70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Adam ameliyat olmuş bizim KDR'in düşündüğüne bak.
Alemsiniz siz yaaa

Eşin alıyordu dimi böyle abur cubur.
Allah'tan bizim evde pek olmaz hoş olsa da mutfağa pek uğramamaya çalışıyorum yoksa cips ve bisküviler mevcut
Ama bizimkiler böyle ayda yılda bir çayın yanında yerlerse yerler ablamlar geldiğinde işte çıkarıyoruz bi.
Alışkanlık olunca çok fena oluyo insan normal sadece çay içmek istemiyo bandırmalık bişiler arıyo
Yarın düzeltirsin sen kaldı 2 gün cumaya :18:
Bu hafta veremicem sanırım.

az önce trt 1 de bi film vardı adı irademin sınanması :sonuç zafer yok yok filmin adı charlinin çikolata fabrikası.gözümün önünde şırıl şırıl çikolatalar aktı.hapır hupur yediler.az kalsın kalkıp ben de yicektim ama sabrettim..şimdi kiraz sapı çayımı içicem.

kdr canım maşallah yine iradelisin.kermeste o kdar yiyecek gözünün önünde oynaşırken yine az kacırmışın...

aynen bravo banaya canım geçn haftam dolu dolu geçti ya her yönden yemek çeşitleri çok yedim kaldığımız yerde çorba olsun yemek olsun bid epilav çıktı her öğün ayrı ve çok lezizdi ordada tek dikat ettiğim pilav oldu çorbalarıda yemekleride yedim yoğurtla salata ,ayranla..
bide 2 akşam hamsi yedim çok seveyrum kendisinide şu meşhur bu meşhur derken benim mdie doydu iyi oldu kermestede gözüm doydu artık bunlardan rizde yemedim ama yememeliyim diyip duruyorum kendime
hep engel çıkarıyorum kilo vermeme diyeama çayelinde fırın sütlaç yedim harika ya,daha önce yedikelrime hiç benzemiyor tadı kıvamı bayılırım sütlülere zaten eşim fotomu çekmiş ebn öyle kolay kolay okdar oburiks olmam hani düşkün değilim boğazıma(ne akdar tontiş olsamda:))unutamıyroum o tadı

benim de eşim sağolsun hiç eksik etmez abur cuburları..aslında kilomu eşime borçluyum...

charm sen mi bi ara kiraz sapı çayı içiyordun ne kadar miktar ne kadar süreyle demliyordun canım...

ya aslında tam tersıne esım hıc sevmez abur cubur ben alınca alma bunlar kılo yapıyo der...
ama ben dıyete baslayınca bı olur oyle doldurup getırdıgı.. ama evde de bulunuyor gelen gıdene cay yanına cıkarmak ıcın cekırdek bıskuvı vs....
verırsın verırsın, bende yarın tavuk yıcem sebze yemegı yemeyelı odlu baya aslında yemem gerek...
pazardan karnıbahar, pırasa, ıspanak fılan alıcam yaparım... tavuk yemeyınce eksıklık hıssedıyorum hep aynı beslenmek dogru degıl bılıyorum ama işte...
neyse bende kacayım sırtımı duzleyım bıraz ıyıce koptu... herkese ıyı geceler...

Adam ameliyat olmuş bizim KDR'in düşündüğüne bak.
Alemsiniz siz yaaa
aman ne bilem hastayım ya saçmalıyo herhalde..sahiden ateşim çıktı benim yandım birden
zerra bende sana film yorumu yapıyorum ..insan iradesi çok önemli bize çok leziiz görünenler aslında göründüğünden farklıdır,içlerinde kötü şeytani yönleri vardır
aferin sana ardkaşım canım benim
yesen nolcektı önce mutluluk sonrası hüzün değermiydi heeee?????**
Ben yatar kısçeler..
İyi gecelerrr :79:

canım bend eçıkyorum eşim gelir hani hastasında burda oturuyon demesin kendide hasta maça gitti belki burnum terleyince açılır diyee:2:

ben de yavaştan kaçayım bi kaç gündür uykum düzensiz uyuyamıyorum bu sefer de sabah kalamıyorum..yataktan sabah kendimi alamayınca işlerde kalıyor tabii..herkese iyi geceler kızlar....

bende 64 kilo ile hamile kaldım hamilelikte diyetisyen kontrolünde 62 ye kadar düştüm. bebeğim karnımda öldü ve o an hayat durmuştu benim için ve stresle 5 kilo birden aldım. şimdi onları vermeye çalışıyorum. inşallah yakın zamanda veririm.

çok doğru gerçekten

ya aslında tam tersıne esım hıc sevmez abur cubur ben alınca alma bunlar kılo yapıyo der...
ama ben dıyete baslayınca bı olur oyle doldurup getırdıgı.. ama evde de bulunuyor gelen gıdene cay yanına cıkarmak ıcın cekırdek bıskuvı vs....
verırsın verırsın, bende yarın tavuk yıcem sebze yemegı yemeyelı odlu baya aslında yemem gerek...
pazardan karnıbahar, pırasa, ıspanak fılan alıcam yaparım... tavuk yemeyınce eksıklık hıssedıyorum hep aynı beslenmek dogru degıl bılıyorum ama işte...
neyse bende kacayım sırtımı duzleyım bıraz ıyıce koptu... herkese ıyı geceler...

geçmiş olsun canım.yeter ki sağlık olsun kilolar bi şekilde gider...inşallah en doğru zamanda bebişini tekrar kucağına alırsın...

bende artik menulerimi paylasip daha dikatli olmak istiyom ben pek menulere yorum yapamiyorum ama yorumlarinizi bekliyorum....
kavalti
1 yumurta
4 kucuk dilim koy peyniri
ceyrek salatalik
ceyrek domates
yarim kase yogurt
iki dilim kepek ekmegi
1 sekersiz cay

ara
yarim kase pekmezli yogurt

oglen
yarim tabak yesil fasulye
3 kasik pilav
biraz tursu

1 form cay

yarim elma

aksam 16:30
sac kavurma
3 kasik pilav
salata

1 form cay

yatana kadar 3 litre su

Günaydın kısçeler..
Sayfayı açar açmaz ahana böyle oldum
Ya zayıflamaya çalışıyoruz çikolata reklamı olur mu ya hiç
Bayılıyorum top top çikolatalara:111:
Hepimize güzel günler olsun canlar..

günaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm

Günaydın Sena abla..
Dün Naf yazdı geçmiş olsun..
Regl olmuşsun ondan 3 kilo fazla çıkmışsındır. Bitince gider artık..
Görüşürüz..

günaydın

sabah sabah bu nasıl işkencedir ya
çikolata çikolata çikolata
dün dayanmıştım ama bugün imkansız bu ekrandakilerle
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
çikolata olcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…