70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spora gittiğim günler 5 te yiyorum bende ama bu hafta spra gidemedim akşam yemekleri evde yiyoruz eşimle oda saat 8 i buluyor ara falan yapmıyorum bende geç yatıyorum biraz da ama eve geç gelmem dezavantaj benim için 7 de işten çıkıyorum daha önümüzdeki hafta spora ağırlık varcem bu hafta temizlik yüzünden kaynadı beaaa

ama sen protein ağırlıklı besleniyosun yağa dönüşeceğini sanmıyorum en azından akşam salata ye bari ben hiç birşey yemesem bayılırım heralde çok zorrr

Son düzenleme:
ben kaçıyorum tatlışlar evde ton balığım beni bekliyorrrr ekmeksiz salatyla onu hüpleteceğim sonra ütü gece yarısına kadar iyi akşamlar herkeseeeee

evet canım bazı aksamlarda salata yıyorum bende... bı oyle bı boyle bırseyler yapıyoruz işte..
spor ıyıdır ben ıstedgım kıloya ulasınca yapıcam ıns...

slm kizlar nasil gidiyormu vicik vicik yaglar.. bakalim ben ne olacam bu hafta

gelelim bu gunun menusune
kavalti
2dilim kepek egmegine tost (oglumma normal ekmekle yaptigim kucuk tostun yarisinida yedim o yemeyince cok kotu yaptim
1 yumurta

az salatalik domates
kucuk bur kasenin yarisi yogurt
1 tanne sekersiz cay

1 form cay
yarim elma

oglen
etli pilav yarim tabak
yarim kase yogurt
biraz acili tursu
salata

1 form cay

aksam
etli pilavdan etinden yedim iki yemk kasigida pilav
bir kase cacik
1 yesil biber

yatana kadar 1 form cay 3 litre su

Bu hafta listede ilk haftam olucak ama ben pek paylasima deger menulerim olmadigindan paylasmiyorum pek haftaya kendime ciddi anlamda ceki duzen verip iddali bildirimler yapicam

SLM KIZLARR

nabersiniz.ben hiiiç iyi değilim yarın yada sonraki gün regl olucam bu hafta hiiiç dikkat edemedim yemeklerime düzensiz yedim vss gr vermedim desem yeridir..hatta 200 gr artıdaydım bu sabah diğer yandan 3.gün kabızlık var ve sıkıntı yaptı dedimya düzensiz yedim yeşilçay su vss içemedim habire çay kahve .ekmekte yedim yemeklerde yani anlayacağınız ben bu hafta fosum kayısıya ağırlık verdim eve gelince

sabah kahvaltı 1 açma + 1fincan tek şekerli çay
öğlen nesfit
akşam balık tava ama az yağlı tabii yanında 1 dilim ekmek ve salata
kayısı kurusu 7 adet
1 fincan yeşil çay içiyorum şimcikk

regl olucam diye herhalde böle oldu ama bakarız haftaya çaresine artık

Son düzenleme:
seksi mywishim benimmmmmm sevgili askerdeyken 2 avuç cevız senın neyıne; boyle ayna mayna hayal edersın işte, ceviz fazla enerjı yaptı sanırsam
ayy ger-düş yaa sizin bu yazıları okuyunca düğün günü yaşadığım bi olay geldi aklıma cok komıktı yaa eşim hala dalga gecer benlen anlatsam mı utanırım yaa
yemeden duramıyosan alma bencede. bende cips manyağıyım mesela ama eve sokmuyorum abur cubur almıyorum kesinlikle işyerindede alcak imkanım yok zati böylelikle zararlı şeylerden yememiş oluyorum

ya ıste bende bı de o sorun var benım gıbısı var mı aranızda bılmem de sız cıss yıyeceklerı almayıp kendınıze engel oluyorsunuz ben daha bu almama aşamasına bıle gecemdım dayanamayıp alıyom yoksa aklımda kalıyo yaa

ama artık dıkkat etmem lazım bugun 2 pantolon aldım 2 side kalca kısmı tam oturuyor yanı azcık kılo alsam param çöpe gıtcek 1-2 kg vermem lazım valla:26:

öğleden sonra açlıktan öldüm resmen ve başağrısından iyi bir gün değildi yani dayanamayıp dört gibi bir kurabiye yedim ama başım çok ağrıyodu

buünkü menüm sağlıksızdı kabul yarın daha düzgün olacak
sabah: bir top yumurta
ara: nescafe (ne yazık ki üçü bir arada)
öğle: bir top yumurta
ara: bir kurabiye
akşam: iki küçük haşlanmış tavuk but, ayran bir bardak
biraz önce de biraz üzüm

Bu hafta listede ilk haftam olucak ama ben pek paylasima deger menulerim olmadigindan paylasmiyorum pek haftaya kendime ciddi anlamda ceki duzen verip iddali bildirimler yapicam
benimde aynen öyle, bir defa paylaştım kaptan beğenmedi,yazamadım sonra cesaret edip. yemeden duramıyorum,özellikle akşamları,akşam yemekleri illa ki keyifli olucak. spor yapıyorum, kilo da verdim. ama genele göre baya fazla yiyecek tüketimim.

Bugün bana bi haller oldu.
Normalde gırtlagını tutan ben bugün çok yedim.
Yarın öğlene şinitzel (fırında kızartcam) yesem çok mu olur?

önemli olan miktarı bence,aşırıya kaçmadıktan sonra her şey yenebilir,yanına da bol salata alırsın,daha ne olsun,gayet sağlıklı.

Arkadaslar benim cizelgemde kilom yazmio, siz nasil yapiorsunuz? Bir de buraya nasil ekliorsunuz. Basim dertte walla
Bu arada yarim kilo gitti:))))

İlk gün için başarısız sanırım (
Sabah:
1 bardak ılık su
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz beyaz peynir
2 adet yeşil zeytin
Ara:
1 Salatalık
Öğlen :
Tavuk ızgara
Ayran
Ara:
1 adet mandalina
Eyvahhhhhhh sıra akşama geldi
Tava hamsi yaklaşık 10 adet
Salata
1 kase sütlü tatlı
Gece:
1 şekersiz neskafe
Gün içinde bol miktarda su ve şekersiz çay

Pek bi sağlıklı olmamış ama ilk gün idare edicez artık :)

Ortisli gunluk actim orda itiraf ediyorum yediklerimi bu cuma en azindan 300gr eksik cikalim lutfen

tatlımm kötü olsa da menülerini paylaş bence ben de çok iyi menüler veremiyorum ama olsun
bu hafta çok daha iyisini bekliyorum inşallah senden
unutma gel buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…