- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Arkadaslar benim cizelgemde kilom yazmio, siz nasil yapiorsunuz? Bir de buraya nasil ekliorsunuz. Basim dertte walla
Bu arada yarim kilo gitti:))))
bakın şimdi:26: burayamı ekliyim albümemi şaşırdım napsamkiyaaa..:44::44:hani albümümde varya açık göbüşlü halim onun gibi açarak çektim sadece amaa bilemedimki burayamı eklesem :26::44:
slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size
Yeni gelen arkadaşlar.!!!
Kaptanın yazdıklarını lütfeenn okuyunuzz...
Takıldığınız yer olursa sorarsınız.
Cuma günü kilo bildirim günümüz.
Kilo çizelgesini de haftada bir kere kendiniz düzenleyeceksiniz..
Kendi kendine ilerleme ihtimali yok..
günaydddıınnnnnnnnnnn
güzel bir gün olur işallah herkese yarın cuma hadi bakalım bugün biraza daha dikkatyarın ekside çıkalımm
ya bu adam gelir gelmez başladııı,,ben çıkıyorum..moralim bozulduu...
slm kizlaray bu aralar yine bunalimdayim gecer isallah
amin canim cok sagol
ben menülere cevap yazmiyorum canimo konu da daha acemiyim
hadi bakem eve geliyormus kocisin isallah cok nazli deyildir
nereye gönderdin kiz kocisi benimkinide göndersem bi kac günlüyüne
bende dpresyondayken homini girtlak yerim
amanen herkes bunalimda
bel agrisi zor yaesim hergün hap yutuyor yoksa uyaninca belim kopuyor diyo doktora git diye diye agzimda tüy bitti yarin gidecem diyo bakalim
ay kapatsaydino kanala bidaha bakma
bende gecmisden alintilar aliyordum cikolatalari görünce onlara bakakaldim yazilari okuyamadim konsantrasyyonumu bozdu
cok gecmis olsun senacim
kolay gelsin canim
herkese merhaba,
nasılsınız,inşllah iyisinizdir. beni soracak olursanız ben de iyiyim..
yalnız az önce kafayı sıyıracak noktaya geldim..sorun kilo değil . gerçi o da var da bugünlerde üsüme yapıştılar.
benim büyük oğlan dellendirdi sabah sabah..bi kaç gündür bozuğum ya ona vukuatlar çok..sorumsuzluk aynı 3 sene önce neyse şimdi de o.5. sınıfta.pazartesi anne 1 hf sonra yazılılar başlıcak dedi.tamam oğlum sen çalış sonra göz atalım beraber dedim.aynı gün akşam eve geldi anne yazılı olduk bugünmüş ben gelecek hafta sandıydım demez mi? gel de sabırlı ol. neresiyle dinliyor öğretmeni bilmem ki..sınavdanda çok iyi alamamış haliyle..bugünde okula gidecek zaman boya aradık anca aklına geldi boya.ablasının boyalarını kullanacakmış.ablanın odasında aradık .oda o kadar dağınık ki yerler dolu bi abla yok. o da 7. sınıfta sabahçı.cinler tepeme çıktı.onların bu dağınıklığı beni öldürecek..onlar daha rahat etsin diye geniş eve çıktık borca girdik. sonuç 2 tane dağınık oda...şimdi evdeyimde çalışmaya başlayınca nasıl başedecem bilmiyorum.bide küçük canavar var oda yıkıp geçiyor..offfff yardım et Rabbim..büyük çocukları olan kızlar sizler nasıl sorumluluk kazandırdınız çocuklarınıza.şunu yapın odanızı düzeltin demekten gına geldi...
geçmiş olsun tuqbacım..
:44::44::44:
Allah kolaylık versin cnm...inşallah en kısa zamanda feraha ulaşırsınız..
doqru anlamışsın fıstıqım aynen dediqin gibi
est. canım sesin qayet güzel.. cırcır böceqi qibi durmadan konuşup durdumdaha birde arkadaşımdaydım evde olsam yanmıştın sabahlardık artık eşim seninde bi kumandan olsa arada bir kapatsam der haklı galiba
canım benim yerim seni bennn
aminn canımm...
Allah kavuştursun tatlım..
teşekkür ederim cnm daha iyi...
teşekkür ederim cnm...
teşekkürler cnm...
çok saqol cnm teşekkürler..
aminn canım çok haklısın...
teşekkürler cnm..
teşekkür ederim tuqbacım..
teşekkürler cnm..
teşekkür ederim cnm şimdi daha iyi..
selam kızlar....
reqliyim karnım çok aqrıyor..tatsızım bu yüzden....hala gribi atlatamadım oda baş aqrısı yapıyor.. bu aralar muhasebeyi yine anlamamaya başladım...dün oqlumla uqraştım...ne insanlar var..oqluma kafa atan çocuqun psikolojik sorunları varmış...bakırköydende raporluymuş...ne işi var bu tarz çocukların normal okullarda anlamıyorum...direk darp olduqu için polis tutanak tuttu bizde şikayetçi olduk..oqlumu öldürse hiç ceza almıcak raporlu olduqu için..ne büyük bir ihmal bu...iyiki gözünde gözlükleri yokmuş oqlumun..yoksa kafa göz daqılacakmış...Allah korumuş yavrumu...moral bozukluqu reql ve grip beni fena halde etkisi altına aldı..muhasebeden hiçbişey anlamadım sanki...birde müsvette görüyoruz...saçma sapan işler...şimdi herşey pcde yapılıyor..neymiş müfredat öyleymişş
çikolata reklemları gerçekten çok kötü olmuş en azından diyet topiklerine koymayın kardeşim
ama hafta sonu saq altta olan süslü püslü çikolataların çok daha şatafatlısını yedim..hemde kutunun yarısını ben yedim...dünde öyle bişey olduki;
öqleden sonra gün var diye sabah ekmek yemedim..sadece peynir ve süt içtim...arada yenek için elma almıştım...ama hastanede olunca ancak öqlen yemeqi yerine elma yemek zorunda kaldım..sonra eve geldik..güne gittim..ama nasıl karnım aç..ölüyorum sandım...fırından yeni çıkmış 2 tepsi elde açılmış börek vardı..inanın kızlar ev sahibinin ikram etmesini beklemeden direk mutfaqa dalıp (heryerde yapmam kankamdı) abartısız tepsinin yarısını sıcak sıcak mideye indirdim...öyle açtımki ne yedim nekadar yedim gözüm görmedi...hala kendime inanamıyorum nasıl yedim tepsinin yarısını..Allah kimseyi açlıla terbiye etmesin...birde normal yemek yabaqının ortasındaki boşluk büyüklüqünde portakallı kurabiye yedim ve bu hayatımda gördüqüm en büyük kurabiyeydi...arkadaşlarla beraber portakallı kurabiyenin adını aç doyuran kurabiyesi koyduk o denli büyüktü...dün kendime inanamadım ve yazarken hala daha o börekler olsada yesem diyorum...psikolojik açkıqa yakalandım sanırım...ama bugün sabahtan beri dünün acısını fena halde çıkartıyorum...sabah sadece k-flaks yedim..arada 3 kurusu ve öqlen haşlanmış karnabahar ve brokoli yedim...şimdi aramı yapıcam...ya süt içicem yada 1 meyve yicem..akşama müsli ceza bana...yarında bugünden farklı olmucak...ohh olsun bana...midenmi delindi kızım
off off arakadaşlar kilolarımla başım belada.ben geçen sene eylül ayında evlendim 56 kilo idim ve 1 sene içinde 71 kiloya ulaştım,yavaş yavaş çaktırmadan geldi kilolar valla nasıl ulaştım bu kiloya anlamıyorum.bekarken çalışıyordum işime yürüme gidiyordum.evlenince 6 ay evde kaldım.oturdum yedim tabi haliyle.nasıl vericem ben bu kiloları en azından 65 olmak istiyorum yardım edin((
slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size
bakın şimdi:26: burayamı ekliyim albümemi şaşırdım napsamkiyaaa..:44::44:hani albümümde varya açık göbüşlü halim onun gibi açarak çektim sadece amaa bilemedimki burayamı eklesem :26::44:
günaydın kızlaar!
günaydın bayanlar
nasılsınız
düne göre bugün 200 gram fazla çıktım hedefim 1 kilo idi ulaşamayacağım galiba.
bugün dikkat etmem lazım inş.
sabah kahvaltısı olarak nesfit yedim.
akşam 7 den sonra birşey yememe olayını oturtmam lazım iyice
dün 8 buçukta yediğim pilav ve dayanamadığım tatlının acısı +200 gram ile içime oturdu
kızlarr günaydın :))
dünki menümü paylaşıyorummm
sabah:1 simit , 2 tane küçük krem peynir , 2 tanede küçük poğça
ara:yeşil çay
öğle:3 parça karnıbahar, 2 parçada yoğurtlu brokoli veeee 1 kazan dibi
ara:2 mandalina
akşam:1 büyük kase yoğurt içine 2 tanede küçük salatalık kestim ( umarım kazandibi faciasını biraz hafifletir( )
günaydın kızlar
dünkü menum
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
kuru üzüm (irademe hakim oldum çikolata yemedim o reklamlara ragmen hemde )
ögle
1 incecik dilm karışık pide
salata - ayran
ara
10 badem 1 mandalin
akşam
nesfit
1 elma 1 armut
2,5 lt su
2 bardak kayısılı form çayı
imlecin kendi kendine ilerlemeyeceğini biliyorum ben kilo verince bunu nasıl yansıtacağımda başladığım kilo, verdiğim kilo ve hedef görünecek onu sormaya çalıştım ama önemli değil çözeriz bir şekilde mühim olan zayıflamak
günaydddıınnnnnnnnnnn
güzel bir gün olur işallah herkese yarın cuma hadi bakalım bugün biraza daha dikkatyarın ekside çıkalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?