70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

orti isterim destek olacak biri çok iyi olur yaş 31 kilo 73 hedef 55 ama acelem yok 6 ay gibi uzun vadede zayıflamayı düşünüyorum
ilk ay için 3-4 kilo hedefim sonraki aylar 2-3 iniş çıkışlara razıyım uzun vadede düşünüyorum iş yerinde tüm gün bilgisayar başındayım haftasonu da evde yine takılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

benim de ortağım yok,olabiliriz istersen

canım çizelgeni kendin mi böyle olmasını istedin..bizimkilerde kaybttiğimiz ve hedefimiz görünüyor. seninkini anlamadım.

bugun bı durgun gunaydın gelmış senden cnaım, hayırdır

Yorgunummm Ger-düşümmmm yorgunummm yorguunnnn..
Bu hafta geçmek bilmedi..
Cumartesi yarım gün çalışcam..
Maaş yok hala kredimin günü geliyo kredi kartımın hesabı kesildi.
Oyy ben nere gidem sana üzülme derken ben yanıyorum.
Bide işten bi mühendis çıkacak müdür diyo yeni eleman alınmıcak biz bölüşcez işleri.
Gidecek olan adamın maaşı 4.100 parasını da bölüştürürsen amenna diyesim var.
Aklınca harcamayı kısacak üst yönetime de diyecek eleman azalttım vs.
Hiç işimm olmazz.
Geçen yıl 100 tl zam yaptı ben sayıyodum üst yönetime dedi ki saycaksan bana say ben istedim 100 lira olmasını.
Bende olur sayarım dedim.
Adam kaldı tabi.
Bu Ocaktan da umudum olmadıgı için uzak duruyorum..
Sen bi cümle etmişin al işte söyledim hepsini.

yavaş ve ya hızlı vermen önemli değil...destek olalım birbirimize yeter...

o zaman çizelgeni yap canım hemen orti olduk..kaptana orti olduk diye bildirmemize gerek yok..yarın bildirimde buluncaz. sen yada ben kaptana bildirim yaparız.. sen geçen haftaki bildirimde varmıydın...

parayı bölüştürüyosa ek işe ben de geleyım ya sizin müdürde pek akıllıymış ha, o senın zam talebını ıletsın ve takıpcısı olsun yeter ne karısıo ne kdr olacagınaa, kendısının paraya ıhtıyacı yok herhalde..

ben de zam talebınden bulundum ama tık yok, telefon faturamın gunu de gectı, o da kapanır bugun yarınnn körler sagırlar bırbırnı agırlar işte boyleeee

gececek ınşallah bu gunler

Son düzenleme:
yavaş ve ya hızlı vermen önemli değil...destek olalım birbirimize yeter...

ben çizelgeyi bir türlü beceremedim de evde akşam deneyeceğim artık işyerinde yavaş internet bir türlü düzeltemedim
canım yardımcı olacağım nokta olursa sorabilirsin...

Allah sana ve hepimize bol ,hayırlı kazançlar nasipetsin canım...

tamam o zaman.ben çizelgemi yaptım ama çıkmıyo nedense

doğru yeri kopyaladğından eminmisin. bbCode yazan çerçevenin içinde 2.sıra http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayıp yapıştırcan canım..

doğru yeri kopyaladğından eminmisin. bbCode yazan çerçevenin içinde 2.sıra http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayıp yapıştırcan canım..

öyle yaptım bende daha önce bi kere daha yapmıştım çıkıyodu o zaman.olmazsa sonra tekrar yaparım...ben şimdi gidip sporumu yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…