Burada herkes sadece belirli kişilerle konuşmaya başlamış
Eskiden böyle değildi
sanırım oldu sağolun bu akşam şu agresiflikten kurtulayım yarın tam başlıyotum en ihtiyacım olan moral sanırım burada bulacağım herkese teşekkür
edelim edelim sen takıl burayaa..hoşgeldin..merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 72 kiloyum yardım edinnnnnnnn
listemi hemen vereyim
kahvaltı:
*2 dilim çavdar ekmeği
* 1kk peynir
*2 zeytin
*1 tk kırmızı biber sosu
ara:yok
öğle:
*domates çorbası
*3 yk bulgur pilavı
*4 yk arnavut ciğeri
*salata
*ayran
ara: iki küçük mandalina
ara: bir yanlış yaptım birkaç çizi ile nescafe içtim:26::26::26:
akşam:
* nesfit yiyeceğim
2 kupa yeşil çayımı içtimm
Menümü yazayım çıkacağım birazdan şimdiden herkese iyi akşamlar fıstıklar
sabah: 1 dl ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
ara: 1 mandalin
öğlen: 1 kase tarhana çorbası
1 kase yağsız salata
ara: 3 erik
ara: 1 bardak ayran
akşam: ızgara tavuk avuç içi kadar
1 bardak ayran
burundan nefes alma zorluğu vardıda oyüzden geçirdi ameliyatı bittii hastanede kalvcakmış bugün..sanada geçmiş olsun eğilmekten hiç hazetmemicraat yok dediği de 12,5 kılo vermıs benden fazla...
hayırdır canım ne amelıyatı... geçmiş olsun inş çabuk iyileşir...
Menüüü
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık,1 dlm buğday ekmek
Ara: kahve
Öğlen: mervimek çorbası (1kase), tavuk ızgara (çok az yedim)
Ara: 1 ayva
AKşam: Yeşil salata (biraz fazla oldu, koca kaseyi yedim )
1,5 lt. su toplam da...
Böyle işte
herkese iyi akşamlar
bugün yediklerim dün ne güzel eksideyim bugünse cumayla aynı halbuki abartmadımda dün...
neyse cumaya daha var inşallah 68 i terkederim
sabah
yağsız tavada yum
3 zeytin
2 dilim çav ekm,1kk peynir, 3 dilim domates,3 dilim sucukla yapılmış yağsız tost
2 bar yeşil çay,1 bar beşibiyerde
ara üzüm
öğle fırında patatesli tavuk,1 bar ayran
ara yok
akşam tavuklu mantar sote,1 bar ayran
ara 1 elma,1 mandalina yedim ....
birazdan ısırgan otu çayımı içicem...daha sonrada kiraz sapını demlemeyi düşünüyorum..tadı çok kötüydü daha önce içmiştim kendim kurutmuştum.ama ödem attırıyormuş diye denicem ..umarım işe yarar..
gecmis olsun kocisine canim bende gecirdim burun ameliyatiben1-2 hafta nazlanmisdim annemgile erkeklerde 1 ay sürer herhalde
Burada herkes sadece belirli kişilerle konuşmaya başlamış
Eskiden böyle değildi
öyle düşünmee canım elimizden geldiği kadar hepinize cvb vermeye çalışıyorumm..arkadaşlarda öylee..genelde bi konu oluyo aralarında onu konuşurken gözden kaçıyo başalarının yazdıklarııBurada herkes sadece belirli kişilerle konuşmaya başlamış
Eskiden böyle değildi
ay kıyamam sana beeennKendimi annemin şifalı çorbalarına yemeklerine bıraktım iyimi yaptım bilmiyom ama :26: zaten boğazlarım kötü k-flakes yemek istemedim :26:
Kocamda yok zaten yalnızımm
menüm kızlar
25 ekim salı
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
sucuklu yumurta
1 kk peynir
domates salatalık
4 zeytin
öğle
3 dilim tam tahıllı ekmek
yağsız tavada yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
akşam
1 parça tavuk pirzola
2 kaşık yoğurt
1 adet tutku
edelim edelim sen takıl burayaa..hoşgeldin..
okadar üzülme canım bişey olmaz onlaa...
burundan nefes alma zorluğu vardıda oyüzden geçirdi ameliyatı bittii hastanede kalvcakmış bugün..sanada geçmiş olsun eğilmekten hiç hazetmem
canım istediğin kadar yeşil salata yiyebilirsin neden endişe ettinkii..keşke bende hep salata yiyebilsem
allah iyiliğini versin güldürdün benii görcez bakalım...:44:
teşekkür ederim. evde tek olunca havada soğuk olunca sıcacık bir nescafe içmek istedi canım eski üniversite yıllarındaki gibi ne çok içerdim yaa
kutu kutu alırdım üçü bir aradaları
koçişim yok benim yanımda evde tek yaşıyorum tayin bekliyorum o yüzden akşamları hep nesfit yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba
yemek yapmak hele yalnız yemek çok zor geliyor
yok canım yiyebilirsin çokta iyi olur..bende yemek için başlamıştım ama onu yiyincee psikolojikman aç hissettim kendimii,olmuyoo sen yapabiliyosan ne alaa..yalnızlık zor bugün bende yalnız uyuycam çok fenaa..neyseki benimki yarın evde olucakk..adına üzüldüm inş biran önce kavuşursunuz..
öyle düşünmee canım elimizden geldiği kadar hepinize cvb vermeye çalışıyorumm..arkadaşlarda öylee..genelde bi konu oluyo aralarında onu konuşurken gözden kaçıyo başalarının yazdıklarıı
ay kıyamam sana beeennnereye gitti kocişin bakim seni bırakıp.yada senmi onu bıraktın annenin yanına kaçtın bencede çorbalara bırak kendini iyi edersin
olmamış niye öğlen yine kahvaltılık yedin bakiim.. artııı o akşamki tutku ne öyle hiç görmemiş oluyim onuu bidaha tekrarı olmasın otur sıfır
çoğunlukla nesfit yiyeceğim gibi duruyor akşamları
inş biran önce kavuşurum kocişime şubatta özür ataması açılırsa kocişimin yanındayım inş.
şu kilolardan da kurtulsam iki ay öncesine kadar 62 yken şimdi ne hallerdeyim depresyona girince zayıflayanlara imreniyor ben girdikçe kilo alıyorum
öyle düşünmee canım elimizden geldiği kadar hepinize cvb vermeye çalışıyorumm..arkadaşlarda öylee..genelde bi konu oluyo aralarında onu konuşurken gözden kaçıyo başalarının yazdıklarıı
ay kıyamam sana beeennnereye gitti kocişin bakim seni bırakıp.yada senmi onu bıraktın annenin yanına kaçtın bencede çorbalara bırak kendini iyi edersin
olmamış niye öğlen yine kahvaltılık yedin bakiim.. artııı o akşamki tutku ne öyle hiç görmemiş oluyim onuu bidaha tekrarı olmasın otur sıfır
vereceğin sadece 6 kilo kalmış . bi de ben görebilsem hedefime 6 kg kaldığını..gerçi ümitliyim 10 kilo gitti. yavaş yavaş kalanlarda gidecek...
keşke 6 kilo kalmış olsa ilk hedefim 6 kilo vermek sonrası ise 54 kilo hedefim ideal kilom 51 yani düşün
160 boyum
Eki Görüntüle 278996
20 yaşında gencecik delikanlı ŞEHİT olmuş kime ne ?
Fatmagül'ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu ne kime ne?
Adını şehit koysak ne farkeder?
Feriha varken bunu düşünmek niye ?
Ana karnında bir evlat pusu yemiş kimin umrunda?
Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye...
Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda?
Cemile'nin acısını düşünsene...
Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken; bırak bu edebiyatı Acunla Yetenek Sizsiniz Türkiye !!!
benim de boyum 160 3 ay öncesindede kilom 66.5 tu ahhhhhh ahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?