günaydın kızlar
dünkü menum
sabah menüm
1 dilmkasar
1 dilim salam
1 yumurta
2 diim t.tahıllı ekmek
domates salatalık
ara
kuru üzüm (irademe hakim oldum çikolata yemedim o reklamlara ragmen hemde )
ögle
1 incecik dilm karışık pide
salata - ayran
ara
10 badem 1 mandalin
akşam
nesfit
1 elma 1 armut
2,5 lt su
2 bardak kayısılı form çayı
Günaydın kızlar :2: nasılsınız
Boğazlarım fena ağrıyo :2: sabah nesfit yiyorum öğlen haşlama sebze + yoğurt yiyorum ama akşam çorba ve yemek yiyorum :26: dün
annem bendeydi sağolsun baktı banaama sanki akşam yemekleri yüzünden kilo veremiycek gibi hissediyom kendimi :26: bide su
içemiyorum 3 gündür 1 litreyi zor içiyorum :26: normalde 3 litreyi hiç sıkılmadan içerdim :26:
off ya az önce bi iş arkadaşım kahvaltı yaptığımı görünce, "Nooldu senin diyet yalan mı oldu" dedi halbuki diyet yaptığımı falan bilmiyordu!
tombiş olduğum için böyle dedi sırf!
sinir şey!
sanki diyetteyim diye kahvaltı yapmayacağım!
ayy normalde böyle laflara hiç takılmazdım ama sanırım son zamanlarda kilo vermeye niyetlendiğim için sinir oluyorum yaa!
neyse hırslandırdı beni daha çok!
gecmıs olsun sehercım
günaydın kızlar
ben bu hafta cortladım cok yemedım ama az da yemedım yanı artı 600 deyım zaten gecen haftakı kılo gercek deıldı sabah 65.6 ydım doktora gıdıp geldım hala actım tartıldım 65.3 cıkınca onu yazdım ama kac gundur aynıyım ıste 65.9 yarına ıs cıkmaz off
Boğazlarım fena ağrıyo :2: sabah nesfit yiyorum öğlen haşlama sebze + yoğurt yiyorum ama akşam çorba ve yemek yiyorum :26: dün
annem bendeydi sağolsun baktı banaama sanki akşam yemekleri yüzünden kilo veremiycek gibi hissediyom kendimi :26: bide su
içemiyorum 3 gündür 1 litreyi zor içiyorum :26: normalde 3 litreyi hiç sıkılmadan içerdim :26:
off ya az önce bi iş arkadaşım kahvaltı yaptığımı görünce, "Nooldu senin diyet yalan mı oldu" dedi halbuki diyet yaptığımı falan bilmiyordu!
sinir şey!
ayy normalde böyle laflara hiç takılmazdım ama sanırım son zamanlarda kilo vermeye niyetlendiğim için sinir oluyorum yaa!
sinir şey!
Pideyi de incecik diye masum yapışını seveyim orti
Bende dün innceeeciikkkk, masum, gariban bi süt dilimi yedim
Günaydın canım geçmiş olsun iyileşte kilo verilir.
Sen kendine dikkat et..
o gariban süt dilimi kaç kalori baktınmı hiç
ben dün elime aldın azıcık sevdim geri bıraktım bundan
vazceçtim üzüm alıyım dedim sarılardan olsun sütlü çikolata yerine dedim
büfedeki çoçukta azda bitter karıştırayımmı dedi
Noldu ki :26:
İş seyahatinde canım Antalya tarafına gitti
Allah yardımcın olsun gözüm korktu valla :26:
Sağol ablahaha bende ikizlerim konuşmayı severim sorun yok
Raporu mu varmışşşşşşAllah korumuş valla oğlunu :26: kağıttaki ile pratikteki arasında çok fark var
Ben napıcam orti hemen hemen aynıyız
Hoşgeldingel burda beraber zayıflarız
Geçmiş olsun cnm
Bakim hemen
Günaydın
Günaydınn
Günaydın cnm sen kazandibine takmışsın ama sabah kahvaltısı nolcak
Günaydın cnm
Kilo çizelgesini yaptığın yerden yapıyosun onuda cnm
Günaydın tatlım
Bu hafta saçmaladım.
Öğlenleri düzenli yemek yerken sadece salata falan getirdim.
Normalde yemek+yogurt yerdim yoğurdun yağ yaktırıcı özelliği de var öyle okumuştum bi diyetisyenin makalesinde..
Yoğurt tüketmediğimden ve sabahları tostla geçiştirdiğimden bu hafta benden bi cacık olmaz.
Cumartesi ve pazar kaçamak yapmıcak.
Haftaya dengelemeye çalışıcam.
Bu arada arkadaşınla orti olmak istersen söyle canım..
Haftaya onunla orti olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?