tabiki canım şimdi bile bana herkes çok güzel kilo vermişsin diyolar acayip mutlu oluyrm nazar mı değdi acaba :jeyyar:
canım sen devam et kararlı birşekilde yine herkes farkedecek merak etmeeeŞenizkoşu bandı alkdım eve yürüyeyim bari dedim oda nasıl zor gelioyor nasıl zor geliyor ama dün tekrar başladım bakalım ben bu çörek otu muhabbetinini başkasından da duydum baya bir verdirmiş araştırdım bişi bulamadım kkde o yüzden salladım hemen alıp başlayayım bende :)
ne kadar versek ne kadar incelsek iyidir bi an önce 65e düşeyim moralim yerine gelsin :)
ben aralarda bişi yiyemiyorum pek vaktim olmuyor işte yanıma fındık ceviz falan aldım 2-3 tane yemeye çalışıyorum ara öğün için ama her zaman olmuyor işte :)
canım bende koşu bandı aldırdım bidünya para verdik ama inan üşengeçlikten çok yürümedimm ama bu sefer kararlıyımm hepberaber gidecek bu kilolarrrhihoyyythihoyyyt
banada bi ara diolardı kilomu verdin diye bi süredir kimse sölemiohemen bişiler yapmam lazım :):roflol:
bende az yemek dısında ek bişiler yapmak istiyorum kızlar ne tavsıye edersınız
kesinlikle sana katılıyorum canım,ter atmadan kilo verilmiyo,ben 2 haftadır spor yapamıyorum,gram vermemişim
elıfcım spor spor da ben spor yapamıyırumkı evde ne gibi bi spor yapılırkı :)
ben birşey soracağım bilgisi olan varsa ceap yazabilirmi acaba???
ben çay içmeyince başıma ağrı giriyor... sabah ve akşam 1 er fincan içiyorum şimdi ama şekersiz olmuyor..az şeker koyup kan üzümü ve kuru üzümün şekerinden faydalanıyorum.. doğal olduğu için fazla etkilemez diye düşünüyorum ama bilen varsa yardım isteyeceğim... sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyorum gerisi hep ot,sebze haşlama, meyva,metabolizma çayı ve lahana çorbası...
sporsuz olmuyor.. iş yerinde devamlı oturduğum için akşamları servisten erken inip 30 dakika kadar yürüyorum... terliyorum ama daha fazla yürüyemiyorum ayak bileğimde sorun var.... azimle zayıflayacağım...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
elıfcım nerden indiricem o cdyı
canım cayın ve kuru uzumun bır sorun yaratacagını sanmıyorum,gunde 2 bardak ıcıyormussun sonucta.
spor olarak da pilates yapabılırsın,bılegını fazla zorlamadan esneme hareketlerıyle vucudunu calıstırabılırsın.gayet ıyı gıdıyosun bence
elıfcım nerden indiricem o cdyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?