günaydın
sabah sabah bu nasıl işkencedir ya
çikolata çikolata çikolata
dün dayanmıştım ama bugün imkansız bu ekrandakilerle
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
çikolata olcak gibi
Günaydın kızlarrrrr
Ya bu çikolata reklamı da neyin nesiiiii :111::111::111:
irademizi sınıyor k.k
sen aynıymışşın yine ben + dayım regl öncesi
günaydın kızlar..
aynen ben de bayılır-d-ım çikolataya, bu ne ama olmaz ki,hamile olup giren var canı çekecek insanın.. o zaman her üyeye bir kutu yollasınlar-tane değil kutu yalnızz - , söz ben yemem
şaka bir yana , hayatımdaki iki önemli kadın olan canan karatay ve leslie ile takılmaya ciddi ciddi başladıktan sonra ağzıma koymadım desem yeri var..evde var şu diyet çikolatalardan hem de ama inatla yemiyorum..canım çok çekerse bir tane günkurusu kayısı atıyorum ağzıma..inşallah bu azmin sonucunu alırım..
kıslar günaydınnnn
ben dayanamıyorummmmm çiikkoolllaaatttaaaaaaaaaaaaaaa dün yedim ama tekrar istiyorummm
hemmen dünki menümü de paylaşim :)))
sabah:1 kase konfleks
ara:yeşil çay
öğle:1 kase yoğurtlu kereviz, mantarlı tavuk sote
ara:1 ülker çikolata fındıklı (regl dönemine yaklaştımda :) )
akşam:yogurtlu brokoli 2 parça :)) bide bunu yemeden önce çok acıktığım için 1 tane mandalina :)
günaydın kızlar..
aynen ben de bayılır-d-ım çikolataya, bu ne ama olmaz ki,hamile olup giren var canı çekecek insanın.. o zaman her üyeye bir kutu yollasınlar-tane değil kutu yalnızz - , söz ben yemem
şaka bir yana , hayatımdaki iki önemli kadın olan canan karatay ve leslie ile takılmaya ciddi ciddi başladıktan sonra ağzıma koymadım desem yeri var..evde var şu diyet çikolatalardan hem de ama inatla yemiyorum..canım çok çekerse bir tane günkurusu kayısı atıyorum ağzıma..inşallah bu azmin sonucunu alırım..
bende artik menulerimi paylasip daha dikatli olmak istiyom ben pek menulere yorum yapamiyorum ama yorumlarinizi bekliyorum....
kavalti
1 yumurta
4 kucuk dilim koy peyniri
ceyrek salatalik
ceyrek domates
yarim kase yogurt
iki dilim kepek ekmegi
1 sekersiz cay
ara
yarim kase pekmezli yogurt
oglen
yarim tabak yesil fasulye
3 kasik pilav
biraz tursu
1 form cay
yarim elma
aksam 16:30
sac kavurma
3 kasik pilav
salata
1 form cay
yatana kadar 3 litre su
günaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
günaydın
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
çikolata olcak gibi
Günaydın kızlarrrrr
Ya bu çikolata reklamı da neyin nesiiiii :111::111::111:
kıslar günaydınnnn
ben dayanamıyorummmmm çiikkoolllaaatttaaaaaaaaaaaaaaa dün yedim ama tekrar istiyorummm
akşam:yogurtlu brokoli 2 parça :)) bide bunu yemeden önce çok acıktığım için 1 tane mandalina :)
Günaydınnn
Kutu istemiş bide yüzsüz şeyy seni
Kır dizini iç yeşilçayını
Azmin içinn bravoooo
Vayyy sen buralara uğrarmıydın kaçaakkk.
İyi gitmişsin dün akşamda bu hafta vericen dicektim ki topiğimizin regl günü yaklaşmış.
günaydın
sen yeme seninkinide bana göndersinler saklarım inanki :
itiraf ediyorum!..
ben gizli obezim
annem vefat ettiğinde 120 kg idi.
ablalarım abilerim 90 kg üzerinde....
tipim obez değil ama genetik kodlarımla savaşıyorum.....
hani şu amerikalı zenci obezlerin giysileri var ya (üstte dev tişört allta kapri) onlara bayılıyorum. gen çekiyor demek ki...gündüz giymeye cesaret edemiyorum ama öyle bir gecelik takımım var. oh ne rahatım onların içinde...
ve bu savaş çookkk zor sanki bana şöyle diyorlar hep '' ne kadar uğraşırsan uğraş birgün özüne döndüreceğiz seni pis dönek!''
tamam biraz kafayı sıyırdım ben de napayım regl öncesi sendromu
Eşin alıyordu dimi böyle abur cubur.
Allah'tan bizim evde pek olmaz hoş olsa da mutfağa pek uğramamaya çalışıyorum yoksa cips ve bisküviler mevcut
Ama bizimkiler böyle ayda yılda bir çayın yanında yerlerse yerler ablamlar geldiğinde işte çıkarıyoruz bi.
Alışkanlık olunca çok fena oluyo insan normal sadece çay içmek istemiyo bandırmalık bişiler arıyo
Yarın düzeltirsin sen kaldı 2 gün cumaya :18:
Bu hafta veremicem sanırım.
az önce trt 1 de bi film vardı adı irademin sınanması :sonuç zafer yok yok filmin adı charlinin çikolata fabrikası.gözümün önünde şırıl şırıl çikolatalar aktı.hapır hupur yediler.az kalsın kalkıp ben de yicektim ama sabrettim..şimdi kiraz sapı çayımı içicem.
sanirim sayfa gene takildi ilerleyemiyorum...
Günaydın kısçeler..
Sayfayı açar açmaz ahana böyle oldum
Ya zayıflamaya çalışıyoruz çikolata reklamı olur mu ya hiç
Bayılıyorum top top çikolatalara:111:
Hepimize güzel günler olsun canlar..
günaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
günaydın
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
çikolata olcak gibi
Günaydıın NaF
Ya sorma sabah saabah benim gözlerimde aynısından oldu.
Bide kahveli vs de yazmışlar.:111:
Off ki ne off :111:
günaydın kızlar..
kıslar günaydınnnn
herkese gunaydıııııııııııııııın :92:
aay Allahım kılo verme topıklerınde barı fonu deıstırsınler yaaasanırım bugun ırademızı ölçüyolar bu reklamlaaa
bugun hem sabahtan hem oğlen durusmam var, arada gıdıp gıdıp gelıverıcemmm
Günaydınnn
Kutu istemiş bide yüzsüz şeyy seni
Kır dizini iç yeşilçayını
Azmin içinn bravoooo
Vayyy sen buralara uğrarmıydın kaçaakkk.
İyi gitmişsin dün akşamda bu hafta vericen dicektim ki topiğimizin regl günü yaklaşmış.
hadi ordan sen sağ gösterip sol vuruyosun
Günaydın dadlımmhaha bende bayılıyorum ama nedense canım istemiyo şuan :26: tam tersi tuzlu ekşili şeyler istiyorum
herkese gunaydıııııııııııııııın :92:
aay Allahım kılo verme topıklerınde barı fonu deıstırsınler yaaasanırım bugun ırademızı ölçüyolar bu reklamlaaa
bugun hem sabahtan hem oğlen durusmam var, arada gıdıp gıdıp gelıverıcemmm
aşk olsun bebeişim hep burayım artık sadece yoğun dönemdi pek uğrayamadım :))) ya evet bekliyorum valla kilomda sabit kaldı offf offf
inşallah olduktan sonra toplu gider :)))
canım pilav akşam olmamış bence.. onu 1-2 kaşık ve öğlen yemelisin aklında olsun, pilav-makarna en azından öğle öğününde olabiliyor çünkü gün içinde yakabiliyorsun,akşam yiyince yakmak çok zor.. pilav için pirinci de esmer pirinç tavsiye ederim.. bir de sabah zeytin ekle tok tutar.. ben kahvaltıda 2 yumurta yiyorum sevmeme rağmen, karatay hocam öyle öneriyor.. ama genel olarak fena değil, bir öğün sebze bir öğün et doğru..
ablacım günaydın geçmiş olsun, kiloyu dert etme sen ne kiloları vermiş kadınsın maşallah
çikolata olmazz çikolata olmazz
Allah iyiliğini versin
hadi ordan sen sağ gösterip sol vuruyosun
Bence rtük böyle kısımları sansürlemeli
Bana da olmuştu ama pes etmedim
Günaydın dadlımmhaha bende bayılıyorum ama nedense canım istemiyo şuan :26: tam tersi tuzlu ekşili şeyler istiyorum
Günaydın sena ablaregl şişkinliği çok kötü ya bende geçen hafta öyleydim :26: gerçi son günleriydi ama
Nayırrr nolamazz yeme çikolata
Birer paket yollasın kazen abi bizebayramda çocuklara veririzz
Günaydın cnmVayy süpersin
Dün yemişinn hala çikolata diyosun
Bu arada günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?