70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiymiş

ben hiç yogurt yemiyorum akşama bi kaç kaşık tüketeyim
bu hafta bendende bişi olmaz bu sabah artıdaydım ( regl öncesi )
onunla orti olmak istemiyorum bak yazdıklarına terör estiriyormuşum

Yoğurt çok faydalı ortin gibi bi oturuşta yarım kilo yemezsen tabi.
doğru ama ben onu sildim yani dengelerim dedim ama üzerine tatlı yiyinceeee :))) tatlıya odaklandım

Naber canım? :)
nerde senin aran orti ?

Hmm ara yok elma yicektim Türk kahvesi içesim geldi.
Yiyemdim sonra ögleden sonraki arada elma yicem ama

Hoşgeldin asutaha. Bende yeniyim bu hafta ilk haftam. Boylar ve hedef aynı sayılır bende uzun bir süredir 7lerde takılıyım. İnşallah hedefimize en kısa sürede ulaşırız cnm.

hepinize çooook teşekkür ederim inşallah kalan fazlalıklardan beraber kurtuluruz

herkese merhabalar
daha kahvaltı yapmadım
birazdan yicem Allah ne verdiyse...
kahvaltıda 2 dilim kızarmış çav ekm,pastırmalı yum
yum,peynir,zeytin var..bitki çaylarının bazılarına ara vericem.sütüm azaldı 2 gündür sanki onlar yaptı gibi....

ben anlamamak orti ne ki diyet arkadaşı falan mı oluyor yada birbirimize yaşam koçluğumu yapıyoruz:)

ben de pek bilmiyorum d haftalık beraber bildirim yapılıyor kaptana ...paylaşımlarda bulunuyor sanırım..ben izindeyken gelmiş bu orti meselesi iyi bilen biri tam aydınlatırsa sevinirim...

ben anlamamak orti ne ki diyet arkadaşı falan mı oluyor yada birbirimize yaşam koçluğumu yapıyoruz:)

ya kaptan var işte arkadaşın dediği gibi başka ortilerde var haftanın sonunda hangi ortiler birinci onu yazıyolar.zevkli oluyo yani.yarış gibi bişi...ben 76 kiloyum boyum 163 yaşım 24

çizelgemide yaptım
dünki menümü yazarak başlıyım
sabah :1 yum 1 kk peynir ,2zeytin 1dilim ekmek
ara: 1 mandalin
öğle:1 kepçe şehriye çorbası, közlenmiş biber sarımsak yoğurtlu 1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam: 1 kepçe çorba, 1 fırında baget 1 dilim ekmek salata

1lt su 1 yeşil çay
1 saat spor

trarife
istersen orti olabiliriz..ben yavaş veriyorum ayda 3 kilo hf da 750 gr verecek şekilde emziriyorum. o yüzden fazlada vermek istemiyorum..ben senden yaşlıyım.37 yaşında ablayım..12 yaşında bi kızım,10 ve 1 yaşında 2 oğlum var..

ben de pek bilmiyorum d haftalık beraber bildirim yapılıyor kaptana ...paylaşımlarda bulunuyor sanırım..ben izindeyken gelmiş bu orti meselesi iyi bilen biri tam aydınlatırsa sevinirim...

Orti iki kişiden oluşuyor.
1 hafta içerisinde birbirinizle yarışabilirsiniz, fikir alışverişinde bulunabilirsiniz vs. vs.
Herkes kendi ortisini seçiyor ortada kalanlar için Sena kaptan eşleştirme yapıyor.
Orti bildirimleri Sena Kaptan'a yapılıyor ve listeyi ayrı oluyor...

herkeslere merhabaa:92: gecmıse goz atıp geldımmm

bu olayı mutlaka ogrenmek ıstıyorum arzuuuuuu

pantalonları nerden aldınnn bakayımmm

Günaydın kızlar..

bugun bı durgun gunaydın gelmış senden cnaım, hayırdır

sabahı ıkı defa okudum yanlısmı gordum dıye, sımıtten sonra ıkı poğacaya anlam veremedım pek :26:

gecmıs olsun canımmmm, ıyı olursun hemencık ınş, anne elı degmıs ya ıyılestırır o senı benımde buyuk ıhtımal yarın annem gelıo memleketten, h.sonu bızle olacak

üstüne vazıfe olmayan işler hakkında konusan bı ınsanmış, dikkat ettıgını gozlemlemıs demek ki yemek yerken, bence genel olarak dıkkatlı ol o kişiye bayan ya da erkek farketmez cunku bırı senı gozetlıyor yedıgım lokmalarımı sayıyosun sen deseydın ya da ne bıleım baska bısı, ben dayanamaz bı cvp verırdım kesınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…