kilo değişikliğini nasıl işleyeseğiz her seferinde yeniden mi yapacağım çizelgeyi
Her gün mü değiştirmeye çalışıyorsun?
Biz haftada bir kez değiştiriyoruz. Cuma günü yeni kilonla tekrar baştan yapacaksın çizelgeni.
yaaa benimkinede yapıştırsam ama artık çok geççççççsayfayı her yenilediğimde o içinden çikolata akan kek geliyor ya
ama canım çekiyor bilgisayar ekranında tam oraya postit falan mı yapıştırsam ne
Her gün mü değiştirmeye çalışıyorsun?
Biz haftada bir kez değiştiriyoruz. Cuma günü yeni kilonla tekrar baştan yapacaksın çizelgeni.
kızlarrr dövün benikınayın
öğle yemeginden sonra bide kazandibi yedimmm çok pişmanımmm :18::18::18::18:
cnm geçmiş olsun allah yardım etsin, rahatsızlığı neydi eşinin bilmiyorum ama erkek hasta olunca çok zor. Ben 3 ay baktım eşime. Kolu kırıktı ameliyat falan olmuştu. Allah kolaylıklar versin.günaydın kızlar..
çok yoqunum 1-2 gündür giremedim..bikaç sayfa okudum geçmişten ama bitiremedim..şimdi kursa gitmem lazım..dünde kursa gittim oqlumun okulundan aradılar..arkadaşı oqlumun burnuna kafa atmış..öqleden sonraya kadar hastanedeydik..neyse öqlen gelince girer geçmişi okurum kızlar...diyet bu hafta güme gitti hemde fena halde...birde üstüne reql oldum..şuanda +3 kiloyummmmm
günaydııınn,,bakın bugün erkenciyimm..eşim aradı rüyanın en tatlı yerinde fırladım haaben geliyorum dediii..bende kalktım hemen bi bakıyım buraya dedim....ahanda aşağı kapı kapandı geldiii
dün tartılmadan yapmıştımda 1 kilo fazla yazmışım onu düzelttim o zaman cumadan cumaya tamam ben verdikçe düzeltme yapacağım ekrandaki ikon düşecek diye düşünmüştüm...
nasıl yani ben anlamadım?
kilo verdikçe alttaki çizelgemizi değiştirmeyeceğiz ama buraya bildirim mi yapacağız her cuma?:18:
selam kızlar günaydın..
ben kermeste olduğumdan galiba öğlen sonraları, canım hiç çikolata istemedi bide reglken yediydim ondan herhaldeee benim yeni bitti ya artık aramıyorum...bitter yedim valla hemde karam ee otel odasında boş oturlumuyordu
arzuuuuuuuuuuuuuuuuu nasılsın..oğluşun nasıl iyileştimi??? canım ank.da havalar nasıl burası bugün baya soğudu orayı düşenemiyorum
tuğba sende yoktun galiba nasılsın canım????
dilek bende öğlen pırasa yiyecem inş. sonra kermese gidicemki orda cıslara el atmayım......
charmmmm eski ortim napıyon kızzz
ben buhafta bildirim yapcam ama geçen ahfta giremdim diye yine giremiycem neys eçokta içacıcı sonucum yoktu zaten.....ama rize sonrası akşamlarımı müsli yeniden
ekstra spor yap, pişmanlığın faydası yok arık,yemişsin bir kere.
Günaydınn kızlarr.... :2:
bende diyorum ki sen ve dayın nasıl regl öncesi oluyorsunuz...
artıdayım anlamındaymıs... bazen boyle tersten anlıyorum nıyeyse..
Yok o kadar gelişmedi teknoloji
Her cuma değiştirirsin sende çizelgeni biz gibi.
Her cuma tartıldığımızda yani kilo verdiğimizde çizelgeyi değiştiriyoruz.
Bide ekstradan her cuma kilo bildirim günümüz.
İkisinide yapacaksın zahmet olmazsa.
geçmiş olsun tuqbacım..eşim ameliyattan çıkmış,,şuanda uyuyomuş,,annem yanındaa o aradı..tam 1 saat sürdüü saat tuttum tam çıktığı an tel etti annem baktım tam 1 saat dolmuşş..neyse bide onun nazı çekilirmi eve geldikten sonraaa
bana geldileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
bu aralar hıc gıtmıyolarrrrrrr
:44::44::44:zorlaaaaaaaaaa ne güzel
sen nasıl sa iradesizsin 3 gün sonra vazgecersin 100 e vurunca haber ver
ziyarete gelcem yerinden kalkamazsın belki
Allah kolaylık versin cnm...inşallah en kısa zamanda feraha ulaşırsınız..vallaaaaa da sıyırdım bıllahada sıyırdımmmmmmmmmmmm
az once bı msj geldıı, azıcık bı sıyırmamış yerım avrdı, saglam kalan o da gıttıııııııııııııı
Baroya borcumuz vardı odeyememıstık, msj atmıslar 31 ekime kdr ödeme yapılmazsa hakkınızda yasal işlemler başlatılcak diyeeee
Hay Allahım sen benım aklıma mukayet olll
doqru anlamışsın fıstıqım aynen dediqin gibiKızlar sena ablayla konuştum merak etmiştim bugün görünmedi diye :26:
Okulda oğlunun burnuna bi arkadaşı kafa atmışkanamış burnu filan çocuğu hastaneye götürmüş sena abla :26: doktorlar bakmışlar
işte biraz çökme varmış sanırım heyecandan yanlış anlamadıysam :26: ama zamanla düzelir demişler :26: ama oğlunun canı acıyomuş ağrı
kesici vermiş sena abla :2:
Akşama uğrayabilirse gelcekmiş foruma haberiniz olsun
est. canım sesin qayet güzel.. cırcır böceqi qibi durmadan konuşup durdumBu arada herkese selam söyledi sena abla
ne güzel sesi vardı yaa
Bende kart kart konuştum
canım benim yerim seni bennnDedim galiba hatırlamıyom
İlk defa konuşuyoz ya heyecan yaptım
aminn canımm...hasta olan herkese Allah şifalar versin....
borcu olana edalar nasip etsin..
darda olanları te zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah..
amin...
topiktekilere toplu duam bu aralar hastalıklar çoğaldı..
Allah kavuştursun tatlım..Kendimi annemin şifalı çorbalarına yemeklerine bıraktım iyimi yaptım bilmiyom ama :26: zaten boğazlarım kötü k-flakes yemek istemedim :26:
Kocamda yok zaten yalnızımm
teşekkür ederim cnm daha iyi...Sena geçmiş olsun canım umarım oğlun iyidir.
teşekkür ederim cnm...gecmıs olsun canım dıkkat et de ılerlemesın
esıne de cok gecmıs olsun burun amelıyatı zor baya esımın de olması lazım nefes problemı var ama korkudan olmuyor
bu arada kaptanım oğluna da gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız sımdıkı cocuklar ne yaramaz oyle yaa bı dk rahat durmuyolar
teşekkürler cnm...
Günaydın Sena abla..
Dün Naf yazdı geçmiş olsun..
Regl olmuşsun ondan 3 kilo fazla çıkmışsındır. Bitince gider artık..
Görüşürüz..
çok saqol cnm teşekkürler..canım pilav akşam olmamış bence.. onu 1-2 kaşık ve öğlen yemelisin aklında olsun, pilav-makarna en azından öğle öğününde olabiliyor çünkü gün içinde yakabiliyorsun,akşam yiyince yakmak çok zor.. pilav için pirinci de esmer pirinç tavsiye ederim.. bir de sabah zeytin ekle tok tutar.. ben kahvaltıda 2 yumurta yiyorum sevmeme rağmen, karatay hocam öyle öneriyor.. ama genel olarak fena değil, bir öğün sebze bir öğün et doğru..
ablacım günaydın geçmiş olsun, kiloyu dert etme sen ne kiloları vermiş kadınsın maşallah
çikolata olmazz çikolata olmazz
aminn canım çok haklısın...kızlar alakasız olacak ama dün her haber kanalında izleyip ağlamaktan gözlerim şişti o minicik azra bebeğin kurtulmasına ve yunusun ölmesine.. şunu düşünüyorum bu manzaraları görüp de inanmayan var mıdır acaba?Yüce Allah'ın mucizesi değil de nedir azra bebeğin yaşaması?Allah'ım depremlerden,felaketlerden,her türlü şerden korusun vatanımızı,bizleri,sevdiklerimizi.. kiloymuş rejimmiş hepsi geçici, Allah ağız tadıyla ve sağlıkla hayırlı yaşamlar nasip etsin vallahi gerisi boş..
teşekkürler cnm..canim cok gecmis olsun...
onerilerini dikata alacam ama nerde bende yemeyecek irade biraz pilav manyagiyimda
canim benim dun aglamaktan gozlerim sisti zaten agladimmi birde bas agrisi eklendi yinede tutamiyordum kendimi .. azra bebegi cikartiklarinda acaba muge anli gibi beyni baska vicdani baska yerde olan insanlarin vicdanlari sizlamismidir diye dusundum insanlar nasil olumu cografyalara ayiriyorlar anlamiyorumolumdur bu bugun bana yarin sana olum yer mekan tanirmi! ama ne oldu asil kaybeden kim oldu dogudakiler hayatini kaybeti ama onun gibilerde vicdanini asil olum onun olsa gerek...
teşekkür ederim tuqbacım..pinktomatonun yaptığı yorumla aynı şeyleri söylicektim gerek kalmadııyoksa menün güzel
valla o sayfaya geçememe benide deli ediyo uleenn
ya herkez bi hal olmuş bu reklama ee bende gördüm vede canım hiç çekmedii.hatta sabah sabah midemi bile bulandırdıı..hayırdır probleminizmi var sizlerin yardımcı oliyim
oğluna geçmiş olsun sena ablaa...sende kiloyu takma şimdilik regl olmuşsun çok belli nedenii boşver
çikolataaa hariççikolata dahil
azra bebeği görünce bende dayanamadım mucize tabii..onca saat enkaz altında annesinin yanındaa olan bikaç damla sütüyle hayatta kalmayı başarmışyaa çok sevindim daha 16 günlükmüş...anneside kurtuldu ama ya babası nasıl dua ettim babasıda sağ çıksın diye..bugün verirler inş. iyi haberini yoksa çok kötü olurum ben...babaannede kurtulmuş inş. babaya bişey olmazda atlatırlar durumuu..yunusada çok sevinmiştim benyaaa..ama yolda hayatını kaybettiğini duyunca fena oldum allahım rahmet eylesin ..ailesi yaşıyorsada sabır
valla akşama bişey diyemicem,,dönere bişey demiyoruzdaa sakatat ne onu anlamadım kokoreçmi cidden başkamı..kalan menü güzel
bravooo
teşekkürler cnm..slm kizlaray bu aralar yine bunalimdayim gecer isallah
amin canim cok sagol
ben menülere cevap yazmiyorum canimo konu da daha acemiyim
hadi bakem eve geliyormus kocisin isallah cok nazli deyildir
nereye gönderdin kiz kocisi benimkinide göndersem bi kac günlüyüne
bende dpresyondayken homini girtlak yerim
amanen herkes bunalimda
bel agrisi zor yaesim hergün hap yutuyor yoksa uyaninca belim kopuyor diyo doktora git diye diye agzimda tüy bitti yarin gidecem diyo bakalim
ay kapatsaydino kanala bidaha bakma
bende gecmisden alintilar aliyordum cikolatalari görünce onlara bakakaldim yazilari okuyamadim konsantrasyyonumu bozdu
cok gecmis olsun senacim
kolay gelsin canim
Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarım.
cnm geçmiş olsun allah yardım etsin, rahatsızlığı neydi eşinin bilmiyorum ama erkek hasta olunca çok zor. Ben 3 ay baktım eşime. Kolu kırıktı ameliyat falan olmuştu. Allah kolaylıklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?