yapayim aksama kadar dursun pudra yapimbend ebılıyorum tahta kasık olayını, annemde ve bendede cok cıkar, anne karnında bulasırmıs onun vırusu ınsana, bnm ozellıkle adet donemlerımde vct ısım yuksekken ya dahastalandıgım zmn hemen pörtler bı tane, ev ucuk kremı dolu ama bana o kremler ıyı gelmıyo, sulandırıyo, ben genelde ya fondoten suruyorum yada pudra, o zmn cabuk kuruyo :26: sneınde aklında olsun
hosgeldinbayanlar 74 kiloyum delimek üzereyim denemediğim yöntem kalmadı bande 38 beden olmak istiyorum
özel bir yönteminiz var mı sadece herkes ne yediğini ne kadar zayıflamak istediğini falan mı yazıyor anlamadım
ilaç, diyet kür macun haplar spor diyetisyen nette yer alan her zayıflama şeyini denedim olmuyor vücudum iflat etti sanırım artık az yesem de kilo vermiyor hatta sebepsiz alıyorum delirecem delirecem yada delirdim bilemiyorum artık(((
ay bir yöntem bir umut((
Bu modda devam canım :113::113:
Sendemiiiiiiiiibu hafta ceza alırsam kocam yapsın onun yüzünden yedim
Bende doğrusunu öğrenmiş oldumm
Kolay gelsin canım
Tamam
hosgeldinSLM kızlar kk eski üyesi melankoli artık yeni rumuzlar aranızda eger bu gruba benide alırsanız sevinirim
bende sizlerle zayıflayayım yeniden şu an 74 kiloyum nasıl başlayalım:)
nabersiniz kızlar
aaaaaaaaaaa kdr hoşgeldin canım benim tatil nasıl geçti bende 3-5 gündür yoktum buralarda annenm ablam geldi iş güç derken uğrayamadım ara ara okumaya çalıştım amam detaylı değil bu hatfa yine artılardayım Allahım yardım et bana su börekleri şunlar bunlar havada uçuştu
bazen ne düşünüyorum bilkiyor musunuz aldığımız şu kilolar emanet olsa istemeyen istediğine verse bi anda kurtulsa içim karardı artık kendimi böyle kabüllenmeye başladım sanırım bu lanet şeyler üzerime yapıştı kaldı hani çırpındıkça batıyorum helede benim ki güzel ve çıtır birini beğenince deli oluyorum uleeennnnnnnnnn
dilekçiğim sen nasılsın yaralı kuşum :26:halını hatrını soramadım kaç gündür üzülme sakın bu hayyatta herşey geçer
suzanım ah benim bahsız ortim Allah özene bözene seçmiş beni sana eşlemiş
canim gecmis olsun sende grip olmussun herhalkızlar...
hastalar uçuklular..bende dün kermesten geldim eve attım kendimi yemek sonrası yattım durdum...
yatmayınca kırgınlık geçmiyor zaten...
uçuğada gelince benim baş derdimdir herzaman..hatta biara yapışık kardeş gibiydik herkes alışmıştı görünce noldu diye sormuyorlardı..kullanmadığım bişeyde kalmamıştı bitane zoviraks vardı çıkacağını anlayınca sürüyodun çıkmıyodu ama çoğuzaman anlamıyodumki...
çok sinir bozucu ayyy çoktandır yok diycem hemen çıkar..neyse çıkma uçukkk
stres heyecan,ateş. sebepleri bide vucudumuzda bağışıklıktan herhalde..
ama istendiğimde düğünüm sonrası bayramalrda yani kalabalık ortam sonrası falan mutlaka çıkar...
artık bırak görüntüsünü canım yanması kötü...
kaşık olayını duydum ama cesaret edemedim hatta çocukken sanki ellerimi tutup yaptılar
bend eçıkınca kaynanan derki çocuk olunca çocuğu öpmiyecekmişsin
ya çocuğum olsunda öpmem hayret yaniama pelin anne akrnında çocuğa geçer demiş üzüldüm valla bebeğim çekmesin beni bukonuda
ben erkegin dünyasina girmedim kievet en kötüsü buymuş kişinin ailesinden ayrı bayram geçirmesi ne demektir çok iyi bilirim hayat işte kadın evlenince erkeğin dünyasına giriyo aksini başaranı ayakta alkışlarım da bizim de örfümüz adetimiz bu gelenek yani
offf offf ulennnnnn
ferhat olup dağları delsek
mecnun olup çöllerde mi gezsek
ya da ne bili kerem mi olsak ( o ne yapıyodu unuttum),
yok mu bunun kesin kısa bi çözümü yok mu bu işin :2:
şimdi içimden evden çıkıp samsuna kadar koşmak geldi işe yarar mı acaba
Çok pis gaza getiririm.
Kesin yarar emin olabilirsin.
Bende evime gidip kaderime küsmek istiyorum.
Yorganı kafama kadar çekip uyumak tek hayalim.
ay ne güldüm sizin konusmalaraiçimi karardı hayata küstüm bende aynen bi yatsam 3 gün uyurum da uyutmazlar
benim oglanda öyleydin nezaman ateslense kesin dis cikariyordunsağol balımmm geçti şükür dişten heralde.2 gün ateşler içindeydi.sana da geçmiş olsun canım bende de çok çıkar uçuk.bak şimdi senden okudumya kesin yarın bende de çıkarrrr
birde biri benim ütüleri yapsabi bakam dedim size şimdi ütü yapıcammm arada bakarımmmm
hosgeldinMerhaba arkadaşlar,
Zorla katılmış bulunmaktayım.
76 kiloyum, 163 boy
zayıflamak istiyorum ama diyet yapmak istemiyorum zaten kendime de güvenmiyorum.
Girdik bakalım bu yola... Önerisi olan?...
gecmis olsun kocisine canim bende gecirdim burun ameliyatieşim ameliyattan çıkmış,,şuanda uyuyomuş,,annem yanındaa o aradı..tam 1 saat sürdüü saat tuttum tam çıktığı an tel etti annem baktım tam 1 saat dolmuşş..neyse bide onun nazı çekilirmi eve geldikten sonraaa
günden düne deyisir canim sIkma caninikızlar slm
sabah tartıldm ve cumaya göre 200 gr fln cıktm
dün gece içtigim corba hazır corbaydı acaba su mu tuttu
baya moralim bozuldu yardımınıza ihtiycm vr((
banada gelceklerde bakalim nezaman
bana geldileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
bu aralar hıc gıtmıyolarrrrrrr
ay ya kötü olmus :18: sagol canimKızlar sena ablayla konuştum merak etmiştim bugün görünmedi diye :26:
Okulda oğlunun burnuna bi arkadaşı kafa atmışkanamış burnu filan çocuğu hastaneye götürmüş sena abla :26: doktorlar bakmışlar
işte biraz çökme varmış sanırım heyecandan yanlış anlamadıysam :26: ama zamanla düzelir demişler :26: ama oğlunun canı acıyomuş ağrı
kesici vermiş sena abla :2:
Akşama uğrayabilirse gelcekmiş foruma haberiniz olsun
alleykümselamBu arada herkese selam söyledi sena abla
ne güzel sesi vardı yaa
Bende kart kart konuştum
hosgeldinmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 72 kiloyum yardım edinnnnnnnn
dikkat et canim ara ver aradakızlar sırtım çatlıyor... butun gun egılmekten... :88:
elbıse dıkıyorum kuzenıme...onun kı bıttı sayılır ama benımkılere daha baslamadım bıle... bu hafta hep eğilicem heralde...
Canım çok geçmiş olsun aynı dert bendede var. bende çok çektim mideden evt kesinlikle stres yapmamak gerekir. ama benim diyet yaptığımdan beri hiç bir sıkıntı olmadı çok şükür yediklerimizde tetikliyor sadece stres değil. Dikkat et canım kendine..
daha aramadıysa sen hiç arama zaten... sana manitamı yok
canım varya o mide yüzünden yemek borumda bile ülserler çıktı ama ne zaman çok yesem yada dokunacak birşeyşer yesem sabah öksürükle uyanordım bende yediklerimin asidi boğazımı kuruturdu. neyseki şimdi iyi yediklere dikkat etmek lazım
85 kilodan düşmüşsün devamı neden olmasın salma kendini kaldığın yerden devam ne kadar ara verirsen o kadar zaman kaybı unut börekcikleri artık yola devammmm
geçmiş olsun bu aralar herkes hasta bende dahil.. salgın var dikkatli olmak lazım canım. kolay gelsin bu rada
kızlar sırtım çatlıyor... butun gun egılmekten... :88:
hasta olan herkese Allah şifalar versin....
borcu olana edalar nasip etsin..
darda olanları te zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah..
amin...
topiktekilere toplu duam bu aralar hastalıklar çoğaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?