70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız zeynep allah iyiliğini versin samsuna ne gerek var ferhatla şirinin şehrindesin zaten padişahla rdiyarında sen amasya dağalrınada koşsan olur yani..ferhatın deldiği dağa çık

pelincim gel bizim kermese hem paran hayra giderenvayi çeşit yaşpastalar ttalılar var satıyoruz
ahhh ahhh bende sporlu günleirmi özledim adet öncesi bıraktım oralardada olamdı hiç arada yürüsemde yeniden başlamalıyım o dediğin azim varya o bendede yok malesef

canım geçmiş olsun..çekilir ya niye çekmiyesinki kocişin nazını..benim eşimdede avr burnunda kemik eğriliği..geçen sne sürekli öksürük vardı rahat nefes almadığından akıntıdan öksürüyomuş bide çok horluyor zaten allahtan uykum ağır uyumadna sinir olsamda uyuyunca hiçç duymuyorum ama horlamsı meşhur herkes şahit
diyorum bian önce sende amaeliyat ol yani beynine oksijende gitmiyoki nefes alamadığındankorkuyor yaa hayret bu erkekler bizim başımıza neler geliyor rabbim beterd ert onalrada vermesinde kocişlerimizide....
benim eşim çok naz yapamz ama yanınada yaklaşılmaz yanii

benim de boyum 160 3 ay öncesindede kilom 66.5 tu ahhhhhh ahh....

bende 1.63üm bilmiyom yaş geçtikçe kısalmadıysamama bırak 3ayı 4yıl öncesi 6lardaydım hala yakalayamadım yıllardır zayıflamak istesemde olmadı.biliyorum 69.9 olduğumda bu sır çözülecek ama nezamnnn

kızxlar menümü yazsamı bilemdeim biraz iiy değilde...
kahvaltım tam tekmil doyurucu oldu hatta geç kalktım hastalıktan öğlene doğru yaptım...
2dilim kızarmış ekemk
4zeytin
1kare peynir
1yumurta
1domates,2biber..
form çayı kaysıılı
öğlen..
2çiğ köfte
2 çatal yaş pasta
2 sarma
ara
1dilim ayva
yarım litresu
bikaç aprça peynir
4zeytin
yarım dilim köyekmeği
akşam
2kaşık yulafezmesi
1bardak sütle..
1kare tavuk göğsü çikolata soslu:18:eve eşiem aldım kermesten bende götürdüm
okadar çeşit masada gözümün önünde hep tuttum kendimi bide hastayım canım isteemdi hem pelin gibi bende hadfif beslenince midem bağırsağım düzenli iyi oluyor..çoğu midemi yakıyor dün öğeln yedim hamur günboyu içim yandı
artık göre göre doyuyorum zaten neyse daha dikaktli olmalıyım ekrmse daha kapanmadı yarın öğeln pırasamı yer giderim

Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
Şekersiz çay
Ara:
3 ceviz
Öğlen:
Kıvırcık,kırmızı lahana,peynirli salata
2 ufak kutu ayran
Ara:
4 ceviz
Akşam:
2 yk k-fleks
2 yk 0.1 yağlı süt
1 tane soda

geçmiş olsun terzi misin??
hep istemişimdir birşeyler dikebilmek ama hiç fırsat olmadı ilgilenmeye

saol canım, yok terzi değilim kendımce dıkıyorum işte..

saol canım valla bana da sarma sararken oluyor aynı pozısyonda durdugum herseyde oluyor...

Evet canım stres ve yediklerim hele dün filan çok etkiliyo gerçekten daha dikkat edicem bundan sonra :26: sağol tatlım

geçmiş olsun cnm bi kas gevşetici filan sürseydin :26:

Aminnnnnnnnnnnn

yok sanırım evde.. saol canım... bı uzanırsam ıyı gelcek...

anladm canım geçmiş olsun tekrar...

Bugünki menümü beğenmedim nedense..
Yarın sabaha melemen yapıcam yanında peynir tost makinesinde kıtırdattıgım çavdar ekmeği vs.
Öğlen için taze fasulye yemeği + kıvırcık salata
Akşam için k-fleks düsünüyorum gene.

kız fıstık baya hafif beslenmişin heee
heleöğeln menün baya hafif nerde bezelyen,tavuğun..
cevizlerde iy olmuş hem beynede iyi geliyor sanada lazım buarayanlış anlama beni ama kafan bulanık ya ondan didim

keşke 6 kilo kalmış olsa ilk hedefim 6 kilo vermek sonrası ise 54 kilo hedefim ideal kilom 51 yani düşün
160 boyum

neden kilo aldın tatlımm diyete mi ara verdin
evet canım memelekete gittim .anacığımın yanına 2 ay kaldım..ev kalabalık tabii..bi sofraya sığamıyoruz bile 12 kişi filan. yeğenler ağbi yenge cümbür cemaat.sofrada çok kalıyosun.. bi de ramazanda bebek emziriyorum orukken süt azalmasın diye korktum yedim tabii..papatyamla aynı gidiyorduk. canım şimdi 62 lerde.ara vermesem ben de o kiloda olacaktım.çünkü ayda 3 kilo civarında veriyordum.. ama eminim o da olacak hedefime ulaşacağım..60 ilk hedefim ama 57-58 olusam çok güzel olucak tabi..

ben de 79.8 i gördüğümde o kadar panik oldum ki bi daha 60 lı rakamları göremem sanıyordum ama gördüm yavaş da olsa. çok acelem de yok zaten sıkılmadan bunalmadan veriyorum.inşallah sen de o naktayı bi kırabilirsen olucak canım inanıyorum ki verecen başka yolu yok...

aslında tuğbişte dayanamaz kocasınada niyeyse nazından korkuyor herhalde hem 2 çocuk evde napsın garibimallah yardımcısı olsun zordur

işte bak tam bunu ben yazcaktım ağzımdan aldın..aynen caım yaa takılıyorum öylee..tabiki kıyamam ben onaa..10 gün değil bi ömür bakmaya evet demişim ben 10 gün nekii..bakalım dediğin gibi horlma vardı ondada kemik alıncak demişler almışlar bakalım bundan sonra iyi olur inşallah...tel ettiğimede pişman etti demin kapat dedi sonra konuşalım..her yanım ağrıyoo dedibende nefes alabiliyonmu artık diye eğlendimdee.hee alıyorum bekle burnumu tamamen kapattılar ağzımdan nefes alıyorum şuan demesinmiii

kız fıstık baya hafif beslenmişin heee
heleöğeln menün baya hafif nerde bezelyen,tavuğun..
cevizlerde iy olmuş hem beynede iyi geliyor sanada lazım buarayanlış anlama beni ama kafan bulanık ya ondan didim

Ya pırasam vardı ama Charm hafif besleniyordu kıskandım bende.
Hoş hafif yedimde noldu geldim tartıldım dün ki kilomdayım hala gene wc sorunum var
İns. cumaya süpriz yapar.
Cevizi 3-4 tane yemek mesele valla
Yarın icin taze fasulyem var.

kdr canım maşallah yine iradelisin.kermeste o kdar yiyecek gözünün önünde oynaşırken yine az kacırmışın...

Kızlar bugün kü menüm pek hoş değil;

Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2,5 dil ekmek, 2 haş. yumurta(ikisininde beyazının yarısı), peynir, sucuk, kuşburnu.
Ara: 1 çikolata.
Öğle:mercimek çorba, kavurma et(yağsız), salata.
Ara: yok
Akşam: 1 kase dondurma, 2 dil. ekmek arası piliç sosis.
Ara: Limonlu yeşilçay.

Nayır nolamaz
Ben senin korkundan pırasa yiyemiyim sen götür
Yarın Charm menüsü bekliyorum

Ben geldimmmmmmm ne iyi ettim dimi

Boğazım hala ağrıyo dışarı çıkanda olmadı ilaç aldıramadım :26:

Benimkide bi iyi bi iyi sormayın gitsin
gecmıs olsun canım dıkkat et de ılerlemesın

esıne de cok gecmıs olsun burun amelıyatı zor baya esımın de olması lazım nefes problemı var ama korkudan olmuyor

bu arada kaptanım oğluna da gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız sımdıkı cocuklar ne yaramaz oyle yaa bı dk rahat durmuyolar

iyi eğlenmişin haa onunda cevabı tam olmuş..
eşimde bian önce olsada kurtulsa rahat nefes alsa yani
çoculalır annene at sakinc egünler geçirin başbaşa adamın burnu sakatta olsa olsun oturun nostalji yapın başka şeylerde size kalmış artık

Nayır nolamaz
Ben senin korkundan pırasa yiyemiyim sen götür
Yarın Charm menüsü bekliyorum

seni kandırıp kendim götürmüşüm gibi olmuş hakkaten...
bugün iyi olmadı evet bende sevmedım..
ama gunduz o çikolatayı yedim diye oldu.. ne zaman tatlı bırsey yesem hep iştahım açılır o gun, devamını ıster...
Allahtan daha fazla yemedım... bır ara seytan cok durttu bıskuvı ye dıye bır de cekırdek.. ama yemedım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…