ah benı bana bıraksak bende neler yerım neler...
ama kasıyorum ıste... bugun az yesemde sabahkı o sucugun kalorısı coktu, oglendekı tavugun kalorısı de az degıl..
normal tavuk degıl dı ya sınıtzel gıbıydı...akşam yıyınce yaramıyor ya yanı aksamdan kastım 7-8 de yemek yıyınce ben tartıda eksı fılan goremem heralde oyle gelıyor bana...
en gec 6 da yenırse ıyıdır o da hafıf olacak ekmek olmayacak falan fılan...
spora gittiğim günler 5 te yiyorum bende ama bu hafta spra gidemedim akşam yemekleri evde yiyoruz eşimle oda saat 8 i buluyor ara falan yapmıyorum bende geç yatıyorum biraz da ama eve geç gelmem dezavantaj benim için 7 de işten çıkıyorum dahaönümüzdeki hafta spora ağırlık varcem bu hafta temizlik yüzünden kaynadı beaaa
ama sen protein ağırlıklı besleniyosun yağa dönüşeceğini sanmıyorum en azından akşam salata ye bari ben hiç birşey yemesem bayılırım heralde çok zorrr
ayy ger-düş yaa sizin bu yazıları okuyunca düğün günü yaşadığım bi olay geldi aklıma cok komıktı yaa eşim hala dalga gecer benlen anlatsam mı utanırım yaaseksi mywishim benimmmmmmsevgili askerdeyken 2 avuç cevız senın neyıne; boyle ayna mayna hayal edersın işte, ceviz fazla enerjı yaptı sanırsam
yemeden duramıyosan alma bencede. bende cips manyağıyım mesela ama eve sokmuyorum abur cubur almıyorum kesinlikle işyerindede alcak imkanım yok zati böylelikle zararlı şeylerden yememiş oluyorum
Bu hafta listede ilk haftam olucak ama ben pek paylasima deger menulerim olmadigindan paylasmiyorum pek haftaya kendime ciddi anlamda ceki duzen verip iddali bildirimler yapicam
benimde aynen öyle, bir defa paylaştım kaptan beğenmedi,yazamadım sonra cesaret edip. yemeden duramıyorum,özellikle akşamları,akşam yemekleri illa ki keyifli olucak. spor yapıyorum, kilo da verdim. ama genele göre baya fazla yiyecek tüketimim.Bu hafta listede ilk haftam olucak ama ben pek paylasima deger menulerim olmadigindan paylasmiyorum pek haftaya kendime ciddi anlamda ceki duzen verip iddali bildirimler yapicam
Bugün bana bi haller oldu.
Normalde gırtlagını tutan ben bugün çok yedim.
Yarın öğlene şinitzel (fırında kızartcam) yesem çok mu olur?
önemli olan miktarı bence,aşırıya kaçmadıktan sonra her şey yenebilir,yanına da bol salata alırsın,daha ne olsun,gayet sağlıklı.
kız akabella bir ortak olduk sonra ortalardan kayboldun valla nerelerdesin????
Ortisli gunluk actim orda itiraf ediyorum yediklerimibu cuma en azindan 300gr eksik cikalim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?