çizelgenin üstüne gel sağa tıkla özellikleri seç ordadnda adres url yazan kısmı kopyala yapıştır canım
merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim hep sutumun geldigini dusunuyodum oyuzdende diyete basladim 10gunonce esim dun sut pompasi aldi malesef 10ml bile gelmedi tabi diyeti birakmak zorunda kaldim hepinizin en kisa zamanda dilediginiz kiloya inmenizi diliyorum
merhaba kizlar nasilsiniz ben pek iyi degilim hep sutumun geldigini dusunuyodum oyuzdende diyete basladim 10gunonce esim dun sut pompasi aldi malesef 10ml bile gelmedi tabi diyeti birakmak zorunda kaldim hepinizin en kisa zamanda dilediginiz kiloya inmenizi diliyorum
ne kadar zamandır emzırıyosun ki :26: oncelık tabıkı bebeğine aıt canım, kılolarını her zmn verebılırsın ama oncelıkle bebeğini beslemelısın, boyun kac bılmıyorum ama aşırı bı kılon yok rakamsal olarakbol su içmek hem sana yarar hem de süt için gereklı, benım emzıren arkaslarımdan az bı dıkkatle genc kızken düşümedıklerı kılolara ulaşanlar var, moralı yuksek tut
yaa gelir gelmez mızıklanmaya başladı ağrısı varmış uyuycakmış..kapıyı niye geç açıyomuşum..zili kapattım bilmiyonmuu.telide zor duydum napiyim dedim..ilaçlar alıncakmış..eczaneden alda gel hemen dedii..bende sabah sabah çıkamam ben daha yeni kalktım donuyorum kendime geliyim öyle falan dedim..bişey demeden yattı neyseki ilaçları alıp geldikten sonra bebek kesildi başımmaa nazlı kuşum benim..biraz evvelde bandajı açtırmaya kontrole gitti..iananırmısınız dün horultusundan uyuyamadım burnuna tampon yapmışlar sıfır nefes burunda öyle olunca ağızdan alıyo nefesii,,uyurkende danaya dönüşüyoo horrrr horrr...Noldu ki :26:
Bakim hemen
:
süt pompası yanıltıyo bazen manuel olanlardansa heleki hiç üzülme bebik emdikçe geliyo süt , pompa aynı etkiyi yaratmadığından süt sağılamıyor bazen netteki emziren anne diyetini araştır aksine sütü arttırıyor hemde kilocuklar gidiyor tavsiye ederim
yaa gelir gelmez mızıklanmaya başladı ağrısı varmış uyuycakmış..kapıyı niye geç açıyomuşum..zili kapattım bilmiyonmuu.telide zor duydum napiyim dedim..ilaçlar alıncakmış..eczaneden alda gel hemen dedii..bende sabah sabah çıkamam ben daha yeni kalktım donuyorum kendime geliyim öyle falan dedim..bişey demeden yattı neyseki ilaçları alıp geldikten sonra bebek kesildi başımmaa nazlı kuşum benim..biraz evvelde bandajı açtırmaya kontrole gitti..iananırmısınız dün horultusundan uyuyamadım burnuna tampon yapmışlar sıfır nefes burunda öyle olunca ağızdan alıyo nefesii,,uyurkende danaya dönüşüyoo horrrr horrr...
fotoları albüme koymadım canımyaa karar verdim buraya koycam yüzüm görünmüyo nasılsaa sakıncası olmaz herhaldeee,,,olmaz dimiii..:44::44:
ne alakası var canım diyetle süt kesilmesinin..sütü arttıran en büyük etken suuu bol su içiceksin oda kilo yapmıyo zaten...biz diyet yapmıyoruzki zaten her istediğimizi yiyerek zayıflıyoruz..tek farklaa gıdaları abartmada ölçülü yiyoruz okadar sende öyle yap hiç bi zararı olmaz sütünee...ama sakın benim gibi süt olur diye tatlı yemeğe kalkmaa inankii küllüyen yalaann..benim 5 aylıkken sütün kesildii ama okadarda çok tatlı yediğim haldeeee..ama suuuymuş önemli olan onu tüketmiyodum o var ah banaaa
ayrıca canım bebiğin 6 aylıktan küçükse hiiiiç bulaşma bu diyet işlerine sadece abartmadan herşeyden ye çünkü ilk 6 ay hem süt kalitesi çok önemli hemde kesilme riski daha çok tecrübeli anneler bana hep 6 ay sık emziririsen sonrası zaten gelir demişlerdi ciddende öyle oldu oğlum 8 aylıkken diyet yaptım bikaç ay ne kesilme ne bişe dediğim gibi arttı bile oğluş şuan 16 aylık hala sütüm var ( hiç bişe yemesemde yumurtamı ve bol soğanlı sebze yemeklerimi asla ihmal etmedim + uyku + moral) haftada 100 gr bile versen biz alkışlarız seni hiç üzülme
yok canim cikolataya saldirmadimda iste kompostular yapinca saker konuyo mecburen dun aksamdan beri yaklasik 2litre icmisimdir 1litrede sut 2bardak rezene 1litre su
ayrıca sanırım son birkaç yıldır sanırım ilk kez bana uzatılan çikolatayı alıp nazikçe teşekkür edip ağzıma atmak yerine daha sonra küçük yeğenime vermek üzere çantama attım!
ayy heyecanlandım yahu!
doğru yolda mıyım ne! :44:
hemencik menümü paylaşıp kendimi bol hareketli bir günün kollarına bırakıcam
uyanınca 500 ml su (benim su problemim hiç olmadı normalde bile ver bana günde 4 litreyi içerim zaten)
kahvaltı
1 kupa yeşil çay
tavada suya kırılmış 2 yumurta 2 çatal arttı yiyemedim hepsini
bir dilim karışık tahıllı ekmek
kahvaltıyı geç yaptım arkadaşlar bu yüzden ikindin 1 elmayla ara öğün yapıp akşam 6 da salata+ sebze yemegi + yoğurt düşünüyorum çok tatlı isteğim olursada belki yarım bardak süt bir tatlı kaşığı special k ve bol tarçın ayrıca su 3 litre yeşil çay 3 kupaya tamamlanıcak
yarın bildirim var diye heyecan yaptım burası çok güzelçok eğlenerek zayıflıyacağım galiba bu sefer
SEVGİLER
Ablamda emziriyor canım ve diyette nasıl diyet yapıyordun bilmiyorum ama normal yesen kesilmez.
Hoş diyetle alakası olmadıgını düsünmekteyim.
Azaldıgında milupanın rezene miydi neydi o çayını içebilirsin yada boza
Ablamda çok işe yarıyor o da işyerinde sağıyor.
Geçen yarım ufak şişe çıkmıştı çayı içti ertesi gün 2 biberon doldurmuş
Süt pompası veya yemekle alakası olmadıgını düsünmekteyim.
Tabi herkesin bünyesi ayrı bebişin herseyden önce gelir.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?