70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy cnm benim ya bidenesin sen :))) ya onu bend eyapıyorum bazen yarım kilo yoğurt indiriyorum mideye amannn boşver sağlıklı hem kemiklerimiz güclenir ilerde kemik erimesi yaşamayız :)))

çok nadiren nescafe içerim haftada bir yada iki haftada bir falan
bugün birden canım istedi ondan sordum. bir tanecik alayım o zaman zaten bütün gün ıhlamur ve adaçayı içiyorum
bitki çayı içişim iyi yani
bir de şu sallama değil de demleme yeşil çaydan bulursam çok iyi olacak sallamanın tadı çok kötü ama demlemeyi bir arkadaşımda denedim harika herkese tavsiye ederim ama nerede bulunur bilmiyorum buradaki aktar da yok olmadı netten bakacağız

selam kızlar günaydın..
ben kermeste olduğumdan galiba öğlen sonraları, canım hiç çikolata istemedi bide reglken yediydim ondan herhaldeee benim yeni bitti ya artık aramıyorum...bitter yedim valla hemde karamee otel odasında boş oturlumuyordu
arzuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsın..oğluşun nasıl iyileştimi??? canım ank.da havalar nasıl burası bugün baya soğudu orayı düşenemiyorum
tuğba sende yoktun galiba nasılsın canım????
dilek bende öğlen pırasa yiyecem inş. sonra kermese gidicemki orda cıslara el atmayım......
charmmmm eski ortim napıyon kızzz
ben buhafta bildirim yapcam ama geçen ahfta giremdim diye yine giremiycem neys eçokta içacıcı sonucum yoktu zaten.....ama rize sonrası akşamlarımı müsli yeniden

Son düzenleme:
günaydııınn,,bakın bugün erkenciyimm..eşim aradı rüyanın en tatlı yerinde fırladım haaben geliyorum dediii..bende kalktım hemen bi bakıyım buraya dedim....ahanda aşağı kapı kapandı geldiii

pinktomatonun yaptığı yorumla aynı şeyleri söylicektim gerek kalmadııyoksa menün güzel
sanirim sayfa gene takildi ilerleyemiyorum...

ya hayla ilerliyemiyorum yazdiklarimi bile goremiyorum
valla o sayfaya geçememe benide deli ediyo uleenn
ya herkez bi hal olmuş bu reklama ee bende gördüm vede canım hiç çekmedii.hatta sabah sabah midemi bile bulandırdıı..hayırdır probleminizmi var sizlerin yardımcı oliyim
oğluna geçmiş olsun sena ablaa...sende kiloyu takma şimdilik regl olmuşsun çok belli nedenii boşver
çikolataaa hariç çikolata dahil

azra bebeği görünce bende dayanamadım mucize tabii..onca saat enkaz altında annesinin yanındaa olan bikaç damla sütüyle hayatta kalmayı başarmışyaa çok sevindim daha 16 günlükmüş...anneside kurtuldu ama ya babası nasıl dua ettim babasıda sağ çıksın diye..bugün verirler inş. iyi haberini yoksa çok kötü olurum ben...babaannede kurtulmuş inş. babaya bişey olmazda atlatırlar durumuu..yunusada çok sevinmiştim benyaaa..ama yolda hayatını kaybettiğini duyunca fena oldum allahım rahmet eylesin ..ailesi yaşıyorsada sabır
valla akşama bişey diyemicem,,dönere bişey demiyoruzdaa sakatat ne onu anlamadım kokoreçmi cidden başkamı..kalan menü güzel

bravooo

Tünaydın canlar,,

yine herzamanki gibi çok yoğunum...masamda bir sürü evrakla boğuşuyorum işyerinin taşınma işleri var bide işime iş kattı yeni makinalar leasingciler bankacılar telefonlarım susmuyo delireceemmm anca atabildim kendimi buraya. evde de her yer her yerde halılar yıkamadan gelmedi daha 1 hafta oldu hala yok perdeler yıka yıka bitmedi ütülenecek beni bekliyor çıldırma sınırındayım:2:geçmişi okumaya vaktim yok umarım herkes iyidir. bende toparladım kendimi grip olma aşamasındayken ucuz yırttım.... :2:

bu cuma için pek ümitli değilim kendimden tartı kımıldamıyor nedense birkaç gündür. dikkat ediyorum bakalım ne olacak...

hepinizi öpüyorum. öğleden sonra geleceğim yineee işlerimi hafifleteyim biraz

hadi bakalım herkese kolay gelsinnnn

saol canım bu aralar fazla yazamıyorum cok şükür oğluşum iyi öksürük deva edıyor ama atesi ve mızmız hali bitti allaha şükür kreşe giidyor işte.bende bu hafta evdeyım sen nasılsın bakım gezdın yedın ıctın geldın haa ne güzel valla

ya bu adam gelir gelmez başladııı,,ben çıkıyorum..moralim bozulduu...

hayırdır canım, kötü bişey mi dedi eşin?

ee adam ameliyat oldu geldı bu hala nette takılıyo onu demıstır bence haklı olarak

kdr canım unutmusum yazmayı havaları sormussun valla gecen hafta cok soguktu da haftasonundan berı güzel hava sadece bugun bıraz kapalı ama cok soguk deıl yanı

slm kizlar ay bu aralar yine bunalimdayim gecer isallah
hasta olan herkese Allah şifalar versin....
borcu olana edalar nasip etsin..
darda olanları te zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah..
amin...
topiktekilere toplu duam bu aralar hastalıklar çoğaldı..
amin canim cok sagol
Burada herkes sadece belirli kişilerle konuşmaya başlamış
Eskiden böyle değildi
ben menülere cevap yazmiyorum canim o konu da daha acemiyim
allah iyiliğini versin güldürdün benii görcez bakalım...:44:
hadi bakem eve geliyormus kocisin isallah cok nazli deyildir
Kendimi annemin şifalı çorbalarına yemeklerine bıraktım iyimi yaptım bilmiyom ama :26: zaten boğazlarım kötü k-flakes yemek istemedim :26:

Kocamda yok zaten yalnızımm
nereye gönderdin kiz kocisi benimkinide göndersem bi kac günlüyüne
bende dpresyondayken homini girtlak yerim
amanen herkes bunalimda
bel agrisi zor ya esim hergün hap yutuyor yoksa uyaninca belim kopuyor diyo doktora git diye diye agzimda tüy bitti yarin gidecem diyo bakalim
ay kapatsaydin o kanala bidaha bakma
bende gecmisden alintilar aliyordum cikolatalari görünce onlara bakakaldim yazilari okuyamadim konsantrasyyonumu bozdu
cok gecmis olsun senacim
Günaydın kızlarrrrr

Ya bu çikolata reklamı da neyin nesiiiii :111::111:

kolay gelsin canim

sayfayı her yenilediğimde o içinden çikolata akan kek geliyor ya
ama canım çekiyor bilgisayar ekranında tam oraya postit falan mı yapıştırsam ne

gunaydin kizlar bugunki menum

sabah 2dilim kepekli tost ekmegi
kk peynir, 4zeytin,ve kizim icin kk kadar helva ve kendimi kotu hissettigim icin 2diyet buskivi

ara ogun diyet yogurt

ogle 5yk bezelye 3kasik pilav

aksam meyve

ve 3litre su ve 3bardak rezene [simdiden 1bucuk litresini ictim bile]

Merhaba topiğin çıtır bayanları
ben hemen listemi yazayım

sabah:
*çeyrek simit
* 1 buçuk dilim kepek ekmeği
*1 kk peynir
*1 zeytin
*1 tk nutella(çok pişmanım regl olduğum için dayanamadım)
*1 tatlı kaşığı közlenmiş biber sosu

ara: 2 kupa yeşil çay

öğle:
* 1 kase mercimek çorbası
* 6-7 kaşık ıspanak
*4 yk yoğurt
*bol salata

ara olarak 2 mandalina yiyeceğim

akşam ise arkadaşa davetliyim şansıma ne çıkarsa az az yiyeceğim

herkese merhaba,
nasılsınız,inşllah iyisinizdir. beni soracak olursanız ben de iyiyim..
yalnız az önce kafayı sıyıracak noktaya geldim..sorun kilo değil . gerçi o da var da bugünlerde üsüme yapıştılar.
benim büyük oğlan dellendirdi sabah sabah..bi kaç gündür bozuğum ya ona vukuatlar çok..sorumsuzluk aynı 3 sene önce neyse şimdi de o.5. sınıfta.pazartesi anne 1 hf sonra yazılılar başlıcak dedi.tamam oğlum sen çalış sonra göz atalım beraber dedim.aynı gün akşam eve geldi anne yazılı olduk bugünmüş ben gelecek hafta sandıydım demez mi? gel de sabırlı ol. neresiyle dinliyor öğretmeni bilmem ki..sınavdanda çok iyi alamamış haliyle..bugünde okula gidecek zaman boya aradık anca aklına geldi boya.ablasının boyalarını kullanacakmış.ablanın odasında aradık .oda o kadar dağınık ki yerler dolu bi abla yok. o da 7. sınıfta sabahçı.cinler tepeme çıktı.onların bu dağınıklığı beni öldürecek..onlar daha rahat etsin diye geniş eve çıktık borca girdik. sonuç 2 tane dağınık oda...şimdi evdeyimde çalışmaya başlayınca nasıl başedecem bilmiyorum.bide küçük canavar var oda yıkıp geçiyor..offfff yardım et Rabbim..büyük çocukları olan kızlar sizler nasıl sorumluluk kazandırdınız çocuklarınıza.şunu yapın odanızı düzeltin demekten gına geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…