- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ben biraz abartmistim diyeti canim ondan olmus olabilir simdi sadece ekmek makarna pilav yememege calisicam bugun sabah tartildim 10 gunde 2,5 kilo gitmis cok hizlibi kilo verimi diyede olmus olabilir dedim simdi dikkatli yemekle haftada 250 gr bile versem yeter diyorum
3aydir emziriyorum canim yeni dogum yaptim sayilir boyumda 162 insaallah bende duserim
ne kadar zamandır emzırıyosun ki :26: oncelık tabıkı bebeğine aıt canım, kılolarını her zmn verebılırsın ama oncelıkle bebeğini beslemelısın, boyun kac bılmıyorum ama aşırı bı kılon yok rakamsal olarakbol su içmek hem sana yarar hem de süt için gereklı, benım emzıren arkaslarımdan az bı dıkkatle genc kızken düşümedıklerı kılolara ulaşanlar var, moralı yuksek tut
ben hiç haftada 250gr vermediiimmçünkü tartıda 250 diye bi ibree yok 100 ve katlarıını gösteriyo digital tartılaar...
ortim gelmiş hoş gelmişşşşşş
ortim yarına kaç - de görmek istiyosun kendini
ben -1 kilo istiyom ama olmıcak galiba keşke olsaa
slmm kızlarrr..hastayım giremedim okuldan sonra.bi bakam dedim size
küçük kaçamaklar demişsin ama kahvaltın dışında hiçbir öqünün olmamış..listemizi okumadınmı cnm sen??Günaydın kızlarr!
Oley, bugün yanda çikolata yok!
Hemen dünkü menümü yazıyorum:
Sabah:
2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost
Ara:
2 adet şekersiz bisküvi
Öğle:
1 tabak Türlü
3 kaşık pirinç pilavı
Akşam:
Yine 4-5 kaşık pirinç pilavı
Bol yeşillikli salata
1 küçük kurabiye (ahh çok güzel görünüyordu, dayanamadım)
Şu küçük kaçamaklarımdan kurtulsam çok daha hızlı gidecek kilolar ama işte zorlanıyorum onları bırakırken.
Sizin tarçınlı süt dışında yaptığınız özel birşey var mı bu isteklerinizi bastırmak için?
sadece sabahları 2 dilim ekmek yeme hakkımız var cnm..diqer öqünlerde yasaksabah iki dilim tam tahıllı buğday ekmeğine incecik kram peynir sürüp yedim
öğlene de meyveli yoğurt bir dilim ekmek düşünüyorum
pek yemeğe benzemiyorlar ama ne yapalım çalışıyoruz herşey gelmiyor yanında :))
kazandibinden önce sabah yediqin 2 dilim ekmeqe raqmen yediqin 2de poçan var...bu şekilde asla bir diyet menüsü olamazkızlarr günaydın :))
dünki menümü paylaşıyorummm
sabah:1 simit , 2 tane küçük krem peynir , 2 tanede küçük poğça
ara:yeşil çay
öğle:3 parça karnıbahar, 2 parçada yoğurtlu brokoli veeee 1 kazan dibi
ara:2 mandalina
akşam:1 büyük kase yoğurt içine 2 tanede küçük salatalık kestim ( umarım kazandibi faciasını biraz hafifletir( )
tatlım çok geçmiş olsun....Günaydın kızlar :2: nasılsınız
Boğazlarım fena ağrıyo :2: sabah nesfit yiyorum öğlen haşlama sebze + yoğurt yiyorum ama akşam çorba ve yemek yiyorum :26: dün
annem bendeydi sağolsun baktı banaama sanki akşam yemekleri yüzünden kilo veremiycek gibi hissediyom kendimi :26: bide su
içemiyorum 3 gündür 1 litreyi zor içiyorum :26: normalde 3 litreyi hiç sıkılmadan içerdim :26:
kahvaltı dışında ekmek yemiyoruz cnmçizelgemide yaptım
dünki menümü yazarak başlıyım
sabah :1 yum 1 kk peynir ,2zeytin 1dilim ekmek
ara: 1 mandalin
öğle:1 kepçe şehriye çorbası, közlenmiş biber sarımsak yoğurtlu 1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam: 1 kepçe çorba, 1 fırında baget 1 dilim ekmek salata
1lt su 1 yeşil çay
1 saat spor
Yorgunummm Ger-düşümmmm yorgunummm yorguunnnn..
Bu hafta geçmek bilmedi..
Cumartesi yarım gün çalışcam..
Maaş yok hala kredimin günü geliyo kredi kartımın hesabı kesildi.
Oyy ben nere gidem sana üzülme derken ben yanıyorum.
Bide işten bi mühendis çıkacak müdür diyo yeni eleman alınmıcak biz bölüşcez işleri.
Gidecek olan adamın maaşı 4.100 parasını da bölüştürürsen amenna diyesim var.
Aklınca harcamayı kısacak üst yönetime de diyecek eleman azalttım vs.
Hiç işimm olmazz.
Geçen yıl 100 tl zam yaptı ben sayıyodum üst yönetime dedi ki saycaksan bana say ben istedim 100 lira olmasını.
Bende olur sayarım dedim.
Adam kaldı tabi.
Bu Ocaktan da umudum olmadıgı için uzak duruyorum..
Sen bi cümle etmişin al işte söyledim hepsini.
ayrıca sanırım son birkaç yıldır sanırım ilk kez bana uzatılan çikolatayı alıp nazikçe teşekkür edip ağzıma atmak yerine daha sonra küçük yeğenime vermek üzere çantama attım!
ayy heyecanlandım yahu!
doğru yolda mıyım ne! :44:
dilekcim hayırdır cnm yaa..kaç gündür tatsızsın..koçişinde yok..birazda canın onamı sıkkın...maaş neden yok aksatıyorlarmı bebeqimm..
Benim kocam hiç olmadı ki
Param yok 6yı göremedikce geriliyorum.
Bide kendime kızıyorum neler yapılacağını bildiğim halde saldım bu hafta kendimi.
Bi maaş geriden geliyoruz abla ya. Millet 5inde ekim maaşı alacak biz hala eylül ü alamadık.
Bide yeni gelenlerden şikayetciyimmm
Listeyi okumuyorlar kaç kere kopyaladım.
Şikayet edeyim azcık
Senin oğlun nasıl oldu abla?
Sen nasılsın?
nafa tel açsammı diye düşünürken yazmıştım bunları beleşten koçiş sahibide yaptım seni
maaş meselesi can sıkıcı cnm yaa...neden amanında ödemiyorlar..gerekçe olarak ne gösteriyorlar cnm...hep böyleyse başka bir iş baksana...
oqlum daha iyi ablası...bende bildiqin gibi kursa git gel..bugün işçi ve işveren maaş hesaplamalarını öqrendik..bir tonda ödev var...
ortim valla çok güzel süpriz bi sonuçla geliyorum regl dönemi ödemlerindende kurtuluyorum sanırım bol sıvı tükettim kaçamaklarım olsada çabbbukkkk spor yap terle merle yarına -1000 gr valla karışmam orti cezası veririrm haftaya günde 100 mekik
amanda sert yaptım vay beaaagaza gel diye şekerim yanlış anlama
herkeslere merhabaa:92: gecmıse goz atıp geldımmm
bu olayı mutlaka ogrenmek ıstıyorum arzuuuuuu
pantalonları nerden aldınnn bakayımmm
bugun bı durgun gunaydın gelmış senden cnaım, hayırdır
sabahı ıkı defa okudum yanlısmı gordum dıye, sımıtten sonra ıkı poğacaya anlam veremedım pek :26:
gecmıs olsun canımmmm, ıyı olursun hemencık ınş, anne elı degmıs ya ıyılestırır o senıbenımde buyuk ıhtımal yarın annem gelıo memleketten, h.sonu bızle olacak
üstüne vazıfe olmayan işler hakkında konusan bı ınsanmış, dikkat ettıgını gozlemlemıs demek ki yemek yerken, bence genel olarak dıkkatlı ol o kişiye bayan ya da erkek farketmez cunku bırı senı gozetlıyoryedıgım lokmalarımı sayıyosun sen deseydın ya da ne bıleım baska bısı, ben dayanamaz bı cvp verırdım kesınnn
canım sımdı düğün günü ben tatsız ı olay yasadım fenalastım falan fılan ee i sürü su içmişim o esnada düğün cıkısıda sıkısmaya basladım ama anlamadım yolda ıyıce sıkıstım ama nası dayanamıyom arkadan da ablamlar gelıyo bana moral verceklermıs ılla bekleyın dıyolar esım dıyor basıyom gıdıyom ben dıyebı yerde durduk yetsısınler dıye ben kıvranıyom ama terler fıskırıyo resmen hayatımda hıc boyle olmamıstım neyse ablamlar geldı evın önünde arabadan oyun havası acıp oynattılar benı moralım düzelsin dıye neyse onları ugurladık eve gırdık ama ben nasılım esım dıyor oylece gıt dıye gelınlık zor taı cıkaramıyom tarlatan fılan neyse kapı gırısınde yanı bu sızın aynayı koyma yerı ıste ustumu cıkarmaya calısıyom hadı dıyom esımde yardım edıyo nası gıttım bılmıyom tuvalete ama esım her yerı geldıgınde der sen dayanamadın kendılıgınden soyundun zaten diye
Allah söyletti dimi.Kısmet şurda 4-5 yıl sonra benimde kocam olur belki
Hep böyle abla maalesef iş arıyorum da kısmetime bi düzgün iş çıkmıyor.
İflas vermişlerdi sonra ertelendi vs. bide büyük bi firma küçük olsa neyse.
Çok kazanan 500 şirket arasına giriyor ama maaş vermiyor..
canım sımdı düğün günü ben tatsız ı olay yasadım fenalastım falan fılan ee i sürü su içmişim o esnada düğün cıkısıda sıkısmaya basladım ama anlamadım yolda ıyıce sıkıstım ama nası dayanamıyom arkadan da ablamlar gelıyo bana moral verceklermıs ılla bekleyın dıyolar esım dıyor basıyom gıdıyom ben dıyebı yerde durduk yetsısınler dıye ben kıvranıyom ama terler fıskırıyo resmen hayatımda hıc boyle olmamıstım neyse ablamlar geldı evın önünde arabadan oyun havası acıp oynattılar benı moralım düzelsin dıye neyse onları ugurladık eve gırdık ama ben nasılım esım dıyor oylece gıt dıye gelınlık zor taı cıkaramıyom tarlatan fılan neyse kapı gırısınde yanı bu sızın aynayı koyma yerı ıste ustumu cıkarmaya calısıyom hadı dıyom esımde yardım edıyo nası gıttım bılmıyom tuvalete ama esım her yerı geldıgınde der sen dayanamadın kendılıgınden soyundun zaten diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?