- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
İnşaallah gider Gerdüşüm
Kolay gelsin sana canım.:)
Uğraşırım nolcek gelin hanımsın sen.
Süper olmuş bende yarın karnıbahar getirebilirim çok hafif hemde lezzetli.
Tek sorun yarım kilo yogurtla yemem.
Bende bugün pırasa getirdim.
pinktomatonun yaptığı yorumla aynı şeyleri söylicektim gerek kalmadııbende artik menulerimi paylasip daha dikatli olmak istiyom ben pek menulere yorum yapamiyorum ama yorumlarinizi bekliyorum....
kavalti
1 yumurta
4 kucuk dilim koy peyniri
ceyrek salatalik
ceyrek domates
yarim kase yogurt
iki dilim kepek ekmegi
1 sekersiz cay
ara
yarim kase pekmezli yogurt
oglen
yarim tabak yesil fasulye
3 kasik pilav
biraz tursu
1 form cay
yarim elma
aksam 16:30
sac kavurma
3 kasik pilav
salata
1 form cay
yatana kadar 3 litre su
sanirim sayfa gene takildi ilerleyemiyorum...
valla o sayfaya geçememe benide deli ediyo uleennya hayla ilerliyemiyorum yazdiklarimi bile goremiyorum
ya herkez bi hal olmuş bu reklama ee bende gördüm vede canım hiç çekmedii.hatta sabah sabah midemi bile bulandırdıı..hayırdır probleminizmi var sizlerin yardımcı oliyimGünaydın kısçeler..
Sayfayı açar açmaz ahana böyle oldum
Ya zayıflamaya çalışıyoruz çikolata reklamı olur mu ya hiç
Bayılıyorum top top çikolatalara:111:
Hepimize güzel günler olsun canlar..
oğluna geçmiş olsun sena ablaa...sende kiloyu takma şimdilik regl olmuşsun çok belli nedenii boşvergünaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
çikolataaa hariçgünaydın
sabah sabah bu nasıl işkencedir ya
çikolata çikolata çikolata
dün dayanmıştım ama bugün imkansız bu ekrandakilerle
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
çikolata olcak gibi
kıslar günaydınnnn
ben dayanamıyorummmmm çiikkoolllaaatttaaaaaaaaaaaaaaa dün yedim ama tekrar istiyorummm
hemmen dünki menümü de paylaşim :)))
sabah:1 kase konfleks
ara:yeşil çay
öğle:1 kase yoğurtlu kereviz, mantarlı tavuk sote
ara:1 ülker çikolata fındıklı (regl dönemine yaklaştımda :) )
akşam:yogurtlu brokoli 2 parça :)) bide bunu yemeden önce çok acıktığım için 1 tane mandalina :)
azra bebeği görünce bende dayanamadım mucize tabii..onca saat enkaz altında annesinin yanındaa olan bikaç damla sütüyle hayatta kalmayı başarmışyaa çok sevindim daha 16 günlükmüş...anneside kurtuldu ama ya babası nasıl dua ettim babasıda sağ çıksın diye..bugün verirler inş. iyi haberini yoksa çok kötü olurum ben...babaannede kurtulmuş inş. babaya bişey olmazda atlatırlar durumuu..yunusada çok sevinmiştim benyaaa..ama yolda hayatını kaybettiğini duyunca fena oldum allahım rahmet eylesin ..ailesi yaşıyorsada sabırkızlar alakasız olacak ama dün her haber kanalında izleyip ağlamaktan gözlerim şişti o minicik azra bebeğin kurtulmasına ve yunusun ölmesine.. şunu düşünüyorum bu manzaraları görüp de inanmayan var mıdır acaba?Yüce Allah'ın mucizesi değil de nedir azra bebeğin yaşaması?Allah'ım depremlerden,felaketlerden,her türlü şerden korusun vatanımızı,bizleri,sevdiklerimizi.. kiloymuş rejimmiş hepsi geçici, Allah ağız tadıyla ve sağlıkla hayırlı yaşamlar nasip etsin vallahi gerisi boş..
valla akşama bişey diyemicem,,dönere bişey demiyoruzdaa sakatat ne onu anlamadım kokoreçmi cidden başkamı..kalan menü güzelGünaydın kızlarr!
Dünkü menüm:
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost
şekersiz çay
2 adet şekersiz bisküvi
Öğle:
2-3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Akşam:
80 gr kadar sakatat
1 bardak ayran
Salata
Ayrıca da 3 bardak kadar yeşil çay ve beşi bir yerde içtim.
2,5-3 lt suyumu da tükettim.
Bugün daha da güzel olacak!
kahvaltıda bir yumurta haşlanmışla başladım bakalım hadi hayırlısı
en büyük başarım dün akşam bir tabak cipsi çöpe dökmekti
yoksa dayanamaz yerdim ben onu biliyorum
birkaçgün içinde öğlenleri bir saat yemek saatinde yürüyüş planım var
pantolonların hepsi terzi de de etekle gözüm yemiyor ondan hemen değil.
Tabi kilo alınca içine girebildiğim üç pantolon kaldı birinin geçen hafta fermuarını patlattım
ee terziye gittiler bende eteklere kaldım ama onlar bile oturunca geriyo acilen hızlı bir 2-3 kilo gitmesi lazım moral için
gerisi yavaşta olur
selam kızlar günaydın..
ben kermeste olduğumdan galiba öğlen sonraları, canım hiç çikolata istemedi bide reglken yediydim ondan herhaldeee benim yeni bitti ya artık aramıyorum...bitter yedim valla hemde karam ee otel odasında boş oturlumuyordu
arzuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsın..oğluşun nasıl iyileştimi??? canım ank.da havalar nasıl burası bugün baya soğudu orayı düşenemiyorum
tuğba sende yoktun galiba nasılsın canım????
dilek bende öğlen pırasa yiyecem inş. sonra kermese gidicemki orda cıslara el atmayım......
charmmmm eski ortim napıyon kızzz
ben buhafta bildirim yapcam ama geçen ahfta giremdim diye yine giremiycem neys eçokta içacıcı sonucum yoktu zaten.....ama rize sonrası akşamlarımı müsli yeniden
sakatat ciğerdi canım, kavurma diyebiliriz
ayyy cnm benim ya bidenesin sen :))) ya onu bend eyapıyorum bazen yarım kilo yoğurt indiriyorum mideye amannn boşver sağlıklı hem kemiklerimiz güclenir ilerde kemik erimesi yaşamayız :)))
ya bu adam gelir gelmez başladııı,,ben çıkıyorum..moralim bozulduu...
hayırdır canım, kötü bişey mi dedi eşin?
amin canim cok sagolhasta olan herkese Allah şifalar versin....
borcu olana edalar nasip etsin..
darda olanları te zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah..
amin...
topiktekilere toplu duam bu aralar hastalıklar çoğaldı..
ben menülere cevap yazmiyorum canimBurada herkes sadece belirli kişilerle konuşmaya başlamış
Eskiden böyle değildi
hadi bakem eve geliyormus kocisin isallah cok nazli deyildirallah iyiliğini versin güldürdün benii görcez bakalım...:44:
nereye gönderdin kiz kocisi benimkinide göndersem bi kac günlüyüneKendimi annemin şifalı çorbalarına yemeklerine bıraktım iyimi yaptım bilmiyom ama :26: zaten boğazlarım kötü k-flakes yemek istemedim :26:
Kocamda yok zaten yalnızımm
bende dpresyondayken homini girtlak yerimçoğunlukla nesfit yiyeceğim gibi duruyor akşamları
inş biran önce kavuşurum kocişime şubatta özür ataması açılırsa kocişimin yanındayım inş.
şu kilolardan da kurtulsam iki ay öncesine kadar 62 yken şimdi ne hallerdeyim depresyona girince zayıflayanlara imreniyor ben girdikçe kilo alıyorum
amanen herkes bunalimdaitiraf ediyorum!..
ben gizli obezim
annem vefat ettiğinde 120 kg idi.
ablalarım abilerim 90 kg üzerinde....
tipim obez değil ama genetik kodlarımla savaşıyorum.....
hani şu amerikalı zenci obezlerin giysileri var ya (üstte dev tişört allta kapri) onlara bayılıyorum. gen çekiyor demek ki...gündüz giymeye cesaret edemiyorum ama öyle bir gecelik takımım var. oh ne rahatım onların içinde...
ve bu savaş çookkk zor sanki bana şöyle diyorlar hep '' ne kadar uğraşırsan uğraş birgün özüne döndüreceğiz seni pis dönek!''
tamam biraz kafayı sıyırdım ben de napayım regl öncesi sendromu
bel agrisi zor yasaol canım, yok terzi değilim kendımce dıkıyorum işte..
saol canım valla bana da sarma sararken oluyor aynı pozısyonda durdugum herseyde oluyor...
yok sanırım evde.. saol canım... bı uzanırsam ıyı gelcek...
anladm canım geçmiş olsun tekrar...
ay kapatsaydinaz önce trt 1 de bi film vardı adı irademin sınanması :sonuç zafer yok yok filmin adı charlinin çikolata fabrikası.gözümün önünde şırıl şırıl çikolatalar aktı.hapır hupur yediler.az kalsın kalkıp ben de yicektim ama sabrettim..şimdi kiraz sapı çayımı içicem.
bende gecmisden alintilar aliyordum cikolatalari görünce onlara bakakaldim yazilari okuyamadim konsantrasyyonumu bozduGünaydın kısçeler..
Sayfayı açar açmaz ahana böyle oldum
Ya zayıflamaya çalışıyoruz çikolata reklamı olur mu ya hiç
Bayılıyorum top top çikolatalara:111:
Hepimize güzel günler olsun canlar..
cok gecmis olsun senacimgünaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
Günaydın kızlarrrrr
Ya bu çikolata reklamı da neyin nesiiiii :111::111:
kolay gelsin canimTünaydın canlar,,
yine herzamanki gibi çok yoğunum...masamda bir sürü evrakla boğuşuyorum işyerinin taşınma işleri var bide işime iş kattı yeni makinalar leasingciler bankacılar telefonlarım susmuyo delireceemmm anca atabildim kendimi buraya. evde de her yer her yerde halılar yıkamadan gelmedi daha 1 hafta oldu hala yok perdeler yıka yıka bitmedi ütülenecek beni bekliyor çıldırma sınırındayım:2:geçmişi okumaya vaktim yok umarım herkes iyidir. bende toparladım kendimi grip olma aşamasındayken ucuz yırttım.... :2:
bu cuma için pek ümitli değilim kendimden tartı kımıldamıyor nedense birkaç gündür. dikkat ediyorum bakalım ne olacak...
hepinizi öpüyorum. öğleden sonra geleceğim yineee işlerimi hafifleteyim biraz
hadi bakalım herkese kolay gelsinnnn
bugün tatil burda herkes evde kardeslerimi uyandirayim sonra gelirim gelebilirsem
sayfayı her yenilediğimde o içinden çikolata akan kek geliyor ya
ama canım çekiyor bilgisayar ekranında tam oraya postit falan mı yapıştırsam ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?