70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağlık olsun napalım..
Senin nasıl gidiyor spor falan.

:2:bu hafta hiç gidemedim canım ev inşaat heryer heryerde herşeyi yıkadım pazar temizlik yaptık şimdi anca perdeler falan yıkama fasılları hafta sonuda halılarım gelecek evi yerleştireceğim perdeler ütülencek falan işler bitmiyor çalışan için zor... sporu özledim ama önümüzdeki hafta hergün gideceğim acısını çıkartacağım ama

Spora başlayınca alışkanlık oluyor bide vücut kendine geliyor.
Bende bi başlayınca çok seviyorum ama bırakıncada üşeniyorum.
Bende başlıcam bugünden itibaren.. Sürekli mekik çektiğimde karnımın düzleştiğini görmek çok hoş oluyor.
Eve gidip spor yapasım geldi.
Ev işi yapmışsın sen bu hafta spor yerine yatıp yuvarlanmamışsın ki..
Eminim ki yakmışsındır gene.

[

bence ton balıklı salata yiyebilirsin hem lezzetli hem doyurucu hemde kolay. nacizane önerimm

ya hiç aklıma gelmedi tabii niyet kötü olunca balıkta salata malzemeside var ok hemen eve gidip yapacağım...

spor alışkanlık oluyor gerçekten ben göbekten 6 cm inceldim bu ay belden 4 cm göğüs ve bacak almamıştım ölçü onları bilmiyom ama sorunum göbek ve bel çevresi benim zaten

işallah yakmışımdır canım

eskiden 3 set 15 mekik çekemiordum şimdi bir yatıyorum 5 set 25 çekiyorum işallah artacak göbeğim düzleşti bende istediğim kiloyu göryim resim koyacağım..

[

bence ton balıklı salata yiyebilirsin hem lezzetli hem doyurucu hemde kolay. nacizane önerimm

ya hiç aklıma gelmedi tabii niyet kötü olunca balıkta salata malzemeside var ok hemen eve gidip yapacağım...

ben dün yaptım bol marullu domatesli içine birkaç salatalık turşıda doğradım enfes oldu gece midemde kazınmadı hiç marul çok tok totuyor. bıçakla bile kesmiyom elimle parçalıyom öyle daha faydalıymış..

eliptik bisiklet kullanan varmı burda işe yarıyor mu acaba bilen varmı

evet canım ben kullanıyorum ve çok güzel bir alet vücudun her yerini çalıştırıyor düzenli kullanımla çok güzel sonuçlar veriyor heleki zor ayarlarda kullanılınca selülit düşmanı oğlum şu aralar yerde alıp gökte yediği için fırsat bulup kullanamıyorum ama biraz uslansa devam edicem ben 10 kilo verdim eliptik ve kendimce bacak basen hareketleriyle bide şu çatlaklarım olmasaydı kilolar gidiyor gitmesinede çatlaklar oğluşun bana hediyesi gibi kalcak hep sağlık olsun

hadi bakalım bekliyoruzz resimleriniii :))

o işi olmuş bil sen orti -1000 kesin sana bugün akşam 6 dan sonra su yeşil çay başka bişe yok ona göre

benimde varda kullanmayı düşnüyorum..çok teşekkürederimmmm...

eliptik bisiklet kullanan varmı burda işe yarıyor mu acaba bilen varmı

yaramazmı hemde nasıl 1 aydır spor salonunda 20 dk yapıyorum bazen haftada 3 bazen haftada 4 gün. birtek bu hafta gidemedim spora evde temizlik var die.. kesinlikle bacaklardaki özellikle selülite çok faydalı...

fırsat bulduça yap bence canım gerçekten seninde söylediğin gibi çok faydalı birde çok yormuyor insanı çok kalori harcatıyır 20 dk 200 kalori harcıyosun az bi rakam değil.. gerçekten benimde selülitlere çok iyi geldi...

süperrrrrr
78 kilodaki halin sanki şuanki halinin ablası gibi gereğinden fazla veya gereğinden az kilo insanı yaşlı gösteriyor kesinlikle

menüsünü paylaşan çok varda nasıl spor yaptığını anlatan yok..ne sporu yapıyorsunuz anlatırmısınız ricaetsem...
çizelgen benimkinin aynısı
ben doğru düzgün diyet yapamıyorum herkesin yaptığı gibi,her canımın istediğinden yedim bu hafta,ama spor yaptım. 2 gün tempolu yürüdüm 1saat,4 gündür de pilates yapıyorum 40 dakika ,1.5 kilodan fazla gitmiş 6 gündür. çok faydalı oluyor spor düzenli yapınca. daha öncede almıştım kilo bir ara yine düzenli sporla verdim.

böyle bi anda bı gaza geldım, 5 dakıkaya fısss dıye söndü gaza gelmelıyım gaza gelmelıyım

hıcte oyle gaza gelen bı yapım yok yaaa kahretsın, bırı benı gaza getırmek ıcın dese, bogazını tutamıyosun şunu şunu yapamıyosun, aa evet yapamıyorum deyıp gecebılırım yani motıve olmalıyım yenidennnnnn :26:

bu arada kociş bu aksam yıne şehırdısına cıkıyo, yarında annem gelıyo

Son düzenleme:
o işi olmuş bil sen orti -1000 kesin sana bugün akşam 6 dan sonra su yeşil çay başka bişe yok ona göre
zaten saatde yeme işini kapattım yatana kadar 3 litre suyumu tamamlıcam
inşallah görürüm -1000 çok istiyorum ilk haftam çünküü

süperrrrrr
78 kilodaki halin sanki şuanki halinin ablası gibi gereğinden fazla veya gereğinden az kilo insanı yaşlı gösteriyor kesinlikle

ben de aynı şeyi düşündüm ya

ne kadar genç görünüyor zayıfken maşallahh

Anne yemekleriyle birlikte yolda desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…