70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaklaşma süt dilimine falan reyından geçme onlar çocuklar için biz fazla geliştik daha fazla gelişmeyelim yavrrruummm

neden bunaldın tatlım ???:26:

geçmiş olsun senacım. oğluşuna üzüldüm gerçekten çok büyük ihmal Allah korumuş yavrunu beterinden saklasın

ya bazen öyle oluyor özellikle regl dönemlerinde yada çok sıkıntılı stresli dönemlerde. dün kötü bir gün geçirmişsin duygusal açlığını börekle kapatmışsın hepimizin yaşadığı şeyler. hangimiz sinirliyken kendimizi birşeyler yerken bulmuyoruzki. telafisi var canım daha yağa dönüşmeden atarsın. ki şuan dengeliyorsun zaten. sen napacağını bilirsin

Bu arada arkaplandaki çikolata reklamını KK ya ciddi ciddi şikayet eden olmuş.
Oyy ne güldüm heee.
Ne komikk insanlar varr.
Çok iştah açıcı amaa nappııyorruuzz bizz onlaraaa uymuyoruzz..

kızlarrr dövün beni kınayın
öğle yemeginden sonra bide kazandibi yedimmm çok pişmanımmm :18::18::18::18:

canım dövünmenin faydası yok artık akşama sadece salata tarzı hafif bişeyler ye telafi et birde yürüyüş yada spor yapıp yediğinin kalorisini harcayabilirsin. Zararın neresinden dönersen kardır.

nasıl yani ben anlamadım?
kilo verdikçe alttaki çizelgemizi değiştirmeyeceğiz ama buraya bildirim mi yapacağız her cuma?:18:

hem cuma bildirim yapılacak hemde her cuma kilo çizelgeni güncelleyeceksin tatlım

ya ben sucuğun zararlı olacağını düşünmüyorum ben çok severim hele afyondansa süper sonuçta protein yağsız yaptığın sürece ve çok yemediğin sürece bişey yapmaz bende bazen sabahları tostta yerim uzundur yemiyorum yarın sabah yapayım bari canım istedi baaakkkkk

Allah yardımcın olsun... çocuk büyütmek kolay değil derler hep sanırım böyle ben daha anne olmadım gözüm korktu birden

tubiş eşin rahatsızmış ameliyat olmuş. geçmiş olsun canımmm yeni gördüm mjını... Allah sana kolaylık versin

bugünkü menümü yazayım ;

sabah:1 dl ekmek
1 yumurtadan yapılmış yağsız omlet
1 kk peynir
5 zeytin

öğlen: 1 kepçe şehriye çorbası
7çk kabak yemeği 4çk yoğurt

ara: 1 bardak ayran (şimdi içiyorum)

ara: 2 adet eriğim var

akşam: bol yeşillikli ton balıklı yağsız salata yiyeceğim ekmeksiz ... bu akşam evde çok işim var kolay birşeyler olsun istedim.

nihahaha diyorsun yani...
yok bugunden sonra sucukta tamam yersem tadımlık anca...
valla oncekı yedıklerımde 4-5 dıl. fılan yıyordum bugun bır parmak sucuk yedım..
biraz abarttım... ama yanında yumurta yemedım.. sadece peynır ve sımıt..

ben de okudugumda senın gıbı anladım valla ne demek ıstemıskı acaba demıstımmm

hayrola canım sorun nedir, işle ilgili mi...

teşekkür ederim cnm...

menüm kızlar..

kahvaltı
1 bardak süt
k-flaks

ara
4 günkurusu
2 ceviz
4 fındık

öqlen
yoqurtlu karnabahar ve brokoli haşlaması

ara
1 armut

akşam
1 bardak süt ve müsli...

3 litre su..

Cuma'ya az kaldı accık kıscan artık.
Bende C vitamininden cırcır olcem
İçimde kurt var resmen bişey yiyorum 5 dakika sonra açım yeşilçay içicem şimdi.
Belki o dizginler.

Cuma'ya az kaldı accık kıscan artık.
Bende C vitamininden cırcır olcem
İçimde kurt var resmen bişey yiyorum 5 dakika sonra açım yeşilçay içicem şimdi.
Belki o dizginler.

bence tarçınlı yeşilçay iç canım bastırır biraz açlığını yada ayran iç oda şişiriyorrr

ekonomık sorunlar canım

para parayı çeker derler o yüzden avatarımı değiştirmeye karar evrdım, belki kandırabılırım de bıze de gelir :26:

Kk da söz ve nişan kıyafet bakma olayından da sıkıldım.
Vakit bir türlü geçmiyor.
6 olsa da evlere dağılsak.

Deryacım işteyim yakınlarda ayran alcagım bi yer yok ama yeşilçay içiyorum. :)

ekonomık sorunlar canım

para parayı çeker derler o yüzden avatarımı değiştirmeye karar evrdım, belki kandırabılırım de bıze de gelir :26:

para konusuna çok sıkılma canım ya... boşver gelip geçiyor bu sorunlar işallah düzelir.. :26: yeterki sağlığınız yerinde olsun...

Son düzenleme:
Kk da söz ve nişan kıyafet bakma olayından da sıkıldım.
Vakit bir türlü geçmiyor.
6 olsa da evlere dağılsak.

evlere bak, dekarasyona bak, çeyız hazırlıklarına bak, estetıklere bak, albumlere bak hatta olmadı yemek tarıflerıne bak, gozumuz doysun bari

para konusuna çok sıkılma canım ya... boşver gelip geçiyor bu sorunlar işallah düzelir.. :26: yeterki sağlığınız yerinde olsun...

cnaım normlade zaten cok rht yasayan tıpler deılız borc yıgıdın kamcısıdır tartzında devam edıyoruz hayatımıza ama bu defa fena oldu, ne yazıkkı bu durumlar ınsanın saglıgını da etkılıo..

off off arakadaşlar kilolarımla başım belada.ben geçen sene eylül ayında evlendim 56 kilo idim ve 1 sene içinde 71 kiloya ulaştım,yavaş yavaş çaktırmadan geldi kilolar valla nasıl ulaştım bu kiloya anlamıyorum.bekarken çalışıyordum işime yürüme gidiyordum.evlenince 6 ay evde kaldım.oturdum yedim tabi haliyle.nasıl vericem ben bu kiloları en azından 65 olmak istiyorum yardım edin((

Afiyet olsun o zaman birazdan geçer açlığın

Accık cevizde yedim. :26:
Saolasın :)

İş çıktı şimdi bakarım gene ger-düşüm.
Ayrıca felsefem süpermiş para parayı çeker kesinlikle..
Sen yiğitsin ayrıca unutma

Accık cevizde yedim. :26:
Saolasın :)

İş çıktı şimdi bakarım gene ger-düşüm.
Ayrıca felsefem süpermiş para parayı çeker kesinlikle..
Sen yiğitsin ayrıca unutma

valla para parayı cekıyo canımmm, oyuzden avatarımla kandırcam para da inanıp gelcek banaaa

evet karı koca cok yıgıdız bız, kamçısız yapamayızzzz direk muhabbetı burdan yakalayan şu son cumlemden neler cıkarır kımbılır, karı koca kamçılar fılan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…