70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sanırım oldu sağolun bu akşam şu agresiflikten kurtulayım yarın tam başlıyotum en ihtiyacım olan moral sanırım burada bulacağım herkese teşekkür

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 72 kiloyum yardım edinnnnnnnn
edelim edelim sen takıl burayaa..hoşgeldin..
okadar üzülme canım bişey olmaz onlaa...

icraat yok dediği de 12,5 kılo vermıs benden fazla...

hayırdır canım ne amelıyatı... geçmiş olsun inş çabuk iyileşir...
burundan nefes alma zorluğu vardıda oyüzden geçirdi ameliyatı bittii hastanede kalvcakmış bugün..sanada geçmiş olsun eğilmekten hiç hazetmem
canım istediğin kadar yeşil salata yiyebilirsin neden endişe ettinkii..keşke bende hep salata yiyebilsem

gecmis olsun kocisine canim bende gecirdim burun ameliyati ben1-2 hafta nazlanmisdim annemgile erkeklerde 1 ay sürer herhalde

allah iyiliğini versin güldürdün benii görcez bakalım...:44:

Kendimi annemin şifalı çorbalarına yemeklerine bıraktım iyimi yaptım bilmiyom ama :26: zaten boğazlarım kötü k-flakes yemek istemedim :26:

Kocamda yok zaten yalnızımm

menüm kızlar

25 ekim salı
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
4 zeytin

öğle
3 dilim tam tahıllı ekmek
yağsız tavada yumurta
8 zeytin
1 kk peynir

akşam
1 parça tavuk pirzola
2 kaşık yoğurt
1 adet tutku

Burada herkes sadece belirli kişilerle konuşmaya başlamış
Eskiden böyle değildi

canım sen kilonu doğru girdin mi bmı değerin çok düşük görünüyor kilo 85 bmı 19.6 boyun çok mu uzun merak ettimde. bi de bu bmı değerinin 17-18 in altında olması çok sağlıksız hatırlatmak istedim de .umarım yanlış anlamazsın....

Burada herkes sadece belirli kişilerle konuşmaya başlamış
Eskiden böyle değildi
öyle düşünmee canım elimizden geldiği kadar hepinize cvb vermeye çalışıyorumm..arkadaşlarda öylee..genelde bi konu oluyo aralarında onu konuşurken gözden kaçıyo başalarının yazdıklarıı
Kendimi annemin şifalı çorbalarına yemeklerine bıraktım iyimi yaptım bilmiyom ama :26: zaten boğazlarım kötü k-flakes yemek istemedim :26:

Kocamda yok zaten yalnızımm
ay kıyamam sana beeennnereye gitti kocişin bakim seni bırakıp.yada senmi onu bıraktın annenin yanına kaçtınbencede çorbalara bırak kendini iyi edersin
olmamış niye öğlen yine kahvaltılık yedin bakiim.. artııı o akşamki tutku ne öyle hiç görmemiş oluyim onuubidaha tekrarı olmasın otur sıfır

teşekkür ederim. evde tek olunca havada soğuk olunca sıcacık bir nescafe içmek istedi canım eski üniversite yıllarındaki gibi ne çok içerdim yaa
kutu kutu alırdım üçü bir aradaları

koçişim yok benim yanımda evde tek yaşıyorum tayin bekliyorum o yüzden akşamları hep nesfit yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba
yemek yapmak hele yalnız yemek çok zor geliyor

yok canım yiyebilirsin çokta iyi olur..bende yemek için başlamıştım ama onu yiyincee psikolojikman aç hissettim kendimii,olmuyoo sen yapabiliyosan ne alaa..yalnızlık zor bugün bende yalnız uyuycam çok fenaa..neyseki benimki yarın evde olucakk..adına üzüldüm inş biran önce kavuşursunuz..

çoğunlukla nesfit yiyeceğim gibi duruyor akşamları
inş biran önce kavuşurum kocişime şubatta özür ataması açılırsa kocişimin yanındayım inş.
şu kilolardan da kurtulsam iki ay öncesine kadar 62 yken şimdi ne hallerdeyim depresyona girince zayıflayanlara imreniyor ben girdikçe kilo alıyorum

vereceğin sadece 6 kilo kalmış . bi de ben görebilsem hedefime 6 kg kaldığını..gerçi ümitliyim 10 kilo gitti. yavaş yavaş kalanlarda gidecek...

Antalyaya gitti beni bırakıp cumartesi akşam anca gelir annem sağolsun çorba yemek filan koymuş eve geçerken aldım geldim yedim iyi geldi :26: tüm gün doğru düzgün bişey yiyememiştim :26:

Yarında annem bana gelcek

Kızlar ben duş almıştım şimdide üşüme geldi çıkıyorum gidip biraz uzanayım öptüm sizi iyi gecelerrr

itiraf ediyorum!..
ben gizli obezim
annem vefat ettiğinde 120 kg idi.
ablalarım abilerim 90 kg üzerinde....
tipim obez değil ama genetik kodlarımla savaşıyorum.....
hani şu amerikalı zenci obezlerin giysileri var ya (üstte dev tişört allta kapri) onlara bayılıyorum. gen çekiyor demek ki...gündüz giymeye cesaret edemiyorum ama öyle bir gecelik takımım var. oh ne rahatım onların içinde...
ve bu savaş çookkk zor sanki bana şöyle diyorlar hep '' ne kadar uğraşırsan uğraş birgün özüne döndüreceğiz seni pis dönek!''

tamam biraz kafayı sıyırdım ben de napayım regl öncesi sendromu

20 yaşında gencecik delikanlı ŞEHİT olmuş kime ne ?
Fatmagül'ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu ne kime ne?
Adını şehit koysak ne farkeder?
Feriha varken bunu düşünmek niye ?
Ana karnında bir evlat pusu yemiş kimin umrunda?
Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye...
Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda?
Cemile'nin acısını düşünsene...
Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken; bırak bu edebiyatı Acunla Yetenek Sizsiniz Türkiye !!!

Son düzenleme:
vereceğin sadece 6 kilo kalmış . bi de ben görebilsem hedefime 6 kg kaldığını..gerçi ümitliyim 10 kilo gitti. yavaş yavaş kalanlarda gidecek...

keşke 6 kilo kalmış olsa ilk hedefim 6 kilo vermek sonrası ise 54 kilo hedefim ideal kilom 51 yani düşün
160 boyum

çok bağendimm..hayatın gerçekleri işte..[ayrıca eşinede geçmiş olsun canım]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…