ya albümüne baktım çok güzel zayıflamışsın 71 kilo bile nasıl fit duruyor
Sağlık olsun napalım..
Senin nasıl gidiyor spor falan.
:2:bu hafta hiç gidemedim canım ev inşaat heryer heryerde herşeyi yıkadım pazar temizlik yaptık şimdi anca perdeler falan yıkama fasılları hafta sonuda halılarım gelecek evi yerleştireceğim perdeler ütülencek falan işler bitmiyor çalışan için zor... sporu özledim ama önümüzdeki hafta hergün gideceğim acısını çıkartacağım ama
Spora başlayınca alışkanlık oluyor bide vücut kendine geliyor.
Bende bi başlayınca çok seviyorum ama bırakıncada üşeniyorum.
Bende başlıcam bugünden itibaren.. Sürekli mekik çektiğimde karnımın düzleştiğini görmek çok hoş oluyor.
Eve gidip spor yapasım geldi.
Ev işi yapmışsın sen bu hafta spor yerine yatıp yuvarlanmamışsın ki..
Eminim ki yakmışsındır gene.
[
bence ton balıklı salata yiyebilirsin hem lezzetli hem doyurucu hemde kolay. nacizane önerimm
ya hiç aklıma gelmedi tabii niyet kötü olunca balıkta salata malzemeside var ok hemen eve gidip yapacağım...
çok şükür bin şükür
eliptik bisiklet kullanan varmı burda işe yarıyor mu acaba bilen varmı
spor alışkanlık oluyor gerçekten ben göbekten 6 cm inceldim bu ay belden 4 cm göğüs ve bacak almamıştım ölçü onları bilmiyom ama sorunum göbek ve bel çevresi benim zaten
işallah yakmışımdır canım
eskiden 3 set 15 mekik çekemiordum şimdi bir yatıyorum 5 set 25 çekiyorum işallah artacak göbeğim düzleşti bende istediğim kiloyu göryim resim koyacağım..
yok kız neden alınayım da bugün düne göre +200 çıktım hevesim kırıldı yani göremeyebilirim -1000 ama dün akşam yemeğini 8 buçuk gibi yeim o yüzden böyle oldu
bugün telafi edip yarına -1000 çıkmak istiyom senden de bunu bekliyom ona göre
evet canım ben kullanıyorum ve çok güzel bir alet vücudun her yerini çalıştırıyor düzenli kullanımla çok güzel sonuçlar veriyor heleki zor ayarlarda kullanılınca selülit düşmanı oğlum şu aralar yerde alıp gökte yediği içinfırsat bulup kullanamıyorum ama biraz uslansa devam edicem ben 10 kilo verdim eliptik ve kendimce bacak basen hareketleriyle bide şu çatlaklarım olmasaydı kilolar gidiyor gitmesinede çatlaklar oğluşun bana hediyesi gibi kalcak hep sağlık olsun
eliptik bisiklet kullanan varmı burda işe yarıyor mu acaba bilen varmı
evet canım ben kullanıyorum ve çok güzel bir alet vücudun her yerini çalıştırıyor düzenli kullanımla çok güzel sonuçlar veriyor heleki zor ayarlarda kullanılınca selülit düşmanı oğlum şu aralar yerde alıp gökte yediği içinfırsat bulup kullanamıyorum ama biraz uslansa devam edicem ben 10 kilo verdim eliptik ve kendimce bacak basen hareketleriyle bide şu çatlaklarım olmasaydı kilolar gidiyor gitmesinede çatlaklar oğluşun bana hediyesi gibi kalcak hep sağlık olsun
süperrrrrrilk başladığım zamanlar
Eki Görüntüle 279776 Eki Görüntüle 279777 Eki Görüntüle 279779 Eki Görüntüle 279780 Eki Görüntüle 279781 Eki Görüntüle 279782 Eki Görüntüle 279783 Eki Görüntüle 279784
öncesi ve sonrası ikileme
Eki Görüntüle 279793 Eki Görüntüle 279794
buda 61.7 kg'ken
Eki Görüntüle 279807 Eki Görüntüle 279806 Eki Görüntüle 279805 Eki Görüntüle 279804 Eki Görüntüle 279803 Eki Görüntüle 279802 Eki Görüntüle 279808
bunlarda sonki çıtır hallerim =03.10.2011:78::87::103:
Eki Görüntüle 279811 Eki Görüntüle 279812 Eki Görüntüle 279813 Eki Görüntüle 279810 Eki Görüntüle 279814
her türlü yoruma açığımm..buraya cesaret edip koydum amaaa hadi hayırlısıı,,arkadaşlık teklifi kabul etmekten anam ağlamıştııhiç olmazsa herkeze moral olsun darısı başınıza güzeller
çizelgen benimkinin aynısımenüsünü paylaşan çok varda nasıl spor yaptığını anlatan yok..ne sporu yapıyorsunuz anlatırmısınız ricaetsem...
zaten saatde yeme işini kapattım yatana kadar 3 litre suyumu tamamlıcamo işi olmuş bil sen orti -1000 kesinsana bugün akşam 6 dan sonra su yeşil çay başka bişe yok ona göre
süperrrrrr
78 kilodaki halin sanki şuanki halinin ablası gibi gereğinden fazla veya gereğinden az kilo insanı yaşlı gösteriyor kesinlikle
böyle bi anda bı gaza geldım, 5 dakıkaya fısss dıye söndügaza gelmelıyım gaza gelmelıyım
hıcte oyle gaza gelen bı yapım yok yaaa kahretsın, bı benı gaza getırmek ıcın dese, bogazını tutamıyosun şunu şunu yapamıyosun, aa evet yapamıyorumd er gecebılırımyanimotıve olmalıyım yenidennnnnn :26:
bu arada kociş bu aksam yıne şehırdısına cıkıyo, yarında annem gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?