kuzum dinle :) ama yine de karışmıycam
http://www.youtube.com/watch?v=sUN9tQnawRI&feature=related
Söyle nasıl bu kaş çatış
Benden uzaklara kaçış
Sensiz baharım olur kış
Canımın ta içisin sen
Nasıl severim bir bilsen
bilgilendirme için teşekkürler musait olunca hemen düzenleyeceğim
ya özel mesaja izin vermedi site kusura bakmayın buraya yazdım
Pideyi de incecik diye masum yapışını seveyim orti
Bende dün innceeeciikkkk, masum, gariban bi süt dilimi yedim
kız o süt dilimi 400 kalori ve ufacık bişey onun yerıne cıkolata ye daha ıyı 200 kalorıbızde bıara yıyoduk ondan esımle bırde pıngui var o da güzel onlardan ırınden zehırlendık bız bıdaha o oldu yanı almadık canımda ıstemedı
Günaydın canım geçmiş olsun iyileşte kilo verilir.
Sen kendine dikkat et..
o gariban süt dilimi kaç kalori baktınmı hiç
ben dün elime aldın azıcık sevdim geri bıraktım bundan
vazceçtim üzüm alıyım dedim sarılardan olsun sütlü çikolata yerine dedim
büfedeki çoçukta azda bitter karıştırayımmı dedi
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeği (tost makinasında incecik yaptım)
1 tane haşlanmış yumurta
Peynir,
Domates
Öğlen içinde 2 tane şinitzel yemeği düşünüyorum. (fırında yaptım sabah)
200 gr yoğurt..
ben hiç yogurt yemiyorum akşama bi kaç kaşık tüketeyim
bu hafta bendende bişi olmaz bu sabah artıdaydım ( regl öncesi )
onunla orti olmak istemiyorum bak yazdıklarına terör estiriyormuşum
doğru ama ben onu sildim yani dengelerim dedim ama üzerine tatlı yiyinceeee :))) tatlıya odaklandım
nerde senin aran orti ?
Hoşgeldin asutaha. Bende yeniyim bu hafta ilk haftam. Boylar ve hedef aynı sayılır bende uzun bir süredir 7lerde takılıyım. İnşallah hedefimize en kısa sürede ulaşırız cnm.
Günaydın yavrulaar....
Hoşgeldin canım, bende 23 yaşındayım ve 3 yaşında oğlum var..
umarım istediğin kiloya ulaşırsın en yakın zamanda....
Ay ay küçük sevgilin sana hediye olarak gelecek demekki...
Allah sağ salim huzurla kucaklamanı nasip etsin, az kalmış...
sağol tatlımmmm
ayyyy bilseydim gelirdim akşam ben de yazdım kimse yok gittim.veeee ben de dolaba gömdüm kendimiiiii
olsun tatlımmmm sen doğru olanı yaptın gerisi ona kalmış demi amaaaaa
hoşgeldinnnnn
günaydınnnnnnnnnn
ammaaaaannnnnn tatlım gelmişşşşş ne ara büyüdü bu delikanlı yaaaa maşallahhhh
isme gelinceeee EYMENNN nasıllll
günaydınnnn sen çalışmıyomusun dadluuummmmmm
olum üstüme tırmanıyo şuannnn kaçtım gelirim yineeee
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde değil kahvaltıda 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde 2 kaşık yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR
KAPTAN SENAA
orti arayan varmı acaba.bende ortim olsun istiyorum...
orti arayan varmı acaba.bende ortim olsun istiyorum...
ben anlamamak orti ne ki diyet arkadaşı falan mı oluyor yada birbirimize yaşam koçluğumu yapıyoruz:)
ben anlamamak orti ne ki diyet arkadaşı falan mı oluyor yada birbirimize yaşam koçluğumu yapıyoruz:)
ben de pek bilmiyorum d haftalık beraber bildirim yapılıyor kaptana ...paylaşımlarda bulunuyor sanırım..ben izindeyken gelmiş bu orti meselesi iyi bilen biri tam aydınlatırsa sevinirim...
ayy ger-düş yaa sizin bu yazıları okuyunca düğün günü yaşadığım bi olay geldi aklıma cok komıktı yaa eşim hala dalga gecer benlen anlatsam mı utanırım yaa
ya ıste bende bı de o sorun var benım gıbısı var mı aranızda bılmem de sız cıss yıyeceklerı almayıp kendınıze engel oluyorsunuz ben daha bu almama aşamasına bıle gecemdım dayanamayıp alıyom yoksa aklımda kalıyo yaa
ama artık dıkkat etmem lazım bugun 2 pantolon aldım 2 side kalca kısmı tam oturuyor yanı azcık kılo alsam param çöpe gıtcek 1-2 kg vermem lazım valla:26:
Günaydın kızlar..
kızlarr günaydın :))
dünki menümü paylaşıyorummm
sabah:1 simit , 2 tane küçük krem peynir , 2 tanede küçük poğça
ara:yeşil çay
öğle:3 parça karnıbahar, 2 parçada yoğurtlu brokoli veeee 1 kazan dibi
ara:2 mandalina
akşam:1 büyük kase yoğurt içine 2 tanede küçük salatalık kestim ( umarım kazandibi faciasını biraz hafifletir( )
Günaydın kızlar :2: nasılsınız
Boğazlarım fena ağrıyo :2: sabah nesfit yiyorum öğlen haşlama sebze + yoğurt yiyorum ama akşam çorba ve yemek yiyorum :26: dün
annem bendeydi sağolsun baktı banaama sanki akşam yemekleri yüzünden kilo veremiycek gibi hissediyom kendimi :26: bide su
içemiyorum 3 gündür 1 litreyi zor içiyorum :26: normalde 3 litreyi hiç sıkılmadan içerdim :26:
off ya az önce bi iş arkadaşım kahvaltı yaptığımı görünce, "Nooldu senin diyet yalan mı oldu" dedi halbuki diyet yaptığımı falan bilmiyordu!
tombiş olduğum için böyle dedi sırf!
sinir şey!
sanki diyetteyim diye kahvaltı yapmayacağım!
ayy normalde böyle laflara hiç takılmazdım ama sanırım son zamanlarda kilo vermeye niyetlendiğim için sinir oluyorum yaa!
neyse hırslandırdı beni daha çok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?