Günaydın canım iyi duruşmalar
Valla bu sabah tartıldım 71.1 dim dün 71.5 düm ama
2 gün var önümde ne kadan veririm aynı mı kalırım bilmem.
Keşke gene 1.100 gitse ne sevinirim.
Günaydın Ger-Düşümm..
Sen git - gel ben hep buralardayım.
Daimi elemanım zati burda.
O çikolataları azaltırsan bide bu dönemde dikkat edersen daha çok gider canım.
Ne biliyim 1-2 haftadır bi geliyon bi gidiyon anlamadım ki.
Gelin hanımm
Valla bu sabah tartıldım 71.1 dim dün 71.5 düm ama
2 gün var önümde ne kadan veririm aynı mı kalırım bilmem.
Keşke gene 1.100 gitse ne sevinirim.
Günaydın Ger-Düşümm..
Sen git - gel ben hep buralardayım.
Daimi elemanım zati burda.
kızlar alakasız olacak ama dün her haber kanalında izleyip ağlamaktan gözlerim şişti o minicik azra bebeğin kurtulmasına ve yunusun ölmesine.. şunu düşünüyorum bu manzaraları görüp de inanmayan var mıdır acaba?Yüce Allah'ın mucizesi değil de nedir azra bebeğin yaşaması?Allah'ım depremlerden,felaketlerden,her türlü şerden korusun vatanımızı,bizleri,sevdiklerimizi.. kiloymuş rejimmiş hepsi geçici, Allah ağız tadıyla ve sağlıkla hayırlı yaşamlar nasip etsin vallahi gerisi boş..
günaydın cnm yaaaa napimmm sabah akşam yesem yine isterim bennnnn hem çikolata yemeği kim istemezki ????
Günaydın kızlarr!
Dünkü menüm:
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost
şekersiz çay
2 adet şekersiz bisküvi
Öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Akşam:
80 gr kadar sakatat
1 bardak ayran
Salata
Ayrıca da 3 bardak kadar yeşil çay ve beşi bir yerde içtim.
2,5-3 lt suyumu da tükettim.
Bugün daha da güzel olacak!
duruş duruş nereye kadar be NAFdun gece ruyamda zam alıyodum bı mutluydum bı mutlu sorma
gider gider merak etme, 60lar senı beklıyoooooşimdi bı dılekce cızıktırıcem bı de az once cekıldıgım ıkı foto eklıycem hemencıkk
O çikolataları azaltırsan bide bu dönemde dikkat edersen daha çok gider canım.
Ne biliyim 1-2 haftadır bi geliyon bi gidiyon anlamadım ki.
Gelin hanımm
Cuma günü görücez bebekk
Ben izlemiyorum haberleri :26: sadece dün televizyonu açtığımda yunus' un haberini gördüm ve anında kapattım yoksa helak oluyorum ağlamaktan :2: bencilmiyim acaba :26:
Ben istememben genelde tuzlu şeyler aşeriyom tatlı sadece regl dönemlerinde
günaydın cnmsakatat kokoreç mi :26: oda bi tür et sonuçta :26: sena ablaa kokoreç yiyebilirmiyizz benimde canım dün çok istedi ama yemedim :26:
hayır canım ciğerdi. umarım yasak falan değildir.günaydın cnmsakatat kokoreç mi :26: oda bi tür et sonuçta :26: sena ablaa kokoreç yiyebilirmiyizz benimde canım dün çok istedi ama yemedim :26:
bende hep tuzlu yerim senin gibiadet döneminde çanım çok çok ister onada inanımaz abartırımmmm :125::125::125:
hayır canım ciğerdi. umarım yasak falan değildir.az yedim zaten hem ekmek de yemedim. uslu kızım ben!
Günaydın kısçeler..
Sayfayı açar açmaz ahana böyle oldum
Ya zayıflamaya çalışıyoruz çikolata reklamı olur mu ya hiç
Bayılıyorum top top çikolatalara:111:
Hepimize güzel günler olsun canlar..
kızlar allah ıyılıgınızı versın siz demeseniz cıkolata oldugunu anlamıycaktım dıkkatlı bakmadım bu kahverengı seyler ne dıyodum hahagünaydın
sabah sabah bu nasıl işkencedir ya
çikolata çikolata çikolata
dün dayanmıştım ama bugün imkansız bu ekrandakilerle
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
çikolata olcak gibi
kolay gelsın canım yaa eşim illa sor dedi bılgın var mı bılmıyorum ıcradan ev almak ıstıyo prosedür nası işliyo mafyanın elınde dıyolarmıs yanı bız alabılırmıymısiz bi tane bulmusta:26:herkese gunaydıııııııııııııııın :92:
aay Allahım kılo verme topıklerınde barı fonu deıstırsınler yaaasanırım bugun ırademızı ölçüyolar bu reklamlaaa
bugun hem sabahtan hem oğlen durusmam var, arada gıdıp gıdıp gelıverıcemmm
kızlar alakasız olacak ama dün her haber kanalında izleyip ağlamaktan gözlerim şişti o minicik azra bebeğin kurtulmasına ve yunusun ölmesine.. şunu düşünüyorum bu manzaraları görüp de inanmayan var mıdır acaba?Yüce Allah'ın mucizesi değil de nedir azra bebeğin yaşaması?Allah'ım depremlerden,felaketlerden,her türlü şerden korusun vatanımızı,bizleri,sevdiklerimizi.. kiloymuş rejimmiş hepsi geçici, Allah ağız tadıyla ve sağlıkla hayırlı yaşamlar nasip etsin vallahi gerisi boş..
yaaaaaa ben okadar yiyemem heralde :)))Benim bi arkadaşım her ay yarım kilo güllü lokum yiyodu regl döneminde
Bildiğim kadarıyla değil :26: bende severim sumaklı soğanlı felan bide tava ciğeri olcak bol yağda kızartcaksınöhömm kendine gel NaF
Bana hem kızartma hemde soğan yasak
kahvaltıda bir yumurta haşlanmışla başladım bakalım hadi hayırlısı
en büyük başarım dün akşam bir tabak cipsi çöpe dökmekti
yoksa dayanamaz yerdim ben onu biliyorum
birkaçgün içinde öğlenleri bir saat yemek saatinde yürüyüş planım var
pantolonların hepsi terzi de de etekle gözüm yemiyor ondan hemen değil.
Tabi kilo alınca içine girebildiğim üç pantolon kaldı birinin geçen hafta fermuarını patlattım
ee terziye gittiler bende eteklere kaldım ama onlar bile oturunca geriyo acilen hızlı bir 2-3 kilo gitmesi lazım moral için
gerisi yavaşta olur
arcaaaaaaaaaaaaaaaak,
uzun ayzyaımda dıkkatını ceksın dedım, bı taraftan dılekce yetıstırmeye calıstıgım ıcın sayfaları pek dıkkatlı okuyamıyorum :26:
ama icradan ev almak kolay sey deıl, prosedurlerı hakkında ayrıntılı bılgı sahıbı deılım ama onlar halledılebılır seyler ancak eşnin soyledıklerı kısmen dogru, genelde kımın neyı alacagı onceden bellıdır, bu işi meslek halıne getırmıs ınsalar var :26: bıraz zor gıbı yanı, bence bulasmaya degmez
canim cok gecmis olsun...günaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
onerilerini dikata alacam ama nerde bende yemeyecek irade biraz pilav manyagiyimdacanım pilav akşam olmamış bence.. onu 1-2 kaşık ve öğlen yemelisin aklında olsun, pilav-makarna en azından öğle öğününde olabiliyor çünkü gün içinde yakabiliyorsun,akşam yiyince yakmak çok zor.. pilav için pirinci de esmer pirinç tavsiye ederim.. bir de sabah zeytin ekle tok tutar.. ben kahvaltıda 2 yumurta yiyorum sevmeme rağmen, karatay hocam öyle öneriyor.. ama genel olarak fena değil, bir öğün sebze bir öğün et doğru..
ablacım günaydın geçmiş olsun, kiloyu dert etme sen ne kiloları vermiş kadınsın maşallah
çikolata olmazz çikolata olmazz
irademizi sınıyor k.k
sen aynıymışşın yine ben + dayım regl öncesi
Günaydınn kızlarr.... :2:
bende diyorum ki sen ve dayın nasıl regl öncesi oluyorsunuz...
artıdayım anlamındaymıs... bazen boyle tersten anlıyorum nıyeyse..
duruş duruş nereye kadar be NAFdun gece ruyamda zam alıyodum bı mutluydum bı mutlu sorma gider gider merak etme, 60lar senı beklıyooooo şimdi bı dılekce cızıktırıcem bı de az once cekıldıgım ıkı foto eklıycem hemencıkk
dikkat ediyorum cnm benim artık evden yemek getiriyorum bugün karnı baharla yoğurtlu brokoli var menüde nasıl???
burdayım artık kuşum senin başındayım uğraş bakalım benimlede gör :))
kahvaltıda bir yumurta haşlanmışla başladım bakalım hadi hayırlısı
en büyük başarım dün akşam bir tabak cipsi çöpe dökmekti
yoksa dayanamaz yerdim ben onu biliyorum
birkaçgün içinde öğlenleri bir saat yemek saatinde yürüyüş planım var
pantolonların hepsi terzi de de etekle gözüm yemiyor ondan hemen değil.
Tabi kilo alınca içine girebildiğim üç pantolon kaldı birinin geçen hafta fermuarını patlattım
ee terziye gittiler bende eteklere kaldım ama onlar bile oturunca geriyo acilen hızlı bir 2-3 kilo gitmesi lazım moral için
gerisi yavaşta olur
günaydın canım.
Süper yapmışsın bravoo
Bide menülerini akşam eve girebiliyorsan akşam
sabah:
Ara:
öğlen:
Ara:
Akşam:
Ara:
şeklinde yazarsan daha iyi olur hep birlikte dogrularını yanlışlarını görürüz
Kolay geleeee
teşekkürler
akşam daha güzel döküm yaparım acaba nescafe içmemde sakınca varmı şekersiz tabii yada tatlandırıcılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?