orti isterim destek olacak biri çok iyi olur yaş 31 kilo 73 hedef 55 ama acelem yok 6 ay gibi uzun vadede zayıflamayı düşünüyorum
ilk ay için 3-4 kilo hedefim sonraki aylar 2-3 iniş çıkışlara razıyım uzun vadede düşünüyorum iş yerinde tüm gün bilgisayar başındayım haftasonu da evde yine takılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
orti isterim destek olacak biri çok iyi olur yaş 31 kilo 73 hedef 55 ama acelem yok 6 ay gibi uzun vadede zayıflamayı düşünüyorum
ilk ay için 3-4 kilo hedefim sonraki aylar 2-3 iniş çıkışlara razıyım uzun vadede düşünüyorum iş yerinde tüm gün bilgisayar başındayım haftasonu da evde yine takılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...
bugun bı durgun gunaydın gelmış senden cnaım, hayırdır
yavaş ve ya hızlı vermen önemli değil...destek olalım birbirimize yeter...
ben çizelgeyi bir türlü beceremedim de evde akşam deneyeceğim artık işyerinde yavaş internet bir türlü düzeltemedimcanım çizelgeni kendin mi böyle olmasını istedin..bizimkilerde kaybttiğimiz ve hedefimiz görünüyor. seninkini anlamadım.
o zaman çizelgeni yap canım hemen orti olduk..kaptana orti olduk diye bildirmemize gerek yok..yarın bildirimde buluncaz. sen yada ben kaptana bildirim yaparız.. sen geçen haftaki bildirimde varmıydın...
Yorgunummm Ger-düşümmmm yorgunummm yorguunnnn..
Bu hafta geçmek bilmedi..
Cumartesi yarım gün çalışcam..
Maaş yok hala kredimin günü geliyo kredi kartımın hesabı kesildi.
Oyy ben nere gidem sana üzülme derken ben yanıyorum.
Bide işten bi mühendis çıkacak müdür diyo yeni eleman alınmıcak biz bölüşcez işleri.
Gidecek olan adamın maaşı 4.100 parasını da bölüştürürsen amenna diyesim var.
Aklınca harcamayı kısacak üst yönetime de diyecek eleman azalttım vs.
Hiç işimm olmazz.
Geçen yıl 100 tl zam yaptı ben sayıyodum üst yönetime dedi ki saycaksan bana say ben istedim 100 lira olmasını.
Bende olur sayarım dedim.
Adam kaldı tabi.
Bu Ocaktan da umudum olmadıgı için uzak duruyorum..
Sen bi cümle etmişin al işte söyledim hepsini.
yavaş ve ya hızlı vermen önemli değil...destek olalım birbirimize yeter...
canım yardımcı olacağım nokta olursa sorabilirsin...ben çizelgeyi bir türlü beceremedim de evde akşam deneyeceğim artık işyerinde yavaş internet bir türlü düzeltemedim
Yorgunummm Ger-düşümmmm yorgunummm yorguunnnn..
Bu hafta geçmek bilmedi..
Cumartesi yarım gün çalışcam..
Maaş yok hala kredimin günü geliyo kredi kartımın hesabı kesildi.
Oyy ben nere gidem sana üzülme derken ben yanıyorum.
Bide işten bi mühendis çıkacak müdür diyo yeni eleman alınmıcak biz bölüşcez işleri.
Gidecek olan adamın maaşı 4.100 parasını da bölüştürürsen amenna diyesim var.
Aklınca harcamayı kısacak üst yönetime de diyecek eleman azalttım vs.
Hiç işimm olmazz.
Geçen yıl 100 tl zam yaptı ben sayıyodum üst yönetime dedi ki saycaksan bana say ben istedim 100 lira olmasını.
Bende olur sayarım dedim.
Adam kaldı tabi.
Bu Ocaktan da umudum olmadıgı için uzak duruyorum..
Sen bi cümle etmişin al işte söyledim hepsini.
tamam o zaman.ben çizelgemi yaptım ama çıkmıyo nedense
ben çizelgemi yaptım ama neden çıkmıyor anlamdım ki
tamam o zaman.ben çizelgemi yaptım ama çıkmıyo nedense
Allah sana ve hepimize bol ,hayırlı kazançlar nasipetsin canım...
doğru yeri kopyaladğından eminmisin. bbCode yazan çerçevenin içinde 2.sıra http ile başlayıp png ile biten kısmı kopyalayıp yapıştırcan canım..
benim de ortağım yok,olabiliriz istersen
tabiii ki olur bağlantım çok yavaşladı çıkıyorum bir iki saat sonra tekrar dönerim
herkese by
öyle yaptım bende daha önce bi kere daha yapmıştım çıkıyodu o zaman.olmazsa sonra tekrar yaparım...ben şimdi gidip sporumu yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?