70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben hiç haftada 250gr vermediiimm çünkü tartıda 250 diye bi ibree yok 100 ve katlarıını gösteriyo digital tartılaar...

3aydir emziriyorum canim yeni dogum yaptim sayilir boyumda 162 insaallah bende duserim

cnaım daha 3 ay once dogum yaptıysan yukarıda yazmıs oldugum msjı yenılıyorum sana, bence acelecı davranma, bebegın ve onun saglıgı herseyden onemlı..sütün diyetle alakalı olarak azalıp azalmayacagı hakkında bı bılgı sahıbı deılım ben sadece 3 aylık bı bebek emzırdıgın ıcın dıyet ıcın cok erken oldugunu dusunuyorum :26:

bol su içmen gerek, hem kendın hemde bebege süt için, artık hem hamıleleık donemınde hemde emzırmede ıkı kısılık yemem lazım mantıgıyla olaya bakmayıp, yedılerının hem sana hem bebege yararlı seyler olmasına dıkkat edersen, emzırme donemınde de sen ıstemezsen de kılo verırsın zaten, sadece saglıklı besınlere yonel bol su iç aburcuburdan uzak dur

ortim gelmiş hoş gelmişşşşşş

ortim yarına kaç - de görmek istiyosun kendini
ben -1 kilo istiyom ama olmıcak galiba keşke olsaa

ortim valla çok güzel süpriz bi sonuçla geliyorum regl dönemi ödemlerindende kurtuluyorum sanırım bol sıvı tükettim kaçamaklarım olsada çabbbukkkk spor yap terle merle yarına -1000 gr valla karışmam orti cezası veririrm haftaya günde 100 mekik

amanda sert yaptım vay beaaa gaza gel diye şekerim yanlış anlama

Olacak bu iş olacak

Sabah :
1 koca bardak sıcak su
2 dilim çavdar ekmeği
Biraz beyaz peynir
1 adet yeşil biber
3 adet siyah 4 adet yeşil zeytin

Ara :
12 adet fındık

Öğlen :
1 kase mercimek çorba
1 kase yoğurt
1 adet ızgara köfte
4-5 kaşık yeşil salata

Bir bardak meyve çayı
Bol şekersiz çay ve 2-3 litre su şimdilik
Akşama kadar ne olur bilmem....

Sıkılııyoorummm beenn yaaa.
Bu haftanın boşa geçtiğini düşününce canım daha da sıkılıyor.
Gelecek hafta için listemi hazırladım bu hafta 69 kusürü görmek vrken hala 71de olmak çok moral bozucu.

slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size

seherim geçmiş olsun bebeqim...
küçük kaçamaklar demişsin ama kahvaltın dışında hiçbir öqünün olmamış..listemizi okumadınmı cnm sen??

sadece sabahları 2 dilim ekmek yeme hakkımız var cnm..diqer öqünlerde yasak

kazandibinden önce sabah yediqin 2 dilim ekmeqe raqmen yediqin 2de poçan var...bu şekilde asla bir diyet menüsü olamaz

tatlım çok geçmiş olsun....
kahvaltı dışında ekmek yemiyoruz cnm

dilekcim hayırdır cnm yaa..kaç gündür tatsızsın..koçişinde yok..birazda canın onamı sıkkın...maaş neden yok aksatıyorlarmı bebeqimm..

Son düzenleme:

Kesinlikleeee doğru yoldasın tebrik ediyorum seni iradeye karşı açılan savaşta küçük gibi görünsede çok önemli bir başlangıç

dilekcim hayırdır cnm yaa..kaç gündür tatsızsın..koçişinde yok..birazda canın onamı sıkkın...maaş neden yok aksatıyorlarmı bebeqimm..

Benim kocam hiç olmadı ki
Param yok 6yı göremedikce geriliyorum.
Bide kendime kızıyorum neler yapılacağını bildiğim halde saldım bu hafta kendimi.
Bi maaş geriden geliyoruz abla ya. Millet 5inde ekim maaşı alacak biz hala eylül ü alamadık.
Bide yeni gelenlerden şikayetciyimmm
Listeyi okumuyorlar kaç kere kopyaladım.
Şikayet edeyim azcık
Senin oğlun nasıl oldu abla?
Sen nasılsın?

sabah
2 dilim t.t ekmek
1 haslanmış yumurta
domates
salatalık
limonlu yeşil çay
ara
1 elma
ögle
ayran ,
salata
1 haşlanmış yumurta
ara
1 armut (henüz yemedim )
akşam
nesfit yemeyi düşünüyorum
belki bi kaç tanede fındık
ve suu

nafa tel açsammı diye düşünürken yazmıştım bunları beleşten koçiş sahibide yaptım seni
maaş meselesi can sıkıcı cnm yaa...neden amanında ödemiyorlar..gerekçe olarak ne gösteriyorlar cnm...hep böyleyse başka bir iş baksana...
oqlum daha iyi ablası...bende bildiqin gibi kursa git gel..bugün işçi ve işveren maaş hesaplamalarını öqrendik..bir tonda ödev var...

Allah söyletti dimi. Kısmet şurda 4-5 yıl sonra benimde kocam olur belki
Hep böyle abla maalesef iş arıyorum da kısmetime bi düzgün iş çıkmıyor.
İflas vermişlerdi sonra ertelendi vs. bide büyük bi firma küçük olsa neyse.
Çok kazanan 500 şirket arasına giriyor ama maaş vermiyor..

yok kız neden alınayım da bugün düne göre +200 çıktım hevesim kırıldı yani göremeyebilirim -1000 ama dün akşam yemeğini 8 buçuk gibi yeim o yüzden böyle oldu
bugün telafi edip yarına -1000 çıkmak istiyom senden de bunu bekliyom ona göre

ikindi oldu daha bir litre suyu bitiremedim iç iç bitmiyo daha 2 litreyi nasıl tamamlayacaksam
öğlen bir meyveli yoğurt bir dilim ekmek yedim ekmeğin yasak olduğuna dikkat etmemişim söz bidaha olmaz
ama akşam ne yapacağım meçhul evde de birşey yok üç gündür tavuk yiyordum bıktım haliyle bugün plansızım
şöyle hafif ve kolay ne yapabilirimki çorba desem ekmeksiz olmuyor
yoğurtla nefsite kalacağız gibi...

canım sımdı düğün günü ben tatsız ı olay yasadım fenalastım falan fılan ee i sürü su içmişim o esnada düğün cıkısıda sıkısmaya basladım ama anlamadım yolda ıyıce sıkıstım ama nası dayanamıyom arkadan da ablamlar gelıyo bana moral verceklermıs ılla bekleyın dıyolar esım dıyor basıyom gıdıyom ben dıye bı yerde durduk yetsısınler dıye ben kıvranıyom ama terler fıskırıyo resmen hayatımda hıc boyle olmamıstım neyse ablamlar geldı evın önünde arabadan oyun havası acıp oynattılar benı moralım düzelsin dıye neyse onları ugurladık eve gırdık ama ben nasılım esım dıyor oylece gıt dıye gelınlık zor taı cıkaramıyom tarlatan fılan neyse kapı gırısınde yanı bu sızın aynayı koyma yerı ıste ustumu cıkarmaya calısıyom hadı dıyom esımde yardım edıyo nası gıttım bılmıyom tuvalete ama esım her yerı geldıgınde der sen dayanamadın kendılıgınden soyundun zaten diye

Süpermiş ya

ilk başladığım zamanlar

öncesi ve sonrası ikileme

buda 61.7 kg'ken

bunlarda sonki çıtır hallerim =03.10.2011:78::87::103:

her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştıı hiç olmazsa herkeze moral olsundarısı başınıza güzeller

Son düzenleme:

tabıkı ıstısnaları vardır ama çoğu şirket o boytlara çalışanlarının emeğini sömürerek gelıyolar, ne yazıkki gercek bu.. ay sonunu getıremedıgımız maaşlar karsılıgında ugrasıp dıdınen bızken, bu işten ekmeklerıne yağ surup yıyen patron kesımı oluyo.. gercı bizim ekmege yag surup yememız zaten cıssssss

arzuuuuu ne fenaymıssın kız sennnn kapıdan gırısınle ust baş hemen soyundun demek, mywishe boyle olucaksınd erken olan varmısta haberımız yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…