Bugün herşey güzel gidiyor da akşama markete uğrıcam süt dilimi almazsam iyidir.
Ayrıca Charmcım az yiyosun dimi ama ne bilim yemesen daha iyi Sena abla listede salam,sucuk,sosis serbest demiş.
O demişse yoktur bişeysi
Can boğazdan gelir hemmm ye gitsinnn ezeli rakibim. :119::119:
Keşke şeytaniii gülümseme olsa
Neyse şaka yapıyorum he sen bilion zati beni.
oooof Allahım yaa, kızlar içim daralıoo ya, darlanıyorumm.... isyan etmıyım dıyorum yıne de halımıze cok şükür dıyorum ama daralmadan da edemıyorummmmm.......... dola koysak almıo, boşa koysak dolmuooo napcagımızı sasırdıkk..!!
selam kızlar....
reqliyim karnım çok aqrıyor..tatsızım bu yüzden....hala gribi atlatamadım oda baş aqrısı yapıyor.. bu aralar muhasebeyi yine anlamamaya başladım...dün oqlumla uqraştım...ne insanlar var..oqluma kafa atan çocuqun psikolojik sorunları varmış...bakırköydende raporluymuş...ne işi var bu tarz çocukların normal okullarda anlamıyorum...direk darp olduqu için polis tutanak tuttu bizde şikayetçi olduk..oqlumu öldürse hiç ceza almıcak raporlu olduqu için..ne büyük bir ihmal bu...iyiki gözünde gözlükleri yokmuş oqlumun..yoksa kafa göz daqılacakmış...Allah korumuş yavrumu...moral bozukluqu reql ve grip beni fena halde etkisi altına aldı..muhasebeden hiçbişey anlamadım sanki...birde müsvette görüyoruz...saçma sapan işler...şimdi herşey pcde yapılıyor..neymiş müfredat öyleymişş
çikolata reklemları gerçekten çok kötü olmuş en azından diyet topiklerine koymayın kardeşim
ama hafta sonu saq altta olan süslü püslü çikolataların çok daha şatafatlısını yedim..hemde kutunun yarısını ben yedim...dünde öyle bişey olduki;
öqleden sonra gün var diye sabah ekmek yemedim..sadece peynir ve süt içtim...arada yenek için elma almıştım...ama hastanede olunca ancak öqlen yemeqi yerine elma yemek zorunda kaldım..sonra eve geldik..güne gittim..ama nasıl karnım aç..ölüyorum sandım...fırından yeni çıkmış 2 tepsi elde açılmış börek vardı..inanın kızlar ev sahibinin ikram etmesini beklemeden direk mutfaqa dalıp (heryerde yapmam kankamdı) abartısız tepsinin yarısını sıcak sıcak mideye indirdim...öyle açtımki ne yedim nekadar yedim gözüm görmedi...hala kendime inanamıyorum nasıl yedim tepsinin yarısını..Allah kimseyi açlıla terbiye etmesin...birde normal yemek yabaqının ortasındaki boşluk büyüklüqünde portakallı kurabiye yedim ve bu hayatımda gördüqüm en büyük kurabiyeydi...arkadaşlarla beraber portakallı kurabiyenin adını aç doyuran kurabiyesi koyduk o denli büyüktü...dün kendime inanamadım ve yazarken hala daha o börekler olsada yesem diyorum...psikolojik açkıqa yakalandım sanırım...ama bugün sabahtan beri dünün acısını fena halde çıkartıyorum...sabah sadece k-flaks yedim..arada 3 kurusu ve öqlen haşlanmış karnabahar ve brokoli yedim...şimdi aramı yapıcam...ya süt içicem yada 1 meyve yicem..akşama müsli ceza bana...yarında bugünden farklı olmucak...ohh olsun bana...midenmi delindi kızım
yaklaşma süt dilimine falan reyından geçme onlar çocuklar içinbiz fazla geliştik daha fazla gelişmeyelim yavrrruummm
kızlarrr dövün benikınayın
öğle yemeginden sonra bide kazandibi yedimmm çok pişmanımmm :18::18::18::18:
nasıl yani ben anlamadım?
kilo verdikçe alttaki çizelgemizi değiştirmeyeceğiz ama buraya bildirim mi yapacağız her cuma?:18:
kızlar ben hıc sucuk sevmeyen bırı olarak bu ara hep sucuk yemeye basladım.. :44:
esım saolsun yemegın yanına ılla bı kokutur aksamları... bende aksam yemem sabaha canım cektıgı ıcın yerım...
yagsız yapıyorum kendı yagını az salıyor zaten onuda yıne sıktırarak alıyorum ama yınede kalorısı az degıl.. :44:
acep kotumu yapıyorum.. :44:
herkese merhaba,
nasılsınız,inşllah iyisinizdir. beni soracak olursanız ben de iyiyim..
yalnız az önce kafayı sıyıracak noktaya geldim..sorun kilo değil . gerçi o da var da bugünlerde üsüme yapıştılar.
benim büyük oğlan dellendirdi sabah sabah..bi kaç gündür bozuğum ya ona vukuatlar çok..sorumsuzluk aynı 3 sene önce neyse şimdi de o.5. sınıfta.pazartesi anne 1 hf sonra yazılılar başlıcak dedi.tamam oğlum sen çalış sonra göz atalım beraber dedim.aynı gün akşam eve geldi anne yazılı olduk bugünmüş ben gelecek hafta sandıydım demez mi? gel de sabırlı ol. neresiyle dinliyor öğretmeni bilmem ki..sınavdanda çok iyi alamamış haliyle..bugünde okula gidecek zaman boya aradık anca aklına geldi boya.ablasının boyalarını kullanacakmış.ablanın odasında aradık .oda o kadar dağınık ki yerler dolu bi abla yok. o da 7. sınıfta sabahçı.cinler tepeme çıktı.onların bu dağınıklığı beni öldürecek..onlar daha rahat etsin diye geniş eve çıktık borca girdik. sonuç 2 tane dağınık oda...şimdi evdeyimde çalışmaya başlayınca nasıl başedecem bilmiyorum.bide küçük canavar var oda yıkıp geçiyor..offfff yardım et Rabbim..büyük çocukları olan kızlar sizler nasıl sorumluluk kazandırdınız çocuklarınıza.şunu yapın odanızı düzeltin demekten gına geldi...
Bugün herşey güzel gidiyor da akşama markete uğrıcam süt dilimi almazsam iyidir.
Ayrıca Charmcım az yiyosun dimi ama ne bilim yemesen daha iyi Sena abla listede salam,sucuk,sosis serbest demiş.
O demişse yoktur bişeysi
Can boğazdan gelir hemmm ye gitsinnn ezeli rakibim. :119::119:
Keşke şeytaniii gülümseme olsa
Neyse şaka yapıyorum he sen bilion zati beni.
ben de okudugumda senın gıbı anladım valla ne demek ıstemıskı acaba demıstımmm
oooof Allahım yaa, kızlar içim daralıoo ya, darlanıyorumm.... isyan etmıyım dıyorum yıne de halımıze cok şükür dıyorum ama daralmadan da edemıyorummmmm.......... dola koysak almıo, boşa koysak dolmuooo napcagımızı sasırdıkk..!!
yaklaşma süt dilimine falan reyından geçme onlar çocuklar içinbiz fazla geliştik daha fazla gelişmeyelim yavrrruummm
neden bunaldın tatlım ???:26:
geçmiş olsun senacım. oğluşuna üzüldüm gerçekten çok büyük ihmal Allah korumuş yavrunu beterinden saklasın
ya bazen öyle oluyor özellikle regl dönemlerinde yada çok sıkıntılı stresli dönemlerde. dün kötü bir gün geçirmişsin duygusal açlığını börekle kapatmışsın hepimizin yaşadığı şeyler. hangimiz sinirliyken kendimizi birşeyler yerken bulmuyoruzki. telafisi var canım daha yağa dönüşmeden atarsın. ki şuan dengeliyorsun zaten. sen napacağını bilirsin
nihahaha diyorsun yani...
yok bugunden sonra sucukta tamam yersem tadımlık anca...
valla oncekı yedıklerımde 4-5 dıl. fılan yıyordum bugun bır parmak sucuk yedım..
biraz abarttım... ama yanında yumurta yemedım.. sadece peynır ve sımıt..
Cuma'ya az kaldı accık kıscan artık.
Bende C vitamininden cırcır olcem
İçimde kurt var resmen bişey yiyorum 5 dakika sonra açım yeşilçay içicem şimdi.
Belki o dizginler.
nihahaha diyorsun yani...
yok bugunden sonra sucukta tamam yersem tadımlık anca...
valla oncekı yedıklerımde 4-5 dıl. fılan yıyordum bugun bır parmak sucuk yedım..
biraz abarttım... ama yanında yumurta yemedım.. sadece peynır ve sımıt..
hayrola canım sorun nedir, işle ilgili mi...
ekonomık sorunlar canım
para parayı çeker derler o yüzden avatarımı değiştirmeye karar evrdım, belki kandırabılırım de bıze de gelir :26:
Kk da söz ve nişan kıyafet bakma olayından da sıkıldım.
Vakit bir türlü geçmiyor.
6 olsa da evlere dağılsak.
Deryacım işteyim yakınlarda ayran alcagım bi yer yok ama yeşilçay içiyorum. :)
Kk da söz ve nişan kıyafet bakma olayından da sıkıldım.
Vakit bir türlü geçmiyor.
6 olsa da evlere dağılsak.
para konusuna çok sıkılma canım ya... boşver gelip geçiyor bu sorunlar işallah düzelir.. :26: yeterki sağlığınız yerinde olsun...
Afiyet olsun o zaman birazdan geçer açlığın
evlere bak, dekarasyona bak, çeyız hazırlıklarına bak, estetıklere bak, albumlere bakhatta olmadı yemek tarıflerıne bak, gozumuz doysun bari
cnaım normlade zaten cok rht yasayan tıpler deılız borc yıgıdın kamcısıdır tartzında devam edıyoruz hayatımıza ama bu defa fena oldu, ne yazıkkı bu durumlar ınsanın saglıgını da etkılıo..
Accık cevizde yedim. :26:
Saolasın :)
İş çıktı şimdi bakarım gene ger-düşüm.
Ayrıca felsefem süpermiş para parayı çeker kesinlikle..
Sen yiğitsin ayrıca unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?