70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr!

Dünkü menüm:

Sabah:
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost
şekersiz çay

2 adet şekersiz bisküvi

Öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Akşam:
80 gr kadar sakatat
1 bardak ayran
Salata

Ayrıca da 3 bardak kadar yeşil çay ve beşi bir yerde içtim.
2,5-3 lt suyumu da tükettim.

Bugün daha da güzel olacak!

Günaydın canım iyi duruşmalar

duruş duruş nereye kadar be NAF dun gece ruyamda zam alıyodum bı mutluydum bı mutlu sorma

gider gider merak etme, 60lar senı beklıyooooo şimdi bı dılekce cızıktırıcem bı de az once cekıldıgım ıkı foto eklıycem hemencıkk

O çikolataları azaltırsan bide bu dönemde dikkat edersen daha çok gider canım.
Ne biliyim 1-2 haftadır bi geliyon bi gidiyon anlamadım ki.
Gelin hanımm

dikkat ediyorum cnm benim artık evden yemek getiriyorum bugün karnı baharla yoğurtlu brokoli var menüde nasıl???
burdayım artık kuşum senin başındayım uğraş bakalım benimlede gör :))

Cuma günü görücez bebekk

Ben izlemiyorum haberleri :26: sadece dün televizyonu açtığımda yunus' un haberini gördüm ve anında kapattım yoksa helak oluyorum ağlamaktan :2: bencilmiyim acaba :26:

günaydın cnm yaaaa napimmm sabah akşam yesem yine isterim bennnnn hem çikolata yemeği kim istemezki ????

Ben istemem ben genelde tuzlu şeyler aşeriyom tatlı sadece regl dönemlerinde

günaydın cnm sakatat kokoreç mi :26: oda bi tür et sonuçta :26: sena ablaa kokoreç yiyebilirmiyizz benimde canım dün çok istedi ama yemedim :26:

zam hee zam ayı ağlama ayı bizim ceyarın bahanesi hazır inşaat yaptırıyoruz dicek

Bende rüyamda çikolata görüyodum haha foruma nasipmiş

Foto muuuuu hemen ışınlanıyorum

O çikolataları azaltırsan bide bu dönemde dikkat edersen daha çok gider canım.
Ne biliyim 1-2 haftadır bi geliyon bi gidiyon anlamadım ki.
Gelin hanımm

bende hep tuzlu yerim senin gibiadet döneminde çanım çok çok ister onada inanımaz abartırımmmm :125::125::125:

günaydın cnm sakatat kokoreç mi :26: oda bi tür et sonuçta :26: sena ablaa kokoreç yiyebilirmiyizz benimde canım dün çok istedi ama yemedim :26:
hayır canım ciğerdi. umarım yasak falan değildir. az yedim zaten hem ekmek de yemedim. uslu kızım ben!

Son düzenleme:
bende hep tuzlu yerim senin gibiadet döneminde çanım çok çok ister onada inanımaz abartırımmmm :125::125::125:

Benim bi arkadaşım her ay yarım kilo güllü lokum yiyodu regl döneminde

hayır canım ciğerdi. umarım yasak falan değildir. az yedim zaten hem ekmek de yemedim. uslu kızım ben!

Bildiğim kadarıyla değil :26: bende severim sumaklı soğanlı felan bide tava ciğeri olcak bol yağda kızartcaksın öhömm kendine gel NaF

Bana hem kızartma hemde soğan yasak

kızlar allah ıyılıgınızı versın siz demeseniz cıkolata oldugunu anlamıycaktım dıkkatlı bakmadım bu kahverengı seyler ne dıyodum hahapek aram yok ama yerım genede tok karnına olursa
kolay gelsın canım yaa eşim illa sor dedi bılgın var mı bılmıyorum ıcradan ev almak ıstıyo prosedür nası işliyo mafyanın elınde dıyolarmıs yanı bız alabılırmıymısiz bi tane bulmusta:26:

amin canım en onemlısı saglık tabıkı

günaydııınnnn

bu hafta bende ıs yok bu ortı olayı benı strese sokuyo valla bende de pek vercek kapasıte azım yok bu hafta veremezsem utanırım ortılıkten cıkıp ponpon kız olmayı düşünüyorum ayy ne hırssız ınsanım yarısmada bıle gaza gelemıyom yaa

kahvaltıda bir yumurta haşlanmışla başladım bakalım hadi hayırlısı
en büyük başarım dün akşam bir tabak cipsi çöpe dökmekti
yoksa dayanamaz yerdim ben onu biliyorum
birkaçgün içinde öğlenleri bir saat yemek saatinde yürüyüş planım var
pantolonların hepsi terzi de de etekle gözüm yemiyor ondan hemen değil.
Tabi kilo alınca içine girebildiğim üç pantolon kaldı birinin geçen hafta fermuarını patlattım
ee terziye gittiler bende eteklere kaldım ama onlar bile oturunca geriyo acilen hızlı bir 2-3 kilo gitmesi lazım moral için
gerisi yavaşta olur

arcaaaaaaaaaaaaaaaak,

uzun ayzyaımda dıkkatını ceksın dedım, bı taraftan dılekce yetıstırmeye calıstıgım ıcın sayfaları pek dıkkatlı okuyamıyorum :26:

ama icradan ev almak kolay sey deıl, prosedurlerı hakkında ayrıntılı bılgı sahıbı deılım ama onlar halledılebılır seyler ancak eşnin soyledıklerı kısmen dogru, genelde kımın neyı alacagı onceden bellıdır, bu işi meslek halıne getırmıs ınsalar var :26: bıraz zor gıbı yanı, bence bulasmaya degmez

yaaaaaa ben okadar yiyemem heralde :)))

yaaa nasıl döktün cipsi ben dökemezdim heralde yerdim valla hepsini :)))

anladım canım eşimde oyle düşünüyo da ıste uygun bı yer bulmusta ondan acaba demıs saol canım

canim cok gecmis olsun...

onerilerini dikata alacam ama nerde bende yemeyecek irade biraz pilav manyagiyimda

canim benim dun aglamaktan gozlerim sisti zaten agladimmi birde bas agrisi eklendi yinede tutamiyordum kendimi .. azra bebegi cikartiklarinda acaba muge anli gibi beyni baska vicdani baska yerde olan insanlarin vicdanlari sizlamismidir diye dusundum insanlar nasil olumu cografyalara ayiriyorlar anlamiyorumolumdur bu bugun bana yarin sana olum yer mekan tanirmi! ama ne oldu asil kaybeden kim oldu dogudakiler hayatini kaybeti ama onun gibilerde vicdanini asil olum onun olsa gerek...

İnşaallah gider Gerdüşüm
Kolay gelsin sana canım.:)

dikkat ediyorum cnm benim artık evden yemek getiriyorum bugün karnı baharla yoğurtlu brokoli var menüde nasıl???
burdayım artık kuşum senin başındayım uğraş bakalım benimlede gör :))

Uğraşırım nolcek gelin hanımsın sen.
Süper olmuş bende yarın karnıbahar getirebilirim çok hafif hemde lezzetli.
Tek sorun yarım kilo yogurtla yemem.
Bende bugün pırasa getirdim.

Günaydın canım.
Süper yapmışsın bravoo
Bide menülerini akşam eve girebiliyorsan akşam
Sabah:
Ara:
Öğlen:
Ara:
Akşam:
Ara:
Şeklinde yazarsan daha iyi olur hep birlikte dogrularını yanlışlarını görürüz
Kolay geleeee

teşekkürler
akşam daha güzel döküm yaparım acaba nescafe içmemde sakınca varmı şekersiz tabii yada tatlandırıcılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…