70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Her gün mü değiştirmeye çalışıyorsun?
Biz haftada bir kez değiştiriyoruz. Cuma günü yeni kilonla tekrar baştan yapacaksın çizelgeni.

dün tartılmadan yapmıştımda 1 kilo fazla yazmışım onu düzelttim o zaman cumadan cumaya tamam ben verdikçe düzeltme yapacağım ekrandaki ikon düşecek diye düşünmüştüm...

sayfayı her yenilediğimde o içinden çikolata akan kek geliyor ya
ama canım çekiyor bilgisayar ekranında tam oraya postit falan mı yapıştırsam ne
yaaa benimkinede yapıştırsam ama artık çok geçççççç
Her gün mü değiştirmeye çalışıyorsun?
Biz haftada bir kez değiştiriyoruz. Cuma günü yeni kilonla tekrar baştan yapacaksın çizelgeni.

heee ben 100 gr verdim ama değiştirmedim bu hafta + eklicemde :)))

kızlarrr dövün beni kınayın
öğle yemeginden sonra bide kazandibi yedimmm çok pişmanımmm :18::18::18::18:

Çok geçmiş olsun. Ciddi bir şey yoktur umarım.
cnm geçmiş olsun allah yardım etsin, rahatsızlığı neydi eşinin bilmiyorum ama erkek hasta olunca çok zor. Ben 3 ay baktım eşime. Kolu kırıktı ameliyat falan olmuştu. Allah kolaylıklar versin.

kilo bildirimini kime yapiyoruz kizlar ben gecen pazartesi basladin ve pazartesi onu cizelgede degistirdim simdi cumaya kadar bakalim kac gr gitcek ama cok siki tutuyorum bebek emzirdigim halde ve suyu bukadar icmiyomusum simdi pek sut problemimizde yok allaha sukur

nasıl yani ben anlamadım?
kilo verdikçe alttaki çizelgemizi değiştirmeyeceğiz ama buraya bildirim mi yapacağız her cuma?:18:

Son düzenleme:
dün tartılmadan yapmıştımda 1 kilo fazla yazmışım onu düzelttim o zaman cumadan cumaya tamam ben verdikçe düzeltme yapacağım ekrandaki ikon düşecek diye düşünmüştüm...

Yok o kadar gelişmedi teknoloji
Her cuma değiştirirsin sende çizelgeni biz gibi.

nasıl yani ben anlamadım?
kilo verdikçe alttaki çizelgemizi değiştirmeyeceğiz ama buraya bildirim mi yapacağız her cuma?:18:

Her cuma tartıldığımızda yani kilo verdiğimizde çizelgeyi değiştiriyoruz.
Bide ekstradan her cuma kilo bildirim günümüz.
İkisinide yapacaksın zahmet olmazsa.

napalım canım bıldıgın gıbı... sen nasılsın..
haftaya duzene gırersın merak etme...

kızlar ben hıc sucuk sevmeyen bırı olarak bu ara hep sucuk yemeye basladım.. :44:
esım saolsun yemegın yanına ılla bı kokutur aksamları... bende aksam yemem sabaha canım cektıgı ıcın yerım...
yagsız yapıyorum kendı yagını az salıyor zaten onuda yıne sıktırarak alıyorum ama yınede kalorısı az degıl.. :44:
acep kotumu yapıyorum.. :44:

Bugün herşey güzel gidiyor da akşama markete uğrıcam süt dilimi almazsam iyidir.
Ayrıca Charmcım az yiyosun dimi ama ne bilim yemesen daha iyi Sena abla listede salam,sucuk,sosis serbest demiş.
O demişse yoktur bişeysi
Can boğazdan gelir hemmm ye gitsinnn ezeli rakibim. :119::119:
Keşke şeytaniii gülümseme olsa
Neyse şaka yapıyorum he sen bilion zati beni.

Son düzenleme:
oooof Allahım yaa, kızlar içim daralıoo ya, darlanıyorumm.... isyan etmıyım dıyorum yıne de halımıze cok şükür dıyorum ama daralmadan da edemıyorummmmm.......... dola koysak almıo, boşa koysak dolmuooo napcagımızı sasırdıkk..!!

hahah! ne zahmeti yahu!
şu kilolardan kurtulayım da bunlar işin eğlenceli kısmı

geçmiş olsun tuqbacım..

bana geldileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

bu aralar hıc gıtmıyolarrrrrrr

zorlaaaaaaaaaa ne güzel
sen nasıl sa iradesizsin 3 gün sonra vazgecersin 100 e vurunca haber ver
ziyarete gelcem yerinden kalkamazsın belki
:44::44::44:
Allah kolaylık versin cnm...inşallah en kısa zamanda feraha ulaşırsınız..
doqru anlamışsın fıstıqım aynen dediqin gibi
Bu arada herkese selam söyledi sena abla

ne güzel sesi vardı yaa

Bende kart kart konuştum
est. canım sesin qayet güzel.. cırcır böceqi qibi durmadan konuşup durdum daha birde arkadaşımdaydım evde olsam yanmıştın sabahlardık artık eşim seninde bi kumandan olsa arada bir kapatsam der haklı galiba
Dedim galiba hatırlamıyom

İlk defa konuşuyoz ya heyecan yaptım
canım benim yerim seni bennn
hasta olan herkese Allah şifalar versin....
borcu olana edalar nasip etsin..
darda olanları te zamanda sıkıntılarından kurtarsın inşallah..
amin...
topiktekilere toplu duam bu aralar hastalıklar çoğaldı..
aminn canımm...
Kendimi annemin şifalı çorbalarına yemeklerine bıraktım iyimi yaptım bilmiyom ama :26: zaten boğazlarım kötü k-flakes yemek istemedim :26:

Kocamda yok zaten yalnızımm
Allah kavuştursun tatlım..
Sena geçmiş olsun canım umarım oğlun iyidir.
teşekkür ederim cnm daha iyi...
teşekkür ederim cnm...

Günaydın Sena abla..
Dün Naf yazdı geçmiş olsun..
Regl olmuşsun ondan 3 kilo fazla çıkmışsındır. Bitince gider artık..
Görüşürüz..
teşekkürler cnm...
çok saqol cnm teşekkürler..
aminn canım çok haklısın...
teşekkürler cnm..
teşekkür ederim tuqbacım..
teşekkürler cnm..

teşekkür ederim cnm şimdi daha iyi..

selam kızlar....
reqliyim karnım çok aqrıyor..tatsızım bu yüzden....hala gribi atlatamadım oda baş aqrısı yapıyor.. bu aralar muhasebeyi yine anlamamaya başladım...dün oqlumla uqraştım...ne insanlar var..oqluma kafa atan çocuqun psikolojik sorunları varmış...bakırköydende raporluymuş...ne işi var bu tarz çocukların normal okullarda anlamıyorum...direk darp olduqu için polis tutanak tuttu bizde şikayetçi olduk..oqlumu öldürse hiç ceza almıcak raporlu olduqu için..ne büyük bir ihmal bu...iyiki gözünde gözlükleri yokmuş oqlumun..yoksa kafa göz daqılacakmış...Allah korumuş yavrumu...moral bozukluqu reql ve grip beni fena halde etkisi altına aldı..muhasebeden hiçbişey anlamadım sanki...birde müsvette görüyoruz...saçma sapan işler...şimdi herşey pcde yapılıyor..neymiş müfredat öyleymişş

çikolata reklemları gerçekten çok kötü olmuş en azından diyet topiklerine koymayın kardeşim
ama hafta sonu saq altta olan süslü püslü çikolataların çok daha şatafatlısını yedim..hemde kutunun yarısını ben yedim...dünde öyle bişey olduki;
öqleden sonra gün var diye sabah ekmek yemedim..sadece peynir ve süt içtim...arada yenek için elma almıştım...ama hastanede olunca ancak öqlen yemeqi yerine elma yemek zorunda kaldım..sonra eve geldik..güne gittim..ama nasıl karnım aç..ölüyorum sandım...fırından yeni çıkmış 2 tepsi elde açılmış börek vardı..inanın kızlar ev sahibinin ikram etmesini beklemeden direk mutfaqa dalıp (heryerde yapmam kankamdı) abartısız tepsinin yarısını sıcak sıcak mideye indirdim...öyle açtımki ne yedim nekadar yedim gözüm görmedi...hala kendime inanamıyorum nasıl yedim tepsinin yarısını..Allah kimseyi açlıla terbiye etmesin...birde normal yemek yabaqının ortasındaki boşluk büyüklüqünde portakallı kurabiye yedim ve bu hayatımda gördüqüm en büyük kurabiyeydi...arkadaşlarla beraber portakallı kurabiyenin adını aç doyuran kurabiyesi koyduk o denli büyüktü...dün kendime inanamadım ve yazarken hala daha o börekler olsada yesem diyorum...psikolojik açkıqa yakalandım sanırım...ama bugün sabahtan beri dünün acısını fena halde çıkartıyorum...sabah sadece k-flaks yedim..arada 3 kurusu ve öqlen haşlanmış karnabahar ve brokoli yedim...şimdi aramı yapıcam...ya süt içicem yada 1 meyve yicem..akşama müsli ceza bana...yarında bugünden farklı olmucak...ohh olsun bana...midenmi delindi kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…