- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
çok bağendimm..hayatın gerçekleri işte..[ayrıca eşinede geçmiş olsun canım]
kız zeynep allah iyiliğini versin samsuna ne gerek var ferhatla şirinin şehrindesin zaten padişahla rdiyarında sen amasya dağalrınada koşsan olur yani..offf offf ulennnnnn
ferhat olup dağları delsek
mecnun olup çöllerde mi gezsek
ya da ne bili kerem mi olsak ( o ne yapıyodu unuttum),
yok mu bunun kesin kısa bi çözümü yok mu bu işin :2:
şimdi içimden evden çıkıp samsuna kadar koşmak geldi işe yarar mı acaba
pelincim gel bizim kermese hem paran hayra gideronce 6lara hıc ınemeyecekmısım gıbıydı, sımdı de 6larda hep takılıp kalıcakmısım gıbıııı :26: onceden leslıe ıle yuruyodum, spora gıdıyodum, evde plates cemberım ve lastıklerım vardı onlarla calısıyodum, bacak hareketlerı yapıyodum, mekık cekıyodum, şimdi ohooooo elımı surmuyorum hıcbırıneee :26: boyle olunca da gıcık oluyorum kendımeee
gercekten hıc azımlı deılım, menulerımı paylassam cogu gun sızın kacamaklı dıye paylasmak ıstemedıgınız menulerınız benim gunluk beslenme seklımo yuzden paylasmıyorum zaten, cunku bu aralar cok fazla yenı gelen var, benım yedıklerımle kımseyı yanlıs yonlendırmek ıstemem :26:
haftasonunu toparlamak ıstıyorum ama gozum pastane vıtrınlerıne gıdıo, ağzım sulanıo vallaaaaumarım regl olurum ve tum bunların nedenı regldır :26:
eşim ameliyattan çıkmış,,şuanda uyuyomuş,,annem yanındaa o aradı..tam 1 saat sürdüü saat tuttum tam çıktığı an tel etti annem baktım tam 1 saat dolmuşş..neyse bide onun nazı çekilirmi eve geldikten sonraaa
hasta olan herkese Allah şifalar versin....
borcu olana edalar nasip etsin..
darda olanları te zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah..
amin...
topiktekilere toplu duam bu aralar hastalıklar çoğaldı..
benim de boyum 160 3 ay öncesindede kilom 66.5 tu ahhhhhh ahh....
sağol canım geçcek inşallahta napcem bakalım geçene kadar adamıııı 10 gün rapor vermişş
allah sabır versin canım.onada yazık ama yaa narkoz aldı adamcağız vücuttan atması zor olur :))))
geçmiş olsun terzi misin??
hep istemişimdir birşeyler dikebilmek ama hiç fırsat olmadı ilgilenmeye
ay ne güldüm sizin konusmalara
benim oglanda öyleydin nezaman ateslense kesin dis cikariyordunyok sana gelmesin canim kalsin ucugum nazar boncuk gibi dudagimin kenarinda yanmis nazar boncugu neyime nazar deycekse kilolarima mi :26: deysin de gitsin ya
birde biri benim ütüleri yapsa
hosgeldin
gecmis olsun kocisine canim bende gecirdim burun ameliyatiben1-2 hafta nazlanmisdim annemgile erkeklerde 1 ay sürer herhalde
günden düne deyisir canim sIkma canini
banada gelceklerde bakalim nezamanödüyemedigim 2-3 tane fatura var internet de icinde birde keserlerse yandim :18:
ay ya kötü olmus :18: sagol canimbenimde aklimdan gecti simdi gecmise bakarken girmedimi sena diye
alleykümselam
hosgeldin
dikkat et canim ara ver aradabenimde sarma sararken oluyo genelde kopacak gibi
Evet canım stres ve yediklerim hele dün filançok etkiliyo gerçekten daha dikkat edicem bundan sonra :26: sağol tatlım
geçmiş olsun cnm bi kas gevşetici filan sürseydin :26:
Aminnnnnnnnnnnn
edelim edelim sen takıl burayaa..hoşgeldin..
okadar üzülme canım bişey olmaz onlaa...
burundan nefes alma zorluğu vardıda oyüzden geçirdi ameliyatı bittii hastanede kalvcakmış bugün..sanada geçmiş olsun eğilmekten hiç hazetmem
canım istediğin kadar yeşil salata yiyebilirsin neden endişe ettinkii..keşke bende hep salata yiyebilsem
allah iyiliğini versin güldürdün benii görcez bakalım...:44:
Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
Şekersiz çay
Ara:
3 ceviz
Öğlen:
Kıvırcık,kırmızı lahana,peynirli salata
2 ufak kutu ayran
Ara:
4 ceviz
Akşam:
2 yk k-fleks
2 yk 0.1 yağlı süt
1 tane soda
keşke 6 kilo kalmış olsa ilk hedefim 6 kilo vermek sonrası ise 54 kilo hedefim ideal kilom 51 yani düşün
160 boyum
evet canım memelekete gittim .anacığımın yanına 2 ay kaldım..ev kalabalık tabii..bi sofraya sığamıyoruz bile 12 kişi filan. yeğenler ağbi yenge cümbür cemaat.sofrada çok kalıyosun.. bi de ramazanda bebek emziriyorum orukken süt azalmasın diye korktum yedim tabii..papatyamla aynı gidiyorduk. canım şimdi 62 lerde.ara vermesem ben de o kiloda olacaktım.çünkü ayda 3 kilo civarında veriyordum.. ama eminim o da olacak hedefime ulaşacağım..60 ilk hedefim ama 57-58 olusam çok güzel olucak tabi..neden kilo aldın tatlımm diyete mi ara verdin
bende 1.63üm bilmiyom yaş geçtikçe kısalmadıysamama bırak 3ayı 4yıl öncesi 6lardaydım hala yakalayamadım yıllardır zayıflamak istesemde olmadı.biliyorum 69.9 olduğumda bu sır çözülecek ama nezamnnn
canım geçmiş olsun..çekilir ya niye çekmiyesinki kocişin nazını..benim eşimdede avr burnunda kemik eğriliği..geçen sne sürekli öksürük vardı rahat nefes almadığından akıntıdan öksürüyomuş bide çok horluyor zaten allahtan uykum ağır uyumadna sinir olsamda uyuyunca hiçç duymuyorum ama horlamsı meşhur herkes şahit
diyorum bian önce sende amaeliyat ol yani beynine oksijende gitmiyoki nefes alamadığındankorkuyor yaa hayret bu erkekler bizim başımıza neler geliyor rabbim beterd ert onalrada vermesinde kocişlerimizide....
benim eşim çok naz yapamz ama yanınada yaklaşılmaz yanii
Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
Şekersiz çay
Ara:
3 ceviz
Öğlen:
Kıvırcık,kırmızı lahana,peynirli salata
2 ufak kutu ayran
Ara:
4 ceviz
Akşam:
2 yk k-fleks
2 yk 0.1 yağlı süt
1 tane soda
aslında tuğbişte dayanamaz kocasınadaniyeyse nazından korkuyor herhalde hem 2 çocuk evde napsın garibim allah yardımcısı olsun zordur
kız fıstık baya hafif beslenmişin heee
heleöğeln menün baya hafif nerde bezelyen,tavuğun..
cevizlerde iy olmuş hem beynede iyi geliyor sanada lazım buarayanlış anlama beni ama kafan bulanık ya ondan didim
Kızlar bugün kü menüm pek hoş değil;
Sabah: Limonlu yeşilçay.
Kahvaltı: 2,5 dil ekmek, 2 haş. yumurta(ikisininde beyazının yarısı), peynir, sucuk, kuşburnu.
Ara: 1 çikolata.
Öğle:mercimek çorba, kavurma et(yağsız), salata.
Ara: yok
Akşam: 1 kase dondurma, 2 dil. ekmek arası piliç sosis.
Ara: Limonlu yeşilçay.
gecmıs olsun canım dıkkat et de ılerlemesınBen geldimmmmmmmne iyi ettim dimi
Boğazım hala ağrıyo dışarı çıkanda olmadı ilaç aldıramadım :26:
Benimkide bi iyi bi iyi sormayın gitsin
eşim ameliyattan çıkmış,,şuanda uyuyomuş,,annem yanındaa o aradı..tam 1 saat sürdüü saat tuttum tam çıktığı an tel etti annem baktım tam 1 saat dolmuşş..neyse bide onun nazı çekilirmi eve geldikten sonraaa
işte bak tam bunu ben yazcaktım ağzımdan aldın..aynen caım yaa takılıyorum öylee..tabiki kıyamam ben onaa..10 gün değil bi ömür bakmaya evet demişim ben 10 gün nekii..bakalım dediğin gibi horlma vardı ondada kemik alıncak demişler almışlar bakalım bundan sonra iyi olur inşallah...tel ettiğimede pişman etti demin kapat dedi sonra konuşalım..her yanım ağrıyoo dedi bende nefes alabiliyonmu artık diye eğlendimdee.hee alıyorum bekle burnumu tamamen kapattılar ağzımdan nefes alıyorum şuan demesinmiii
Nayır nolamaz
Ben senin korkundan pırasa yiyemiyim sen götür
Yarın Charm menüsü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?