iyi eğlenmişin haa onunda cevabı tam olmuş..
eşimde bian önce olsada kurtulsa rahat nefes alsa yani
çoculalır annene at sakinc egünler geçirin başbaşa adamın burnu sakatta olsa olsun oturun nostalji yapın başka şeylerde size kalmış artık
seni kandırıp kendim götürmüşüm gibi olmuş hakkaten...
bugün iyi olmadı evet bende sevmedım..
ama gunduz o çikolatayı yedim diye oldu.. ne zaman tatlı bırsey yesem hep iştahım açılır o gun, devamını ıster...
Allahtan daha fazla yemedım... bır ara seytan cok durttu bıskuvı ye dıye bır de cekırdek.. ama yemedım...
kdr canım maşallah yine iradelisin.kermeste o kdar yiyecek gözünün önünde oynaşırken yine az kacırmışın...
benim de eşim sağolsun hiç eksik etmez abur cuburları..aslında kilomu eşime borçluyum...
Eşin alıyordu dimi böyle abur cubur.
Allah'tan bizim evde pek olmaz hoş olsa da mutfağa pek uğramamaya çalışıyorum yoksa cips ve bisküviler mevcut
Ama bizimkiler böyle ayda yılda bir çayın yanında yerlerse yerler ablamlar geldiğinde işte çıkarıyoruz bi.
Alışkanlık olunca çok fena oluyo insan normal sadece çay içmek istemiyo bandırmalık bişiler arıyo
Yarın düzeltirsin sen kaldı 2 gün cumaya :18:
Bu hafta veremicem sanırım.
seni kandırıp kendim götürmüşüm gibi olmuş hakkaten...
bugün iyi olmadı evet bende sevmedım..
ama gunduz o çikolatayı yedim diye oldu.. ne zaman tatlı bırsey yesem hep iştahım açılır o gun, devamını ıster...
Allahtan daha fazla yemedım... bır ara seytan cok durttu bıskuvı ye dıye bır de cekırdek.. ama yemedım...
Allah'tan bizim evde pek olmaz hoş olsa da mutfağa pek uğramamaya çalışıyorum yoksa cips ve bisküviler mevcut
Ama bizimkiler böyle ayda yılda bir çayın yanında yerlerse yerler ablamlar geldiğinde işte çıkarıyoruz bi.
Alışkanlık olunca çok fena oluyo insan normal sadece çay içmek istemiyo bandırmalık bişiler arıyo
aman ne bilem hastayım ya saçmalıyo herhalde..sahiden ateşim çıktı benim yandım birdenAdam ameliyat olmuş bizim KDR'in düşündüğüne bak.
Alemsiniz siz yaaa
az önce trt 1 de bi film vardı adı irademin sınanması :sonuç zafer yok yok filmin adı charlinin çikolata fabrikası.gözümün önünde şırıl şırıl çikolatalar aktı.hapır hupur yediler.az kalsın kalkıp ben de yicektim ama sabrettim..şimdi kiraz sapı çayımı içicem.
Ben yatar kısçeler..
İyi gecelerrr :79:
evet canım memelekete gittim .anacığımın yanına 2 ay kaldım..ev kalabalık tabii..bi sofraya sığamıyoruz bile 12 kişi filan. yeğenler ağbi yenge cümbür cemaat.sofrada çok kalıyosun.. bi de ramazanda bebek emziriyorum orukken süt azalmasın diye korktum yedim tabii..papatyamla aynı gidiyorduk. canım şimdi 62 lerde.ara vermesem ben de o kiloda olacaktım.çünkü ayda 3 kilo civarında veriyordum.. ama eminim o da olacak hedefime ulaşacağım..60 ilk hedefim ama 57-58 olusam çok güzel olucak tabi..
ben de 79.8 i gördüğümde o kadar panik oldum ki bi daha 60 lı rakamları göremem sanıyordum ama gördüm yavaş da olsa. çok acelem de yok zaten sıkılmadan bunalmadan veriyorum.inşallah sen de o naktayı bi kırabilirsen olucak canım inanıyorum ki verecen başka yolu yok...
Eki Görüntüle 278996
20 yaşında gencecik delikanlı ŞEHİT olmuş kime ne ?
Fatmagül'ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu ne kime ne?
Adını şehit koysak ne farkeder?
Feriha varken bunu düşünmek niye ?
Ana karnında bir evlat pusu yemiş kimin umrunda?
Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye...
Evladını 20'sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda?
Cemile'nin acısını düşünsene...
Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken; bırak bu edebiyatı Acunla Yetenek Sizsiniz Türkiye !!!
bende 64 kilo ile hamile kaldım hamilelikte diyetisyen kontrolünde 62 ye kadar düştüm. bebeğim karnımda öldü ve o an hayat durmuştu benim için ve stresle 5 kilo birden aldım. şimdi onları vermeye çalışıyorum. inşallah yakın zamanda veririm.
günaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?