- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- 163
Ger-düüüşşşşş evlere bak dedin moralim bozuldu.
Millet ne evlerde yaşıyor
Bayıldım bazılarının evlerine..
Köşe koltukları çok yakışıyor eve ya bide beyaz mobilyalar
inşallah sen de oyle bı ev kurarsın cnaım gonlunun ıstedıgı gıbııııvalla benımde ıcımde, soyle bı yerlerden pıyango fılan vurursa canımın ıstedıgı gıbı döşeyecegım evı, bız ekonomık olsun bısıler derken oyle canımızın ıstedıgı gıbı davranamadık pek, ıyı ki davranmamısız bı de oyle davransaydık popomuz acıkta gezerdık haaaaa
İnşaallah sizde yiğitliğinizden kurtulur da alırsınız canım.
Çok güzel mobilyalar var benim hayallerimde hep aynalı seyler var özellikle dış kapının oraaya yakın duvarda boydan boya ayna istiorum.
Bu arada bakarken 2 avç ceviz bitmiş
freng shu mi ne var ya, ona gore gırıs kapılarının karsılarına koyulan aynalar evın enerjısını olumsuz etkılıyomuş, grıs kapısının karsısına ayna koyulmazmışşne düşünürsün bilmem de nedenı de eve gıren enerjıyı gerı gondermesimiymiş neymiş :26: aklında bulunsun yanı bızım memlekettekı evdede grııs kapısından gırınce karsıda antıka bı ayna vardı, annem bunu duyunca kaldırdı onu
boydan boya ayna genelde yatak odası fantazısıdır ama senın daha evin gırısinde boyle boydan boya ayna hayalınde değişik olmuşonca zmn bekledım, bı de yatak odasına kadar gıtmeyı bekleyemem, dırek kapı gırısınde mı demek ıstıyosun yaniiii :90: :90: :90:
Yuuuhhhhhhhhhhh
Ordaki ince mesajı hemen bulmuşşsunn valla bravooo
Aynaları seviyorum bide dışarı cıkarken kendime bakmayı.
Feng shui falan işlemez bana ona kalsa eşya bırakmıcak.
Ayrıca yatak odasında tv ve ayna istiorum kesinlikle
seksi mywishim benimmmmmmsevgili askerdeyken 2 avuç cevız senın neyıne; boyle ayna mayna hayal edersın işte, ceviz fazla enerjı yaptı sanırsam
Fenalardayımm Ger-düüşşüümmm
Neyseki ceviz bitti bende bittim midem ağrımaya başladı.
İtiraf ediyorummm ben haşlanmış mısır yedim.konserve olandan 100 gr cık çekmedemde duruyordu nezamandır konserve çok canım istedi akşama salatama koyacaktım aynısından çok acıktım yiyiverdim salatama koymam artık 60 kalori yazıyodu doğrumudur acep az geldi bana sanki daha fazladır kalorisi...akşamki salatamda olacaktı o yüden kaçamaktan sayımıyom
canım benımmm
bende kuru üzümleri hüplettim :26: ceviz mi dokunmuş olabılırmı ki:26: mıde hapı fılan varsa evde bı tane iç, sancı fılan yapmadan..
cevizi sayıyla getır yanında bı dahaa
canım dövünmenin faydası yok artık akşama sadece salata tarzı hafif bişeyler ye telafi et birde yürüyüş yada spor yapıp yediğinin kalorisini harcayabilirsin. Zararın neresinden dönersen kardır.
hem cuma bildirim yapılacak hemde her cuma kilo çizelgeni güncelleyeceksin tatlım
ya ben sucuğun zararlı olacağını düşünmüyorum ben çok severim hele afyondansa süpersonuçta protein yağsız yaptığın sürece ve çok yemediğin sürece bişey yapmaz bende bazen sabahları tostta yerim uzundur yemiyorum yarın sabah yapayım bari canım istedi baaakkkkk
Allah yardımcın olsun... çocuk büyütmek kolay değil derler hep sanırım böyle ben daha anne olmadım gözüm korktu birden
Cuma'ya az kaldı accık kıscan artık.
Bende C vitamininden cırcır olcem
İçimde kurt var resmen bişey yiyorum 5 dakika sonra açım yeşilçay içicem şimdi.
Belki o dizginler.
ekonomık sorunlar canım
para parayı çeker derler o yüzden avatarımı değiştirmeye karar evrdım, belki kandırabılırım de bıze de gelir :26:
freng shu mi ne var ya, ona gore gırıs kapılarının karsılarına koyulan aynalar evın enerjısını olumsuz etkılıyomuş, grıs kapısının karsısına ayna koyulmazmışşne düşünürsün bilmem de nedenı de eve gıren enerjıyı gerı gondermesimiymiş neymiş :26: aklında bulunsun yanı bızım memlekettekı evdede grııs kapısından gırınce karsıda antıka bı ayna vardı, annem bunu duyunca kaldırdı onu
boydan boya ayna genelde yatak odası fantazısıdır ama senın daha evin gırısinde boyle boydan boya ayna hayalınde değişik olmuşonca zmn bekledım, bı de yatak odasına kadar gıtmeyı bekleyemem, dırek kapı gırısınde mı demek ıstıyosun yaniiii :90: :90: :90:
Yuuuhhhhhhhhhhh
Ordaki ince mesajı hemen bulmuşşsunn valla bravooo
Aynaları seviyorum bide dışarı cıkarken kendime bakmayı.
Feng shui falan işlemez bana ona kalsa eşya bırakmıcak.
Ayrıca yatak odasında tv ve ayna istiorum kesinlikle
İtiraf ediyorummm ben haşlanmış mısır yedim.konserve olandan 100 gr cık çekmedemde duruyordu nezamandır konserve çok canım istedi akşama salatama koyacaktım aynısından çok acıktım yiyiverdim salatama koymam artık 60 kalori yazıyodu doğrumudur acep az geldi bana sanki daha fazladır kalorisi...akşamki salatamda olacaktı o yüden kaçamaktan sayımıyom
Bugün kü menüm;
Kahvaltı: 1 simit, peynir, sucuk.
Ara: yok
Öğle: 2,5 parca tavuk (cordon bleu).
Ara: Limonlu yeşilçay.
Akşam (18:00): 3 kaşık yoğurt.
Ara: Limonlu form çay.
yemek nerde bacımmm akşammmm, bu hafta 60 gormezsen ben burda düşüp bayılcam haa
kociş bastı ofısı, ben cıkyorum gormesın 70-79 topıgını,bılmıyo kac kıloda oldugumuuuu, optum hepınızı
Mısır da kaçamakmıymışşş ben burda 4 avuç cevüzü bitirmişim.
Ben bi daha ceviz almıcam böyle olacagını biliyordum.
İçimdeki öküz hortladı.
2 gün ne güzel 2-3 tane yiyodum
Bugün hepsini bitirdim
Maalesef hapım falan yok geçer herhalde alıskın değil mide sacmaladı:)
yemek nerde bacımmm akşammmm, bu hafta 60 gormezsen ben burda düşüp bayılcam haa
kociş bastı ofısı, ben cıkyorum gormesın 70-79 topıgını,bılmıyo kac kıloda oldugumuuuu, optum hepınızı
bacım sen benım bu topikte aksama yemek yazdıgımı gordunmu hıc..
tabı kayınvalıdem e gıttıgım yada dısarda oldugum zamanlar harıc..
aksam yemıyorum zaten ezelden berı... nesfit yerdim onceden ondan da sogumusum o yuzden yemıyorum...
tak kocişi koluna haydı evın yoluna..
Allah iyiliğini versin kocandanmı saklıyon kilonu alemsin yaaakaçıyo bide
yaaa ne güzell bende akşamları yemesem tığ gibi olurum beni batıran akşamlar zaten nasıl dayanıyon yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?