70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tabiki canım şimdi bile bana herkes çok güzel kilo vermişsin diyolar acayip mutlu oluyrm nazar mı değdi acaba :jeyyar:

canım sen devam et kararlı birşekilde yine herkes farkedecek merak etmeeeŞeniz

slm kızlar valla sayfaların hepsını okudum fotograflarınızı gördum hepınız cok sekersınız bıde cıtır olacaz hepberaber bende sımdı sporuma baslayorum yıne 5000 adıma atıcam sabahda bomba gıbı hazırlanıcam kaynanama bıle dedımkı bana yemek yıyelım deme ben dıyete baslıyom dedım ve kendımı mecbur bıraktım iyi yaptım demı bıyerden baslamak lazım kızlar ben cızelgemı degıstırmıyorum bılıyorum kı 1 iki güne eskısıgıbı olur kılom onun için yapmadım yarın bıldırım yapmıcam 69 baslıyor yazın benı lısteye buarada benım adımda songül öptüm kızlar sonra görüsürüzŞeniz

Merhabalar Cankizlarrrr ahanada bende geldim :lepi:
Yogurtlu müslimi yaptim onu atistiriyorum sonrada kosturmaca basliyor acayip yogun olucagim..
Babamlar ve kardesim gil birkac günlügüne tatile cikiyorlar yegnime ben bakiyorum annemde demin anlatiyordu kizim merdiven süpürmeyi unutma sunu unutma bunu unutma :)
Kesin okadar seyin arasinda ben kilo veririm :teytey:

haydı kızlar kılo bıldırımı ıcın son bır gun.bugun kacamak yok oba gore,100 gr da olsa vermıs olalım yarın,bahar geldi hava cok guzel,tiril tiril kıyafetler bizi bekliyorhihoyyyt
bugun cok enerjiğim,erkenden kalktım 40 dk kosu bandında hızlı tempoda yürüdüm,son 5 dk ka şıpır sıpır terler akıyordu bandın ustune cok komıktı halım.:roflol:
dustan sonra kahvaltımı yaptım çılbır ve 3 dlm kepek ekmegıyle,çok saglıklı ve lezzetlı tavsıye ederım. sonrada fön cektırdım ve ıse geldım,kendimi çok ıyı hıssedıyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

elıfcım spor spor da ben spor yapamıyırumkı evde ne gibi bi spor yapılırkı :)

nivea body cdsi varmış onu indirdim ben tembellik yapmasam arada onu yapıyorum
ebru şallıyla tvden izleyip plates yapanlar var çok güzel diyolar
çıkıp 1 saat yürüyebilirsin mesela en iyi spor
gerçi sana diyorum ama kendimde yapmıyorum:tomato:

bende sımdı yesıl cayımı aldım içiyorum sporu daha snra yapıcam ayparcam sana kolay gelsın bol temızlıklı gunler senı beklıyor cünki evet kosusturmaca olunca yemege bıle fırsat bulamassın ama aç bırakma kendını

ben birşey soracağım bilgisi olan varsa ceap yazabilirmi acaba???

ben çay içmeyince başıma ağrı giriyor... sabah ve akşam 1 er fincan içiyorum şimdi ama şekersiz olmuyor..az şeker koyup kan üzümü ve kuru üzümün şekerinden faydalanıyorum.. doğal olduğu için fazla etkilemez diye düşünüyorum ama bilen varsa yardım isteyeceğim... sadece sabahları 1 dilim ekmek yiyorum gerisi hep ot,sebze haşlama, meyva,metabolizma çayı ve lahana çorbası...

sporsuz olmuyor.. iş yerinde devamlı oturduğum için akşamları servisten erken inip 30 dakika kadar yürüyorum... terliyorum ama daha fazla yürüyemiyorum ayak bileğimde sorun var.... azimle zayıflayacağım...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım cayın ve kuru uzumun bır sorun yaratacagını sanmıyorum,gunde 2 bardak ıcıyormussun sonucta.
spor olarak da pilates yapabılırsın,bılegını fazla zorlamadan esneme hareketlerıyle vucudunu calıstırabılırsın.gayet ıyı gıdıyosun benceyerimseniben

canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu gruba katılmak istiyorum.79 kiloyum.evlendikten sonra tam 21 kilo aldım.ideal kilom 58 -60 arası.zayıflamak istiyoruuuuuuuuuummmmmm.ama becerebilirmiyimki????????????????(çok üzgünüm:

bende istiyorum plated yapmayı ama onu iyice öğrenip öyle yapmak gerekiyor.. öyle videodan bakmayyla doğru yapamayızki... sonra sakatlanmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…