70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarr.....size bi süprizim var resimlerimi toparladım..hatta en son bidaha çekilmiştim baya oldu gerçide onları göstermediydim huzurunuza sunuyooruum...gerçii açtım azcık amaaa..hoşgörün artık bizbizeyiz şurdaaaa

bakın şimdi:26: burayamı ekliyim albümemi şaşırdım napsamkiyaaa..:44::44:hani albümümde varya açık göbüşlü halim onun gibi açarak çektim sadece amaa bilemedimki burayamı eklesem :26::44:

Günaydın kızlarr!
Oley, bugün yanda çikolata yok!

Hemen dünkü menümü yazıyorum:

Sabah:
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost

Ara:
2 adet şekersiz bisküvi

Öğle:
1 tabak Türlü
3 kaşık pirinç pilavı

Akşam:
Yine 4-5 kaşık pirinç pilavı
Bol yeşillikli salata
1 küçük kurabiye (ahh çok güzel görünüyordu, dayanamadım)

Şu küçük kaçamaklarımdan kurtulsam çok daha hızlı gidecek kilolar ama işte zorlanıyorum onları bırakırken.
Sizin tarçınlı süt dışında yaptığınız özel birşey var mı bu isteklerinizi bastırmak için?

Son düzenleme:
sabah iki dilim tam tahıllı buğday ekmeğine incecik kram peynir sürüp yedim
öğlene de meyveli yoğurt bir dilim ekmek düşünüyorum
pek yemeğe benzemiyorlar ama ne yapalım çalışıyoruz herşey gelmiyor yanında :))

kilo çizelgelerini inceliyotumda kaç kilo kaybettiğinizi gösteriyor nasıl yapıyorsunuz onu imleç nasıl ilerleyecek

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - Diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...apilir-65.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA

Yeni gelen arkadaşlar.!!!
Kaptanın yazdıklarını lütfeenn okuyunuzz...
Takıldığınız yer olursa sorarsınız.
Cuma günü kilo bildirim günümüz.
Kilo çizelgesini de haftada bir kere kendiniz düzenleyeceksiniz..
Kendi kendine ilerleme ihtimali yok..

slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size

gecmıs olsun sehercım

günaydın kızlar
ben bu hafta cortladım cok yemedım ama az da yemedım yanı artı 600 deyım zaten gecen haftakı kılo gercek deıldı sabah 65.6 ydım doktora gıdıp geldım hala actım tartıldım 65.3 cıkınca onu yazdım ama kac gundur aynıyım ıste 65.9 yarına ıs cıkmaz off

günaydın bayanlar
nasılsınız
düne göre bugün 200 gram fazla çıktım hedefim 1 kilo idi ulaşamayacağım galiba.
bugün dikkat etmem lazım inş.
sabah kahvaltısı olarak nesfit yedim.
akşam 7 den sonra birşey yememe olayını oturtmam lazım iyice
dün 8 buçukta yediğim pilav ve dayanamadığım tatlının acısı +200 gram ile içime oturdu

kızlarr günaydın :))
dünki menümü paylaşıyorummm
sabah:1 simit , 2 tane küçük krem peynir , 2 tanede küçük poğça
ara:yeşil çay
öğle:3 parça karnıbahar, 2 parçada yoğurtlu brokoli veeee 1 kazan dibi
ara:2 mandalina
akşam:1 büyük kase yoğurt içine 2 tanede küçük salatalık kestim ( umarım kazandibi faciasını biraz hafifletir ( )

Günaydın kızlar :2: nasılsınız

Boğazlarım fena ağrıyo :2: sabah nesfit yiyorum öğlen haşlama sebze + yoğurt yiyorum ama akşam çorba ve yemek yiyorum :26: dün

annem bendeydi sağolsun baktı bana ama sanki akşam yemekleri yüzünden kilo veremiycek gibi hissediyom kendimi :26: bide su

içemiyorum 3 gündür 1 litreyi zor içiyorum :26: normalde 3 litreyi hiç sıkılmadan içerdim :26:

günaydın kızlar

dünkü menum

sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
kuru üzüm (irademe hakim oldum çikolata yemedim o reklamlara ragmen hemde )
ögle
1 incecik dilm karışık pide
salata - ayran
ara
10 badem 1 mandalin
akşam
nesfit
1 elma 1 armut
2,5 lt su
2 bardak kayısılı form çayı

imlecin kendi kendine ilerlemeyeceğini biliyorum ben kilo verince bunu nasıl yansıtacağımda başladığım kilo, verdiğim kilo ve hedef görünecek onu sormaya çalıştım ama önemli değil çözeriz bir şekilde mühim olan zayıflamak

günaydddıınnnnnnnnnnn

güzel bir gün olur işallah herkese yarın cuma hadi bakalım bugün biraza daha dikkat yarın ekside çıkalımm

ya bu adam gelir gelmez başladııı,,ben çıkıyorum..moralim bozulduu...

Noldu ki :26:

İş seyahatinde canım Antalya tarafına gitti

Allah yardımcın olsun gözüm korktu valla :26:

Sağol abla haha bende ikizlerim konuşmayı severim sorun yok

Raporu mu varmışşşşşş Allah korumuş valla oğlunu :26: kağıttaki ile pratikteki arasında çok fark var

Ben napıcam orti hemen hemen aynıyız

Hoşgeldin gel burda beraber zayıflarız

slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size

Geçmiş olsun cnm

bakın şimdi:26: burayamı ekliyim albümemi şaşırdım napsamkiyaaa..:44::44:hani albümümde varya açık göbüşlü halim onun gibi açarak çektim sadece amaa bilemedimki burayamı eklesem :26::44:

Bakim hemen

günaydın kızlaar!

Günaydın

Günaydınn

Günaydın cnm sen kazandibine takmışsın ama sabah kahvaltısı nolcak

Günaydın cnm

Kilo çizelgesini yaptığın yerden yapıyosun onuda cnm

günaydddıınnnnnnnnnnn

güzel bir gün olur işallah herkese yarın cuma hadi bakalım bugün biraza daha dikkat yarın ekside çıkalımm

Günaydın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…