70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrrrr

Ya bu çikolata reklamı da neyin nesiiiii :111::111::111:

Günaydın ortimm
Bitter veya piko falan ye bari
Benimde yiyesim var ama hala aynı kiloda oldugumu görünce vazgeçtim hoş benim son dakika şaşırtıyor inş. bu hafta da öyle olur.

günaydın kızlar..
aynen ben de bayılır-d-ım çikolataya, bu ne ama olmaz ki ,hamile olup giren var canı çekecek insanın.. o zaman her üyeye bir kutu yollasınlar-tane değil kutu yalnızz- , söz ben yemem
şaka bir yana , hayatımdaki iki önemli kadın olan canan karatay ve leslie ile takılmaya ciddi ciddi başladıktan sonra ağzıma koymadım desem yeri var..evde var şu diyet çikolatalardan hem de ama inatla yemiyorum..canım çok çekerse bir tane günkurusu kayısı atıyorum ağzıma..inşallah bu azmin sonucunu alırım..

kıslar günaydınnnn
ben dayanamıyorummmmm çiikkoolllaaatttaaaaaaaaaaaaaaa dün yedim ama tekrar istiyorummm

hemmen dünki menümü de paylaşim :)))
sabah:1 kase konfleks
ara:yeşil çay
öğle:1 kase yoğurtlu kereviz, mantarlı tavuk sote
ara:1 ülker çikolata fındıklı (regl dönemine yaklaştımda :) )
akşam:yogurtlu brokoli 2 parça :)) bide bunu yemeden önce çok acıktığım için 1 tane mandalina :)

Günaydınnn
Kutu istemiş bide yüzsüz şeyy seni
Kır dizini iç yeşilçayını
Azmin içinn bravoooo

Vayyy sen buralara uğrarmıydın kaçaakkk.
İyi gitmişsin dün akşamda bu hafta vericen dicektim ki topiğimizin regl günü yaklaşmış.

günaydın
sen yeme seninkinide bana göndersinler saklarım inanki :

canım pilav akşam olmamış bence.. onu 1-2 kaşık ve öğlen yemelisin aklında olsun, pilav-makarna en azından öğle öğününde olabiliyor çünkü gün içinde yakabiliyorsun,akşam yiyince yakmak çok zor.. pilav için pirinci de esmer pirinç tavsiye ederim.. bir de sabah zeytin ekle tok tutar.. ben kahvaltıda 2 yumurta yiyorum sevmeme rağmen, karatay hocam öyle öneriyor.. ama genel olarak fena değil, bir öğün sebze bir öğün et doğru..

ablacım günaydın geçmiş olsun, kiloyu dert etme sen ne kiloları vermiş kadınsın maşallah

Günaydın kızlarrrrr

Ya bu çikolata reklamı da neyin nesiiiii :111::111::111:

çikolata olmazz çikolata olmazz

herkese gunaydıııııııııııııııın :92:

aay Allahım kılo verme topıklerınde barı fonu deıstırsınler yaaa sanırım bugun ırademızı ölçüyolar bu reklamlaaa

bugun hem sabahtan hem oğlen durusmam var, arada gıdıp gıdıp gelıverıcemmm

Allah iyiliğini versin

hadi ordan sen sağ gösterip sol vuruyosun

Bence rtük böyle kısımları sansürlemeli

sanirim sayfa gene takildi ilerleyemiyorum...

Bana da olmuştu ama pes etmedim

Günaydın dadlımm haha bende bayılıyorum ama nedense canım istemiyo şuan :26: tam tersi tuzlu ekşili şeyler istiyorum

Günaydın sena abla regl şişkinliği çok kötü ya bende geçen hafta öyleydim :26: gerçi son günleriydi ama

Nayırrr nolamazz yeme çikolata

Günaydıın NaF
Ya sorma sabah saabah benim gözlerimde aynısından oldu.
Bide kahveli vs de yazmışlar.:111:
Off ki ne off :111:

Birer paket yollasın kazen abi bize bayramda çocuklara veririzz

Günaydın cnm Vayy süpersin

Dün yemişinn hala çikolata diyosun

Bu arada günaydın

Günaydın canım iyi duruşmalar

aşk olsun bebeişim hep burayım artık sadece yoğun dönemdi pek uğrayamadım :))) ya evet bekliyorum valla kilomda sabit kaldı offf offf
inşallah olduktan sonra toplu gider :)))

hadi ordan sen sağ gösterip sol vuruyosun
Günaydın dadlımm haha bende bayılıyorum ama nedense canım istemiyo şuan :26: tam tersi tuzlu ekşili şeyler istiyorum

Valla bu sabah tartıldım 71.1 dim dün 71.5 düm ama
2 gün var önümde ne kadan veririm aynı mı kalırım bilmem.
Keşke gene 1.100 gitse ne sevinirim.

Günaydın Ger-Düşümm..
Sen git - gel ben hep buralardayım.
Daimi elemanım zati burda.

kızlar alakasız olacak ama dün her haber kanalında izleyip ağlamaktan gözlerim şişti o minicik azra bebeğin kurtulmasına ve yunusun ölmesine.. şunu düşünüyorum bu manzaraları görüp de inanmayan var mıdır acaba?Yüce Allah'ın mucizesi değil de nedir azra bebeğin yaşaması?Allah'ım depremlerden,felaketlerden,her türlü şerden korusun vatanımızı,bizleri,sevdiklerimizi.. kiloymuş rejimmiş hepsi geçici, Allah ağız tadıyla ve sağlıkla hayırlı yaşamlar nasip etsin vallahi gerisi boş..

aşk olsun bebeişim hep burayım artık sadece yoğun dönemdi pek uğrayamadım :))) ya evet bekliyorum valla kilomda sabit kaldı offf offf
inşallah olduktan sonra toplu gider :)))

O çikolataları azaltırsan bide bu dönemde dikkat edersen daha çok gider canım.
Ne biliyim 1-2 haftadır bi geliyon bi gidiyon anlamadım ki.
Gelin hanımm

bencede çikolata olmaz

günaydın cnm yaaaa napimmm sabah akşam yesem yine isterim bennnnn hem çikolata yemeği kim istemezki ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…